View Full Version : Остана без приятели !
NightGuardian
03-22-2008, 20:14
Останах без приятели , никой не ме търси да излезна последно време няма с кого да излезна по-цял ден вкъщи си седя !
Единствената ми утеха е: Максим - Пак съм жив.mp3
Пубертетска фаза.
И аз съм се чувствала така.
Като не те търсят - ти им звъни.
Натрисай се, ако щеш:)
Всеки за себе си, нали се сещаш. :)
NightGuardian
03-22-2008, 20:31
НЕ МЕ ИСКАТ ПРОСТО !
ViVIt0oo
03-22-2008, 20:58
E..всеки си има такива моменти,в които си мисли,че няма приятели,1е никой не държи на него,че е сам и т.н.Ама в последствие ще видиш,че това е било нещо моментно и си има логично обяснение.И на мен ми се е случвало..след това всичко отминава...
И да,излизай без да чакаш да те викат и си преценявай по реакциите им дали си желана компания...Излизай и с други хора,не е казано на всяка цена само с едни и съущи,нормално е да си омръзнете и да нямате нужда един от друг,тъй че...споко :-$ ;)
Да го духат, бе!
Такива хора не се наричат "приятели"!
Запознай се с нови хора... да видиш после колко по-интересен ще им бъдеш(личен опит). Не ставай жалък! Запази достойнство!
Бъди усмихнат.
В такива периоди от живота си човек осъзнава, че е сам на този свят. Че хората, които среща, отминават по своя път след време. Но оставят следа в сърцето.
"Ще остареем заедно" е едно силно наивистично твърдение, присъщо само на болни романтици... или, както аз ги наричам, "истинските хора".
На всеки се случва... или поне на повечето, ама нещата се оправят :)
Da ne ti puka... :] nameri si novi po qki priqteli ot tqh za da ti zavijdat i da razberat kogo sa zagubili.. :]
haH i az suM taka samo4e sam v ispaniq i sam (novak) 8-)
scorpion4ituo
03-22-2008, 23:09
И аз са чуствам тъка. Но при мен защото моите фр са 1ва когат сам 2ра и са 2ра когат сам 1ва смяна. Иначе аз не секи познат с който имам общ език наричам приятел! Приятел е чоек на който моа да кажа сичко и мога да талк сичко и бих го питал " ко има за ко не ме тарсите не сам ви пориятен ли или нещо". Те не са ти изтински приятели, а просто познати с които ти е забавно. На мен с такива познати изобщо не ми е забавно да излизам!! Има разлика м/у приятел и познат приятел наричам човек поне 3 месеца да се познаваме а най добрите ги зная от как са помня!!
varelitebg
03-22-2008, 23:15
Е кат не те викат седи си във вас! Неможе ли да се събираш с други хора. Ебати бастуна си...
prettyIdeath
03-23-2008, 03:12
Ами и аз съм така , само че аз съм си виновна за това ;)
Обади им се , поговори с тях ... Не бъди толкова горд/а ;)
ПС: Не слушай тая песен, може би от нея ти става още по-кофти ;) :-D
Ти толкова ли неможеш да си намериш други приятели ?!?!? ако неможеш стой си във вас най добре :) :)
varnen4e
03-23-2008, 08:56
Всеки има такива моменти... не го мисли изобщо няма как да останеш без приятели. В живот ти постоянно ще влизат и излизат разни хора, така че не се отчайвай.
:)
Sweet_Play_F
03-23-2008, 12:21
Потърси ги ти а не чакай те да ти эвъннат може да им е писнало :? ако искаш дай скайп да чаткаме 8) :-)
danito_sm
03-23-2008, 12:37
Абе,като не те търсят - зарежи ги! Ходи по дискотеките и си намери приятелка ако нямаш! И тя вече със сигурност няма да те зареже така! :D
Незнам как го измислих това :D
scorpion4ituo
03-23-2008, 13:27
Абе,като не те търсят - зарежи ги! Ходи по дискотеките и си намери приятелка ако нямаш! И тя вече със сигурност няма да те зареже така! :D
Незнам как го измислих това :D
Ти ок ли си? Как сама ще ходи по дискотеки? Тва е най прецаканото нещо - да се разхождаш сам или да ходиш някаде сам кадето сички са заедно ;( зн го от личен опит адски гадно е...
daisybaby
03-23-2008, 13:40
тогава излез на пук на тях и се слей с тълпата все ще си намериш нова компания забавляваи се на макс и ще видиш после как като си в по добра компания от тяхната ще почнат да те търсят но ще е доста късно ;)
LovePoisoned
03-23-2008, 14:00
Ми и аз съм имала периоди, когато никой не ме иска... :( Гледам, едно момиче от класа ми си написало в Skype: "На кафе съм. Който иска, да ми звъни по GSM-а." А аз тоз телефон го нямах за почти никой освен за родителите ми (или гадже). Пфф, никой не ми звънеше, че и сега е така горе-долу, ама на мен не ми пука... Аз си казвам, че те губят, като не ми искат компанията (много съм самоуверена, нали :D ). Ако са истински приятели, няма да ме търсят само при алармата "Homework trouble".
Съветът на daisybaby е страхотен. ;)
И аз съм като теб :(
Осъзнах, че ме ползват за резерва-когато ги няма техните приятели :(
През ваканциите търсят мен, но...уфф отнесох се.
Зарежи ги, не си длъжен да вървиш след гз на някой, който знаеш, че не държи на теб. Гадно е да излизаш сам, когато всички са заедно, знам.
Не може да останеш без приятели, в ежедневието ти влизат нови хора, ще попаднеш в по-добра компания. :)
shmurkam
03-23-2008, 15:28
Останах без приятели , никой не ме търси да излезна последно време няма с кого да излезна по-цял ден вкъщи си седя !
Единствената ми утеха е: Максим - Пак съм жив.mp3
Е то па България да не е от 20 човека? Излез някъде,отиди на дискотека,огледай се-бъкано е с народ. Всеки си има някакъв кофти период в живота ама я се замисли-какво ти е ДЪРЖАНИЕТО към околните?
NightGuardian
03-23-2008, 16:33
Ето втори ден , никой не ме потърси :o
Пубертетска фаза.
И аз съм се чувствала така.
Като не те търсят - ти им звъни.
Натрисай се, ако щеш:)
Всеки за себе си, нали се сещаш. :)
Може ли постоянно да се "натрисаш"?1,2,3 пъти да,ама то си е трудно и си личи,че не им трябваш.И аз останах без приятели като пича,това е много лошо,все едно си на границата между живота и смъртта...Търся ги напоследък и те само се оправдават и не искат да излизаме,не ме викат с тях като излизат,а в същото време ми е тъпо с тях,обаче самотата убива...За последния ти ред съм съгласен обаче-всеки за себе си....а някога не беше така,някога нямахме пари дори за ядене,нямахме гаджета,ходехме със съдрани дънки и стари якета и бяхме добри приятели и винаги си лафехме,смеехме се,помагахме си и се подкрепяхме.Сега всеки гледа да нацака другия,все едно не сме били приятели всичките тия години...
kroasandvi4
03-23-2008, 19:49
Мен пък сам си ми е перфектно.
Откакто осъзнаха, че мога да си правя почти всичко каквото прави тайфата им, не са спрели да ме търсят.
Мисълта ми е - няма да умреш , ако си без приятели. Гледай си интересите, търси си нови познати.
ЕДИТ: Също така , колкото повече търсиш едни и същи хора, толкова повече възприемат,че имаш нужда от тях до момента, в който ставаш тяхна играчка.