Влез

View Full Version : Събирали ли сте се с бивш?

kalioo
03-21-2008, 14:24
При какви обстоятелства се разделихте,как се събрахте и кво се получи след това? :)

comics
03-21-2008, 15:01
събрах се с бивша и беше пълен провал. Аз и бес тва не изпитвах нищо към нея, ама 2рия път беше пълна катастр0фа 8-)

Black Tears
03-21-2008, 15:39
Не съм се събирала с бивш

Al3ksandra
03-21-2008, 15:43
нЕ ОпреДелеНо Не Бих Се Събрала с Бивш НиТо Ще Се СъберА, щОм Е доПуСнаЛ да Го ОСтАвЯ или ТоЙ да МЕ оСтави :neutral:

MoHuTo
03-21-2008, 15:48
Ами събирала съм се с бивш... 2 пъти. Първия път скъсахме по взаимно съгласие, защото аз тръгна хс него да напрая напук на 1 момиче, а той пък не ме харесваше и нямаше смисъл да сме заедно. Втория път вече се харесвахме, ама пък нещо не се разбирахме и такам... пак се разделихме. С второто момче пък ходихме 1 седмица, но скъсахме заради друг... но после осъзнах, че съм допуснала най-голямата грешка в живота си и такам събрахме се....и до ден днешен сме си заедно :)

Kisses_P
03-21-2008, 16:50
да,веднъж.Разделихме се с думие "не искам да те виждам повее", незнам как след половин гдина отново си говорехме,излезнахме 2-3 пъти и се събрахме.. съответно се разделихме след още няколко месеца по същия начин и вече почти година не се поглеждаме.Е,не съжалвям

03-21-2008, 16:54
тц. не съм и не бих се събрала. тъпо е да бъркаш 2 пъти и да очакваш различен резултат.

prettyIdeath
03-21-2008, 18:29
Ами понеже винаги съм се привързвала към човека до мен ( въпреки че не съм ги обиквала) и когато сме късали след време пак сме се събирали...
Така беше с бившия ми... Запознах се с него в 7-ми клас - Тогава бях едно влюбено до ушите лапе, а той 11 клас.. Ходихме 4-5 месеца и скъсахме (момчето явно си е имало нуждите а аз не се бях про*бала като сегашните). После тръгнахме аз бях 8-ми клас... скъсахме - след него имах друг приятел, после пак тръгнахме :-D ... и 3-ти път имаше и реших да се спра. И тръгнах със мойто бебче :-)

CuRly_Doll
03-21-2008, 18:31
НЕ!За мен там,където е горяло,не може да гори отново...

snowgirl
03-21-2008, 19:06
Еми да... първият път аз го зарязах, след 8-9 месеца започна да ми липсва и сега пак сме заедно от съвсееем скоро... Малко не знам и аз... трябваше ли, не трябваше ли... ](*,)

SINDEL
03-21-2008, 20:04
Събирала съм се. Скъсахме по негово желание, живя си живота 2 месеца и после благоволи да поиска да се съберем. Аз през тези два месеца му ти4ах след гъза като луда, оревах света, мислех си, 4е вси4ко бих му простила.. Ама след като се събрахме пак.. ами разбрах, 4е всъщност мизериите, които ми е направил няма да ги забравя никога и съответно не бих могла да бъда с него както преди това. Не го оби4ах ве4е така.

summergir1
03-21-2008, 20:07
не съм :)

Rofl4e
03-21-2008, 20:09
Az ne no edna moq fr s neiniq fr 3-4 pati sa se razdelqli za po 1 mesec nqkade g/d i pak sa se sabirali i sega sa6to sa zaedno :grin:

Merito_
03-21-2008, 21:38
Ми да с първия ми съм се събирала 3 год след като спряхме всякакви контакти.Разделихме се, понеже разбрах, че съм била само забавление за него и е обичал старата си сериозна приятелка, а аз бях доста наивна тогава и му вярвах. Отначало го мразех, но постепенно угасна омразата и разбрах, че не съм го забравила.3 год след тва се събрахме, след като се разделихме с приятеля ми, с който бяхме год и половина заедно.Аз още обичах приятеля си с когото се разделихме толкова скоро, но някак си за да подтисна болката се върнах при първия.Тоя път той се влюби в мен много, но аз го зарязах, станахме квит и се върнах при момчето, което наистина обичам и все още сме заедно.

poison`girl
03-21-2008, 22:16
Наскоро ми се случи да се разделя с моя приятел и отначало много исках пак да се съберем но в последствие осъзнах че това ще е голяма грешка и все още съм на това мнение просто трябва да се продължи напред :?

