Влез

View Full Version : Може ли да се зарази така?

kuklata_90
03-22-2008, 18:07
ako imam nqkakva infekciq na polovata sistema i priqtelqt mi me lije moje li sa hvane i toi nqkva bolest ilii ne6to dr..i az nz.... ne stava vupros za nqkva bolest a nqkva infekciq ili gubi4ki primerno..

т.7
krem4et0

rakiQ
03-22-2008, 18:09
moje est.! sy6tata rabota e i pri mom4eto!

ako mom4eto e bolno ot ne6to podobno i momi4eto mu duha i tq ima samo 1 rana v ustata (karies) tn moje da stane gaf i tq da se zarazi!

eto info
http://www.teenproblem.net/s/1485.html

BlackWings
03-22-2008, 18:12
Да може естествено ... Ако имаш инфекция по добре отиди на лекар , няма нищо срамно и страшно , и като се излекуваш няма да се притеснявате нито ти нито приятеля ти . :)

Mona_90
03-22-2008, 18:16
Да може естествено ... Ако имаш инфекция по добре отиди на лекар , няма нищо срамно и страшно , и като се излекуваш няма да се притеснявате нито ти нито приятеля ти . :)

Напълно компетентно мнение!

kuklata_90
03-22-2008, 18:22
az znam 4e pri oralniq sex se predavat bolesti oba4e za infekciqta ne znaeh. e ako imam infekciq i toi me lije toi s kvo 6te se zarazi...i toi 6te ima infekciq na polovata sistema ili kakvo..moje li ne6to vuspalenie na ustnata kuhina ili ne6to ot sorta da polu4i?

pitam prosto na info ne 4e imam infekciq...ne sum hodila na lekar no i nqmam oplakvaniq

ell_ownz
03-22-2008, 18:48
toi shte se zarazi sas sashtoto kato teb

krem4et0
03-22-2008, 18:56
Да, ще се зарази, но няма да се разболее. мъжете(в повечето случаи) са само носители на подобни инфекции. може да се случи така, че ти да имаш, да си му я предала, сега да се лекуваш, но той да ти я препредаде пак след време.
За това при подобни неща-гъбички, инфекции и т.н. трябва да се лекуват и ДВАМАТА!

hottie
03-22-2008, 19:29
Да, ще се зарази, но няма да се разболее. мъжете(в повечето случаи) са само носители на подобни инфекции. може да се случи така, че ти да имаш, да си му я предала, сега да се лекуваш, но той да ти я препредаде пак след време.
За това при подобни неща-гъбички, инфекции и т.н. трябва да се лекуват и ДВАМАТА!

да така е. по-скоро ще ти я връща всеки път.

amatorium
03-22-2008, 22:26
Tochno obratnoto. Jenite sa nositeli s povecheto sluchai. No kakto i da e. Shansa e na stranata na tozi koito pravi oralna lubov da se razbolee ot infekciq tui, che ...

hackers
03-23-2008, 05:03
moje est.! sy6tata rabota e i pri mom4eto!

ako mom4eto e bolno ot ne6to podobno i momi4eto mu duha i tq ima samo 1 rana v ustata (karies) tn moje da stane gaf i tq da se zarazi!

eto info
http://www.teenproblem.net/s/1485.html

равилно така си е но ако правите секс е много по-голям процента на заразяване!

krem4et0
03-23-2008, 10:39
Tochno obratnoto. Jenite sa nositeli s povecheto sluchai. No kakto i da e. Shansa e na stranata na tozi koito pravi oralna lubov da se razbolee ot infekciq tui, che ...
Жените също са носители, но те развиват заболяването, имат симптоми и обикновено се лекуват. Излакуват ли се-спират и да се носители. Докато мъжа е само носител, при него не се проявяват симптоми и ако не се лекува може да зарази пак иначе здрава жена!

kuklata_90
03-23-2008, 17:34
Жените също са носители, но те развиват заболяването, имат симптоми и обикновено се лекуват. Излакуват ли се-спират и да се носители. Докато мъжа е само носител, при него не се проявяват симптоми и ако не се лекува може да зарази пак иначе здрава жена!

na4i da razbiram li 4e toi ne moje da se razbolee a samo da bude nositel...smisul da me zarazi pak ili da zarazi druga oba4e toi da ne e bolen samo da e nositel na tva.

hottie
03-23-2008, 17:48

na4i da razbiram li 4e toi ne moje da se razbolee a samo da bude nositel...smisul da me zarazi pak ili da zarazi druga oba4e toi da ne e bolen samo da e nositel na tva.

Да абсолютно. Мъжете рядко развиват самото "заболяване". Кремчето го описа много добре.
Но ако и той не се третира той само ще ти го прехвърля и ще попаднеш в омагьосан кръг.

amatorium
03-23-2008, 17:55
Mnogo zavisi ot zabolqvaneto. Ima mnogo zabolqvaniq, koito jenite prenasqt a mujete izstradvat. Kakto i da e.

hottie
03-23-2008, 17:57
Mnogo zavisi ot zabolqvaneto. Ima mnogo zabolqvaniq, koito jenite prenasqt a mujete izstradvat. Kakto i da e.

Тук много зависи и от имунната система на човека. Да наистина много...кралю :)

amatorium
03-23-2008, 17:58

Тук много зависи и от имунната система на човека. Да наистина много...

Kakvo shte mi kajesh naprimer za sifilisa? :-)

kuklata_90
03-23-2008, 18:00
mnogo mersi na vsi4ki za informaciqta. nadqvam se ni6to da mi nqma.nqmam nikvi simptomi za bolest prosto za informaciq pitam 6oto kato 4e li po4nah da imam bqlo te4enie no ne sum sigurna...smisul nz dali e bqlo te4enie ili si e normalna sluz primerno kato sum vuzbudena i za tva se informiram...ina4e i az i priqtelq mi ne sme vodili polov jivot s nikoi drug osven po mejdu si taka 4e i da ima ne6to nadqvam se da ne e seriozno.

hottie
03-23-2008, 18:01

Тук много зависи и от имунната система на човека. Да наистина много...

Kakvo shte mi kajesh naprimer za sifilisa? :-)

А какво ще кажеш за HPV ? :-D добре съгласна съм,идивидуално е. За сифилиса не знам често да си призная.

krem4et0
03-23-2008, 18:05
И все пак тя питаше за инфекция. Не за сифилис. Аз за това й отговорих. Абе мъка си е с тия инфекции. бжоли, бавно лечение и пълно въздържание по време на него. И то без орален секс, без дори и по-дълбок петинг. Около месец такаоткарахме с мъжа. А най-лошото беше, че дори не можех и да се възбудя, че от тия глобули напълно пресъхвам.