View Full Version : Случвало ли ви се е и какво да правя ?
NiddHogg
03-22-2008, 08:21
начи със приятелката ми нали правим секс и тя не го е правила много около 15тина пъти е правила секс и нали правим си го ни е и като стане тя отгоре и го сложиме усещам се едно го слагам между кости и така ме боли смисъл тфа като го набия целия тфа дали е щот стигам до края на матката или от нещо друго главно главичката ме заболява друго не от кфо може да е ?
П.С. чисти сме нямаме болести :D
MakeMeLaugh
03-22-2008, 08:45
ХАхаах, споко.
Така е щото е още тясна.
Пък и като отиде горе и в тая поза се свива влагалището още повече и става ефекта Уау :D
Кефи се на костите докато можешш, че после след време ще ги няма ;д;д :grin:
aanitogb
03-22-2008, 09:17
mi za6toto momi4eto e tqsna ili tai nare4ena plitka e
MakeMeLaugh
03-22-2008, 09:34
Пеэду плитка и тясна има огроооомна разлика..
Тясна е още, щото й е младо пу***о :D
Ееее най после се разкри чче не само пишките са малки има ималки вагини :grin: :grin: :grin: не го варвай целия бе като не искаш да те боли :grin: :grin: :grin:
TenioIvanov
03-22-2008, 10:06
I az Imah Sushtia Problem :-) i Vse Oshti Si Go Imam Taq tema e Namerih bez da Iskah :) xiix ZNachi Na Moito MomiChe e Plitka ili tqsna ili pak i dvete :) xixixi :grin: :grin: :grin:
MakeMeLaugh
03-22-2008, 10:14
Така е ;)
Хубаво е когато говорим по мъжки - точно и ясно 8) 8-)
NiddHogg
03-22-2008, 11:58
е как да не го вкарвам целия то тя кат е отгоре стараеме се но тя скача скача и като се отпушти и аз извикам силно АААААААААААААААА и тя почва ми се милва и да се вътри по секси начин смисъл некфо яко е ама супер много боли леле :-x а тя е на 18 o_O !?
Ами повечко лубкирант и пробвай да е в легнало положение,като и сложиш възглавница под дупето.
NiddHogg
03-22-2008, 12:02
е легнало не ми е кеф треа да напувам да се мъчим мрази ме неа ли да си легнем и отгоре да ми рипа некфо не ме кефи :grin: :grin:
Еми щом го е правила толкова малко пъти е съвсем нормално да е така.Сигурно след още няколко акта ще е съвсем нормално.
NiddHogg
03-22-2008, 12:05
а то е гадничко викате след годинка две ще е доле като кофа а ? :-o
Като за начало бе човек. После ще мине отгоре :)
NiddHogg
03-22-2008, 12:13
а жените преди да родят разширяват ли се до голямо ниво като кофа да станат повтарям пак поста си интересно ми е било винаги тфа :D
а жените преди да родят разширяват ли се до голямо ниво като кофа да станат повтарям пак поста си интересно ми е било винаги тфа :D
Е чак като кофа не става,но се разширява отдолу :lol:
aanitogb
03-22-2008, 13:38
Make_Me_Laugh ako moga da popitam kakva e razlikata, za6toto az nesam imala takav problem mejdy плитка и тясна pri men vinagi dobre sie vlizal za tova
Трябва май да се разширят 10 см.
MakeMeLaugh
03-23-2008, 22:09
Make_Me_Laugh ako moga da popitam kakva e razlikata, za6toto az nesam imala takav problem mejdy плитка и тясна pri men vinagi dobre sie vlizal za tova
Тясна - трудно влиза.
Плитка - влиза, ама не до краи.
Сламка и бутилка:
Тясна е сламката - бутилката трудно ще се побере вътре, а ;д
Плитка е бутилкатаа - Сламката не влиза докрай цялата в бутилка ;р
Представи ли си го 8-)
Баси примера :razz:
amatorium
03-23-2008, 22:13
Neshto mai ne e napuhan kakto trqbva. Probvai da se razmestite malko.
mi za6toto momi4eto e tqsna ili tai nare4ena plitka e
aanitogb
03-24-2008, 11:34
Make_Me_Laugh da razbrah mersi
suunlight
03-24-2008, 11:56
мъже ..
като кофа ни е .. даа
small_fox
03-24-2008, 17:11
Това е комбиназията между тясна и голям.