View Full Version : Може ли девствено момиче да забременее?
moje li momi4e koeto e destveno da zabremenee :oops:
т.7
krem4et0
ludata90
03-23-2008, 08:37
Да, но не по естествения начин 8)
е... :shock: ми ако те е отворил и се е изпразнил в теб без презерватив има много ясно.... :-D ама казваш че си девствена...значи няма как! :P или поне поясни малко... :)
detsveno momi4e moje li da zabremenee :? plsss nqkoi koito znae da pisheee :?
aanitogb
03-23-2008, 09:21
ne nestava da zabremenee i dae devstvena kak taii dvete
GabisiTa
03-23-2008, 09:27
:shock: Не може, как девствено момиче ще забременее? Ако не е правила секс и момчето не се е изпразнило в нея, как да забременее? Пффф.. мислите ли изобщо с главите си :smt019
hooliganka89
03-23-2008, 09:29
Oshte edna kandidatka da stane vtorata Deva Mariq s neporochnoto si zachatie :D
PerfectByNature
03-23-2008, 09:34
moje....slu4ilo se e vednuj s Deva Mariq...ti moje da si vtorata
Eми попринцип не може,защото щом е девствено и не го е правило следователно няма как да е бременно.Може,но трябва по изкуствен път.Спокойно не си бременна.
xXxScreamxXx
03-23-2008, 09:51
Awe ne moje we .. ti da ne si nekoq geroinq ot bibliqta ?!?! :lol:
Мисля че имаше в предвид дали ако е девствена мове да забременее от първия път. Ако е това отговора - може и още как.
LoVe_RuSlAn
03-23-2008, 10:03
леле кви сте тъпии... имаше предвид дали като е девстевна и я ебат за първи път може да забременее :-D естествено, 4е може ама само ако мъжа се е изпразнил в тебе и тогава даже не е сигурно..
krem4et0
03-23-2008, 11:00
Може, ако се е изпразнил по гениталиите ти.ц При първият път също може да се забременее. А и инвитро също може......
hooliganka89
03-23-2008, 11:14
Ima greshka v zaglavieto.
Oshte edna kandidatka da stane vtorata Deva Mariq s neporochnoto si zachatie :D
:razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz:
Untitled
03-23-2008, 13:55
omfg !?!? bie bilogiq ne ste li uchili ?! Himena ima malki dupchici prez koito moje da mine sperma... daje i da e destweno pak moje da zabremene.. ako nqkoi se izprazil warhu p*tkata..
т.7
krem4et0
С мисъл.
Нали знаеш, че от внушение бая работи стават :)
Anna5339
03-23-2008, 13:57
т.7
krem4et0
Да,ако се казва Дева Мария. . . . :lol: :lol: :lol:
Untitled
03-23-2008, 14:00
т.7
krem4et0
kato tolkowa zn otidi i pitai gospojata si po biologiq moje li ?! :-x
sladi4ka kaka
03-23-2008, 14:16
аууууу още една интересна тема :lol: :razz: 8-)
Anna5339
03-23-2008, 14:28
т.7
krem4et0
Кой? Аз ли? Пффф Само на мен ли ми писна от идиоти? За да се забременее,спермата трябва да е "маааалко" по-навътре от срамните устни,иначе НЕ СТАВА!
devil_feel_f
03-23-2008, 14:35
Може бе,от Светия въздух!!! :D
т.7
krem4et0
Кой? Аз ли? Пффф Само на мен ли ми писна от идиоти? За да се забременее,спермата трябва да е "маааалко" по-навътре от срамните устни,иначе НЕ СТАВА!
+1
gavro64eto
03-23-2008, 14:37
da,napalno vazmojno e
"Маже, маже" :D чак сега видях заглавието на темата - майтап :)
amatorium
03-23-2008, 15:10
Мисля че имаше в предвид дали ако е девствена мове да забременее от първия път. Ако е това отговора - може и още как.
+1
Ох че сте ми компетентни всички в тоя сай бе .. нямам думи ... МНОГО ЯСНО ЧЕ МОЖЕ!
Абе ако си е девствено и няма инвитро не, ама ако е било девствено напълно възможно! Дева Мария е само една моля!
LovePoisoned
03-23-2008, 15:25
Може, разбира се! Един път става белята - не те пита дали си се е*ал един път, нула пъти или петнайсет пъти.
Anna5339
03-23-2008, 15:26
[quote=detekt]Мисля че имаше в предвид дали ако е девствена мове да забременее от първия път. Ако е това отговора - може и още как.
Ако става въпрос за първият път,когато се прави секс-ОК-може,но въпросът е зададен толкова тъпо,че няма накъде. . . . Нищо не се разбира. . . . ужас
Точно! Девствена как,ще забремене! Тя си е девствена мъж не е виждала! :-o Ко ли ги разбирам аз съм дърта! То технологиите напредват!
babylove
03-23-2008, 15:33
neznam... mai nemoje osven ako ne e deva mariq :D
LovePoisoned
03-23-2008, 15:41
Ако става въпрос за първият път,когато се прави секс-ОК-може,но въпросът е зададен толкова тъпо,че няма накъде. . . . Нищо не се разбира. . . . ужас
Точно тъй... Бях чела някъде, че на няк'ва й се изпразвали на пъпа... Или че не знаела дали устно може да се забременее. :D
Заглавието си го тълкувам двузначно:
1. Може ли да се забременее от първия път? (ДА!)
2. Може ли да забременее девственица без попадане на сперма в половите пътища? (Майката на Ромул и Рем нали е забременяла от бога Марс? 8-) Ами Дева Мария?)
xDDD
krem4et0
03-23-2008, 18:01
"Маже, маже" :D чак сега видях заглавието на темата - майтап :)
Сбъркала съм-о е до а. Пуу голямо нещо станало!
hooliganka89
03-24-2008, 10:34
Vaprosnoto momiche koeto e zadalo malumniq si vapros,da go beshe napisala malko po-konkretno.
Sled kato ti go vkara veche ne si devstvena,koeto e blizko do akala,no ako nqmash takav(kakavo e sluchaq na avtorkata),trudno e.
Lunatic-
03-24-2008, 12:56
разбира се
то ако не си девствена не може да забременееш
i az iskam da zn moje li parviq pat momi4eto kato e devstveno da zabremenee :)))
ShtrudeL
07-11-2012, 18:28
Темата е стара и разбира се, че може.
Пиши на кирилица.