View Full Version : Въпросче..?
Кога, по дяволите, модераторите станаха толкова лоши? Мисля, че сме направили нещо не както трябва...
В раздел "любов" ли сме? Тогава въпросът ми е - защо не ни обичат модераторите? По темата е!
Wosh, ти имаш право само да мълчиш. 8-)
ramaiana
03-21-2008, 21:36
Просто си вършим работата!
Кви са тия работи, и заплахи почнаха да се получават, кво е тва форумно хулиганство от модератори с по 300 мнения :o
Момци, ще ме извинявате, но аз лягам...
Ае лека..
ramaiana
03-21-2008, 21:39
Кви са тия работи, и заплахи почнаха да се получават, кво е тва форумно хулиганство от модератори с по 300 мнения :o
Не е твоя работа...имаш съмнения отнсно мойта?..Оплачи се на Алекс... :?
Относно заплахите...просто предупреждение ;)
Не е честно.. ние просто се веселим и после можете преспокойно да итриете милите темички.
Даа...пък и това се случва само нощем, когато си сама, можеш да си затвориш очите за 1-2 такива теми. Ние няма да те издадем! Никога не сме били толкова зли! Нали така, бе, Чавдаре?
w0sh, що в постовете нямаш нищо??
lizzard_92, лека баце и аз след малко ше те последвам
w0sh, що в постовете нямаш нищо??
lizzard_92, лека баце и аз след малко ше те последвам
Пиша с бяло... това е писането на мълчаливия човек
ramaiana
03-21-2008, 21:42
Не е честно.. ние просто се веселим и после можете преспокойно да итриете милите темички.
Даа...пък и това се случва само нощем, когато си сама, можеш да си затвориш очите за 1-2 такива теми. Ние няма да те издадем! Никога не сме били толкова зли! Нали така, бе, Чавдаре?
пишете си в скайп,бе..
Или..къв скайп...? Вие цял раздел си имате,пишете си в "кофата"
Къде е забавата... в кофата са некви западнали типове, който ен разбират от дума и само псуват.
+ това не е спам...като е хмм нека го нарека по темата(исках да кажа скучно)
Не е същото...Според личното ми мнение, създаването на "Кофата" беше една голяма грешка, която отне от чара на среднощните влизания тук сериозно. Уби тръпката, така да се каже. Преди с модовете си играехме на гоненица. И съм сигурен, че и на тях им е било забавно! Нищо, че нищо не казваха!
ramaiana
03-21-2008, 21:45
Къде е забавата... в кофата са некви западнали типове, който ен разбират от дума и само псуват.
на мен също няма да ми бъде забавно тези глупави и безмислени теми да плъзнат из целия форум...За това е измисен онзи...ако те избие на лигня,можеш да си излееш душата там
пишете си в скайп,бе..
Или..къв скайп...? Вие цял раздел си имате,пишете си в "кофата"Модератор да говори на "бе"....
В кофата са некви дето само търсят да се заядът с някой
на мен също няма да ми бъде забавно тези глупави и безмислени теми да плъзнат из целия форум...За това е измисен онзи...ако те избие на лигня,можеш да си излееш душата там
Затова ставате рано сутрин... цъкате дел на темите и това е... не е много трудоемко. За сметка на това ние не вдигаме въстания и не рпавиме преврати.
ramaiana
03-21-2008, 21:49
пишете си в скайп,бе..
Или..къв скайп...? Вие цял раздел си имате,пишете си в "кофата"Модератор да говори на "бе"....
На "вие" ли да ти говоря...все пак сме горе-долу връсници... 8)
А относно кофата...мисля,че преди време върло я защитавахте в една анкета ;)
пишете си в скайп,бе..
Аз гласувах против... пробвах да правя нещо там ама е много тъпо..
ramaiana
03-21-2008, 21:52
пишете си в скайп,бе..
Аз гласувах против... пробвах да правя нещо там ама е много тъпо..
Аз също бях против,но напливът на излишни теми и мнения и спама драстично намаля,което улеснява нас...екипа на сайта.
Така че не ми пречи нещо,което ми помага :?
Мненията на w0sh и tuzara съдържат скрит интелектуален смисъл разбираем само от хора с повече iq , техните мнения и топици не трябва да се трият.Те доразвиват мисленето на хората и образоват младото поколение, като с ирония ( като Бай Ганьо ) показват грешките им и ги усмиват.. :razz: :razz:
Аз дори не съм гласувал за там, защото по това време не можех да влизам във форума...Но, хм, мисля, че се сещам що за хора(в голямата си степан) са гласували "за". И сега, като виждам какво е там, усещам, че съм прав. Крайно безсмисленно е дори да се опитва средноинтелигентен човек дори да се опитва да пише там...
пишете си в скайп,бе..
А относно кофата...мисля,че преди време върло я защитавахте в една анкета ;) като сме връсници дай да идем да пием по едно кафе и без тва си нямам приятелка 8-) а относно кофата там е като детска градина, не че тука теми за целувки липсват, ама там някой 12 годишен кат почне да се филмира.... леко смешно става и сигурно е забавно на неговите връсници, ама ние по дъртите не ни е смешно...
айде лека нощ спамери, до утре 8-)
Епа на мене ми пречи и това е начина да изразя протеста си...
Защото аз не преча на никогао... освен когато не се заядат с мене.
ramaiana
03-21-2008, 21:57
Мненията,които попрегледах говорят друго.
Относно протеста ти...неуместно е да протестираш по този начин...бан ли си просиш?
П.С. Сега да не кажеш,че пак те заплашвам ;) :?
Мненията,които попрегледах говорят друго :?
Цитат на кого преча..
Форумът е за изразяване на мнения...аз изразявам мнението си и единственото пред което съм отговорен е това,че не лицемернича и не се опитвам да си наложа цензура.
ramaiana
03-21-2008, 22:00
Цитат на кого преча..
Форумът е за изразяване на мнения...аз изразявам мнението си и единственото пред което съм отговорен е това,че не лицемернича и не се опитвам да си наложа цензура.
Заяждаш се с доста потребители,само преди малко изтрих няколко мнения...
Т.13 от правилника я знаеш,нали 8)
(Такива реплики щом казва, ги е обмислил внимателно, имай предвид. Безсмислено да се опитваш да го обориш точно по този начин. ^^ )
Ааа, аз, такова, не вярвам, че има любов. Това нормално ли е? (Периодично да пускам по някой и такъв въпрос, за да съм сигурен, че се вписвам в раздела. ^^ )
Цитат на кого преча..
Заяждаш се с доста потребители,само преди малко изтрих няколко...
Трий на воля... и не се заяждам с никого а изразявам мнение... хората ме обиждат и ме нариат със сякакви епитети... естествено,че ще се зашитя.
ramaiana
03-21-2008, 22:04
Цитат на кого преча..
Заяждаш се с доста потребители,само преди малко изтрих няколко...
Трий на воля... и не се заяждам с никого а изразявам мнение... хората ме обиждат и ме нариат със сякакви епитети... естествено,че ще се зашитя.
Сподели ми на лична когато някой се заяде с теб и ще се оправим..не е нужно и ти да влизаш в казана с другите!
И наистина не се прави на ангел...заяждаш се и още как...
Изглежда... доста глобализирате понятието заяждане...
Никога не съм бил такъв женчо,ч еда се жалвам затова съм мъж да си решавам проблемите сам.
Аз ако започна да се заяждам.. така ще ги анхраня хората,че няма да пипнат форум за месец на преде.
както и да енямам намерение да споря повече... знам си че съм прав.
Никой няма да ми отговори на въпроса? Прехвален е този форум. xD
А за заяждането...първо, мнозина си го заслужават, трябва да се съгласиш, че често виждаш такива. Освен това по този начин се подготвят за по-лошите варианти при излизането от дадения проблем. "Очаквай най-лошото и всичките ти изненади ще са приятни", така да се каже. => донякъде, вършим едно добро дело. ^^
Никой няма да ми отговори на въпроса? Прехвален е този форум. xD
А за заяждането...първо, мнозина си го заслужават, трябва да се съгласиш, че често виждаш такива. Освен това по този начин се подготвят за по-лошите варианти при излизането от дадения проблем. "Очаквай най-лошото и всичките ти изненади ще са приятни", така да се каже. => донякъде, вършим едно добро дело. ^^
Осанна!!
ramaiana
03-21-2008, 22:15
w0sh,аз вече те предупредих и се надявам да си вземеш поука...за твое добо е ако искаш да продължаваш да пишеш тук...Не видях едно смислено мнение от последните ти 3-4 страници с постове в профила ти...не ми се занимава да чета натам..ясно ми е...
NFW`...раздела е за любов...за интимноста и чувствата между двама души...не знам дали някой модератор изпитва нещо такова...ако е така нека върне темата в раздела...аз я премествам.
1-во сегашната ми страница е с мнения отпреди 20 минути естествено,че нямат конкретен смисъл
2-ро
Зарежи го и това е.BlindedAngel е много прав/а...
Не те заслужава.
Прав Smile На аватара съм аз funfunfun
Точно това щях да кажа.
Смислено мнение.
3-то имам динамично АйПи.
Maлее само не гледай моите постове ;)... w0sh радва, някой теми ги отварям само за да вида кво е писал тбх, та ако ще спазвате правилата на 100% трябва да има 15 топика.. щото всички се повтарят и никой не ползва търсачката... малко "весела нотка" не вреди.
( w0sh като дойда във Варна искам да черпиш ;) )
Maлее само не гледай моите постове ;)... w0sh радва, някой теми ги отварям само за да вида кво е писал тбх, та ако ще спазвате правилата на 100% трябва да има 15 топика.. щото всички се повтарят и никой не ползва търсачката... малко "весела нотка" не вреди.
( w0sh като дойда във Варна искам да черпиш ;) )
Добре мой защитнико.
Осанна!
Seducti0n
03-21-2008, 22:22
Та на какво посветихте темичката? :-o
Добре мой защитнико.
Осанна!
Мхм, няма да ми е интересно ако няма други всестранно развити интелектуалци и форума ше ми омръзне мн бързо
Спаси! ( втф.. )
3 точка от правилата!
/closed
3.Да не се месят в работата и решенията на модераторите, освен при
основателна причина(нарушения на модераторските задължения), при което са длъжни да уведомят администраторите.