PDA

View Full Version : Какво ще стане ако..?

VeliZaR4o
03-20-2008, 12:57
Имам един малко странен въпрос към вас...какво ще стане ако повреме на секс се изпикая в п*****а на приятелката ми?Това е сериозен въпрос.Искам сериозни отговори!

lwsu
03-20-2008, 12:59
бате сериозно ти казвам - НЕ ЗНАМ! :smt102

Bousz
03-20-2008, 13:03
Ako uspee6 6te narani6 gajeto si tova 6a stane 6to za maloumen vapros ne znae6 li 4e urinata e vsa6tnost kiselina we Tapako hans :-x

hooliganka89
03-20-2008, 13:06
Shte useti toplina mejdu krakata si,kakvo drugo da stane 8-)

VeliZaR4o
03-20-2008, 13:07
всъшност гаджето ми се интересуваше не аз.

hooliganka89
03-20-2008, 13:11

Ko znachenie ima koi se interesuva?
Lichi si che i na dvamata vi hlopat daskite.
Chestito nameril si svoqta duhovna polovinka.

VeliZaR4o
03-20-2008, 13:13

ами знам...но въпроса е може ли да и стане нещо и може ли да забременее примерно от малкото количество сперма дето я има по принцип повреме на секс?

hooliganka89
03-20-2008, 13:17

ами знам...но въпроса е може ли да и стане нещо и може ли да забременее примерно от малкото количество сперма дето я има по принцип повреме на секс?

O znachi ti veche si napravil tova stranno neshto da se ispikaesh v vlagalishteto na priqtelkata si ](*,)
Ujas.
Of ne znam za sefte chuvam takova neshto,no sigorno ne moje da zabremenee.

VeliZaR4o
03-20-2008, 13:18

O znachi ti veche si napravil tova stranno neshto da se ispikaesh v vlagalishteto na priqtelkata si ](*,)
Ujas.

е още несъм ама за това питам да знам да го правя ли хах?

splendour
03-20-2008, 13:19
obarkax sa .vaprosa ti be6e na temata nali.do tyka ok.posle fr ti pitala.ok i tva. a sq "ами знам...но въпроса е може ли да и стане нещо и може ли да забременее примерно от малкото количество сперма дето я има по принцип повреме на секс?"

kak1v ti e vaprosa v kraina smetka????

AR147
03-20-2008, 13:19
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

VeliZaR4o
03-20-2008, 13:20
obarkax sa .vaprosa ti be6e na temata nali.do tyka ok.posle fr ti pitala.ok i tva. a sq "ами знам...но въпроса е може ли да и стане нещо и може ли да забременее примерно от малкото количество сперма дето я има по принцип повреме на секс?"

kak1v ti e vaprosa v kraina smetka????

казах ами знам за това дето каза че съм намерил духовната си половинка. иначе вупроса си остава...какво ще стане...усещане за мене за нея и последствия.това е!

hooliganka89
03-20-2008, 13:22
Chudno mi e zashto iskash da pikaesh v vlagalishteto na priqtelkata si?
Na men ne mi izgejda vazbujdashto naprotiv protivno,to e qsno,che vseki s vkusa si,no chak pak tolkova...

VeliZaR4o
03-20-2008, 13:26
Na men ne mi izgejda vazbujdashto naprotiv protivno,to e qsno,che vseki s vkusa si,no chak pak tolkova...

ами не че аз толкова искам...просто си говорехме и тя каза какво ли ще стане ако ми се изпикаеш в п*****а? и аз казах "ми нз ще пиша вув форум" а иначе ние сме си извратени това да неви учудва ;)

splendour
03-20-2008, 13:28
otvratitelno e i ako go napravi6 edna li o6te 6e q nari4a6 priqtelka p1k tq tebe da ne govorim :lol: am tva vob6te kak 6i stani????

aanitogb
03-20-2008, 13:37
dosta stranen vapros ako se изпикаe6 neznam kakvo 6te stane naistino no znam kakvo 6te stane ako se izprazni6 v neq

VeliZaR4o
03-20-2008, 13:38
dosta stranen vapros ako se изпикаe6 neznam kakvo 6te stane naistino no znam kakvo 6te stane ako se izprazni6 v neq

да това и аз го знам ;)

hooliganka89
03-20-2008, 13:39
E vie ste mnogo usvedomeni togava,sled kato znaete kakvo shte stane,ako nqkoi se izprazni tam 8-)

charlies_angel
03-20-2008, 13:40
еми пробвай и кажи ко ше стане :П

cba
03-20-2008, 13:49
:razz: :razz: :razz: Абе нямате ли си друга работа ми са занимавате с идиотщини...?!?!?!?!?

VeliZaR4o
03-20-2008, 13:53
:razz: :razz: :razz: Абе нямате ли си друга работа ми са занимавате с идиотщини...?!?!?!?!?
ами в интерес на истината останалите шантави идеи ги осъществихме и сега си нямаме работа :oops:

darla
03-20-2008, 14:07
HAHAH...te s priqtelkata mu bili izvrateni...i nie s partniora mi sme izvrateni,no ot izvra6tenie do li4no uvajenie ima golqma razlika!!!!
SWpored men nito ti ima6 uvajenie kam priqtelkata si,nito puk-koeto e mn mn po lo6o-tq samata uvajava sebe si,6tom i minava prez glavata da pikae6 v p*****a i!!!! Molq razgrani4avaite izvra6teniqta i eksperimentite ot absolutnite nemislimi ne6ta za vseki 4ovek s kapka dostoinstvo! V izvra6teniqta ne vijdam ni6to lo6o,no v TOVA....!!!! :-x :?

