View Full Version : Как казвате, че сте девствени ?
Как обикновено казвате на някого,че сте девствени? :) В прав текст...лъжете го,оставяте го сам да разбере :) И неудобно ли ви е да го кажете ?
т.7
krem4et0
aanitogb
03-21-2008, 16:53
spored men nqma ni6to sramno da kaje6 4e si devstvena spored men e vajno edno mom4e dago znae predi da deistva mi az na parvoto mi mom4e prosto my kazax nesam ypitvala i toi me razbra i kaza 4e nqma problem
DevilWish
03-21-2008, 17:13
Em az nqma za kvo da go kazvam /6oto 6e izlyja/ ,no ne bi mi bilo problem . . .
Na pyrviq direktno si znae6e i mu kazah ,4e smqtam ,4e ve4e sym gotova i taka stana rabotata . . . i tova ,4e sym mu kazala e bilo edinstveno + za men ,za6toto taka be6e 10000000000000 pyti po-vnimatelen ,ot kolkoto pri normalen sex ;)
Ми не съм...иначе първия го излъгах 8)
aanitogb
03-21-2008, 18:16
nesmqtam 4e za takova ne6to trqbva dase laje
девствен съм. и мисля, че и ако ти си този, който евентуално ще прави секс със теб трябва да е наясно. :)
Spider4eto
03-21-2008, 18:39
бахти докъде е стигнал света, че хората да се срамуват от тва да са девствени :(
Made_of_Pain
03-21-2008, 19:05
Тва не се казва 'обикновено', един път е достатъчен.. Ако ти се наложи втори, значи първото ти момче е било крайно некадърно :D
Тва не се казва 'обикновено', един път е достатъчен.. Ако ти се наложи втори, значи първото ти момче е било крайно некадърно :D
:lol: :lol: :lol: и аз това щях да кажа.
А по темата ... ами просто му казах в прав текст.
princesa_viki
03-21-2008, 19:21
Никога не бих излъгала за това.Мисля,че е нещо нормално,от което щеше да е абсурдно да се срамуваш.И ако някой ме попита винаги му отговарям каквото си е. :)
Little_Miss
03-21-2008, 19:32
Mi kazvam si go v prav text , vupreki , 4e kato go kazah na mom4eto , to ne mi povqrva :oops:
hooliganka89
03-21-2008, 19:51
бахти докъде е стигнал света, че хората да се срамуват от тва да са девствени :(
+1 :shock:
+1 :shock:
аз не съм детствен от 11 години не на 11 години съм си загубил дественоста а от 11 години се еба да ви фане яд тва че сте дествени си го кажете на момчето или момичето ! :)
krem4et0
03-21-2008, 19:59
Е, казвала съм го на няколко момчета, но не съм имала намерение да правя секс с тях...или поне не с тази цел съм го казвала. Хвалех се, че на 17-18-19 съм удържала фронта.
А сегашния ми приятел, който е дефакто ми е и първият, знаеше това още преди реално да се запознаем на живо. Малко не ми повярва, както и аз на него не повярвах особено за същото, но си е факт.
П.С.Аз така се гордеех с моята девственост, че я развявах наляво и надясно.
marrybella
03-21-2008, 20:03
aa za6to da lyja o_O
po4vam da si se ligavq i kazvam az sym pitka ili konserva i tkka :)
FOREVAR_ALONE
03-21-2008, 20:18
pra6tam telegrama :grin: :lol: :lol: :razz:
Аз пък не казах първия път .. и момичето май не разбра . Само че преди мен ,беше правила секс 3 или 4 пъти (може заради това)
Ами когато стигнахме до секса не му казах, че съм девствена, после той разбрал от приятелката ми :) Е въпреки това беше нежен, справи се добре.
Fantomche
03-22-2008, 08:11
Е, казвала съм го на няколко момчета, но не съм имала намерение да правя секс с тях...или поне не с тази цел съм го казвала. Хвалех се, че на 17-18-19 съм удържала фронта.
А сегашния ми приятел, който е дефакто ми е и първият, знаеше това още преди реално да се запознаем на живо. Малко не ми повярва, както и аз на него не повярвах особено за същото, но си е факт.
П.С.Аз така се гордеех с моята девственост, че я развявах наляво и надясно. hehe brafu i az sum tui 8) 8) 8)
Wrathchild
03-22-2008, 08:19
П.С.Аз така се гордеех с моята девственост, че я развявах наляво и надясно.И аз така правех хехе :-D
Даже един бивш като ми каза, че можело да се 'изнасилим' един друг го питах 'Ама ти къде бе?'
