Влез

View Full Version : Анатомичен въпрос :)

divanii
03-18-2008, 18:44
С риск да стана за смях искам да попитам,когато вкараш вълка в кошарата,усеща ли се някакъв натиск,тоест тясна ли е вагината и ако да,това затруднява ли движенията на патока навън-навътре? Съвсем сериозно питам,девствен съм още :-D

rUffLes
03-18-2008, 18:46
ми вече след 4-5 движение на пениса навътре и навън би трябвало да свикнеш

amatorium
03-18-2008, 22:25
Бе не знам дали са анатомични въпросите, ама определено са зоологически :-D кви са тия вълци, патоци бе? :D

:razz: Vse pak vginata e napravena detsa da izlizat ot neq. Ako se zatrudnqvash da go vkarvash i izkarvash ili momicheto ne si go predrazpolojil ili imash problemi s krusta 8-)

peshogo
03-19-2008, 06:28
Ако е много дебел е възможно да имаш затруднения!
Ако мацката ти е някаква опитна ще те научи как стават нещата,ако имаш възможност кажи и ,че не си го правил.Като натискаш,ако усетиш,че въобще не влиза вълкът в кошарата, щото примерно вратичката е тясна и не се отваря,помисли как да и смажеш пантите,я с езиче, я девойката да ти намажат вълка.И внимавай много,че да не съдереш кожата на вълчето или да изкъртиш вратата на кошарата,че патока дълго време после няма да влиза в езерото!
На кратко,ако е стегната и не влиза,почни плавно и без дълбоки прониквания,докато се овлажни така,че да можеш да проникнеш и без да натискаш много.Възможно е и приятелката ти да не е много опитна и да очаква,че ти я водиш,някои момичета са по притеснителни и може да не каже,че я боли.
И умната!Ползвай те презервативи,я някой по-запознат да каже нямаше ли такива с лубрикант в комплект.

buxbull
03-19-2008, 08:13
да мойто момче, ако каката си стисне краченцата щи са пръсне оная работа ;)

Vip_Kuchka
03-19-2008, 08:18
Ако е много дебел е възможно да имаш затруднения!
Ако мацката ти е някаква опитна ще те научи как стават нещата,ако имаш възможност кажи и ,че не си го правил.Като натискаш,ако усетиш,че въобще не влиза вълкът в кошарата, щото примерно вратичката е тясна и не се отваря,помисли как да и смажеш пантите,я с езиче, я девойката да ти намажат вълка.И внимавай много,че да не съдереш кожата на вълчето или да изкъртиш вратата на кошарата,че патока дълго време после няма да влиза в езерото!
На кратко,ако е стегната и не влиза,почни плавно и без дълбоки прониквания,докато се овлажни така,че да можеш да проникнеш и без да натискаш много.Възможно е и приятелката ти да не е много опитна и да очаква,че ти я водиш,някои момичета са по притеснителни и може да не каже,че я боли.
И умната!Ползвай те презервативи,я някой по-запознат да каже нямаше ли такива с лубрикант в комплект. IMA POSLEDNIQ PUT GAJETO MI BE6E ZELO NA BROIKA I DVAT OTDELNO TAKOA S LYBBRIKANT

sex_igra4ka
03-19-2008, 08:22
Аз мисля,че са Спортекса,но пък за мен това с анай-отвратителните капути!