Влез

View Full Version : отново срещнах не когото трябва ;(

cat_woman
03-20-2008, 09:51
Еми моята историйка е следната: ходя с едно момче от 2 месеца всичко си беше наред до преди 1-2 седмици...когато почнахме да се караме за някакви пълни глупости.Той постоянно ми говореше колко ме обичал и как съм била първото момиче, което му е влязло в сърцето, и за което наистина му е пукало, но ето че вчера като се скарахме тои ми вика "с мен искат да ходят 2-3 момичета, но аз заради теб не съм с тях", вика ми как моето държание било гадно , и как не съм държала на него......опитва се да ме командва .Каза ми да отида до тях да съм го видела,защото му било студено и още някакви си глупости , а аз му викам че няма да мога...казах му да не се опитва да ми казва какво да правя и какво не а той ми отговори"аз така съм свикнал, ако не ти харесва знаеш какво да направиш" и до тук беше...сега не знам какво да правя, а страшно много държа на него...но на него явно не му пука :(

BlindedAngel
03-20-2008, 09:55
Абе я му бии шута...Как може да се държи толкова нагло и надуто...Сигурен съм че е някое пишлеме на 15-16 дет е свикнало всичко да му е на готово...Зарежи го не си заслужава да се тормозиш с тоз охлюв...

BlueFace
03-20-2008, 09:57
Абе я му бии шута...Как може да се държи толкова нагло и надуто...Сигурен съм че е някое пишлеме на 15-16 дет е свикнало всичко да му е на готово...Зарежи го не си заслужава да се тормозиш с тоз охлюв...
А така ... :o

cat_woman
03-20-2008, 09:59
Абе я му бии шута...Как може да се държи толкова нагло и надуто...Сигурен съм че е някое пишлеме на 15-16 дет е свикнало всичко да му е на готово...Зарежи го не си заслужава да се тормозиш с тоз охлюв... ами колкото мене е голям на 17...оф не мога толкова лесно да му кажа край, макар че това май вече е факт

BlindedAngel
03-20-2008, 10:02
Абе я му бии шута...Как може да се държи толкова нагло и надуто...Сигурен съм че е някое пишлеме на 15-16 дет е свикнало всичко да му е на готово...Зарежи го не си заслужава да се тормозиш с тоз охлюв... ами колкото мене е голям на 17...оф не мога толкова лесно да му кажа край, макар че това май вече е факт
Еми определено не се държи като за възрастта си...Слагай края преди да те е наранил още повече щото почне ли се 1 път така оправия няма...От личен опит го знам само че мене нямаше кой да ме посъветва ко да правя и накрая ми беше мн кофти...Така че поемаш дълбоко въздъх казваш всичко на 1 дъх не го оставяш да каже нищо с което може да ти скапе още повече настроението и си заминаваш.Айде късмет и горе главата :)

djeini
03-20-2008, 10:05
Еми определено не се държи като за възрастта си...Слагай края преди да те е наранил още повече щото почне ли се 1 път така оправия няма...От личен опит го знам само че мене нямаше кой да ме посъветва ко да правя и накрая ми беше мн кофти...Така че поемаш дълбоко въздъх казваш всичко на 1 дъх не го оставяш да каже нищо с което може да ти скапе още повече настроението и си заминаваш.Айде късмет и горе главата :)

+1 :)

Sintya
03-20-2008, 10:41
Зарежи го и това е.BlindedAngel е много прав/а...
Не те заслужава.

GameMaster
03-20-2008, 10:51
:shock: Emi men ako pitash ne se zanimavai s toq ne go zaslujavash...Pyk i taka da te komandva i drugi takiva neshta e dosta nedopustimo,e da da ti kaja neshto nali da te pomoli,no da te komandori e glupavo :? Abe ne se zanimavai bii mu shuta i tolkova...Nali imalo drugi momicheta koito go haresvali??? Ami v tqh da si nameri utehata...Haide uspeh i ne se pritesnqvai :o Ne te zaslujava!!!

hooliganka89
03-20-2008, 11:08
Еми моята историйка е следната: ходя с едно момче от 2 месеца всичко си беше наред до преди 1-2 седмици...когато почнахме да се караме за някакви пълни глупости.Той постоянно ми говореше колко ме обичал и как съм била първото момиче, което му е влязло в сърцето, и за което наистина му е пукало, но ето че вчера като се скарахме тои ми вика "с мен искат да ходят 2-3 момичета, но аз заради теб не съм с тях", вика ми как моето държание било гадно , и как не съм държала на него......опитва се да ме командва .Каза ми да отида до тях да съм го видела,защото му било студено и още някакви си глупости , а аз му викам че няма да мога...казах му да не се опитва да ми казва какво да правя и какво не а той ми отговори"аз така съм свикнал, ако не ти харесва знаеш какво да направиш" и до тук беше...сега не знам какво да правя, а страшно много държа на него...но на него явно не му пука :(