VeliZaR4o
03-20-2008, 14:08
Че аз доколкото знам ако си възбуден не можеш да пикаеш,задварят се там някакви канали :)ама ако искаш пробвай и кажи става ли :razz: ...само от любопитство-това възбужда ли ви ?
нз дали е възможно да се изпикаеш по време на секс защтото несъмн пробвал досега.а иначе дали ме възбужда незнам но ако го направя ще кайа дали е готино.

FelisDirus
03-20-2008, 14:32
Еее, айде стига сте критикували, баси хлапетата, баси чудото! Щом нещо доставя удоволствие на двама души - то е нормално, независимо, че детските ви глави не могат да го асимилират.

Кво сте се озъбили всички, все едно на вас ще ви правят нещо, баси тесногръдите хора...

Пич, ти кво си тръгнал да търсиш помощ и да задаваш такива въпроси в подобен форум?

LipSoFAnAnGel
03-20-2008, 14:33
ами в интерес на истината останалите шантави идеи ги осъществихме и сега си нямаме работа :oops: И какво друго шантаво си правил???

amatorium
03-20-2008, 14:43
Shte izqdesh edin shamar i shte skusate. A i pri polojenie, che e strashno trudno da se izpikaesh dokato go pravite ot kuv chep pitash?

Jeuelle
03-20-2008, 15:53
Ами предполагам, че ще се получи инфекция ....

face_to_face
03-23-2008, 03:28
Че аз доколкото знам ако си възбуден не можеш да пикаеш,задварят се там някакви канали :)ама ако искаш пробвай и кажи става ли :razz: ...само от любопитство-това възбужда ли ви ?

Trudno e da se urinira v takova systoqnie, tyi kato pri myjete kakto znaete dobre i spermata i urinata izlizat ot edno i syshto mqsto, i vyv vyzbudeno polojenie, penisyt e ustroen taka che da ne moje da urinira. Momchetata koito sa se opitvali da otidat do toaletna pri vyzbudeno systoqnie znaqt kolko e trudno tova.

kle0patraa
03-23-2008, 14:18
хахахахахаха д0ста интересн0 :grin: :grin: щом сте стигнали д0 такива краин0сти представям си какви други нещта сте правили ... :grin: =D> пр0бвай и плс п0сле ми кажи какв0 се е п0лучил0 :wink: :wink:

Sp1t_F1r3
03-23-2008, 14:25
това ще е първо извратено ... второ неприятно и вероятно болезнено въобще откъде ви идват такива идеи :shock:

detekt
03-23-2008, 14:34
Ето ти изчерпателен отговор - няма да стане нищо, тъй като урината на здрав човек не съдърва абсолютно нищо вредно. Ако си болен обаче е възмовно да и пренесеш инфекция - зависи от какво си болен.

Доволен?

gavro64eto
03-23-2008, 14:37
ne e hubavo da go pravi6

detekt
03-23-2008, 14:38
И да и все пак не го прави :D

Hilary_
03-23-2008, 15:46
е това до сега не бях го чувала?! :razz: :razz: :razz: :lol: мисля че нито на теб нито на приятелката ти ще ви достави някакво удоволствие...не виждам смисъл в това... :? и по добре не го прави...

NaNa_SladuRana
03-23-2008, 15:54
:D :D :D

Anabel
03-23-2008, 16:07

Ujas.

е още несъм ама за това питам да знам да го правя ли хах?
Е не...направо по-прост човек от тебе майката природа не е създавала...тцтцтц...[/i]

miss_91
03-23-2008, 16:13
:shock: vie hora ste nenormalni... :shock: :shock: :booooomb:

Daft
03-23-2008, 16:38
Нещо ми звучи болезнено и противно това :lol:

foreverr
03-23-2008, 16:42
всъшност гаджето ми се интересуваше не аз.Ами щом като тя се е интересувала изпикай се в нея и ще разбере :razz: Сори ама не можах да се сдържа :razz:

ghostwisper
03-23-2008, 18:01
Значи само да отбележа факта,че това ми се струва адскиииииии гнусно (и от една страна инт),2ро щом приятелката ти се е интересувала=>може би иска да пробваш,3то ако не се лъжа когато мъжът е възбуден няма как да може да се изпикае,защото се запушва пикочопровода(биологията от 9 клас не ми е силна,щот спах в часовете и сега може да се излагам мн брутално,извинете ме,за което!)и 4то а на теб няма ли да ти е малко неудобно? Все пак урината е течност,в която се съдържат непотребните неща от организма,според мен е всеедно да си изхвърлиш буклука в половия орган на приятелката ти.. Относно тва дали да го праиш-ми твоя си работа..ама помисли,че после да не се окаже,че е било грешка..