View Full Version : clearskin на AVON
antonia_92_
03-20-2008, 19:43
В тази тема можете да споделите от кой продукт на clearskin (AVON) сте доволни и от кой не :) Аз от личен опит мога да ви кажа ,че двойно действащият почистващ гел с микрокапсули е супер ,много съм доволна :) и от почистващият лосион на спиртна основа също съм много доволна :) Хайде сега е ваш ред ( надявам се тази тема да я няма някъде другаде в сайта :) уж потърсих ама ... ) :-)
jenity_bs
03-20-2008, 20:30
ти си казала,точно двата продукта,които продължавам да използвам и съм изключително доволна от тях :)
nicolepcd
03-20-2008, 20:46
Ми братовчедката имаше цялата серия... И си беше доволна :D
antonia_92_
03-21-2008, 16:21
амм забравих да кажа ,че имам и балансиращият почистващ крем/маска за лице :) ползвам го като маска и е много освежаващо :)
DeleriuM
03-21-2008, 16:54
двойно действащият почистващ гел с микрогранули,нощен гел за пъпки "ответех удар" май се казваше и преди има6е един много хубав лосион против черните точки,които беше хубав,но сега на спиртна основа лосиона си струва да се използва :-)
Little_Miss
03-21-2008, 19:21
Az sum polzvala 1 korektor ot seriqta i gela s mikrogranulite i 4etno kazano ne sum dovolna , izpolzvala sum mn po - dobri produkti na Avon za po4istvane na liceto
antonia_92_
03-24-2008, 18:13
Явно продуктите влияят различно на различните типове кожа :) Я кажете някой ползвал ли е кремът за равен тен със защитен фактор 15 :-)
LuCiFersAngeL
03-25-2008, 19:43
А някой случайно да е ползвал скраб за тяло от същата серия? Това май е единствения продук на тази фирма, който съм склонна да купя
http://i16.ebayimg.com/02/i/000/c7/3c/bbb9_1.JPG
почистващият гел с микрокапсули е много добър :)
Аз имам лосиона на спиртна основа и тампоните за гладка кожа...и съм много доволна!
Ползвала съм и гела за измиване и лусиона и изобщо не ми помогнаха..от тоя лусион кожата ми стана по-суха,а гела с микрогранулите изобщо не ми изчиства кожата...
Сега използвам Гела на Лореал,той е с много по-ситни микрогранули и действа много по-добре от този на Ейвън...
от тая серия съм ползвала гела за черни точки и много ми помогна махна ги и оттогава не са се появявали
tItEufFf
03-30-2008, 19:46
Аз не съм доволна ... Гарниер рууулз :grin:
bebitooo___
03-31-2008, 20:37
Определено това е най - сполучливата серия на AVON.. Бивш дистрибутор съм и мога да кажа, че това са наистина добри продукти.. Повечето лично сам ги тествала и са действали :grin: