View Full Version : Как да я зарибя отново
Мн ми се иска да зарибя бившата,щото е супер мацка,но в момента дори не ми говори.не отговаря по скайп и тн
Как да действам...
laracools
03-23-2008, 08:15
mi mom4e to tva zavisi ot tova koi s kogo e skusal i kak.
a puk i e gadno sea si se presetil i are dai da izlizame 6ot e qka macka.
ama ako misli6 4e 6te stane deistvai-obadi i se i q pokani da izlezete nqkade.a otkude si sigyren 4e tq ne izliza s nqkoi dryg???
Тя скъса с мен,защото я задушавам с моето ИСКАМ и АЗ
hooliganka89
03-23-2008, 08:38
Mi shtom ne te ebava,zanachi ne iska da ima nikakav kontakt s teb taka,che se otkaji.
GameMaster
03-23-2008, 09:05
Otkaji se nqma smisal.....
Според мене даже и да се получи няма да е същото както преди и ше си едва ли не ... като "накапан" в очите й.
1 Въпрос. Преди връзката ви на каква основа беше ... Душевна или просто страст ... понеже всички връзки, които се крепят само на секса в един момент рухват ... рано или късно. Все се намира някой, който да привлече едната страна повече и до никъде не се стига ... ако сте просто заради секса ... хвани едно такси и ... Тракия ... ако пък се обичате ... не знам ... поднеси и цвете със извинение и просто бъди искрен. Накрай я да го почувства, ако това не проработи, просто се откажи :?
prettyIdeath
03-23-2008, 10:10
Дори и да не ти отговаря в скайп, тя ще прочете това което си и написал. Кажи и какво чустваш, признай и че си сгрешил (защото е така...) , помоли я да ти прости...
Korni_ReSeRvE
03-23-2008, 10:15
ми замисли се малко ...ти в момента пак мислиш за себе си само и тя това го вижда.....оставия за известно време, за да види,че си се променил и може и тя да промени решението си
ми замисли се малко ...ти в момента пак мислиш за себе си само и тя това го вижда.....оставия за известно време, за да види,че си се променил и може и тя да промени решението си
Tова мнение ми харесва най-много.Връзката ни не е била на основата на секса тъй като ние не сме правили.Колко време да не я търся...ииии дали времето по скоро ще излекува любовта й или би я накарало да ми прости?