View Full Version : Мама..
Fantomche
03-21-2008, 08:27
ne znam kakvo stava noo 4etoh sms v telfoni na mama ot roda lipsva6 mi ne sme bili zaedno no mi lipsva6 celuvam te predi be6e si pisala s edin muj i stanah podozritelna da ne se e slu4ilo ne6to hodi v sofiq na sre6ti vijdala sum kavo i i6e kakvo da pravq n sikam da si mislq 4e iznevrqva na tati koito v gurciq :-# :-# :-# :cry: :cry: :cry: molq kajete mi kakvo da pravq pourkvam se kato vidq kakvi si gi pi6e s nqkogo tq otiva v sofiq po pred teksta se vidi s edni na6i priqteli pri lelq mi ili drugi neznam ve4e 6te otka4a :o :( taka e otiva pri tqh no i tezi sre6ti i tova koeto i spi6at ;(
Гледай да не станеш като нея ... 8-)
Fantomche
03-21-2008, 09:05
Гледай да не станеш като нея ... 8-) 4ovek az imam problem ne mi e do idiot6tini molq za pomo6t kak da ne misql za tova :(
Добре ако сте близки с нея ... Седнете и си направете един женски разговор ... кажи и че няма да казваш на баща си ... и я питай защо го прави .
Може да се замисли над думите ти и да осъзнае че не е редно това което прави ...
Нищо не губиш ако я попиташ ... Успех :) !
Другия вариант е да се обадиш на любовника й ... и да му кажеш ,че знаеш и да спре да я търси ...
Fantomche
03-21-2008, 09:43
nems az ne mislq 4e e spala s nego prosto si pi6at mislq 4e maika mi ne e tkava :( :o mislq 4e prosto se vijdat neznam ne iskam da povqram :shock:
mhmhmhmhm
03-21-2008, 12:04
Питай я..
ако не иска да ти каже,питай леля ти дали е ходила при нея :-o
inSane_baby
03-21-2008, 12:20
Питай я..
Според мен е ходела при лелята за да се вижда с въпросния човек, така, че да, ходела е.. 8)
Еми... 50/50 съм дали темата не е ебавка..
xxDeeDeexx
03-21-2008, 13:20
мхм..може би ше е най-добре да поговорите с нея..обаче едно ше ти кажа..не е хубаво да й бъркаш по тела!!На теб ше ти ли е приятно тя да тръгне да ти чете sms-te ?
Jena e predi vsichko!!!
Ne si se syrdi!
Ako e dobra majka , ne i se mesi v syprujeskite raboti!
Za teb e vajno , kogato q pomolish za neshto , vinagi da ti pomogne!
Bashta ti e dalech , sigurno se chuvstva sama!!!
vercheto
03-21-2008, 14:25
Jena e predi vsichko!!!
Ne si se syrdi!
Ako e dobra majka , ne i se mesi v syprujeskite raboti!
Za teb e vajno , kogato q pomolish za neshto , vinagi da ti pomogne!
Bashta ti e dalech , sigurno se chuvstva sama!!!
+1
kakaomen
03-21-2008, 14:34
Е от това по-хубаво не може да стане, това е перфектно положение да я изнудваш.
mhmhmhmhm
03-21-2008, 15:06
Питай я..
Според мен е ходела при лелята за да се вижда с въпросния човек, така, че да, ходела е.. 8)
Еми... 50/50 съм дали темата не е ебавка..
Е,лелята дали няма да има нищо против?
хаха,щото мойта би имала
да я пита за всеки случай ; )
Fantomche
03-21-2008, 17:15
neeee tq hodi pri lelq v smisul spi tam prekarvat si vremeto zaedno osnovno hodi zarasdi neq nali sa sestri neznam 6te otka4a :(
asi_basi
03-21-2008, 19:33
Bila sam v takava situaciq, naistina e nepriqtno...osobeno kato ima6 maika ti kato nqkoi super dobar 4ovek koito nikoga ne bi mogla da napravi ne6to podobno. Spored men ili pogovori s neq otkrito, i se izvini 4e si 4ela sms-ite !!! Ili prosto ostavi ne6tata taka, za6toto naistina tq sa6to si e i jena i vaob6te neznae6 kak stoqt ne6tata s ba6ta ti.
No ponqkoga e po-dobre da stoi6 nastranii, povqrvai mi nai-groznoe kogato roditeli zabarkat decata v podobni situacii
Seducti0n
03-21-2008, 20:18
Единствения съвет, който мога да ти дам е да не прибързваш със заключенията, тоест да не си мислиш най-лошото, а да откриеш начин чрез, който да разбереш дали майка ти изневерява на баща ти.
Според мен не е добър вариант от сега да намесваш леля си или въобще роднините ви/приятелите в София.Действай сама в разузнаването, колкото по-малко хора знаят за съмненията ти, толкова по-добре.
Успех и дано упасенията ти се окажат напразни. :)
Fantomche
03-22-2008, 06:45
Питай я..