Dosta e nalojitelno da se razdelish s tova momche,zashtoto toi sega se darji losho s teb,ako ti mu prostish shte stane oshte po-zle polojenieto i shte propusnesh mnogo hubavi neshta,kato naprimer nqkoe drugo momche koeto shte te uvajava i nqma da se pravi na interesen i da si izbiva kompleksite na teb.
Ako iskash da prodaljvash da badesh unijavana i da badesh negova iztrivalka mu prosti i toi da se gavri s tvoeto samochustvie,koeto nakraq shte zagubish.

zaraaa
03-20-2008, 11:09
Kolko naglo ti e kazal :"ima i drugi momicheta,koito me xaresvat ama az ne sam s tqx zaradi Tebe" Olelelelel mnogo naxalen tip! Vaobshte ne se zanimavai s nego,ako sega pochensh da mu ugajdash taka shte svikne a pak ti shte stanesh kukla na konci deto vse sled nego ticha! Ne se podcenqvai i go razkarai ot glavata si! Pri razdqlata mu kaji :"Nali ima drugi momicheta,koito te xaresvat-otidi pri tqx" tova opredeleno shte mu nakarni egoto :P Aide Uspex :) :)

w0sh
03-20-2008, 11:12
Епа много ясно... ако мъжа не комадва... всичко щеше да е на кълбета.

Diva4e
03-20-2008, 11:14
Na tvoe mqsto bih go zarqzala,nqma pravo da te komandva taka!Ti ne si zamionetka za da se durji taka,s tova durjanie ot negova strana nikoi nqma da go turpi,toi shte izgoni vsqko momiche ot jivota mu po tozi nachin!

prettyIdeath
03-20-2008, 11:21
Не прави грешката да му играеш по свирката... аз вече я направих
Това че ти е казал че други искат да ходят с него не е било много добра идея от негова страна, но пък може би просто е искал да те подразни. Остави го за малко време... нека той ти се обади. Ако не - по-добре за теб, ще осъзнаеш че не държи толкова за теб... и мисля че ще ти е по-лесно ;)

BlindedAngel
03-20-2008, 11:34
Не те заслужава.
Прав :) На аватара съм аз :-D

w0sh
03-20-2008, 12:23
Не те заслужава.
Прав :) На аватара съм аз :-D
Точно това щях да кажа.

gangstata
03-20-2008, 13:04
е като толкова изтъква колко искат да са с него..нека бъдат..нека тях си ги командори..няма смисъл да се занимаваш с него...

MiMcHeToOo
03-20-2008, 19:51
Смешници.. Махай го тоя преди още по-зле да е станало!

h4ck
03-20-2008, 19:56
хах погледни реално на нещата как може за 2 месеца да ти казва че те обича истниски и т.н. просто ти е напълнил главата с глупости и според мен трябва да му биеш шута... :booooomb:

NFW`
03-20-2008, 22:34
С аватара на wosh, странния ми ден и заглавието на темата, реших, че си срещнала Бисквитеното Чудовище. Обърках ли се? ^^

SaFeMyLoVe
03-22-2008, 11:02
не прави грешката да му позволяваш да те командва и разиграва.. ако му простиш,ще продължава и ще ти е гадно още повече :? (личен опит)

HardlyAwakened
03-22-2008, 11:17
Има и други момчета..

Magic_Girl
03-22-2008, 13:03
Tozi izglejda pravi i drygi ne6ta bez tvoe znanie.Po dobre go zareji.6te sre6tne6 mn po svetni mom4eta ot nego.V jivota vinagi se poqvqvat bezbroi mnogo idioti dokato doide "tvoeto mom4e" :)

soulja_girl4e
03-22-2008, 13:57
:shock: Emi men ako pitash ne se zanimavai s toq ne go zaslujavash...Pyk i taka da te komandva i drugi takiva neshta e dosta nedopustimo,e da da ti kaja neshto nali da te pomoli,no da te komandori e glupavo :? Abe ne se zanimavai bii mu shuta i tolkova...Nali imalo drugi momicheta koito go haresvali??? Ami v tqh da si nameri utehata...Haide uspeh i ne se pritesnqvai :o Ne te zaslujava!!!
+1