View Full Version : Има ли смисъл от презарватив?
Spored vas ima li smisul,kogato momi4to pie protivoza4atu4ni,da se izpolzva i prezervativ za da se predpazi ot bremennost?
т.7
krem4et0
hooliganka89
03-23-2008, 08:10
Mislq,che ne e zadaljitelno,no kakto e kazal naroda "Ot poveche glava ne boli",toi moje da te predpazi ot bolesti.
Еми най-добре си е да използвате и двете за по-сигурно,но може и само едното.
aanitogb
03-23-2008, 09:51
az sam za prezervativite hem predpazvat ot bremennost, hem ot bolesti ,protivoza4ata4nite nesa mnogo polezni za organizma na jenata da se priemat redovno, dari znam sly4ai,4e edno momi4e bilo na protizo4ata4ni i kogato do6lo vreme da ima deca dalgo nemojela da ima deca zarad tezi hap4eta.
И аз съм чувала,че не са много добри за организма,но ако се използват не толкова често нищо не може да и стане.А пък и има момичета,които не изпитват удоволствие от акта когато половинката им е с презарватив.
aanitogb
03-23-2008, 10:06
samo edno 6te vi posavetctvam pravete sex bez prezervativi samo kogato ste sigorni v partura si i ste napalno zdravi, nqmate nikakvi oplakvaniq ot srana na bolestite.protiv sam tezi hap4eta,no vse pak predi da predpriemite ypotrebata im se konsyltiraite s lekar,za6toto pomad da vazniknat strani4ni efekti ot tezi hap4eta.
prettyIdeath
03-23-2008, 10:13
И аз съм против противозачатъчните. Вярно е че и момичето и момчето изпитват по-голямо удоволствие без кондом, но е много по-сигурно ... ! И не вреди никому ...
NiddHogg
03-23-2008, 10:15
толко сте чули толко и знаете пуснете на главната страница там пише за противозачатачните че помагат на яйцеклетката и предпазва от обриви полезни са а не вредът а тия другите къде се пият преждевременно много вредът и противозачатачните започват да дейстфат след месец щото се подържа като програма на определени дни треа да пиеш а не преди ебане .... :x
aanitogb
03-23-2008, 10:22
NiddHogg ti pak mnogo znae6 kak deistvat, pil si gi nqkoga 4e da znae6 ,tyk po skoro jenite znaqt i mogad da dadat mnenie
BeautifulWorld
03-23-2008, 10:25
Ако партньора е постоянен и сигурен, според мен няма смисъл - сигурността на противозачатъчните е над 99%. Презерватив има смисъл да се използва само със случаен партньор, когато не се знае дали няма да е заразен с нещо.
juchoche
03-23-2008, 10:28
аМИ сПореД меН аКО сИ от ДаЛГО вреМЕ с Приятеля Си мОже И без негО Но най-дОБре е И с дВете презерватива наИстина е НАи доБрОтО среЩУ боЛестиТЕ :)
aanitogb
03-23-2008, 10:33
moje i bez prezervativ i bez hap4eta,za6to trqbva mom4eto dase prazni v neq?
NiddHogg ti pak mnogo znae6 kak deistvat, pil si gi nqkoga 4e da znae6 ,tyk po skoro jenite znaqt i mogad da dadat mnenie
ami vsa6tnost protivoza4ata4nite sa polezni..pomagat na jenskiq organizam i t.n a ne sa vredni! Zapoznaite se malko kak stoqt ne6tata i togava davaite sigurni otgovori! i osven tova sigurnostta na protivoza4ata4nite ne e 99% ! Maika mi e aku6erginekolog i si mi e kazala 4e prezervativite sa nai-sigurni!
krem4et0
03-23-2008, 10:56
Мили деца, съвременните противозачатъчни са полезни за жената. Придават й хубав тен, заздравяват нокти, коса, предпазват от рак, намаляват количеството на менструалната кръв и продължителността на менструацията. Негативи може да има, ако не се прави пауза-за 12 цикъла трябва 9 да са с хапчета и 3 без, като не е задължително 3-те цикъла без хапчета да са поредни.
Освен това са много по-надеждни от презаватива. И все пак, ако сте под 20 и нямате сериозна причина за това, не бих ви посъветвала да ги ползвате.
Употребата на презарватив не е задължителна, но само той пази от болести, предавани по полов път.
С презерватив определено,излишната предазливост никога не е вредна :) Правете си го с кондом,да ви е мир на главата 8)
Мили деца, съвременните противозачатъчни са полезни за жената. Придават й хубав тен, заздравяват нокти, коса, предпазват от рак, намаляват количеството на менструалната кръв и продължителността на менструацията. Негативи може да има, ако не се прави пауза-за 12 цикъла трябва 9 да са с хапчета и 3 без, като не е задължително 3-те цикъла без хапчета да са поредни.
Освен това са много по-надеждни от презаватива. И все пак, ако сте под 20 и нямате сериозна причина за това, не бих ви посъветвала да ги ползвате.
Употребата на презарватив не е задължителна, но само той пази от болести, предавани по полов път.
+1
foreverr
03-23-2008, 16:34
Ами ако сменяш доста често партньорите си то тогава трябва да използваш презерватив за да се предпазиш от болести, но ако си с някой от 6 месеца или повече можеш спокойно само да пиеш противозачатъчни без да използваш презерватив-а друго да те посъсветвам-ако си сменяш често партньорите по добре използвай презерватив и не пий противозачатъчни, а ако си с някой от дълго време и правиш секс само с него, пий противозаатъчни и не използвай презерватив :)
petervuto
03-27-2008, 09:30
Момичето не пита дали са вредни противозачатъчните, нито дали предпазват от болести, а дали има смисъл да си слага презерватив с тях срещу бременност. Верният отговор е не...
s3x_0n_th3_b3aCh
03-27-2008, 11:25
И аз съм против противозачатъчните. Вярно е че и момичето и момчето изпитват по-голямо удоволствие без кондом, но е много по-сигурно ... ! И не вреди никому ...
+1 +1 :P
sound_mafia
03-27-2008, 20:12
Без презерватив може да си лепнете някой сифилис или хив,така че си слагайте а и сам чувала че от противозачатъчните се дебелее,а и са вредни.Вече има толкова много марки презервативи по пазара,имате голям избор от висококачествени презервативи които в същото време ем са много тънки и не се усещат ем са здрави.Така че се пазете защото лепнете ли нещо няма връщане назад и ще си викате ех заради една бройка по голямо удоволствие ся ще се мре.Така че не се лигавете надявайте презервативи и тва е.Успехчета. :)