Влез

View Full Version : Отчаян съм,повечето момичета не струват:(

Страници : 1 [2]

nicolepcd
05-16-2008, 19:01
Абе момичета такива колко щеш, ма виж... момчета... нЕма 8-)

talibanix
05-16-2008, 19:17

мда...май тва е оффтопик тука прекрачихме границата за планетата земя.... :D

Kassu
05-16-2008, 19:26

Наистина има много такива момичета, кой свободни, кой не.
Но за момчетата не съм съгласен, ако става дума за същите критерии, тогава има определено :) Примерно аз не пуша, много рядко пия, мразя чалга, бивам с науките, и не мисля, че съм толкова грозен.. А има къде къде по-умни и по-красиви от мене.
Истината е, че има всякакви хора, въпросът е дали ще се намерим 8-)

dar4enceto92
05-16-2008, 19:38
Да, има такива момичета и то не чак толква малко, колкото си мислиш. Друг е въпроса дали си срещнал такова момиче и дали ще срещнеш.

azlisum
05-16-2008, 20:13
добре, дойде и моят час да напиша своя отговор в тази тема защото имам малко време в момента

ще говоря от опит, защото бих казал че го имам. първо малко над 20 съм, много рядко пиша и влизам тук, но ми се искаше да кажа нещо точно за този въпрос.

и аз като изявен женомразец и краен песимист при отношенията ми с жените до съвсем скоро мислех че всички са един дол дренки! гадни курви, заслужаващи само един ... абе сещате се. достатъчно боклуци и курви съм видял, понякога страдах, понякога ми беше вече все тая.
за това че пие, че пуши, и че слуша чалга е крайно несериозно и глупаво да определяш кой какъв е, или да го поставяш като критерий за каквото и да било! първо се погледни ти какъв си, ако не правиш тия три неща да не би да си най-добрия? може да си боклук - пък да си го кажем честно и ние момчетата сме тъпи парчета! винаги искаме колкото се може повече ку*ви да нае*еме (едва ли някой би отказал на някоя) пък после момичетата били такива или онакива. ние сме същите като тях. всеки иска колкото се може по-красива, с по-големи цици, по-малко дупе въобще всичко най, пък се възмущаваме защо момичетата заглеждали или ходили с момчетата които имат по-хубаво тяло от нас, по-хубава кола и тн... а обикновените момичета и момчета биват заклеймявани като тъпаци, зубъри и нещастници.

не знам кво написах до сега, изпуснах си мисълта, но е вярно със сигурност!
от скоро си промених коренно отношението към момичетата, защото срещнах (по-скоро отдавна се познаваме, но едва сега сме заедно) наистина не само страхотно момиче, но и страхотен човек! толкова години, повече от 20 чакане си струваха! пие съвсем малко, пуши по една кутия на ден и слуша чалга - не е в критериите май посочени от автора, но въпреки това е съвсем нормален човек, едно невероятно момиче с което сме всеки ден заедно, разбираме се прекрасно и бих казал че не искам абсолютно никоя друга! аз съм най-щастливия човек в момента, нищо друго няма значение сега, важно е да намериш наистина някой, с който да се чувстваш добре, да имаш желание за живот, да имаш мечти, той да е твоя стимул да правиш всичко с желание и кеф - от кафето сутрин до писането на досаден формуляр в офис (ще ви се наложи и вие да бачкате, да видите колко е гадно да пишеш такива неща като си намате никой...)
външната красота не е лошо нещо, но не тя прави човека, колкото и тривиално да звучи много по-важен е характера и сърцето. момичето с което съм е съвсем нормално, не блести с данни като топмодел, но за мен е най-страхотното и красиво момиче на света, всеки ден ми го доказва...
а да и също има от тези големите очила, но и стоят наистина добре :Д и ходи на солариум и фитнес... боже колко много критерии които са недопустими за едно момиче да е "нормално"!!!

така че обобщено - да има! просто внимавай, да не я изпуснеш, ако се заглеждаш само по лъскавите ку*ви (както всички мъже се заглеждаме, и искаме да имаме такава за да ни завиждат всички...) има голям шанс да изтървеш точно това което търсиш

по синтезирано не мога да го каза :lol:

FunnYboY
05-16-2008, 20:49
Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
Да не прекалява с Пиенето
и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
А ?

Edit: забравих най - важното;
За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !

ехей, взел си ми думите от устата...

И аз търся нещо такова, но няма :( :( :( :? :? :? :? (за сега де ;) )

KARELIA
05-16-2008, 21:05
:D :D :D emi razbira se 4e ima i te ne sa malko.Samo 4e ako izbira6 momi4eto po opredeli kriterii i ve4e si sazdal svoi ideal kakva trqbva da e 6te si sam.Parvo 4e savar6enni hora nqma a v liubovta nedostatacite se pro6tavat,moqt otgovor po temata e DA IMA TAKIVA,no ti mai ve4e si izgradil predstavata si za NEQ,koeto 6te uslojni ne6tata.Ne moje da sazdava6 ideali i da tarsi6 hora savpada6ti s tqh.

Nutty_
05-16-2008, 21:37
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)
А ?

Амии..аз съм такава ...смисъл само за симпатична не знам не съм от най-хубавите ама.. :oops: То външния вид се гледа повече,защото момчетата ,които съм харесвала,са ме харесвали само като приятелка...за тва не съм имала гадже :)

FunnYboY
05-17-2008, 06:01
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Амии..аз съм такава ...смисъл само за симпатична не знам не съм от най-хубавите ама.. :oops: То външния вид се гледа повече,защото момчетата ,които съм харесвала,са ме харесвали само като приятелка...за тва не съм имала гадже :)

Честито, уреди се 8-)

fenkatakrisi952
05-17-2008, 06:13
Етоме :D :oops: :oops: 8)

unfaithful1234
05-17-2008, 07:18
Аз НЕ пуша,НЕ пия,НЕ слушам чалга,НЕ се друсам... :D 8-)

LizZz
05-17-2008, 07:52
Въпрос на късмет...
Аз си намерих. :grin:

Ciara_
05-17-2008, 07:57
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука
барби !

Аз отговарям,н0о също съм заета :-D .Hе се отчайвай аАа ще се появи рано или късно и аз чаках доста време да се появи идеалното момче и сега сме заедно finally :)

Qnchety
05-17-2008, 08:04
И кфа е разликата дали едно момиче слуша чалга? Нима кат излезете само за тфа и говори??? Оф боже... прекалявате. Ей затфа ти пожелавам никога да не намериш такова момиче :-x

Ванчето
05-17-2008, 08:06
А бе не знам кво търсите ама знам че на 90 процент аот мъжете им став акто видят руса кака със силикон къде ли не и бързо забравят какво наистина търсят в една жена

prettyIdeath
05-17-2008, 10:49
Имаа :-P Аз съм такава, ама си закъснял с година и половина :P

angelcheeee_93
05-17-2008, 12:20
ami az ne pu6a,ne piq ,rqdko slu6am 4alga......nooooo sam ZAETA :-D

5StaR
05-17-2008, 13:02
Олелел аз ако бях момиче нямаше да ставам, защото прекалявам с пиенето и слушам чалга след като съм прекалил с първото 8-) 8-) 8-)

Nutty_
05-17-2008, 13:39
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Честито, уреди се 8-)

Ъ?С кой бе :D Иначе познавам и др такива момичета де :)

alex_devv
05-17-2008, 16:15
Тея всичките неща в 1 :shock: :shock: :shock:
НИКОГА 8)
Може и да намериш, но все ще има някой порок.

usmihni_se
05-17-2008, 16:37
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби !ееееее само това ли искаш мн малко бе :D

enola
05-17-2008, 17:19
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

аз пуща,понякога прекалявам с пиенето ама не слушам чалга :lol:

hrisence
05-17-2008, 18:29
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Аз не пуша, не слушам чалга, не прекалявам с пиенето, не съм курва, не съм нахална(мн рядко съм :-D ) и не съм безмозъчна кукла барби.
Еми аз смятам, че съм пример че има момичета отговарящи на твоя критерии

melani
05-17-2008, 19:45
Otdavna ne sam pisala vav foruma no tazi tema mi napravi vpe4etlenie i re6ih i az da drasna ne6to...zabelqzah 4e mn momi4eta tuka kazaha 4e otgovarqt na iziskvaniqta..no v deistvitelnost mn malko takiva ima...emi az ne otgovarqm na iziskvaniqta ...pu6a4ka sam i piq ot vreme na vreme ina4e ne slu6am 4alga ne e predpo4itana ot men muzika no v nikakav slu4ai ne stranq ot horata koito go pravqt ili se oplakvam na nqkoi kupon ako pusnat 4alga ...se pak ne mogat vsi4ki s men da se saobrazqvat :D
4e za dr...ama kvoto i da kaja 6te izleze 4e se sa samoiztakvam a vsa6tnost ne e taka daje sam s nisko samo4uvstvie i vse pak 6te go kaja ...imam si dosta priqteli,a te ocenqvat oveka po harakter se pak i prosto sa mi kazvali 4e bez men kupon ne stava :oops: imam gore dolu opit s mom4etata za moite 15 god ... oba4e vse popadam na jenkari i na nqkvi neseriozni tipove za tva az zapo4vam da se uverqvam 4e nqma svqstni mom4eta v toq Burgas...vseki iska da ima do sebe si nqkoi na koito da raz4ita i nqkoi koito da e zagrijen za nego...no za jalost svqstni hora ve4e ostanaha mn malko....

freezingskull
05-18-2008, 08:57
gh

partychild
05-18-2008, 08:59
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кука барби ! :-D :-D sajelqvam zaeta sam :D mislq 4e otgovarqm na iskaniqta ti ..no znam 4e ima o6te takiva momicheta prodaljavai da tarsish ..uspeh :}

al_bundy316
05-18-2008, 12:12
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Пич, повярвай ми, от доста време търся такава, но няма... :( . BTW, за чалгата няам против, то и аз кат са напия слушам :D

He3HauKa
05-18-2008, 12:34
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

А знаеш ли,че има момичета ,които пушат,слушат чалга,понякога пият алкохол и въпреки това са страхотни?Как можеш да прецениш даден човек по това каква музика слуша или дали като отиде на дискотека пие 50 грама водка.Изключително глупаво е.Ако действително по този начин отсяваш момичетата,замисли се само колко невероятни възможности за пълноценна връзка си пропуснал.Глупаво е човек да си създава подобни ограничение,защото хората са толкова различни и въпреки всичко във всеки може да се открие нещо стойностно.Съветвам те да си промениш мисленето.Хубаво е,че се разграничаваш от хората с вредните навици,но в твоя случей това е 2/3 от населението на България.Успех :?

al_bundy316
05-18-2008, 14:27
Как можеш да прецениш даден човек по това каква музика слуша или дали като отиде на дискотека пие 50 грама водка.Изключително глупаво е.
Е, чакай де, той човека си го е написал:

Не да не пие въобще, а само да не прекалява. Едва ли тва, че някой пие един път в годината 50 грама го прави алкохолик... Виж, ако земе да пие по 500 грама, тогава вече стаа страшно :-D

BOOK_FAN
05-18-2008, 15:03
2.За мен чалгата е просташка и долнопробна музика :-x

Споко не е стандарт на всички момчета само на по - добрата половина !
БРАВО!ТОВА Е СУПЕР! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fudankoo
05-18-2008, 15:21

не съм съгласен

Ъпдейт на темата:
*Гледам че почти всички момичета се изкараха перфектни (няма лошо стига да е така ;) )
*Не ме разбирайте грешно ;)
*Стигнах до извода че има много такива момичета ама това е защото са малки все още 12-15 годинши който все още не са пробвали или по ред други прочини.Напиъх тези тема за да видя дали ще мога да си намеря момиче което притежава по - малко от 50 % от тези пороци ;)
Може би малко съм издребнял като съм написъл да не пуши ... но все пак цигарите вредят на здравето ! :)
Е ?

nicolepcd
05-18-2008, 16:25
^ Съгласна съм, ЦИГАРИТЕ ВРЕДЯТ НА ЗДРАВЕТО!!! :x :D

soul1199
05-18-2008, 16:31
hah estt,4e ima,ti otkade si?az mrazq 4algata,ne piq i nepy6a,ymna sam,nemoga da otreka,za krasotata opredeleno mom4etata re6avat i ne sam nahalna,vsa6nost ima takiva momi4eta,6e gi nameri6,spoks

bLu3_eyes
05-18-2008, 19:15
Ми да ти кажа нито пуша, нито чалга слушам, за пиенето само по празници и не съм някоя к*рва. :P

fenkata1
05-19-2008, 00:14
Vij sa ne vsi4ki momi4eta sa taka. Az ne sum pu6ila-ekolog sum. Posledniq put kato se napih be6e kato bqh na 2 i to za6toto me napiha a ne za6toto iskam :o . A ako kaje6 4e slu6am 4alga ili 4e sum kukla barbi-zn prosto ne me poznava6 ;)

fudankoo
05-19-2008, 03:26
Като пишете отговори по темата може да пишете и вързаста си !

takethispill
05-19-2008, 06:12
a ti imash li mnogo pari, sportna kola,golqm intelekt i golqma pishka? shtot moje bi vinata ne e v momi4etata ami v tova kolki iziskvaniq imash....
ne ti trqbva momi4e koeto da ne pushi ili da ne pie - trqbva ti momi4e v koeto da sa vliubish i da vidish 4e togava vsi4ko iz4ezva i pypka na ezika da ima shte si q obichash i nqma da ta ebe

fudankoo
05-20-2008, 03:42
a ti imash li mnogo pari, sportna kola,golqm intelekt i golqma pishka? shtot moje bi vinata ne e v momi4etata ami v tova kolki iziskvaniq imash....
ne ti trqbva momi4e koeto da ne pushi ili da ne pie - trqbva ti momi4e v koeto da sa vliubish i da vidish 4e togava vsi4ko iz4ezva i pypka na ezika da ima shte si q obichash i nqma da ta ebe

;-)

LizZz
05-20-2008, 06:35
Един свестен коментар...

the_unknown
05-20-2008, 07:13
Taka e priqtel, putkite sa tupi. Ne vijdat po dalech ot nosa si i jiveqt v tehen izmislen svqt na lubov i prezrenie. :D

InLoveeee
05-20-2008, 10:06
Трябва да си много ограничен и комплексиран за да правиш такива заключения за момичетата само защото пушат, пият или слушат чалга! И все пак успех.Дано си намериш такова и да не му търсиш упорито кусури, че иначе те виждам като стар, незадоволен, озлобен ерген!

slun4ice_90
05-20-2008, 10:20
Трябва да си много ограничен и комплексиран за да правиш такива заключения за момичетата само защото пушат, пият или слушат чалга! И все пак успех.Дано си намериш такова и да не му търсиш упорито кусури, че иначе те виждам като стар, незадоволен, озлобен ерген!+1 Ето това е... :-P =D>

Vladkoy
05-20-2008, 10:41
Еби му майката и смешни изисквания - да не пие, да не пуши, да не ходи по мъже... Ти ако ги избираш по това .. мале мале. Нейсе, на точни тия изисквания отговарят адски много момичета, явно ти няма какво да предложиш за да се въртят около теб. Процеса не е едностранен - само да изискваш, трябва и да предлагаш - интересно ми е ти какво предлагаш?

Като чета 1-вия ти пост и виждам пишлеме, което седи по цял ден на компа и гледа грешките на другите и си вика .. ааа тоя къв е смотан, аа пък таа що е толкоз тъпа.. аа баси курвата ( а само с теб не се ебе ).

Въздухар.

Wrathchild
05-20-2008, 10:47
Абе някои хора не знаят как да задържат момичетата, пък после те им виновни...

al_bundy316
05-20-2008, 17:24
Абе някои хора не знаят как да задържат момичетата, пък после те им виновни...
Абе така е, ама и от вас има много дето не са света вода ненапита. Я кажи кое е по-често срещано - момичето да остави момчето заради друг или обратното? Ама честно :wink:

fudankoo
05-21-2008, 13:52
Еби му майката и смешни изисквания - да не пие, да не пуши, да не ходи по мъже... Ти ако ги избираш по това .. мале мале. Нейсе, на точни тия изисквания отговарят адски много момичета, явно ти няма какво да предложиш за да се въртят около теб. Процеса не е едностранен - само да изискваш, трябва и да предлагаш - интересно ми е ти какво предлагаш?

Като чета 1-вия ти пост и виждам пишлеме, което седи по цял ден на компа и гледа грешките на другите и си вика .. ааа тоя къв е смотан, аа пък таа що е толкоз тъпа.. аа баси курвата ( а само с теб не се ебе ).

Въздухар.

:shock:

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-21-2008, 23:48
внимавам колко пия..... вече даже изобщо спрях да го правя .. пушех от време на време .. но спрях .... чалга не случам вече 3та година маи... усещам се че понякога досаждам на наи добрата ми фр че я моля да ми праща някоя друга песен защото аз не мога да дърпам ..... но тфа е .... мен пороците са ми на друго място :smt026

rusoto_baby_f
05-22-2008, 00:29
На 17години съм

----------->Не пуша
-----------> Слушам, но малко...
-----------> Рядко пия
-----------> Не съм к*рва.....(не съм нахална)

50cent
05-22-2008, 03:18
абе закво ти е такова момиче страх те е да не пукне преди теб аз ги знам тия

al_bundy316
05-22-2008, 07:22
Ami znachi az ne pusha :? Slushkam super malko chalga...Ne sym prekalqvala nikoga s pieneto i daje ne obicham da se nalivam s alkohol :? Ne sym i k***a ...Taka che ima svestni momicheta mnogo v BG...Ne si se natyknal prosto na takova...Sigorno si popadal na nqkoq typa i razgonena feshanka :lol: Bazikam se :-D Abe ima mnogo svqsni momicheta v BG ne si misli che nqma :)
I'm inlove! :smt055 ахахах

fudankoo
05-22-2008, 14:00
Ami znachi az ne pusha :? Slushkam super malko chalga...Ne sym prekalqvala nikoga s pieneto i daje ne obicham da se nalivam s alkohol :? Ne sym i k***a ...Taka che ima svestni momicheta mnogo v BG...Ne si se natyknal prosto na takova...Sigorno si popadal na nqkoq typa i razgonena feshanka :lol: Bazikam se :-D Abe ima mnogo svqsni momicheta v BG ne si misli che nqma :)

Това момиче гарантирам, че е уникално! :grin:

+1 :oops:

05-23-2008, 23:30
Има брат и аз я търся но просто всички такива момичета са заети... Неможе всички момичета да се слагат под общ знаменател... Има вярвам че ще я намеря някой ден ....
Само един въпрос?
Какво като слуша чалга? Какво я прави по-малко човек?

А ми ...
1.Като поиска да ходим на дискотека какво ще стане като каже " аре в някоя чалговека" .... или пък като си пусне някоя чалга да слуша ....
2.За мен чалгата е просташка и долнопробна музика :-x

Tova li e ideala za momi4e pri mom4etata :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: WOW...az zna4i ne vlizam v tiq kriterii..tcttc :-D

Споко не е стандарт на всички момчета само на по - добрата половина !
xaxxxa a popadam v vsi4ki kriterii osven tva za 4algata ama vse pak ne sum divata 4algarka xaxxa

MonSitY
05-24-2008, 15:03
еми аз пич аз съм на 15 :d пробвала съм цигари - не съм им фенка пия но рядко и курва още не съм станала :d няма и да стана и съм сигурна че има не много но достатъчно момичета по големи от мен които са на моя акъл :d успех!

cookie_power
05-24-2008, 17:36
хмм... и на мен ми писна да гледам некфи курви застанали пред огледалото и нацупили устни.. или па некфи с цигара в ръка.
смея да кажа, че не се причислявам към стадото нагримирани кухи барбита.. и цигари съккккккккк! чалга смелзззз! ии алкохол... съкс!
блах. мноо ги мразя тея тъпи фешъни беее
има мноого нормални и хубави момичета, наистина много

moon_flower
05-24-2008, 17:56
Ами оказва се,че аз съм си направо монахиня.. :D
Алкохол не обичам,пия по една чаша на някой празник... :D Не пуша.. чалга мразя.. курва съвсем не съм(за протокола,да,имала съм само едно гадже досега,голяма загуба е :D ). И май това бяха критериите.. :D

FeelMe
05-31-2008, 12:09
Ами оказва се,че аз съм си направо монахиня.. :D
Алкохол не обичам,пия по една чаша на някой празник... :D Не пуша.. чалга мразя.. курва съвсем не съм(за протокола,да,имала съм само едно гадже досега,голяма загуба е :D ). И май това бяха критериите.. :D
:lol: za6to li mi zvu4i mn poznato.i az sum taka-piq samo na r.d i nqkoi praznik,ne pu6a,imala sum edno seriozno gadje a i kurva ne sum-devstvena sum a za devstveni kurvi ne sum 4uvala :D (m/u dr s tva se gordeq za6toto v dne6no vreme ne se sre6tat mn momi4eta na moqta vuzrast koito sa devstveni...no malko se otklonih).i taka..ne tvurdq 4e sum perfektnha no v tezi otno6eniq sum sravnitelno dobre.i ne se ot4aivai-vse o6te ima svestni momi4eta(kazvam svetsni po negovite kriterii) prosto sa vse po malko

remember95
05-31-2008, 19:35
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Ъпдейт на темата:
*Гледам че почти всички момичета се изкараха перфектни (няма лошо стига да е така ;) )
*Стигнах до извода че има много такива момичета ама това е защото са малки все още 12-15 годинши който все още не са пробвали или по ред други прочини.Напиъх тези тема за да видя дали ще мога да си намеря момиче което притежава по - малко от 50 % от тези пороци ;)
Може би малко съм издребнял като съм написъл да не пуши ... но все пак цигарите вредят на здравето ! :)
Е ? Am...otgovarqm na tezi kriterii :grin: :-D ama ne sam simpatichna pone taka si mislq i nqmam perfektno tqlo :x :o :grin: :grin:

remember95
05-31-2008, 19:39
ami saglasna sam to povecheto momcheta kato vidqt che ne pushis i ne piesh {{az piq i to mn malko}} i ne si super model ne te iskat ama kakvo da se pravi ...spored men v toq jivot trqbva da si ku*va za da uspeeh v neshto aamaa predpochitam da sam sama otkolkoto da sam takava :-P

Elaine
06-02-2008, 12:31
момичетата, които си струват, не крещят от далеко "-Елаа, ме вземи" :?

