View Full Version : Защо?
Незнам какво да правя... каза че няма да същите чувства както преди..
разбит съм незнам какво ще правя без нея.. помогнете плеасе! 8-[
еми пак минаваш на ръчна и ше търпиш 8-)
еми пак минаваш на ръчна и ше търпиш 8-)
Рофл... та Защо?..защо защото защо защоооооо.. Не задавайте въпроси с защо..защото
sweet_angel666
03-21-2008, 21:26
ами сиг вече си и омръзнал, ако сте били много време заедно, или просто чувствата и към теб не са били чак толкова сериозни а просто някакво временно увлечение-всички сме имали такива
splendour
03-21-2008, 21:32
farli sa ot nekoi most ............ili za po lesno f1rli q neq :D :D :D pi6i malko po iz4erpatelni temi
DiabolicAngel
03-21-2008, 21:37
Питай нея!Тук някой трудно ще ти даде смислен отговор защо...сигурно е защото така!Кой да ти обади! 8-)
VinDiesel
03-21-2008, 22:14
Само тя може да ти даде отговора който търсиш тук в форума
...защото тук във форума, малко хора могат да ти дадат правдоподобен отговор. Да не говорим за изчерпателната, силно трогваща и небанална история. Да, определено улесняваш потенциалните си съветници.
Преди ходех с 1 момиче , в началото беше ок всичко , после и тя ми каза същото и накрая тръгна с друг , лъга ме няколко месеца и чак тогава си призна ... та искам да ти кажа ,че след време човек вижда в другия човека .Когато отмине периода на "харесването" и когато се опомниш почваш да виждаш различия в характерите ви , неща които дори не можеш да си обясниш защо те дразнят и т.н. и т.н. Прецени си сам дали наистина искаш да си с нея всъщност , дали това не е просто "за да си имам гадже и понеже вече ходим от .... и много си я обичам" Прецени нещата реално пък и поговори с нея. Може вече да не си и така "забавен" както в началото , когато си се стараел да я имаш.Може и да е видяла нещо по-добро а може просто да не знае какво иска, има и такъв момент в който имаш всичко и започваш да не го оценяваш.Горе главата все пак , премисли всичко, поговорете си сериозно и го измисли :)
Няма как да ти помогнем, а и нищо не може да се промени...
Все пак е настъпила някаква промяна, която е постоянна.Просто разнообразявай, опитай се да не мислиш за нея, излизай.