View Full Version : Кажете какво да правя?
MaD BuNnY
03-18-2008, 15:21
Roditelite mi se razvejdat i poneje maika mi e ot dr strana - sega iska da sym s neq.i sq vseki izminal den mi stava po gadno i po gadno kat si mislq za tva. tuka iam vs a tam ni6to.a zaradi roditelite mi sega trqa da se mestq i na vs otgore da u4a ezika.prosto mi idva da gi ubiq i dvamata !!! :-x :evil:
Тази тема е преместена в раздел "У дома".
By Nejno.
metal_princess. ™
03-18-2008, 15:24
E te ne vijdat li,4e po toq na4in navrejdat na teb? Kaji im mnenieto si, spori, BORI SE za tova,koeto iska6! 8) Vinagi ima izhod,spokoino!
Е в коя страна е майка ти?Няма ли възможност да си останеш в България?Езика ще го научиш бързо като си в среда, която говорят на даден език(чужд за теб).В трудно положение си, не знам какъв съвет да ти дам.На колко години си?Говори с родителите си и им кажи, че искаш да си останеш тук.
MaD BuNnY
03-18-2008, 15:35
ami az se karah,sporih cqloto lqto s tqh i majka mi edvam edvam me pusna da se mahna ot Ukraina.i sq vseki pyt kat i se obadq mi natqkva 4e pove4e nqa da se izmykna taka.. :cry:
ThePowerOfLove
03-18-2008, 16:02
:shock: Обясни й,че тук ти е добре и не искаш да се местиш :? :neutral: Не се предавай :smt045
Proqvi malko inat i harakter(ako ne stava s dumi) i i kaji 4e nqma i neiska6 da se mesti6 v rodinata i,i 4e tuka ima6 vs a tam ni6to
A ba6ta ti na kfo mnenie e v situaciqta?
ThunderGoddess
03-18-2008, 17:17
Кажи на майка си да си гледа работата и ако е толкова навита да е около тебе - да си идва в БГ. Това е голямо решение, важно е за теб и щом желаеш да останеш, го направи. Не позволявай на някаква истерясала жевна (съдейки по твоите постове) да ти вгорчава живота!
4eere6ka_kiss
03-18-2008, 21:32
Trydno polujenie .... ami pomisli si s koi iska6 da bude6 Znam 4e e nevuzmojno za6toto sa ti roditeli no nqma6 drug izbor osven da pomisli6 mn seriozno i ako predpo4ita6 da si s maikasi 6te trqbva da se jertva6 zarqadi neq vse pak ne i e nikak lesno ... kakto i na ba6tati = tva razberete 4e ne samo za sebeti trqbva da misli tq NA RODITELITE I NE IM E NIKAK LESNO ( znam go ot sobsven opit) izberi nai pravilnoto re6enie