Sunlight-In-Your-Eyes
06-02-2008, 12:50
Айдеееее минутки (часове) за реклама... На кво го ударихте тука... Айде стига сте се сравнявали коя от коя е по-свястна, защото истински свестните момичета нямат нужда от изява. Те просто си знаят, че са такива и точка.

По темата: Не си прав, свестни момичета ИМА :)

sladur4etyYy
06-02-2008, 13:13
Айдеееее минутки (часове) за реклама... На кво го ударихте тука... Айде стига сте се сравнявали коя от коя е по-свястна, защото истински свестните момичета нямат нужда от изява. Те просто си знаят, че са такива и точка.

По темата: Не си прав, свестни момичета ИМА :)

мхм и на мен ми направи впечатление, че всички, които отговарят за изискванията,са го написали, обаче може пък да се опитват да убедят автора, че има момичета, като за него :o

ludo_momiche
06-02-2008, 17:38
Има брат и аз я търся но просто всички такива момичета са заети... Неможе всички момичета да се слагат под общ знаменател... Има вярвам че ще я намеря някой ден ....
Само един въпрос?

Ми има такива момичета естествено, аз като цяло също отговарям на това описание, моя проблем обаче е ,че аз пък не мога да срещна момчета като вас, които да търсят това ,а не всички други изредили се дотук глупости. Ама айде да съм оптимист и ще кажа, че може би някъде има,ама кога ще го срешна ...кога ли? Кой знае,поне ти (автора) си ми доказателство,че има такива,макар и изчезващ вид, все още има свестни момчета! :grin:

Al3ksandra
06-02-2008, 18:01
какво да ти кажа , хубаво описание.. вижда се че има и много свестни момичета :) ето това е хубавото... :) Мога само да ти кажа че които търси намира. Не искам да се клалифицирам в твойте критерии тъй като не че съм пушач, алкохоличка & курва или пък куха лейка, просто прекалено много хора са ме разочаровали че да вярвам че ще срещна любовта.. :) Дано другите имат повече късмет от мен, защото изобщо не е хубаво да си самотен. :lol: ....

П.П.
Също момчета замислете се като търсите вашите половинки и изисквате от тях толкова, дали и вие самите можете да покриете тези критерии :) Айде лека вечер & благодаря на тези , които си направиха труда да ударят едно погледче на скромния ми постец :P

CAN_YoU_fElL_me
06-02-2008, 18:43
Само един въпрос?

Ми има такива момичета естествено, аз като цяло също отговарям на това описание, моя проблем обаче е ,че аз пък не мога да срещна момчета като вас, които да търсят това ,а не всички други изредили се дотук глупости. Ама айде да съм оптимист и ще кажа, че може би някъде има,ама кога ще го срешна ...кога ли? Кой знае,поне ти (автора) си ми доказателство,че има такива,макар и изчезващ вид, все още има свестни момчета! :grin:
+1

RoyTheReaper
06-02-2008, 18:58
Свестните момичета не растат по дърветата. ;)

Obsession
06-02-2008, 19:19
Какво сте седнали да питате имало ли? Всяка ще каже: да, аз съм идеалната. И да, може да отговаря на вс критерии. Ето аз не пуша, мн рядко пия, отговарям ти на зададените критерии, но не значи, че ще си допаднем! Просто животът е такъв, няма гаранция за нищо. За това излез навън, в реалността и търси това, което искаш и от което се нуждаеш!

Shadowscape
06-02-2008, 19:54
Много момичета отговарят на тези критерии. Между другото, поздравявам те за критерия спрямо чалгата - подкрепям с две ръце.

nelly_tss
06-02-2008, 20:46
[quote="fudankoo"]Хора чудя се дали в България има поне едно момиче което :
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Хах... отговарям на описанието :P .. и познавам много такива момичета. :)

fudankoo
07-23-2008, 03:47
Свестните момичета не растат по дърветата. ;)

??? :shock:

HelSy
07-23-2008, 04:47
да да да -- предлагайте се . :lol: точно като стока на пазара . аз съм такава,такава и такава - не,че се хваля ? просто съм мн умна и красива обаче се чуда що по цял ден седа на компа във форума 8-) и самочувствието ви е малко .

gangstata
07-23-2008, 05:37
не пуша..
почти не пия
слушам чалга само като брат ми седне на компа..(налага се..)
ама съм нахална..
за сметка на това мога да пържа филийки.. :-|
жалко..мислевх си,че съм перфектна..

lubovnicata_na_gangstera
07-23-2008, 09:22
емии аз не пия,не пуша...чалга не слушам...не съм нахална...сега колко съм умна незнам :D вие ще прецените

hug4yy
07-23-2008, 09:49
сагласна сам с теб но аз сам на 12 и вече сам пробвала цигари е не сам очарована от това но ... ето има мн моми4ета които не слу6ат чалга и аз не слу6ам и както и да е има само потарси
успех

didi_baby
07-23-2008, 12:04
Ми пич аз съм напълно обратното-пуша,не само цигари,но всичко в умерени количества,пия,но не се напивам така че после да не мога да вървя,а чалга слушам и то 2-3 песни на кръст.Успех с търсенето на перфектната :P

gPa3HuTeJl
07-23-2008, 12:27
Еми ако не можеш да намериш момиче с такива "пороци" те с1ветвам да се ориентираш к1м м1жете.. ;)

drun-drun!
07-23-2008, 12:30
Еми ако не можеш да намериш момиче с такива "пороци" те с1ветвам да се ориентираш к1м м1жете.. ;)Да даже и метъл може да си хване :D

vesinka91
07-23-2008, 12:32
emi mislq 4e vse oshte se namirat makar i malko ne 4e si praq reklama shtoto ne me int hi4 koi kvo misli za men ama ne pusha makar 4e s1m probvala i ne mi haresva slusham house piq po malko nikoga ne se napivam shtoto e grozno i nesmqtam 4e s1m t1pa...nasi4koto otgore s1m devstvena :D i s1m na 17 nito p1k s1m grozna :D basi dosta dobre zvu4i :D ama i az kat seki 4ovek si imam kusuri ;) :P a i poznavam oshte nqkolko takiva momi4eta :D tai4e mislq 4e ima oshte :)

da_e
07-23-2008, 14:27
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Ъпдейт на темата:
Е ?

Да намери ме. :D

Не пуша.. това е шит работа. Пия само бира по-много :oops: . Чалгата смърди. слушам рок и метъл

Не съм курва, напротив мъжкарана съм. Чупя носове редовно или ако не е нос, ще е някой крайник. (сеш'се не мой :D )

Ъъм активна спортистка съм дори може да съм леко побъркана защото обичам да блъскам и да тичам по 15 км.

Аз съм пилен кретен. Псувам много.. на практика обичам да се събирам с момчета и да пия бира! Обичам обса и шаха !!!! 8-)

Взимаш ли ме? 8-)

sheilsis
07-23-2008, 15:04
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Ъпдейт на темата:
Е ?

Не пуша.. това е шит работа. Пия само бира по-много :oops: . Чалгата смърди. слушам рок и метъл

Не съм курва, напротив мъжкарана съм. Чупя носове редовно или ако не е нос, ще е някой крайник. (сеш'се не мой :D )

Ъъм активна спортистка съм дори може да съм леко побъркана защото обичам да блъскам и да тичам по 15 км.

Аз съм пилен кретен. Псувам много.. на практика обичам да се събирам с момчета и да пия бира! Обичам обса и шаха !!!! 8-)

Взимаш ли ме? 8-)
aa az sym gotova da stana lesbiika za momi4e kat tebe :P

da_e
07-23-2008, 15:16
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Ъпдейт на темата:
Е ?

Взимаш ли ме? 8-)
aa az sym gotova da stana lesbiika za momi4e kat tebe :P

оо виждам предложенията летят :D

krisiiiiito
07-23-2008, 17:34
просто си побадал на к*рви
аз нито пуша ... нито пия ... нито пък слушам чалга
:oops: има много много момичета които са мили и отговарят на описанието :) .. ще си намериш някоя спокойно в момента си в такава ситуация че всичко ти се вижда гадно
айде успех :-)

soul1199
07-23-2008, 17:42
az ne pu6a,ne piq,mrazq 4alga,dali sum tupa,sam 6e razbere6 8)

dana_
07-23-2008, 18:14
Абе момичета такива колкото искаш и то свободни, но момчета с такива критерии малко. На повечето момчета критериите им са : Да има арна цица,яко дупе, мноо фешън и мноо готина. Yeah baby...

Dorky
07-23-2008, 19:01
Абе момичета такива колкото искаш и то свободни, но момчета с такива критерии малко. На повечето момчета критериите им са : Да има арна цица,яко дупе, мноо фешън и мноо готина. Yeah baby... Ауе те само такива уж сички мацки са курви ,ама се некви срамежливи кажиш здрасти та гледа кат ударена от мокър парцал Млади сме Яки сме (под въпрос) що да не грабим от живота а и тея момчета дет викат ,че не търсят някоя куха кукла барби ох батка се едно ша й простеж ако ти падне а па и да пуснат некоя чалга да си утурка задника у тебе ша й каже ,че е тъпа пияна к*рва дет слуша чалга и ша й кажеш да спре момчетата ,който търсят идеални момичета си търсят извинение да не действат щото ги е шубе :grin: :grin: :grin: :grin: Ако нямате нищо против лично мнение :oops:

gerinceto
07-23-2008, 19:29
Tova li e ideala za momi4e pri mom4etata :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: WOW...az zna4i ne vlizam v tiq kriterii..tcttc :-D i az ne vlizam v tiq kriterii ... pusha kfo da se prai,gadni navici :-D

**Naley*
07-24-2008, 13:38
И аз съм отчаяна,че повечето момчета не струват :? ама шанс 8-)

morgana69
07-24-2008, 18:59
хехехехе..... струват и още как .. само че се убеждавам че .. 92-91 набор бяхме последните които се опазиха от пропадане в морално отношение ... след 92 нагоре ... ужас.. пълен ужас...
Аз съм на 17 и отгоре... девствена съм .. не пуша ;) пия само по празници ;) Ако това значи че струвам.. радвам се :D :grin: :grin: :grin: :grin:

kateto7
07-24-2008, 19:38
Ти ако наистина си падаш по някое момиче и я обичаш не мисля,че ще е от голямо значение каква музика слуша и другите там нещица! :P :P :P

sodomicdream
07-24-2008, 19:50
Ахахаха, разсмя ме искрено с тази темичка =)
Не съм перфектна и няма да бъда никога. Но от тези въпроси, които ти задаваш.. предполагам, че отговарям на някакъв мизерен критерий :D
Не пуша и не мога да търпя цигарения дим.
Не пия изобщо.
За курва... В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ!
Чалга не мога да слушам. Предпочитам рок/метъл.
Не се смятам за умна, но имам достатъчно мозък в главата си, за да следвам медицина и да се грижа сама за себе си.
За хубава.. абе ставам, ама има още какво да се желае от мен. Не съм пълна, нито кльощава. Нормано телосложение, с що-годе нормални мерки. Аз си се харесвам :-D (колко самоуверено прозвуча)
Да подчертая - на 19 години съм и не съм била никога с мъж.
Е, сам си прави изводите.
Не съм идеална, но ако, както казах малко по-нагоре, съдя по твоя критерий трябва да ми дадат ореол, крилца и арфа =)

inatchee
07-24-2008, 20:13
не че се хваля но може би влизам в идеалите ти
нито пия
нито пуша
слушам всякаква музика
не съм курва защото просто няма смисъл
и не с всеки съм нахална :P

inatchee
07-24-2008, 20:13
не че се хваля но може би влизам в идеалите ти
нито пия
нито пуша
слушам всякаква музика
не съм курва защото просто няма смисъл
и не с всеки съм нахална :P

great_mari
07-24-2008, 20:27
:D Аз отговарям на описанието :grin:
me 2 :grin: samo det ne sum si namerila gadje :-o

SGA
07-24-2008, 22:12
хехехехе..... струват и още как .. само че се убеждавам че .. 92-91 набор бяхме последните които се опазиха от пропадане в морално отношение ... след 92 нагоре ... ужас.. пълен ужас...
Аз съм на 17 и отгоре... девствена съм .. не пуша ;) пия само по празници ;) Ако това значи че струвам.. радвам се :D :grin: :grin: :grin: :grin:
Това за наборите и изобщо възрастта и аз си го мислех напоследък...Има нещо вярно според мен.Аз съм набор 93 и честно казано ми прави впечатление това че поголемите с една-две години в повечето случаи са по-свестни и имат сиво вещество.На мойта възраст гледам че го има синдрома на барбитата и кухите фешъни,но пак има свестни индивиди /това го виждам като границата/,а вече при по-малките според мен е нещо страшно.Е,много ясно че навсякъде си има изключения,но аз говоря за масовата част,поне това са моите впечатления.
Това беше малко оф топик,а иначе по темата нямам много какво да кажа-има такива момичета,определено има и както казват "Който търси,намира"

UnABooMBeR
07-24-2008, 22:24
Амииии гаджето ми нито пуши,нито пие,нито слуша чалга в никаф случай не е курва и никак не е глупава ,така че май излиза че съм намерил перфектната :grin: :grin: :grin:

malka_blizalka_
07-25-2008, 04:18
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Ъпдейт на темата:
Е ?бреЙ хубави критирей за търсене и аз отговарям :P ще се женим ли :-P

miss_asi
07-25-2008, 06:09
Момчета ако тва за вас е идеалната жена-аз не съм иделната за вас защото пуша от време на време,слушаш малко чалга ,но с пиенето никога не прекалявам :P

miss_asi
07-25-2008, 06:15
хаха брат разкри ме хаха :D :D :D

Chrissie
07-25-2008, 18:16
Амиии...Ако трябва да съм честна,аз нито пуша,нито пия,нито слушам чалга.Цигарите ме отвръщават,направо лошо ми става само като видя цигара.Пиенето...Какво за него?Ами алкохол,като всеки друг и то вреден.А чалгата?Моля ви се,в 21 век сме,света се развива,но само ние тъпчем на едно място.И защо мислите?Защото има чалга.Извинявам се предварително на тези,ако има такива,които съм засегнала.Просто това си е мое мнение.А дали съм куха в главата,както се изрази...Не,не мисля,че съм от този "изчезващ" вид,защото много често ми се случва да ме попитат"Ти всичко ли знаеш?" ,което ми е много странно,защото да знаеш всичко,си е почти непосилна задача.
Надявам се отговорът ми да не е прозвучал като самоизтъкване или нещо от сорта,просто бях откровена. :)

t1n4e7o
07-25-2008, 18:33
Само един въпрос?

Ще намерите.. И аз си мислех, че няма да срещна идеалното момче за мен но уви... вече сме заедно от година.. Иначе от всичко което изброи автора, аз пуша на месеца по 2 цигари най- много и почти не пия.. даже не помня кога за последно пих.. :-D А за чалгата - еми послушвам си от време на време.. Нали знаете- от всичко по малко :) Мисля че попадам в листа ви но... Заетка съм си :-) :-) :-)

fuck_brainpants
07-25-2008, 19:22
Хъх ми...
Да не Пуши - От време на време
Да не Слуша Чалга - ФЪК ЧАЛГА БРАТЛЕЕ !!!!!!!!!!
Да не прекалява с Пиенето - В нормите
и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална ! - Да

И да умна съм.. хъх :) Не се искравам перфектна.... просто казвам, че не всички са буклуците, за които ги мислиш ;]

trayana
07-25-2008, 19:27
Ами аз не пуша,не пия,девствена съм и мразя чалгата!
(пс:спадам в категория 12-15--->на 13 съм :? )

sweeetmaniche
07-25-2008, 21:29
Има такива момичета в България , макар и да са малко! Просто не си я открил :)

time2rock
07-25-2008, 22:16
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Ъпдейт на темата:
Е ?
Както винаги не чета всички страници,само първия пост на автора.
Ми,авторе:
1.Не съм пробвала дори и да пуша
2.Слушам рок
3.Пия биричка с приятели
Не съм първа красавица неземна,но съм симпатична.
Завърших с 1 петица по математика 8-ми клас,но не съм зубър.
Имам щур характер.
И сегааа...остава да дойдеш в Силистра да се земем младите,да се оженим :grin:

bgboy0190
07-25-2008, 22:26
Според мен има предостатъчно момичето, които "струват":
Това да не пушат не го коментирам - не е критерии дали някой е стока или не.
Повечето момичета, които познавам не прекаляват с алкохола, т.е. това не е проблем
Да слушат чалга си е плюс даже за момичето, много по-гадно би било да не слуша. За мен перфектното момиче трябва да слуша всякаква музика.
Симпатични момичета - бол , и повечето не са курви.
А за безмозъчна или не - тук вече е въпрос на това какво търсиш ти, ги има по-много и от 2те страни на барикадата :D
Та като заключение мога да кажа, че не търсиш това което трябва или просто не го търсиш където трябва - няма да намериш монахиня в публичен дом...

purple__love
07-26-2008, 10:31
purvo mrazq 4algata...vtoro piq,no nikoga ne prekalqvam....opitvala sum cigari,no ne pu6a... i v nikakuv slu4ai ne moje da se kaje 4e sum kurva...za6toto durja na liubovta.....ujasno mnogo...i tova da bude6 s vseki vtori prosto za6toto nqma s kogo da si prekarva6 vremeto e...nz unizitelno za men!

soul1199
07-26-2008, 10:33
az ne pu6a,ne piq,mrazq 4alga,dali sum tupa,sam 6e razbere6 8)

buffalo88
07-26-2008, 10:35
1 на 10 000 е да срещнеш такава ;)

Аз поне я срещнах с огромен късмет

candy_girl4e
07-26-2008, 12:28
Еми и аз не пуша,пия но рядко и не прекалявам слушам от вр на вр чалга симпатична съм ама НЕ СЪМ к***а и нямам гадже така че и аз смятам че не търсиш достатъчно ;)

machine_shot
07-26-2008, 12:32
Приятел, има ги бол.Например аз се сещам за три..Но може би ти говориш така, понеже след първото впечатление оставаш с лоши мисли и направо подминаваш.

qst
07-26-2008, 22:23
az ne pu6a,slu6am si malko 4alga i piq rqdko,kolkoto za nastroenie. :-P ama kvi sa tiq gluposti .poznavam i momi4eta koito pu6at ili sa zakleti 4algarki ama sa si mn pekani

malcho94
07-26-2008, 22:52
Хах нз тва ли ви е идеала ма щи кажа пък че аз не пуша ( Много мразя да пушат в мен да мириша нацигари иникога не съм пробвала няма и намерение) , не пия ( ако пия ще е 2 пъти в год и то нещо малко) нямам и съм против голите курвенски снимки дет всяко момиченце си слага по сайтовете... Слушам почти всичко най вече хаус и поп музика... чалгата не можеш да я избегнеш ако тия пуснат в кафе или ресторант иначе hate :X :X :X А за нахалството не знам какво имаш предивд да не е нахална :( та виж нормална съм :D :D така че не се отчайвай ама не търси момичетата по сайтове или само да е някфа мн красива щот мн често 90% тея най хубавките на 14 15 се провалят :(

kokom
07-26-2008, 23:16
xax brat takiva momicheta kakto kazaha po gore sa golqma rqdkost za jalost ... ;[

radito94
07-27-2008, 00:12
awe...pi4ove...az sum gotina...i ne slusam 4alga...a samo RnB...ama...i ne sum i nekoq malka kurvi4ka...umna sum..i pove4ety mom4eta ma xaresvat...ama problema e samo 4e sum malka sry :)

Rebirthing
07-27-2008, 00:42
Да не Пуши-Не пуша
Да не Слуша Чалга-На тази "музика" съм много голям враг :booooomb:
Да не прекалява с Пиенето-Не прекалявам с пиенето, но обичам да си сипвам шампанско или пина колада особенно :D но никога не прекалявам и не карам в нетрезво състояние :D
и същевременно да е симпатична и да не е някоя к*рва.(и разбира се да не е нахална !)-Освен, че съм симпатична съм и хубава/не се хваля,но си се харесвам :D / не съм курва и не бих станала, а пък най-малкото съм нахална.

-[b]Не, не съм безмозъчна, но не съм била и някакъв зубар :-o .

Ъпдейт на темата:
*Гледам че почти всички момичета се изкараха перфектни (няма лошо стига да е така ) -Някой може и да лъжат,но мисля ,че повечето са честни, просто ти си попаднал на неподходящата
*Не ме разбирайте грешно-Не спокойно 8-)
*Стигнах до извода че има много такива момичета ама това е защото са малки все още 12-15 годинши който все още не са пробвали или по ред други прочини.Напиъх тези тема за да видя дали ще мога да си намеря момиче което притежава по - малко от 50 % от тези пороци
Може би малко съм издребнял като съм написъл да не пуши ... но все пак цигарите вредят на здравето !
Е ?-Не, не съм малка, има свестни момичета , ще си намериш спокойно "За всеки влак си има пътници" :) .

Ice
07-27-2008, 01:15
Ако това е твоя идеал за момиче, ти пожелавам успех.Никой не е перфектен, и винаги в една връзка трябва да има компромиси...Независимо дали е пушач или не..........

allmovies
09-15-2008, 15:07
Няма такова животно :D

vesssiii
09-15-2008, 15:12
Не съм нито едното от тея дето изброи.. Не казвам,че съм перфектна,но не тряа да съдиш хората по т'ва дали пушат ,или дали слушат чалга или хаус ,или не знам си к'во..Т'ва че не си срещнал подходящата не значи,че тряа да слагаш всички момичета под знаменател "Курви".

iveto__91
09-15-2008, 17:27
xaxax.mi az kato se zamislq...nito pu6a,ne prekalqvam s pieneto,mrazq 4alga...ama vse stava taka 4e mi razbivat surceto :( 4udq se za6o se slu4va taka.