Еми... 50/50 съм дали темата не е ебавка..4ovek kmu4a sa pove4e ot 2 godini ti mi vika6 ebavka nedei taka 8-[ :cry:
И аз си мислех, че майка ми не е такава .. А то какво стана ? Ку*ва ..
Може би не я познаваш достатъчно . :)
Fantomche
03-22-2008, 12:49
И аз си мислех, че майка ми не е такава .. А то какво стана ? Ку*ва ..
Може би не я познаваш достатъчно . :) nedei taka nedei ot4aiva6 me :cry: :cry: :cry: ne ne mislq maika mi nee takava prosto si pi6i prosto tova e nemoje
a tezi koito mi kazvate razberi q jena e kak bihte se po4uvstvali vie ako vi se slu4i na vas :shock:
Аз бих казала на баща ми.
Само дето не знам дали имаш тази възможност.
Fantomche
04-18-2008, 08:01
imamam no nemoga po telefona da mu sob6ta obi4am go bezkraino i toi e tam sam samo zaradi nas e am da imame pari4ki i prosto :shock: :cry:
skatemore
04-18-2008, 08:15
кажи на баща ти , че жена му е курва :P
Чакай,чакай...не виждам смисъл да пишеш тема тук...Защо не поговори с нея още щом видя първия есемес???...Рано или късно все ще се наложи да ти каже ...или може би не?Защо се тормозиш така? :( ...Този проблем изисква дълъг и хубав разговор за да ви се изяснят нещата.В крайна сметка,ако се разбере,че си има приятел,приеми го...От начало ще ти е трудно,но помни,че майка ти е щастлива с него :) ...Но знай,че тя те обича и ако на теб не ти допада приятелят й,ще го зарееже.Виждам,че много я обичаш...Това е хубаво...Успех :)
TheNewReligion
04-20-2008, 18:35
I da iskame ne mojem da napravim nishto . Govori s neq . Razbirame , che ti e tejko , no kakvoto i da ti kajem nqma da ti pomogne . Ako ne govorish s neq , nai-mnogo da si ostanesh s podozreniqta ! :? :? :?
OpenedSky
04-23-2008, 14:35
Момиче помисли си пак- може да са добри ПРИЯТЕЛИ (да не си помислиш нещо по... ) Аз промерно общувам с момчета и ищо повече...защо трябва задължително да са любовници и защо ти трябва да се нагърбваш със такива прблеми ??? и не бъркай по телефона и защото това е много неприятно и ако дигнещ олелия а се окаже нищооо ... просто я остави а ако тя иска да ти сподели ще го напражи-наи се пак ти е майка и споделя.... :?
simonchety
04-23-2008, 19:11
..
Fantomche
04-24-2008, 18:22
Ami predstavi si naistina,che si ostanala s pogreshno wpechatlenie i reshish da q popitash,a vsyshtnost ne e vqrno jenata kak shte se pochuwstwa ot fakta,che sobstwenata i dyshterq ne i vqrva i si e pomislila takowa neshto za maika si?!Po-dobre ne si pravi prebyrzani izvodi ot nqkakvi sms-i,zashtoto wsichko e wyzmojno,a oshte poweche da kazwash na bashta si..a daje i da e taka maika ti e dostatychno golqma i zrqla jena,za da precenqva kakwo da prawi i mislq,4e si e samo za neq.Men,ako pitash nai-dobre e da ostavish neshtata taka a pyk to kakwoto e pisano shte se sluchi i ne se trewoji 8) :-) 100 % sum sig 4e ima ne6to
sladkъ_mackъ
04-24-2008, 19:36
nems az ne mislq 4e e spala s nego prosto si pi6at mislq 4e maika mi ne e tkava :( :o mislq 4e prosto se vijdat neznam ne iskam da povqram :shock: оh mila ti misli6 maika ti za edna no ne poznava6 intimniq i jivot .. ne iskam da te naranqvam no edva li 6te sednat 2ma vuzrastni hora da si pi6at sms4eta ili 4atove kat teenovete.. :? moje bi ima ne6to pove4e nz.. no vij golqma si predpolagam kakvo te vulnuva maika ti s koi spi ili ba6ta ti ,v kraina smetka lubovta si otiva vse nqkoga,no po-vajno e drugoto -da se uvajavat da nqma skandali,da se grijat za teb i da sa dobri roditeli nali ;) q si pomisli 4e moje da e i po-lo6o ima razpasani semeistva deto ne im puka pravat si si4ko pred decata primerno maika ti ne e trugnala da si vodi lubovnicite vku6ti pred teb nali.. taka4e ne e ne6to 4aak tolko frapira6to ;) ako ima6 po-golqm brat ili sestra obsudete go taka 6te ti olekne :)
pepita87
04-24-2008, 20:30
Edva li shte spish spokoino,ako poslushash suvetite da si stoish mirno na dupeto...Edva li!?Pogovori s neq,priqtelski!!!0t jenska solidarnost,ako naistina ima neshto podobno,priemi go vuzmojno nai-hladnokruvno...predpolagam kak se chustvash,