Влез

View Full Version : Проблем с едно момче...

noname15
03-19-2008, 16:01
Миии имам проблем с едно момче,което харесвам и се надявам да ми дадете някакъв съвет :-)
С въпросното момче се познаваме от началото на учебната година.8-ми клас сме и двамата,обаче той е в другата паралелка :) Една моя приятелка ни запозна,щото преди са учили в едно и също училище и са приятели и добре се познават :) Та...тя ми е казвала само хубави неща за него,а и аз като го опознах съм с добри впечатления.Забавен е,не е някакъв простак,който да ти говори само за е@бне(щото доста такива познавам :( )и общо взето се държи много мило с мен :oops: Обачееее....започнах да го харесвам...почти всеки ден ходихме заедно на даскало,засичахме се в междучасията и се прибирахме заедно :-) И се сближихме така да се каже.Ама от известно време сякаш малко се отчужди :( По-рядко се засичаме,не винаги като ме види ме поздравява :( И се чувствам гадно :( Ама пък отвреме навреме пак си се държи едно такова много мило с мене.Като ми говори нещо ме гледа право в очите....а неговите са едни такива зелении :oops:

И се чудя какво по-точно да направя,за да му привлека вниманието....или как да му покажа,че го харесвам :-) И според вас имам ли поне малък шанс

5StaR
03-19-2008, 16:03
Шанс нормално да има, а това както да направиш го оставям съфорумничките да ти помогнат :)

sexy&crazy
03-19-2008, 16:26
emi macka to mi kak flirtyvas s nego ama ne da my govorish samo za sex da se pokajesh 6ot pove4eto taka pravat ami namekvai my razni neshta ili go pitai da izlezete nqkade kafence ala bala nz az taka prava i stava :) :) :) :) :)

Scared_Straight
03-19-2008, 18:11
Ми направи ясен знак че го харесваш. На него явно му е писнало

BlindedAngel
03-19-2008, 18:21
Еми от написаното ти разбирам че това продължава вече доста време а то като не правиш нищо по въпроса той мн ясно че ще се отчужди...
П.П.Действай смело на повечето им харесва момичето да прави първата крачка ( и не се измъквай с номера срамежлива съм :-P )

tan0
03-19-2008, 18:25
наи добре "колежките" да пишат :D :D :D

Rofl4e
03-19-2008, 18:25
Spored men ima6 6ans.. :] a zn li na kakvo se dalji tova otbqgvane..?Apak ako iska6e da nqma ni6to ob6to s teb moej bi 6te6e dori da ne te pozdravqva pak kamo li da te zagovarq kakto ti kazva6 4e pravi ot vr na vr zatova spored men ima6 6ans

noname15
03-19-2008, 19:07
Мерси за съветите :twisted: :grin:

toko18
03-20-2008, 14:59
Говори с него за това което мислиш, със сигурност те харесва щом се държи мило с теб и ходите заедно на даскало :D ! Разбирам ги тия неща :P !

NFW`
03-20-2008, 23:37
Чакай да изпреваря всички останали и да ти кажа какви съвети ще чуеш :
1) Говори с него, кажи му за чувствата си
2) Просто бъди себе си
Мда, ако търсиш нещо ново, небанално и разнообразно, сгрешила си мястото. ^^

Всички, които ще пишете след мен - изчерпах ли ви идеите за съвети, а? :D