MiracleMaker
09-16-2008, 08:48
da si umna neozna4ava da ima6 samo 6tici v u4ili6te ...
da kaje6 4e si krasiva .. tova edva li 6te napravi dobro vpe4atlenie nikoi ne obi4a horata da se naduvat. . i sami da si pravqt komplimenti a nai malkoto vseki si ima razli4en vkus na nqkoi moje se haresa6 na drug ne .. pieneto i pu6eneto za men biha bili vajen kriterii zaradi tova 4e vseki 2ri gi pravi samo za da byde GYZAR za da e kato drugite da ne se deli ot nqkoi vapreki 4e ne e takav e men ne mi haresva tova .. i nai opredelq6toto ne6to e haraktera na momi4eto ... kato popadne6 na to4nata 6te q poznae6 :P

CaseY_StoneR
09-16-2008, 12:22
Еми брат, аз познавам такава ! Първо , НЕ СЛУША ЧАЛГА , А напротив - МНОГО Я МРАЗИ ! 2ро- НЕ ПИЕ и 3то е симпатична(не я харесвам) и не е КУРВА ! Голяма е фенка на Дръм енд Бейс стила (на който и аз се кефя до някаква степен) . Та това е което исках да кажа :D :D :D

tarataika
09-16-2008, 12:39
Ми аз съм на 16, ама съм пробвала да пуша - не ми хареса и просто не продължих, също така и съм се напивала, но вярвам,че не можеш да съдиш едно нещо и че тр да се опита по-малко от всичко, за да разбереш кое е добро и кое лошо, защото не може да се живее по създадените от обществото клишета. Все повече се радвам като видя подобни тема във форума, защото умните момчета, които не се интересуват само от външния вид, не са на изчезване. Удпех в търсенето на момичето за теб!

Chawder
09-16-2008, 15:16
абе, ти не беше ли онзи със стриите на гъзеца?

fudankoo
09-17-2008, 07:13
абе, ти не беше ли онзи със стриите на гъзеца?

? Това не го рабрах ?? :razz: :razz: :razz:

blader
09-17-2008, 07:39
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Не пуша.
Да пия изключено.
Чалга изобщо. (Слушам нео-метъл, мелодичен и симфоничен метъл.)
Не знам какво имате предвид под курва, но на съм на 14 и до сега съм имала само едно гадже. Отличничка съм и наскоро взех стипендия.
И въпреки всичко никога няма да се "котирам" като например от една курвите, защото истината е, че повечето момчета харесват курви. Това е!
:D
еми ти си момичето мечта за всяко себеуважаващо се момче
поне за мене де :grin: де да имаше повече като теб ееееееееех

glezan4e
09-17-2008, 08:24
мога да задам същия въпрос за твоя пол... отговора ще е същия... ;)
аз се имам за свястна и съм на 17...

fudankoo
09-17-2008, 09:00
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Не пуша.
Да пия изключено.
Чалга изобщо. (Слушам нео-метъл, мелодичен и симфоничен метъл.)
Не знам какво имате предвид под курва, но на съм на 14 и до сега съм имала само едно гадже. Отличничка съм и наскоро взех стипендия.
И въпреки всичко никога няма да се "котирам" като например от една курвите, защото истината е, че повечето момчета харесват курви. Това е!
:D
еми ти си момичето мечта за всяко себеуважаващо се момче
поне за мене де :grin: де да имаше повече като теб ееееееееех

Това не го разбрах ?

мога да задам същия въпрос за твоя пол... отговора ще е същия... ;)
аз се имам за свястна и съм на 17...

Радвам се за теб :)

MP
09-17-2008, 09:05
Аз съм спокоен,защото знам,че няма такова животно,описано по-горе като идеално момиче 8) .Е може да има 1 от милион 8-) ,но това е малко вероятно.Ако не слуша чалга,ще пуши,ако не пуши,ще пие.Ако не пие ще е неква дебела и комплексирана,ако е супер яка,ще е тъпа.Просто трябва да се търси не идеалното,а това,което най-близко се доближава до него.

keep_smiling
09-17-2008, 09:51
Гледам, лочти всички са си изброили какви са и какви не са... И да ви кажа, не се смятам за ангелче, изпълнявам абсолютно всички условия и качества, които са изброени(на 17 съм), но от опит знам, че това няма абсолютно НИКАКВО значение! Всеки, съответсващ на описанието може да бъде дори и най- големият ти враг, колкото и нелепо да ви звучи! Всички ще си намерим някой... някога... някой ден... (вскючвам се и аз, тъй като допълвам листата на чакащите :Д) и да знаете, че ИМА перфектни хора! Всеки може да бъде идеален за някого!

Mitio_man
09-17-2008, 12:17
абе тез дет казват че са свесни да дадат по един скайп

plmn
09-17-2008, 12:35
Гледам, лочти всички са си изброили какви са и какви не са... И да ви кажа, не се смятам за ангелче, изпълнявам абсолютно всички условия и качества, които са изброени(на 17 съм), но от опит знам, че това няма абсолютно НИКАКВО значение! Всеки, съответсващ на описанието може да бъде дори и най- големият ти враг, колкото и нелепо да ви звучи! Всички ще си намерим някой... някога... някой ден... (вскючвам се и аз, тъй като допълвам листата на чакащите :Д) и да знаете, че ИМА перфектни хора! Всеки може да бъде идеален за някого!

Първо, условията определено СА от значение.На никой непушач не би му било приятно да се пуши покрай него примерно.Същото важи за алкохола, чалгата и тн.Друг е въпроса, че понякога трябва да се правят компромиси.Това вече зависи от състоянието на човека.Ако си прекалено отчаян примерно, надали ще се хванеш за това, че момичето слушало чалга.А и в крайна сметка да слуша каквото си иска.Не мога да си налагам мнението в/у другите.
Второ, перфектни хора НЯМА.Това, че някой се е влюбил в теб и в неговите очи си идеален, далеч не те прави перфектен.

keep_smiling
09-17-2008, 13:04

Първо, условията определено СА от значение.На никой непушач не би му било приятно да се пуши покрай него примерно.Същото важи за алкохола, чалгата и тн.Друг е въпроса, че понякога трябва да се правят компромиси.Това вече зависи от състоянието на човека.Ако си прекалено отчаян примерно, надали ще се хванеш за това, че момичето слушало чалга.А и в крайна сметка да слуша каквото си иска.Не мога да си налагам мнението в/у другите.
Второ, перфектни хора НЯМА.Това, че някой се е влюбил в теб и в неговите очи си идеален, далеч не те прави перфектен.

... не съм много съгласна! Твърде малко са тези които са намерили човек, който да им изпълнява всички изисквания, била съм свидетел на безброй дълги връзки(говоря за повече от година, да не кажа и години) при които и за двамата, човека срещу тях не е бил този, който са търсили.. Да, винаги изникват проблеми когато единия пуши или не слуша твоята музика, но когато се разбирате за всичко друго не виждам смисъла да го зарежеш! Представи си, че някое момче си намери перфектната половинака по тези изисквания, но примерно е по- висока с 2 глави от него, носи токчета и е супер нахална и досадна(ако не харесва такива). ... Така че си оставам на мнението че всичко е твърде относително :)
* А за перфектните хора, принципно няма, но съм свикнала да гледам от хубавата страна на нещата, не ти ли се е случвало да кажеш: "Ей тва е перфектната кола/къща/рокля.." Същото е и с хората, естествено че колата може да има драскотинка на вратата, къщата да има дупчица в стената или роклята да има два бода в страни, но това не ги прави по- различни :)

divein
09-17-2008, 13:42
Ами аз не пуша Спортист съм
Не съм се напивал имам си мярка
Слушам каквото и да е от чалга до метал хаус и тн
Винаги поставям приятелите и познатите преди мен
Имам стил
В даскало успеха ми е 5
И тук сега някой ще си каже еми начи си грозен.еми не съм(казвали са ми го доста красиви момичета че даже и момчета)

аз съм живият пример :)))

не се хваля :)

(S) AINT
09-17-2008, 13:46
Mom4eto pita za umno i krasivo momi4e!!!!!!!!! :-x
kvo se pravite na takiva sled kato v razli4ni temi razli4ni ne6ta pitate.
Koi sa nai perverzni - vie est. koi drug?! Sega bili i umni.... xa xa patki :lol: :D

it_ends_tonight_
09-17-2008, 13:49
Дори да звучи банално, вече казано милион пъти и естествено ще прозвучи невярно, но има ;) Нито лсушам чалга, нито пия и пуша. Бих казала, че съм умна и не съм повурхностна лигла. Просто не търсиш в правилната среда и затова не намираш. Ние никога няма да изчезнем :D ;)

gabi_94
09-17-2008, 14:46
ми и аз не пуша, нито пия, не съм пробвала никога, не слушам чалга, умна съм, смятам че не съм и грозна, забавна съм, общителна, но съм още малка - 14г. Смятам, че има достатъчно момичета като мен. Просто явно момчетата или не знаят какво и къде да търсят или са толкова тъпи и прости да не забележат момичетата, които си заслужават. Всяко поне малко симпатично момче тича след някоя к***а. Просто и момчетата не знаят какво искат. А относно красотата на едно момиче - всяко момче има различен вкус, така че и за всеки влак си има пътници. Така е и при момичетата - на мен може да ми харесва някой, но на приятелките ми изобщо.

Mitio_man
09-17-2008, 15:13
Ами я и аз да си пусна тука една обява :-D

Аз търся с горе-долу същите критерии,но и да пуши не пречи много,както и да слуша чалга.Аз не се интересувам от това,а от това дали момичето ми е симпатично и я обичам...та най-важното е да не е някоя надута курва, а да е горе-долу Свясно момиче.Е тва търся аз и не мога да намеря или ако намеря вече е заета,защото такива се търсят не само от мене :) .та тука ако има някоя свясна(да не е надуда курва) и без гадже - да си даде скайпа

П.С. аз съм обикновено 16 годишно момче,Ако има значение - слушам рок и рокендрол от 70-те , 80-те,но толерирам и другите стилове.обличам се нормално(всмисъл не съм някой металист)

fudankoo
09-17-2008, 15:35
Да ама всички свясни момичета са заети!!!

fudankoo
09-17-2008, 15:36
Да ама всички свясни момичета са заети!!!

sapa91
09-17-2008, 15:40
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

има аз познавам такова :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

MiracleMaker
09-17-2008, 15:41
1.Az pak sam izkliu4itelno krasiv po krasiv ot brat pit i keanu reeves.
2.Zavyr6il sym kolej na 16 godini tai kato presko4ih dosta klasove poneje znaeh vsi4ko. sega imam 6 vis6i obrazovaniq!
3.Imam savar6ennoto tqlo (vsi4ko muskuli bez maznini)
4.Stra6no bogat sam (imam pove4e pari ot donald trump i bil geits vzeti zaedno)
5.Romanati4en sym i nqma jena s koqto da sym bil i da ne e kazala 4e sym nai dobriqt 8)

tova sam AZ :] nai perfektniqt ot vsi4ki.

