didkatagb
03-20-2008, 14:44
НякоЙ МоЖе ли дА КажЕ НеЩо повече За АГеНцИяТа :P
inSane_baby
03-20-2008, 16:24
Ще ти кажа, че колкото и да си грозна и дебела ще те вземат :-D
Имам познати, които не приличат на нищо, пратиха ужасни снимки и ги приеха.
обща характеристика:
Първо се регистрираш като пращаш някъде някаква снимка, адреси, телефони...
След това, ако те удобрят ( а те ще те удобрят ) и ако ти си съгласен с условията започваш уроци по "манекенство" и "моделство" [ :grin: ] Уроците са няколко (цена 300 лева) мисля, че бяха в София, но определено не съм сигурна. Пътят и престоят са си лично твоя сметка. Единственото, което получаваш е няколко фотосесии на сив фон с глупав предмет, от рода на чадър, куб, плюшено сърце или нещо друго от магазина за левче :lol: На всяка фотосесия ти дават 100 лева. Фотосесиите са 2 мисля или 3.. Зависи дали преценят, че "ставаш за мЪнекенчИ" така,че можеш да останеш и без приходи.. :lol: Само за съвет: не се захващай!
http://storage1.album.bg/bf0/09_1__6cf55_1505391.jpeg
Тази снимка я намерих в album.bg (не познавам момичето) Лично моите познати се отказаха след като разбраха ниското заплащане и високите разходи по уроците. Всички снимки на начинаещите "манекенки" са на сив фон. Трябва да имаш някакъв голям талант, че да те забележат. Имам и позната, която отиде (мн хубаво момиче, лице, тяло.. перфектни) Снимките и бяха много добри, доста се изръси, но остана с някакви си 2 фотосесии и 200 лева...
Както видя, снимките изобщо не отговарят на изискванията за професионална фотография. Професионалните снимки: Трябва да се вижда всяка част от тялото а не например едната рака да е до зад гърба. Попринцип в агенциите не се приемат момичета (момчета) с тато0 пиърсинг или кичури, както видя във въпросната "агенция" не е така. Сама си прави изводи! :?