View Full Version : Колко дълго може да трае една връзка
kolko dulgo moje da trae edna vruzka ako interesite sa vi ednakvi ,,, i , si podhojdate ??? :lol: :lol: :lol: [/list][/b][/u]
apologize
03-19-2008, 18:11
dokato interesite vi ne stanat razli4ni i ve4e ne si podxojdate...tova moje i da e dojivot..
Зависи от хората... може 1 ден, 1 месец, 1 година, 1 живот...
Зависи от хората... може 1 ден, 1 месец, 1 година, 1 живот...
Зависи от хората... може 1 ден, 1 месец, 1 година, 1 живот... колкото повече, толкова по - добре.. надявам се до живот... живот и здраве при всички да е така.. :-o
Тва не е ли за раздел "любов"?? :D Тук може да се пусне тема-"колко трае една връзка,ако само в секса си подхождате?" :-D
menta_loverka
03-19-2008, 18:21
Тва не е ли за раздел "любов"?? :D Тук може да се пусне тема-"колко трае една връзка,ако само в секса си подхождате?" :-D
+1 8)
UnForgiving
03-19-2008, 18:28
Както би казал Мечо Пух : Колкото повече, толкова повече! :D :D :D
Ou7taControL
03-19-2008, 18:48
може да издържи много.. дни, месеци, години, а може би завинаги.. но понякога е добре да има поне малко различия между партньорите, защото иначе става скучно..
aanitogb
03-19-2008, 19:52
nz kolko dalga moje dae no znam kolko kasa moje dae dykat se ypotrebqd edin dryg i im pisne t :D :D :D :D :D
според мене ще трае докато не ти свършат парите :D
sh3_1s_7h3_0n3
03-19-2008, 20:08
..."докато смъртта ви раздели" ?! :-o
Темата ти звучи по-скоро несериозно. Или питай нещо по-конкретно, или заключвам.
Sexapilna_kukla
03-19-2008, 20:20
според мене ще трае докато не ти свършат парите :D
:lol: :lol: :lol:
Kaзал мечо Пух и умрял от свръх доза ........
PepiDesigns
03-19-2008, 22:11
kolko dulgo moje da trae edna vruzka ako interesite sa vi ednakvi ,,, i , si podhojdate ??? :lol: :lol: :lol: [/list][/b][/u]
Хаха , нее , този въпрос изби рибата ..
Относително е ...
зависи и на какво се крепи тази връзка ..
Ако попаднеш на идиот , който иска да те клати , ще има един - два пъти и тва е ... ще кажеш - няма , и той ще каже - ми , добре .. и тва е :)
Просто .. зависи от това кога ще изчезне интереса , и т.н. ...
Относително е ;)
amatorium
03-19-2008, 23:37
..."докато смъртта ви раздели" ?! :-o
Темата ти звучи по-скоро несериозно. Или питай нещо по-конкретно, или заключвам.
Absolutno. Mislq, che ako chovek e predrazpolojen kum daden partnior to vruzkata mu e do smurtta i bi trqbvalo da e taka.
jenity_bs
03-19-2008, 23:40
зависи от чоека е...бахти темата
LannyBarbie
03-20-2008, 06:26
Kaзал мечо Пух и умрял от свръх доза ........
:D :D
hooliganka89
03-20-2008, 06:43
Pitai maika si i bashta si,kolko moje da bade dalga edna vrazka ne samo s obshti interesi ami i s obshto dete :D
мен пък са ми супер интересни някви дето искат цял живот връзка и дрън дрън...
:-o
Кви са тия доживотни залюбвания на по 15 години,бре...