P.S. tova e otgovor kym vsi4ki oniq momi4eta koito kazaha 4e otgovarqt na kriteriite :-D

After_The_Rain
09-17-2008, 16:35
Ще ти кажа едно. Има страшно много такива момичета. Отговарям на критериите, но все пак не съм съвършенна. Никоя от момичета не се е изкарала съвършена MiracleMaker. Това, че не пуша, не слушам чалга, не прекалявам с алкохола и не съм курва не значи, че съм перфектна както ти си мислиш, че са казали момичетата. А до автора на темата, не е нужно да отговаря на тези критерии, а просто да си пасвате. Извинявам се ако съм повторила някой, просто не мога да изчета всичките тези мнения. :P

Kostadin_682
09-17-2008, 16:39
И аз си мислех. че няма такива ама явно съм грешал... има !!! :grin:

fudankoo
09-17-2008, 16:45
1.Az pak sam izkliu4itelno krasiv po krasiv ot brat pit i keanu reeves.
2.Zavyr6il sym kolej na 16 godini tai kato presko4ih dosta klasove poneje znaeh vsi4ko. sega imam 6 vis6i obrazovaniq!
3.Imam savar6ennoto tqlo (vsi4ko muskuli bez maznini)
4.Stra6no bogat sam (imam pove4e pari ot donald trump i bil geits vzeti zaedno)
5.Romanati4en sym i nqma jena s koqto da sym bil i da ne e kazala 4e sym nai dobriqt 8)

tova sam AZ :] nai perfektniqt ot vsi4ki.

P.S. tova e otgovor kym vsi4ki oniq momi4eta koito kazaha 4e otgovarqt na kriteriite :-D

Без Спам

тъжен веселяк
09-17-2008, 17:01
Аз си мисля,че ако не ви е приятно да си говорите и трудно се разбирате,просто всички останали критерии отлитат в латиносералите и тъпите американски комедии.

bloodfrozen
09-17-2008, 17:40
Те пък всичките свестни девойки у тоя форум се събрали.. Като гледам до една отговарят на 'критериите' ..

soulfly
09-17-2008, 18:26
uspeh s namiraneto :D :D :D :D :D

WithLove
09-17-2008, 18:27
Ахахаха и кво?
3а да е свястна,тя трябва да не пуши и да не слуша чалга?
МНого глупаво.

MiracleMaker
09-17-2008, 18:55
KAFFFFFFFF SI TIIIIIIIIIIIIIIII WEEEEEEEEEEEE 4EEEEE 6te MIIIIIIII VIKA666666 BEZZZZZZ SPAMMMMMMMMMMMMMM MAIKATIIIIII DA EBAAAAAAA :x

vio
09-17-2008, 18:55
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Ъпдейт на темата:
Е ? tccc az puk si me4taq za takova koeto misli taka 8)

plmn
09-17-2008, 18:58
Ахахаха и кво?
3а да е свястна,тя трябва да не пуши и да не слуша чалга?
МНого глупаво.

Да, точно така.Ти защо мислиш, че повечето тийнове пушат и пият.Да не би да е защото изпитват някаква невероятна нужда от цигара или глътка алкохол?Правят го защото някой им е казал, че така са модерни и няма да бъдат отхвърлени. :-D Иначе кой е свестен и кой не, не може да се разбере само от това.Не мога да кажа, аз не пуша и съм пич, ти пушиш и не ставаш.Това са просто елементарни изисквания с които той е започнал търсенето на половинката си. :D

allmovies
09-17-2008, 19:21
А бе да каква е тая мода всички да пушат и пият и после да се хвалят какво са правили и какво не са.Хората който не пушат и не пият ги смятат за някъкви задръстени боклуци а то е точно ОБРАТНОТО... просто нямам думи колко са зле всички тийнове ... :-x

lonely_girl92
09-17-2008, 19:46
Хех ами аз не пуша и не пия и мразя чалгата,а приятелките ми казват,че не съм въобще нахална... естествено трябва сам да се убедиш в това... ако искаш може да си пишем известно време в скайп и сам ще решиш дали съм такова момиче ... пиши ми на лично ако искаш да се запознаем :) :) :) :) :) :) :)

adiiii
09-20-2008, 20:02
Tova li e ideala za momi4e pri mom4etata :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: WOW...az zna4i ne vlizam v tiq kriterii..tcttc :-D

xax emi ako si propushila samo zaradi t`va che nqkoi ti e kazal che tva e idealut mu za momi4e jestoko si se izlugula! rano ili kusno malkite mom4enca porastvat i si tarsqt seriozna vruzka

ne vseki e idealen .. po4ti seki e propadluk :D

Hrupanka
09-21-2008, 19:41
Ne pu6a, ne piq, mrazq 4algata, ne se obli4am k*rvenski i vypreki 4e sym blondinka ne sym typa!
P.P 9ti klas sym :)

Ic3man92
09-23-2008, 12:19
Хах 90% са перфектни :razz: :grin: Явно ще имаш доста кандидати :shock: Но според мене ако я обичаш, това че слуша чалга, пуши и пие не пречи.А и ако търсиш специално такава ще го удариш на търсене :)

Sladkata___
09-23-2008, 12:50
аз си търся гадже не пия не съм курва не слушам чалга :) :-D :-D :-D :-D :-) :-) :-)

sladur4etyYy
09-23-2008, 14:38
аз си търся гадже не пия не съм курва не слушам чалга :) :-D :-D :-D :-D :-) :-) :-)

ми тогаа кво не ти е наред и не излезеш навън да си търсиш гадже, а пускаш ''обяви'' по форуми :D

а на автораа... да ти имам критериите :? дааа тва дали пуши или слуша чалга ( :shock: ) със сигурност е много определящ фактор за това дали моми4ето ''става'' или не :-o иди си пусни изискванията във вестника, така като съдя по мненията тук, ще имаш мноооого кандидатки, намиращи са за ''перфектни'' или както ти го каза, отговарящи на ''идеала на по-добрата половина мом4ета''

Iebane
09-23-2008, 15:45
Нима не знаеш,че всеки може да обича идеален човек?
То смисъла си е някъде другаде,ти се влюби истински,пък тогава да видим как ще й изтъкваш отрицателните черти. ;]

tarataika
09-23-2008, 16:02
а ти господ ли си да искаш такива неща от едно момиче? направо иди в някой манастир, там може и да си намериш такова момиче

anichkaaaa
09-23-2008, 16:03
Стани гей ве !! :D

badboy94
09-23-2008, 17:07
fudankoo vsi4ki iskame tova ama trudno se namirat takiva ;-[

natedog
09-23-2008, 17:51
Моята е "перфектна" :grin: :grin: :D

eirol
09-23-2008, 17:53
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Ъпдейт на темата:
Е ?
Mi pi4 priqtelkata mi e takava i ne e na 15 a na 17 ne pu6i pie samo po povod i to da uva6i horata mrazi 4alga umna e u4i v nai elitnoto u4ili6te v grada ni krasiva e be napravo tq si e perfektva Taka 4e ne se ot4aivai ima nade6da :p:p:p :oops:

one
09-24-2008, 12:04
Ами аз съм от тези,които не пушат,не слушат чалга и пият малко,ама пак не ставам,така че....

Момиче съм де 8-)

bishop
09-24-2008, 18:51
... ама пак не ставам,така че....

Момиче съм де 8-)

защо? :-o

и стига сте го плюли момчето.

бтв нз дали ви направи впечатление, но темата е на 6 месеца.

mozyk
09-24-2008, 22:15
Стани гей ве !! :D МНОГО СИ ЯКА АКО СИ ТАЗИ В ПОДПИСА. АЙ ДА СЕ НАТИСКЪМЕ ?

mirelinda
09-24-2008, 23:03
Ако това бяха критериите за идеално(или нещо такова) момиче, сега нямаше да съм сама.Или просто аз пък не познавам момчета,които да харесват и оценяват тези качества:)
Напълно подкрепям.. аз пък незнам защо повечето момчета ходят с тея по- не интелигентните момичета дето се правят на нещо което не са :(
А по темата .. не пуша,пия мнооого рядко ,не съм "базмозъчна кукла барби" и мисля чее съм сладка :-D а и не слушам чалга :)

fc
09-25-2008, 00:15
Kakvo vi pre4i 6ibanata 4alga?"Da ne slu6a 4alga"?Kvo tva kriterii li e?ebasi heitarite...Posledno vreme vsi4ki mrazqt 4algata omfg ne 4e az q slu6am ama si me kefqt nqkoi pesni...Vseki vtori gordo "mrazq 4alga" ebasi sme6nicite ...

BlueCat
09-25-2008, 16:03
Ако това бяха критериите за идеално(или нещо такова) момиче, сега нямаше да съм сама.Или просто аз пък не познавам момчета,които да харесват и оценяват тези качества:)
Напълно подкрепям.. аз пък незнам защо повечето момчета ходят с тея по- не интелигентните момичета дето се правят на нещо което не са :(
А по темата .. не пуша,пия мнооого рядко ,не съм "базмозъчна кукла барби" и мисля чее съм сладка :-D а и не слушам чалга :)
Ми момчетата ходят с такива, щото по-тъпичките по-лесно се баламосват и е по-лесно да ги вкарат в леглото.

П.П. И аз отговарям на критериите.

anichkaaaa
09-25-2008, 16:09
E да ви е яд аз съм точно обратното на критериите :-P Пуша, пия, ( е за пиенето ... само по поводи де :D ) ии ДА слушам чалга Е И ?! Айде ся разпънете ме на кръст и ме изгорете на клада !! Сигурно никога няма да си хвана гадже , заради това :?

Erica
09-25-2008, 16:13
Ми момчетата ходят с такива, щото по-тъпичките по-лесно се баламосват и е по-лесно да ги вкарат в леглото.

И може ли да ми обясниш как стигна до този извод,че тези които пушат и слушат чалга са тъпи и лесно се баламосват...?

fc
09-25-2008, 18:01
E да ви е яд аз съм точно обратното на критериите :-P Пуша, пия, ( е за пиенето ... само по поводи де :D ) ии ДА слушам чалга Е И ?! Айде ся разпънете ме на кръст и ме изгорете на клада !! Сигурно никога няма да си хвана гадже , заради това :?
6tom slu6a6 4alga nestava6 , pone takava e logikata na drugite.

anichkaaaa
09-25-2008, 18:05
6tom slu6a6 4alga nestava6 , pone takava e logikata na drugite.

Мда разбрах ... вече се отчаях , че няма да мога да си хвана гадже заради това ..... Мисля да лиша света от присъствието си :D

tochica
09-26-2008, 05:36
Не пуша, димът не ми понася. Слушам музика, която мога да усетя, а този стил ми е далечен. Някои мои приятели слушат чалга и понякога ми се налага да правя компромиси. Според компанията и мястото преценявам колко да изпия и гледам да не става грозно. Понякога изглеждам добре, понякога съм доста страховита 8-) Не съм курва, но понякога съм кучка. С хората съм нахална, груба, добричка и т.н. - от тях зависи. Не съм кукла барби, но и не съм кой знае колко умна. Дразня се от ето такива мъже: слабохарактерни, разглезени, груби, глупави.
Знам, че не съм идеална и се харесвам такава, каквато съм. :-P :-P :-P :-P :-P

BlueCat
09-26-2008, 07:40

И може ли да ми обясниш как стигна до този извод,че тези които пушат и слушат чалга са тъпи и лесно се баламосват...?

