PDA

View Full Version : Как да започна отначало...

poison`girl
03-22-2008, 21:16
Преди 2 месеца скъсах с приятеля си когото много обичах,бяхме заедно 5 месеца и един ден той просто ми каза че не изпитва предишните чувства към мен.Работата е там че аз не спирам да мисля за него въпреки че откакто се разделихме съм го виждала само 1 път.След като скъсахме аз започнах да се зарибявам с други момчета но просто не е същото сякаш го правя насила за да го забравя.Не искам повече да страдам за него защото той не го заслужава,искам да започна всичко отначало,но просто не мога във всяко момче търся него и като не го намирам и се отчайвам.Никого не мога да си харесам...А единствения начин да си го избия от акъла е да се влюбя отново...но как?!
Моля ви дайте ми някакви съвети много ще съм ви благодарна :)

sexy_eJlz
03-22-2008, 21:22
mi otidi na nqkoi kypon, pii (ama ne se napivai) i tam 6e si xaresa6 vse nqkoi ... (tova v krъga na 6egata!) ... mi 4esno da ti kaja neznam ... i az dosta 4esto v "novoto mom4e" tъrsq "staroto" koeto ne e xybavo ... (ako moje taka da se kaje) ...

Mementomori
03-22-2008, 21:32
А определено не подкрепям глупавата заблуда,че клин клин избива и не смятам,че трябва да се влюбиш,за да се отърсиш от тази раздяла!Влюбването не става насила,сама го осъзнаваш и не може да си го поставиш като максимална и единствена цел,защото ще се вманиачиш и е нормално тогава да не може да откриеш негово копие,защото идеализираш донякъде образа му и никой не бива достоен,колкото самия него!Не е нужно да търсиш него в други момчета,всеки е различен и има свойте качества и приоритети!Трябва да се абстрахираш от тази вече свършена връзка и да продължиш напред!Трудно е,но не и невъзможно!Съсредоточи се в образованието си,развивай интересите си,прекарвай повече време с приятелите си,в никакъв случай не се затваряй в себе си,единението в повечето случаи е пагубно!Безмислено е да ходиш по среща едва ли не насила и да се опитваш да откриеш прилика между разни момчета и бившия ти приятел!Животът продължава и не спира дори за миг!Наслаждавай му се,колкото и банално да звучи!Бъди силна и докажи,че нищо не е способно да съкруши духа ти!Всичко,което не ни убива,ни прави по-силни!Оцелей!Успех,Мила!

LizZz
03-23-2008, 06:16
Аз вече шести - седми месец съм така... Само, че ходихме 2 месеца.
И си мисля, че започна да минава, но като, че ли все още търся някоя като НЕЯ...
По едно време ходех с друга, но нищо не беше същото и я скъсах, защото ми беше гадно...
Сега съм си набелязал едно момиче, но не защото искам да си избия бившата от главата, ами защото си я харесах, а това става много рядко (за 6 месеца съм си харесвал само 2 момичета)...
Абсолютно съм съгласен с Memento mori! !
Гадничко е, но трябва да минем през него...

prettyIdeath
03-23-2008, 06:23
Да ти дам съвет как да се влюбиш? :-o Интересно...
Не си търси момче, а просто се забавлявай - излизай, ходи на дикотеки, по купони, разнообрази се малко, махни нещата които те подсещат за него. Гаджето само ще дойде... Нека мине малко време, ти все още не си готова за нова връзка ;)

scotty
03-24-2008, 02:09
Ами... на сила няма дастане,трябва да умреш и тогава! Серйозно остави любовта ти към него да умре просто трябва време,освободи душата и ума си за нещо(някой) ново просто се отпусни и умри.... хахха звучи тъпо ама мисля,че ще помогне ](*,)

RaLkb
03-24-2008, 04:53
Ne mislq che ti trqbva nova liubov za da zabravish starata....ostani malko sama ,spored men oshte ne si gotova za nova vryzka pojivei izlizai zabavlqvai se zashto pak trqbva da se hvanesh s nqkoi radvai se na svobodata si izvesno vreme:)

hooliganka89
03-24-2008, 06:37
Malko vreme e minalo ot razdqla vi,tochno zaradi tova oshte ne mojesh da si go izbiesh ot glavata.
Da zapochnesh na nova stranica shte bade dobre da promenish dosta neshta,kato naprimer:Novi mesta za izlizane,priqteli s koito ne izlizash mnogo chesto,druga diskoteka i t.n.

Korni_ReSeRvE
03-24-2008, 11:38
vremeto lekuva...

03-24-2008, 13:14
клин клин избива върши работа май само при махмурлиите. дай си почивка, момиче, мъжете няма да се свършат, а е обидно да използваш някой за да забравиш другия...обидно е и за теб, и за момчето.

Magic_Girl
03-24-2008, 13:31
4ydno kak da ti dam suvet kato az samata ponqkoga mislq za edin 4ovek s koito dori ne bqhme oficialni gadjeta no vse pak vsi4ko be6e strahotno. :( Dori o6te muni4ko me boli.I toi taka edin den kaza 4ao.Moje bi te boli zaradi tova 4e e nqmalo nikakvo obqsnenie.Opitai da pogovorite i pone da ti kaje za6to e postupil taka.Moje bi posle 6te ti olekne.Ili puk ne...az poly4ih obqsnenie no pak boli..znam li... :(

poison`girl
03-24-2008, 20:04
4ydno kak da ti dam suvet kato az samata ponqkoga mislq za edin 4ovek s koito dori ne bqhme oficialni gadjeta no vse pak vsi4ko be6e strahotno. :( Dori o6te muni4ko me boli.I toi taka edin den kaza 4ao.Moje bi te boli zaradi tova 4e e nqmalo nikakvo obqsnenie.Opitai da pogovorite i pone da ti kaje za6to e postupil taka.Moje bi posle 6te ti olekne.Ili puk ne...az poly4ih obqsnenie no pak boli..znam li... :(Първо искам да благодаря на всички,че ми влязохте в положението и се опитахте да ме организирате малко :D Наистина имах нужда от това и за много неща си взех поука,но така е,който няма опит :? ^^
Magic Girl,той ми обясни защо скъсахме,всичко беше заради една повлекана която дори не знаеше какво иска,и той си прекъсна сериозната си връзка с мен заради нея и скъсахме защото уж харесвал нея,а чувствата ми към мен са си отишли...абе лапешка работа...срам и позор момчета на 17 години да не знаят още кво искат!!!И ся той си е сам,и аз съм си сама само щото е голям идиот!Той сам си го призна де,даже ми каза въобще да не се ядосвам за него амаа няма как аз наистина имах нещо много силно към него и все още имам...

iiirish
03-25-2008, 07:18
както е невъзможно да флиртуваш с някой насила, то също толкова невъзможно е и да се влюбиш насила. просто изчакай своето време и любовта сама ще те намери.

huligankata
03-25-2008, 12:48
Мисля че е грешно да се насочваш към намирането на ново гадже само за да забравиш старото. Напротив абстрахирай се от сякакви мисли за бивши, любов и т.н. почини си малко, прави неша, които ти харесват. Както са казали и преди мен - времето наистина лекува, а когато превъзмогнеш болката ще видиш, че любовта сама ще те намери :)