5StaR
03-21-2008, 22:22
(момчето явно си е имало нуждите а аз не се бях про*бала като сегашните)

Не си се про*бала на 12-13 години ? WTF не те ли е срам??В кой век живеем, какво правиш ти избощо, незнам как да коментирам тези твой не обмислени действия ...

w0sh
03-21-2008, 22:24
Девствен на 13... срам и позор....
Всички са се разгонили като пчели майки в днешно време...

ivakavlad
03-21-2008, 22:39
да събирал съм се с бившата тамън три пъти причината за всичките ни късания бяха че имаше прекалено голямо самочувствие и разбирасе без покритие и се опитваше да ме командори и да налага своето мнение по всеки въпрос вместо да ме ислуша да обмислим нещата и да вземем някакво решение като нормалните хора

led_i_ogyn
03-21-2008, 22:52
Не...Според мен щом веднъж не се е получило какъв е слисъла от втори път...

NanSiTyy_
03-22-2008, 05:17
eмии..да събирала съм се :Д:Д последното ми ходене с момче беше на 2 пъти :Д:Д тъй като първия път аз скъсах с него,въпреки че го обичах...втория път той скъса с мен заради най-добрата ми приятелка...вчера ми писа смс че само за да му говоря би скъсал с нея и че още ме обича...бил направил грешла |-(...предложи ми за 3ти път но този път отказах,щото незнам дали ще преживея още 1 късане с него....незнам да стана ли с него за 3ти път тъй като настоява...аз още май имам чувства към него... :( :roll:

pepelq6kaaa
03-22-2008, 06:32
mi razdelihme se posle pak se sabrahme i tva be6e gre6ka ne go pravete

nazistka
03-22-2008, 06:33
Тва пък е ебати глупоста да се събереш с бивш! Щом не сте могли да се разберете и се е стигнало до там да скъсате,мисля че няма смисъл. Продължава се напред и тва е пък бившия си е вече бита карта 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Wrathchild
03-22-2008, 07:16
да,веднъж.Разделихме се с думие "не искам да те виждам повее", незнам как след половин гдина отново си говорехме,излезнахме 2-3 пъти и се събрахме.. съответно се разделихме след още няколко месеца по същия начин и вече почти година не се поглеждаме.Е,не съжалвямВсе едно слушам за сегашния ми приятел и бившата му... само дето първия път не ходеха, а той не-толкова-тактично я отряза. И тя му каза въпросното нещо...
Иначе съм се връщала - като бях на 14. След 2 дена се разделихме, понеже разбрах, че си имал успоредно с мен и друга :D
Но пък мога да ви дам жив пример как нещата се получават от втория път - вуйчо ми и жена му така бяха заедно известно време, не вървеше между тях и се разделиха. След известно време случайно се видяха, в последствие се събраха пак и сега имат чудесен брак, а аз имам най-страхотния братовчед. Така че не слагайте всичко под общ знаменател.

Rebellion_Angel
03-22-2008, 07:51
Не. Като го гледам сега бившия ми, едва ли. След 9 дни раздяла, си останаха хубавите спомени, ама и нито следа от някакви чувства. Така, че то си пролича колко "много" сме се обичали.

[B]a[N]D[i]T[k]a
03-22-2008, 08:16
hmmmmmm ne :shock: imala sum mom4eta s koito sum hodela kusali sme vednuj i sled den dva se opraqme ama .. mai ne takuv ti e vuprosa :)

hooliganka89
03-22-2008, 08:17
Bhqme zaedno,posle toi si zamina i ne mi se obadi 6 meseca :lol: .
No posle se varna i pokaza,che e korenno razlichen chovek,a nali e choveshko da se proshtava :)

FiRe_LaDy
03-22-2008, 08:19
Ами веднъж го направих.Върнах се примомчето,което обичах.И въпреки,че беше провал - не съжалявам за нищо.След това с едно друго момче ходех и скъсахме по взаимно съгласие,но след няколко месеца осъзнахме,че имаме още чувства и двамата и тръгнахме,ама не ходихме дълго .. и трети път не бих го направила пак ... няма смисъл!

Escarina
03-22-2008, 09:28
Да. Разделихме се преди две години, защото не му давах достатъчно свобода (за съжаление го осъзнах перкалено късно) Дори тогава направихме втори опит но не се получи. Зимата опитахме пак но.. провал. Просто не се получава =]

pampers
03-22-2008, 12:22
дае тръгвала съм с бивш но с никакъв успех тръгнах с него щот не можах да му откажа на молбите.. и то просто защото и двамата бяхме свикнали един с друг ама 2рия път беше поредното доказателство че не тряаа да сме заедно 8)

ice__kiss
03-22-2008, 12:37
6tom e biv6 nqma pr4ina da se sabira me...ako nqma6e pri4ina da e biv6 6tqh da sum si s nego :)

zaraaa
03-22-2008, 13:40
Da sabirala sam se s bivsh :) Razdelixme se po negovo jelanie,no sled 1 sedmica toi pak me potarsi kaza mi,che oshte me obichal i iskal da se saberem i poneje az vse oshte go obichax se sabraxme otnovo i taka do den dneshen sme si zaedno :)

rusiqscott
03-22-2008, 14:02
Само да кажа
Един път грешка се допуска и се прощава , но втори път разделиш ли се
вече няма смисъл.
Аз ся се разделих с мойта и съм почти сигурен че след време ще ме търси
но нз какво ще направя. Но попринцип бих се събрал с бивша

bibi90
03-22-2008, 14:30
По принцип втори шанс се дава,но трети никога...
аз съм давала и десети :neutral: абе луда работа.
Общо взето няма смисъл,щом веднъж не се е получило,най-много да стане още по-зле.А и само глупакът повтаря старите грешки,надявайки се на нов резултат. :)