А ти може ли да ми обясниш къде съм написала, че любителите на чалгата са тъпи?? Просто момичето се чудеше защо момчетата ходят с по-неинтелигенти момичета и аз й обясних.

malko_kalpazan4e
09-26-2008, 10:35
"куки на конци" колко щеш :razz:

der_svetengel
09-26-2008, 10:48
emi da ima takiva momi4eta ,nameri si nqkoq monaxinq te sa takiva :D :D ,ne misli6 4e malko prekalqva6 s tvoite kriterii?

FeNuT
09-26-2008, 12:14
Оооооооо има има.Много момичета не пушат,не пият и не са ку*ви.Ама те обикновено са по-недостъпни и не допускат лесно момчета до себе си,защото са умни знаят,че за да ги цениш,първо трябва да видиш че не са като мн от онея фръцли да допускат момчетата ей така до себе си.Тези момичета са НАЙ-ЦЕННИ!Това са истински момичета....

mozyk
09-26-2008, 13:25
ДОЙДЕ И КЛЮЧЪТ !!!!!

DJ_Mrav4o
09-26-2008, 21:00
Ех тия критерии... Добре де, обяви кастинг и си избери! :D :-D Обаче аз май няма да присъствам :lol:

thegirl90
10-13-2008, 16:07
Трудно може да намериш момиче според критериите ти. Аз не пуша. Не пия, освен когато съм с приятели, но не чак толкова да се напия. А за чалгата, слушам определени песни, има и готини.

А що се отнася до к****те, повечето момчета ги използват, защото са лесни, но не се хващат с тях за сериозна връзка.

Bellisima
10-13-2008, 18:52
Прекалено много искаш. Научи се да чакаш !

Не съм съгласна... Аз ако бях момче колко по-завишени критерии щях да имам, направо щях да си търся гадже с конкурс. (Само да отбележа, че напълно те подкрепям за чалгата. Много ясно, какво му се чудите на момчето. Ако е заклет метъл, за кво му е няква чалгарка?)
Нищо, че съм момиче, само ще ви дам пример, за да видите - да не е лигава, да не се заглежда по други момчета, докато е с мен, да не си развява циците навсякъде... :)

samoubiika
10-13-2008, 19:33
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Ъпдейт на темата:
Е ?

Аз не пия!Не пуша!Не ходя по мъже!Девствена съм.И най-важното-не се шегувам ;д;д
Ако трябва да съм честна е лошо да слагаш всички под 1 общ знаменател...тъй като има доста,които са свестни.Имам си и недостатъци-Не ходя по дискотеки,не се събирам съботата и неделята с групата с която се движа делниците...просто защото отделям време за да чистя кочината вкъщи.Не харесвам алкохола,но не казвам,че не пия ;) много рядко и само ако ме накарата ;д;д не пуша...по простата причина,че веднъж като пробвах щях да умра и затфа не продължих с опитите.Не съм курва.Немога да съм при положение,че съм девствена ;д;д Не е хубаво да наричаш човек 'курва' при положение,че не си осведомен за сексуалното му положение.Ако въобще разбираш какво означава думата 'курва'!За да обидиш човек с 'обида',първо се информирай за значението на обидата ;)
Защото повечето 12-14 годишни са девствени,МАКАР че са малко флиртаджийки...ако това за теб е 'курвенско'...явно не си на ясно със значението.А това,че има доста курви в интервала 12-16,само говори за нестабилността на населението ни и по-скоро тийнейджърите ;)

YouR-Life
10-16-2008, 06:58
Спрете да слагате всички момичета под един общ знаменател. Всички сме различни :).
Просто трябва да потърсиш малко по упорито, а и както са написали повечето момичета в тази тема, те отговарят на изискванията ти така че спокойно. Все още има свестни момичета, но са малко.
Сега е време и аз да се изкарам перфектна . Аз отговарям на всичките критерии само че понякога съм супер лигава и съм малко нахална .
:D :D :D

MiLoTo_16
10-16-2008, 07:26
Ima gi ama ne sa svobodni za6toto se zanimavat s nqkakvi si idioti koito ne mogat da gi ocenqt i gi zarqzvat , taka v posledstvie stavat kurvi pushat i piqt . Zatova kogato mom4etata se nau4at da gi ocenqvat nqma da e taka :-) :-)

AnIcHkAtA
10-16-2008, 08:11
Докато търсиш по определени критерии няма да намериш никоя която да отговаря на тях, повярвай ми.Просто търси момиче с което си допадаш и ти е яко с нея, а не такава, която не пуши, не пие и тн.Търси любов бе човек, не търси непушачка!

RullzZz
10-16-2008, 09:11
Има такива момичета но найстина останаха мнооого малко
За щастие попаднах на точно такова момиче :grin:
не пие,не пуши,не е няква куха лейка дето името да не може да си каже-напротив,за визия..просто е кукла :smt057 :-),само дето си слуша яко чалга ама тва за мене не е от значение :)

silky92
10-16-2008, 09:19
Naistina si mnogo prav ,no poviarvai mi ne vsi4ki sa takiva ima tolkova momi4eta ,koito sa hubavi ,no prosto sa po sviti ili de da znam vse 6te popadne6 na niakoe gotino momi4e :)

infierno_6966
10-17-2008, 10:47
haha ima gi mnogo takiva koito da ne pu6at ne slu6at 4alga i tn oba4e puk za smetka na tova imat drugi poroci imam 4uvstvoto 4e ti tarsi6 nqkakva idealna ili pone si dosta golqm prefekcionist si4ko e za smetka na drugo. Osven tova za6to trqbva da pi6e6 edva li ne obqva ne q tarsi se nqkoga 6te q nameri6 :-P Stiskam palci pi4 :smt023

iskamdate123
10-17-2008, 15:41
Vseki kato gledam otgovarq na kachestvata ( ili pone taka kazvat ) , obache tezi po umichkite momicheta sa po stesnitelni i kato nqkoe momche gi zagovori se panirat i neznaqt kfo da kajat. primerno momcheto idva i q kani na kafe ili neshto ot toq sort obache tq PYLEN STRESS neznae kfo da kaje i otkazva dori da e haresala momcheto , momcheto se otchaiva kato Fudanko i are momichetata ne struvat , e tochno po otvorenite momciehta se haresvat poveche poradi tochno taq prichina , zashtoto ne gi e strah da kajat tova kakvoto mislqt , da pushat da piqt I KAKVO Ot TFA ? ebassi jivota si vyrvi tfa e seki da prai kfot si iska zashtoto ot nego taka ili inache jiv nema da izlezesh

anellimm
10-17-2008, 15:53
ей, момичета и аз не пия, не пуша и мразя чалга... хайде да си направиме клуб :P

dddeni
10-17-2008, 20:52
az otgovarqm na usloviqta i sam otvorena za predlojeniq

temptati0n
10-17-2008, 20:57
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Ъпдейт на темата:
Е ?

Ами аз съм такаВа :P това доказва че има такиВа момиЧета :grin:

HardcoreSyndrome
10-17-2008, 21:16
Кой излъга, че има перфектни хора? Това, че някой пуши, пие и т.н. не значи, че не струва. "Разни хора, разни идеали" нали знаеш ;)

aresmurt
10-18-2008, 10:47
Автора на темата не може да намери такова момиче, а тук прегледах само 2-3 страници от темата - десетина съфорумки твърдяха, че са такива. Ей кво нещо е ИнтернетО - колко улеснява търсенето. Само не забравяйте, че тук всеки може да каже едно, а в действителност да е друго.

HardlyAwakened
10-18-2008, 11:47
Седях и се смеех ..

sexy_baby_originale
10-18-2008, 13:25
Песимисти! :D :D :D

fuklu
10-18-2008, 13:59
i az otgovarqm ama ne sum puk purva krasavica :(

Armani_P
10-20-2008, 21:57
Не слагай критерии,не можеш да определиш едно момиче по музиката която слуша или по това дали пуши :)
Аз търсих момиче,с което да мога да си говоря за всичко и да се отнася сериозно към връзката - намерих я :) Пожелавам ти го и на теб ;)

Mitko___
10-21-2008, 03:34
Spokoino brato ima.No za sajalenie sa 1 na 1 000 000 :-|

savoy
10-21-2008, 06:01

МАРШ... :o

:-P :P :P

soul1199
10-21-2008, 06:08
Temata e pusnata prez Mart mesec :lol: :lol: :lol:

Angel Pixi
10-25-2008, 14:38
fudankoo,tva s pu6eneto po-hubavo go premal4avai,pu6eneto ne opredelq da li si pi4 ili ne!po4ti vseki pu6i,az li4no probvah i e mn tapo,no ako gajeto mi iska da pu6i,emi da go pravi,negova rabota.a pak tva s alkohola- trudno mi e da povqrvam,4e ne si tolkova smiren i edva li ne nqma6 lo6ite navici.vseki si opredelq kva muzika 6te slu6a.tva 4e nqkoi slu6a 4alga trqbva li da ozna4ava,4e ne stava za gaje? :? ima6 nqkva mn gre6na predstava za sveta!

Re5peC7
10-25-2008, 14:40
пишете пишете ще го обърнем на тема за запознанства между съвършенните от двата пола 8-)

trayana
10-25-2008, 15:32
Абе вие малоумни ли сте бе???Не може просто е така да поставяте всички под общ знаменател!А ти автора изобщо някога излизал ли си с момиче бе!?!

slunchiceto0
10-25-2008, 16:45
Не мисля че идеала за момиче трябва да е точно този :) няма идеални...и аз не съм перфектна..но всеки има свой недостатъци...за съжаление пуша,слушам чалга само при събирания и не обичам и не употребявам никакъв алкохол!е явно не се вписвам в тези ваши изсиквания...колко жалко...поне знам че не съм надута курва!! :)

vesela_bull
10-25-2008, 17:57
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Ъпдейт на темата:
Е ?
Хах вярно че съм на 14 ама почти всичките ми фр саа точно това което казваш .. е , не всички са ку*ви , но няма значение .. таа не пуша , не пия , слушам почти всякаква музика , което включва и чалга ноо малко !!! Не се мисля за велика , не мисля , че съм перфектна , не се правя на кукла барби :) не мисля , че съм ку*ва или нещо такова ..
е ?? :D :)

vesela_bull
10-25-2008, 17:59
Само един въпрос?
Еее чакай бе не всички са заети :D :) :)

vesela_bull
10-25-2008, 18:02
Да,съгласна съм с теб :) Мисля,че са малко хората като автора на темата :)

darking
10-25-2008, 18:10
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
А ?

Познавам няколко такива :oops:

sunshineee
10-25-2008, 18:44
Spored men ne trqbva da precenqvate nqkoe momiche po tova dali pushi , pie ili slysha chalga.Az ne haresvam chalgata no tova ne pravi tezi koito q haresvat neshty po malko ot men. Vseki si izbira kakvo da slysha ili pravi i dokato ne opoznaesh na daden chovek haraktera ne mojesh da kajesh dali e bokluk ili ne ....

sujalqvam za lat

dorsichh
10-25-2008, 19:56
i az otgovarqm ama ne sum puk purva krasavica :(

i az tka.. :-D

dimdim
07-23-2011, 21:08
Не пуша, мразя чалгата, имам си багаж отгоре, не се напивам, изглеждам окей и съм сингъл. И какво сега? Перфектна ли съм? Не мисля. Винаги ще се намери още един критерии, още някой недостатък и т.н. Не може да се угоди на всеки и за всичко, но си има компромиси.

Стига с тея критерии. Няма перфектни. Колкото и да е прекрасно едно момиче/момче след края на връзката вече се виждат всииички онея недостатъци които са отговор на въпроса "Ама защо стана така , след като всичко беше перфектно?" Защото никой не е. :)

Goddess
07-23-2011, 22:06
^ Tемата е от 2008.

Иначе току-що разбрах, че не струвам. Sad.

elizabethg
07-23-2011, 22:14
Ако бъдеш прекалено претенциозен ще си останеш сам.Родителите ми имат един приятел,който остана ерген,защото искаше момичето да е строговано,да не е курва,да може да готви,да не пие,да не пуши и да е красива.Вече е почти на 50 и още е сам.

jeezloxxy
07-23-2011, 23:08
Ако бъдеш прекалено претенциозен ще си останеш сам.Родителите ми имат един приятел,който остана ерген,защото искаше момичето да е строговано,да не е к***а,да може да готви,да не пие,да не пуши и да е красива.Вече е почти на 50 и още е сам.

Е,това вече си е много претенциозно :D .
Но аз лично бягам през глава,сякаш Дяволът ме гони,ако видя момиче,което пуши,слуша чалга (долнопробна музика,по моето скромно мнение),че и пие на всичкото отгоре.
Не слагам никого под общ знаменател,но горе-долу това виждам около мен.

BloodRunsCold
07-24-2011, 10:32
Момчетата може повече да отговаряме на по-добри критерии отколкото момичетата. Доказано. Такава ни е природата...

nin0o0
07-24-2011, 10:48
Има. Моята. Е освен това, че слуша чалга, но няма проблем аз също слушам все пак е музика.

cigarettekisses
07-24-2011, 11:07
стара тема..иначе аз пия рядко,но пуша и слушам чалга..
само че това не ме прави по-лош човек 8-)

alice13
07-24-2011, 13:07
:D аз съм металист, не пуша но се случва да попрекакля с пиенето :D :D :D

FreShHhH
07-24-2011, 17:45
Не пуша цигари
МРАЗЯ ЧАЛГА
И не прекълявам с алкохола
и до колкото ми е известно не съм курва така че да има:D

tonique
07-24-2011, 17:58
Ако бъдеш прекалено претенциозен ще си останеш сам.Родителите ми имат един приятел,който остана ерген,защото искаше момичето да е строговано,да не е к***а,да може да готви,да не пие,да не пуши и да е красива.Вече е почти на 50 и още е сам.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ahtimira
07-24-2011, 18:13
Уаууу идеално е просто че форума е пълен все с красиви, умни, почти не пиещи,не пушещи и т.н. момичета :grin: :grin:
И все пак не мислите ли че не би трябвало да се оценявате чак толкова сами (поне по първите критерии) :o
А пък и защо чалгата трябва да е критерии :? Вярно е че е крадена музика, че поп-фолк певиците изглеждат като ... но всеки има право да слуша каквото си иска (това че повечето подражават на певиците е друг въпрос) .. И сега да не си помислите пък че слушам чалга, напротив точно обратното и все пак - има хора всякакви и това че някое момиче слуша някакъв стил който някой не харесва не значи че не може да е умна или красива, или каквото и да е друго 8) 8)
Ето ви и една песничка по темата :grin:
http://vbox7.com/play:86c198a1

peace95
07-24-2011, 18:17
Като не ти харесва , винаги можеш да станеш гей ^^

Anonimen05
07-24-2011, 19:07
Някой ден ще срешнеш правилното момиче. В нея ще харесваш дори недостатъците й. Защо не се замислиш, че няма перфектен човек и ти си имаш такива. :)

nolovexxx
07-24-2011, 19:16
И аз и бфф-то отговаряме на критериите на автора, но и 2-те си нямаме гаджета.. :( Може би, защото съм срамежлива.. знам ли :D

crazyfrog
07-24-2011, 20:00
Да не Пуши
Да не Слуша Чалга
Тука някой решиха да си кажат,че те си пасват с исканото ;д не 4е нещо просто смешно ми стана... като пре4етеш един такъв коментар и имаш 4увството 4е 4овека отсреща е доста от4аян ;д ина4е и аз не пуша (ина4е обожавам да ми мириса на цигари ;д) не слушам 4алга и не пия ;д като се събера в компания може де..по една бира ама ина4е по тежки 2 пъти ми се е слу4вало досега ;д и по малко
Иначе определено има такива моми4ета и аз съм разбрала от известно време,че не трябва само по външния вид и по музиката да се съди... има 2 моми4ета от класа,които изглеждат като тотални кифли и курви (особено едната) да,слушат чалга,но като ги опознах разбрах, 4е са по готини и пе4ени от хора,които са голямото Добрутро не слушащи чалга ... и 4е въобще не са от разглезените,префърцунени, тъпи кифли ;д та така де NEVERMIND :D

treisi90
07-24-2011, 20:10
Да ти кажа честно наистина е трудно да намериш такова момиче.. До такава степен младото поколение се е побъркало, че рядкост е момиче да не слуша чалга, да не пие, а относно пушенето няма кво да обсъждаме тъй като според осмокласните кифли това си е гъзария. Повечето са тъпи и меркантилни, ако може на 11 вече да не си девствена най-хубаво ще е.. Гледам ги на по средно 11-14 години слизат от някви джипове на 30 годишни с късата пола прикриваща НИЩО.. и с русата коса, с цигарата и най-гадното е, че се гледат една от друга и мислят, че това е нещо велико да се еб*ш на тая възраст и да пушиш. Има и свестни момичета, но наистина са рядкост или са обвързани :shock:

Kajo
07-24-2011, 21:15
Дино, ти ли си брат ? :D

hheh
07-24-2011, 21:44
Защо да не пуши ? Според мене това не е нещо което трява да пречи на една връзка разбира се ако говорим за цигари а не нещо друго.Алкохола също нека пие но не до степен в която не знае къде е ..Нека пие до настроение и спре . За другото иначе те покрепям :)

GabrielleShayk
07-24-2011, 21:52
Не пуша,не съм курва,необвързана съм,но пък за сметка на това
-слушам чалга
-обичам да прекалявам с алкохола,когато излизам с приятели
Има едно нещо,което доста ме очуди -как по-точно се разбивате,ако не слушате чалга? Мога да ви кажа,че преоткрих забавлението откакто прослушах чалга :D Вярно,че повечето е изпростяване,но нали именно така разпускаме...

elizabethg
07-24-2011, 22:06
Не пуша.
Не пия.
СЛУШАМ ЧАЛГА и най-мощно избухвам на нея,но това не ме прави лоша:))

onestar
07-25-2011, 00:39
Мога да ви кажа,че преоткрих забавлението откакто прослушах чалга

:lol: Дори да те съжали човек не заслужаваш. Извинявай.

Вярно,че повечето е изпростяване,но нали именно така разпускаме...

Разпускаш като изпростяваш?
Малиии, чувствам се мега-изостанала. 8-)
Определено трябва да започна да отделям време за наваксване. Дам.

dimitar_ak
07-25-2011, 06:43
Аз я намерих. Продължавай да търсиш и ще я намериш и ти.

Priceless
07-25-2011, 08:19
И аз и бфф-то отговаряме на критериите на автора, но и 2-те си нямаме гаджета.. :( Може би, защото съм срамежлива.. знам ли :D

бестфрендфоревърито :lol:
Толкова ми е смешно като го видя това.

Lavender
07-25-2011, 11:19
Да не Пуши Защо трябва да я ограничаваш , да не пуши ако иска ще пуши ако иска няма да пуши.Всеедно да кажа искам момиче което да не влиза в teenproblem(има много :D) ама просто кухо е... и има много момичета които не пушат , тъй че това не е кой знае колко проблемен фактор.
Да не Слуша Чалга Аз ти препоръчвам да си намериш приятелка която слуша чалга т.е не да се разцепва сама у тях , а просто като отидете някъде да има какво да правите.Препоръчвам ти момиче което слуша чалга тъй като чалгата не дава идеи за обличането на момичетата - тия метълки,емота,пънкчета и какви ли не ей такива стилове супер много загрозяват момичето , а и от по-рано почват да пушат ,да пият и тревица не отказват.В дискотеките пускат предимнно чалга , тъй като е най-популярната музика и все пак не става въпрос за долнопробните маанета и цигански тупалки и помпи за кръстници и всякви семейни членове. Тя може да не слуша чалга , но когато излезнете примерно в някоя дискотека да може да се раздава на тази песен щото какво ще стане, ще седнете, ще пиете и ще пушите ако не танцувате.
Да не прекалява с Пиенето Ако я накараш да те обича , можеш да я ограничиш това зависи от теб и това дали ти се напиваш и дали би и позволил да прави това.Всеки се напива в даден момент от живота не вярмва , че си попадал на момичета които пият всеки ден , освен ако не слушат rock,metal ( това отново е присъщо на метълки и емота ) .Наблюденията са ми , че повече хора със силно откроен стил правят мизериите повече отколкото лежерния стил примерно да слушаш различна музика.
За симпатична , ти си я избираш...
Ако ти и позволиш да бъде курва тя ще бъде , ако не няма довери ми се можеш да я откажеш от много вредни навици стига да искаш и да си сериозен във връзката. И отново ти казвам за последните 3 ти си избираш момичето ако е курва просто не отиваш при нея , ако не ти харесва това , че иска повече от живота и взима с две шепи и за красотата, ти си избираш приятелката.
А ?

За едно момиче е много важно да е умно а не някоя безмозъчна кукла барби !
Търси си приятелка от по-елитните училища с доказан успех и образование до този момент.

Не съм си редактирал поста щото ме мързи . тъй че ако имам някъде грешки моля ви не ги коментирайте...

w0sh
07-25-2011, 11:25
Дори няма да обяснявам точно колко fail има в постовете. (дори да отбележа, че темата е от 2008 и всички сте прекалено бавни за да мислите с главите си)

Priceless
07-25-2011, 11:26
Дори няма да обяснявам точно колко fail има в постовете. (дори да отбележа, че темата е от 2008 и всички сте прекалено бавни за да мислите с главите си)

Е, все пак беше важно да се каже за бестфрендфоревърито. Нямаше как.

nolovexxx
07-25-2011, 12:44
Всички разбрахме, че е от 2008-ма, но това не означава, че не можем да пишем ..

Сега 2011-та не е много по-различно от 2008-ма .. :(

Hukuu
07-25-2011, 13:08
Не може ли просто да е с акъл в главата си.. и да да не ми говорете, че на по 14 15 16години имат много.. умни сте имате 6тици, иначе халхабер си нямате от живота :)