Иначе си го казвах в прав текст...
crazy_didi
03-22-2008, 08:48
казвам си го еи така, не ме е срам :) 8)
emm to nie i dvamata bqxme devstvenii prosto si go kazaxme az purvo sled tfa i tq :)
Az Oshte S1M I Sea (Predpolagam) namerih podhodqshta (nadqvam se ) :)
ghostwisper
03-22-2008, 12:01
ох мен мн ме е срам от постъпката ми,щот не му казах и един вид го излъгах..и то стана едно такова скунфузено и после реших въобще да не му казвам(щот тъпата реших,че трябва да трупам точки..(историята е дълга :D ) )и си помислих,че няма да се притесня и тн..а то стана точно обратното..Затова момичета и момчета,с каквито и хора да ходите..казвайте им ако сте девствени..После ще съжалявате,повярвайте ми ;) :-D
В прав текст :grin: ! Какво толкова срамно има :D ? Даже в някои случаи би звучало сладко или секси да си девствен (поне за мен, де) :D .
Sexapilna_kukla
03-22-2008, 13:56
:lol: :lol: :lol:
Е, това е отговора! :razz:
pepelq6kaaa
03-22-2008, 14:12
emi to ma pita
beautiful_noise
03-22-2008, 14:44
абе беше ми малко странно като му го казах, ама к'во толкова. Тъпо е да го лъжеш, а още по-кофти е да го оставиш сам да разбере. Момчето си е имало очаквания и ще се стъписа първоначално :-D По-хубаво да си знае предварително.
nesmqtam 4e za takova ne6to trqbva dase laje
Много ясно!То,ако го излъжеш той няма да знае как да подходи към теб :D
Когато бях девствена не съм правила нищо, то си ми и личеше. Без да казвам на момчето, то си знаеше, че нямам опит.
ами преди когато бях,ако ме питаха с гордост казвах че съм без да увъртам и т.н. 8-)
jenity_bs
03-22-2008, 20:20
при мен първия път беше много невероятен... :razz: :razz: :razz: Бяхме на един купон и стана страшно спонтанно...досега даже може да се каже,че не съм го правила толкова спонтанно колкото първия път...просто вече бяхме голи и той точно щеше да ми го вкара и аз му казах:
"Мило,трябва да ти кажа нещо..."
"Какво?"
"Тва ще ми е първия път..."
просто така се получи....изобщо не се притеснявай да казваш,че си девствена :)
advokata
03-26-2008, 06:17
Как да кажа , че съм девствен ли?
Еми според мен не е толкова трудно , дори веднъж бях вече недевстен , но колкото и странно , взех та казах - "Девствен съм"... Странно , но после някак си и се кефех. (да ви кажа , направих го на 16... (ФЪК!) , момичето много ми харесваше ДА , но съжалявам , че го направих на толкова!!! И затова казах , че съм девствен , при положение , че не съм бил девствен...)
НЕ е неудобно , да кажа , че съм девствен.
Но за това как ще кажеш , че си девствен е лесно:
"Ти девствен ли си?"
"Да!"
Толкова ли трудно беше?
За мен не , но тези малки "големи" момиченца на по 12-13 години , им е ужасно трудно и дори да кажат "Девствена съм" , довечера ще реве със пълна сила...
Както и да е.
xXxScreamxXx
03-26-2008, 06:21
em az napravo si go kazvam ... na 14 sam i ne mislq 4e e sramno :?
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-26-2008, 06:31
Как обикновено казвате на някого,че сте девствени? :) В прав текст...лъжете го,оставяте го сам да разбере :) И неудобно ли ви е да го кажете ?
Обикновено... Все едно го казвам на мнооого хора, все едно бих оставила мнооого хора и то неведнъж да разбере сам, че съм девствена. :? Все пак един път съм девствена, веднъж ще случа на човек, когото наистина го интересува това и му трябва тази информация, няма как да кажа "обикновено" как споделям този факт на човека до себе си. :? Освен това, ако ще правя секс с когото и да било, в никакъв случай не би ми бил толкова чужд, че да не знае дали съм девствена, или не. Само за пример - с приятеля ми сме заедно 9 месеца и още не сме мачкали чаршафите заедно, може би няма да стане и в близките няколко месеца...
Не ми е неудобно да кажа, че съм девствена. И не виждам нищо необикновено на близо 17 да си все още непорочен.
Pliok0019
03-26-2008, 07:59
Веднъж ми се наложи да отговоря на въпроса "Девствена ли си?" Не го смятах нито за срамно, нито за смешно. След това отговора се промени...
Ми то се подразбираше,че съм...
Аз пък не му казах.И той не разбра :D
След време му казах,че ми е бил първия,ама не ми повярва... :)
Ако човека има достатъчно опит обаче ще разбере със сигурност. :wink:
emi mn lesno kazva6 si go direktno hi4 ne mi puka za dr puk ako te sa praeli i sa na moqta vuzrast ili po malki stava mn zdrav bazik
charlotte
03-26-2008, 08:16
Хах добре...повечето постъпват така...Ама ако преди това си разказал на всички,че не си и той знае това?Как се процедира тогава?Конкретния случай си замълчала и чак при влизането момчето разбрало.