_BoSSy_
03-22-2008, 14:50
Не,никога и не бих го направила,защото след като веднъж съм си казала край,значи няма връщане назад.Било каквото е било :):)

evelinka1122
03-22-2008, 14:53
даа милион пъти... все същите прегръдки и целувки и се същите малоумни караници и разделяния... лапешки истории... :lol:

B3B0K
03-22-2008, 16:50
mhm dam napravih go hodihme skasahme sled 1-2 paks e sabrahme za 4 mesaca i predi 2 sedmici slojih karai na polovin godi6en ad

sexa_na_kompleksa
03-22-2008, 17:05
Случвало ми се е само веднъж и то наскоро. Ходихме един месец и аз поисках да се разделим, макар че много го харесвах. Той не искаше, но какво можеше да направи ... След 3 седмици, точно на 14 Февруари, пак се събрахме по негова инициатива. Излезнахме точно три пъти и той поиска да се разделим. :lol: Мъчно ми е за него, макар да се правя на силна. Но не бих се събрала отново с него.

Magic_Girl
03-22-2008, 17:19
Emi zarqzah go zaradi drygo mom4e.No 2 dena sled tova osuznah gre6kata si i pak se subrahme.Bqhme zaedno 1 sedmica dokato pak go zarqzah zaradi su6toto mom4e.A sedmica sled tova zarqzah vtoroto mom4e za6toto ne be6e za men.I taka... :D

nazistka
03-22-2008, 17:21
КУРВА! #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o

Angel_of^love
03-22-2008, 17:24
Не, не съм, а горещо искам, защото още мн силно го обичам... Направих грешка (аз скъсах с него и вс беше мн глупаво това, което направих) преди 1 година и половиня и.... още на следващия ден се разкаях, ама не събрах смелост.
Мисля, че всеки има право на втори шанс (но не и на трети) и искам да ви питам КАК така се събирате с бившия/ бившата си след като сте скъсали ?? Как ?? Не знам как пак да се съберем.Само се разминаваме като непознати... и "здр" не си казваме даже, а всеки божи ден се виждаме. :(

ashleyftcena
03-31-2008, 20:00
Да събирала съм се с бивш. Дори сега ходя с него.Първият път беше просто първично привличане, но сега е различно. Обичам го супермного и ако наистина държиш на един човек и го уважаваш и чувствата са взаимни винаги ще си готов/а да се съберете отново.По принцип трудно се привързвам, но определено си струваше да се съберем отново. Когато загубиш някого осъзнаваш какво е бил за теб и си даваш сметка дали връзката ви е била истинска! :-)

iiirish
03-31-2008, 20:14
не съм се събирала повторно с бивш. и сега като се върна назад никой не е заслужавал да му се даде какъвто и да било втори шанс, за никой от тях не си струва да обръщам вече затворени страници. важното е да гледаш напред - не пак, а отново и още по-силно влюбен!

butty
04-01-2008, 08:01
Ами НЕ.. аз съм на строгия принцип,никога да не се събирам с бившитте ми приятели... въпреки че са ме молили да се съберем пак...аз просто знам, че щом веднъж сме се разделили, няма нищо добро да се получи... :?

BlindedAngel
04-01-2008, 09:04
Ми с бившата ми се е случвало само.3 месеца бяхме заедно след което тя скъса с мене ама след 5 дена дойде и ми каза че не може без мене и аз наивния и повярвах ( а и си я обичах ) и така още 2 месеца когато окончателно ми би шута щото е с мн детско мислене и не знае ко иска от живота още :)

pepita87
04-01-2008, 09:44
Da,subirahme se 3 puti,proval sled proval...i nakraq se namrazihme :-x

darla
04-01-2008, 09:50
slu4valo mi se e,no kvo da kaja-mislih,4e 6tom vednuj sme dopusnali edni gre6ki i ve4e uj sme gi osuznli,nqma da dopuskame da se naranqvame o6te i o6te,v kraina smetka ni6to ne izleze,no ne sujalqvam za opitite da popravim s4upenoto,za6toto taka se nau4ih kak da se durja v sledva6tite si vruzki!

miloto_girl_4e
04-01-2008, 11:58
Да, със сегашното ми гадже сме се събирали три пъти .. С други момчета не съм правила такива експерименти, но с моя не съжалявам, че съм се събрала отново
:) :-) :-)

zvezdichka777
04-01-2008, 13:31
да и пак ще го правя,всеки път тръпката е все по-силна при мене поне ... не съжелявам!

alleks
04-01-2008, 13:48
не съм се събирала с бивш :grin: :grin: