View Full Version : Има ли опастност?
Shake_it
03-23-2008, 11:28
Такам значи вчера бяхме с приятелката ми натискахме се после тя си игра с пишока ми и свърших,пребрах го в гащите(не си спомням дали съм се опирал до сперма и тва е гадното)тя се обърса в салфетка и след тва около 5 мин се гу6кахме.Та нея я е страх данеби по прътите ми да е имало не6то 6тото след тва и бърках с пръстче ама бяха минали 5 минути и знам че за няколко сек умират в кислородна среда но се пак се притесняваме... МОля ви дайте мнения,ше съм ви мн благодарен,мерси предварително! :)
prettyIdeath
03-23-2008, 11:32
Няма опасност!
nachi bremenna e shto ne sa miish sled sqkvi tvorbi koito varshite!!!
Оффф недей стряскай човека.По темата-спокс не е бременна.
Shake_it
03-23-2008, 11:38
А да ви питам има ли нужда да пие Ескапел и на каква цена е горе доло и от аптеките може ли да се намери?
NiddHogg
03-23-2008, 11:41
А да ви питам има ли нужда да пие Ескапел и на каква цена е горе доло и от аптеките може ли да се намери?
ескапело май 25-30 лева ... ама незнам дали ще тря да пие по добре да иде на генеколог там доктор
prettyIdeath
03-23-2008, 11:42
Ескапеле е 27лв. и се пие до 72ч. най-добре до 12ч...
Ама няма смисъл! Не е бременна!!!
Shake_it
03-23-2008, 11:43
що да не пие? и кво мое каже доктора след първия ден още?
hooliganka89
03-23-2008, 11:47
Of nqma da q gachish s teq hapcheta!
Zashto si mislish,che sled kato pogledne sperma i she zabremenee?
Kato ne ste dostatachno kompetetni za predpazvane ot bolesti i ot bremennost,zashto izobshto pravite sex?Mojesh li da obqsnish?
Vresh si onaq rabota kadet ne i e rabotata.
Idi ot aptekata kupi 5 opakovki escapelle i da pie prez den za vseki suchai-malumna rabota.
prettyIdeath
03-23-2008, 11:47
Оф бе божее! Приятелката ти не е бременна! Няма как да забременее така!
Дишай малко! Успокой се! Вари я гушни и успокой и нея.. тц тц тц ...
Shake_it
03-23-2008, 11:48
Kato ne ste dostatachno kompetetni za predpazvane ot bolesti i ot bremennost,zashto izobshto pravite sex?Mojesh li da obqsnish?
Idi ot aptekata kupi 5 opakovki escapelle i da pie prez den za vseki suchai-malumna rabota.
:D ne sme praili sex
prettyIdeath
03-23-2008, 11:48
хаха... :D :lol: Недей така, току виж го е направил! :lol:
hooliganka89
03-23-2008, 11:50
I kato te gledam kolko si kompetenten po-dobre nedei da pravish sex.
Ti iskash da i davash hapche kato si i barkal tam,apak ako q naebesh posle sigorno predi da napravish test she q zakarash nqkade da abortira.
Ti chuval li si za nqkoq druga jena osven Deva Mariq da zabremenee bez sex?
Shake_it
03-23-2008, 11:50
хаха... :D :lol: Недей така, току виж го е направил! :lol: :-P
vi6te ако е на друг човек ше съм хладнокръвен и ше мисля по разумен ама са съм се панирал и такам 8-)
hooliganka89
03-23-2008, 11:51
Mnogo zleta v toq forum. :-o
Shake_it
03-23-2008, 11:51
I kato te gledam kolko si kompetenten po-dobre nedei da pravish sex.
Ti iskash da i davash hapche kato si i barkal tam,apak ako q naebesh posle sigorno predi da napravish test she q zakarash nqkade da abortira.
Ti chuval li si za nqkoq druga jena osven Deva Mariq da zabremenee bez sex?
мисля че съм достатъчно компетентен ама има моменти дето не се замисляш на теория е лесно практиката не толко 8-)
Shake_it
03-23-2008, 11:52
И благодаря мн за мненията бескраино съм ви благодарен! :-)
hooliganka89
03-23-2008, 11:52
She i kupuvash li hapche?
Shake_it
03-23-2008, 11:54
ami neznam posavetvai me o6te malko smisal ni6to ne pre4i ot tva hap4e nali 6toto se pak tq 6e e po spokoina ama se pak nz o6te ne sam re6il,uspokoi ni malko s teq mneniq :grin:
prettyIdeath
03-23-2008, 11:55
Сега ли се усети? :-D
xXxScreamxXx
03-23-2008, 11:56
e to o6et ima ama .. ne sa online :D :D :D :D
hooliganka89
03-23-2008, 11:57
ami neznam posavetvai me o6te malko smisal ni6to ne pre4i ot tva hap4e nali 6toto se pak tq 6e e po spokoina ama se pak nz o6te ne sam re6il,uspokoi ni malko s teq mneniq :grin:
Nikoga ne sam pila takova hapche i ne dai si Boje da se naloji da piq.
No do kolkoto sam naqsno tva hapche vredi.
Shake_it
03-23-2008, 12:00
а освен Ескапеле има ли друго по евтино чувал съм за Простинол ли е кво е ?
prettyIdeath
03-23-2008, 12:03
а освен Ескапеле има ли друго по евтино чувал съм за Простинол ли е кво е ?
:D Аа.. не .. Аз се отказвам... 10000 пъти казах. Няма смисъл да вземате каквото и да било. Само ще я натровиш.
Аз съм пила Ескапеле... обърка ме отвсякъде! Не знаех кога ще ми дойде, закъсняваше ми , идваше ми по-рано и т.н. Абее... ама при мене имаше защо! А при вас нямааа :-x
ПС: Простинол вече не се произвежда и точно Ескапелето е Простинола...
Shake_it
03-23-2008, 12:05
ДОбре доверявам се напълно на вас,дано да сте прави. и мерси за мненията! 8-)
Оффф недей стряскай човека.По темата-спокс не е бременна.neka mu e zle da misli ko prai drugiq pat
Няма страшно,няма мисъл от Ескапеле!
Kras4eto_lp
03-24-2008, 08:50
Тцтцтц вие хора сте луди...къде си тръгнал да я тровиш с тоя Ескапел...тва да не са ти бонбонки за смучене бе :x
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-24-2008, 09:23
Не се научили да пишат още, а са се прое*али... :-x Вече не знам какво ми става като прочета "има ли опасТност", "ще ми Убясните ли" и прочие...
няма нужда от никакви хапчета.момичето ще се оправи.дано само не си и лепнал някоя бактерийка ;)
anonymous546178
03-24-2008, 11:23
6e otide 6e ia gu6ne i pak 6te napravat niakva prostotia :D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :grin: :grin:
po temata niama opasnost spox
aanitogb
03-24-2008, 11:52
No do kolkoto sam naqsno tva hapche vredi.hooliganka89 s kakvo vredi tova hap4e?,dokolkoto si spomnqm sam go pila i si4ko si be6e normalno i mi doide to4no kogato trqbva6e,vredi ako se pie vseki mesec kato nesi naqsno nese izkazvai.i nesmqtam 4e ima nqkakvi strani4ni efekti, osven ako momi4eto nqma drygo zabolqvane ili nee alergi4na kam hap4eta i antibiotici.
Shake_it
03-24-2008, 12:26
Мерси на всички за мненията днес купихме хапченце понеже тя го искаше,не го правим защото има нужда,а защото така се чувста по спокойна.Спокойствието струваше 27лв :D .Друг път ще внимамве и такам мерси на всички. :) И дано всичко е ок дано няма странични ефекти. :)
prettyIdeath
03-24-2008, 12:29
Мерси на всички за мненията днес купихме хапченце понеже тя го искаше,не го правим защото има нужда,а защото така се чувста по спокойна.Спокойствието струваше 27лв :D .Друг път ще внимамве и такам мерси на всички. :) И дано всичко е ок дано няма странични ефекти. :)
Ти не си в ред!!! :-x Сега и обърка хормоните страшно много. Не не... ти си се побъркал... Сега ако не и дойде навреме няма се плашиш, ако вземе да и се драйфа - пак не се плашете! Оф.. начии ... неорантировани хора! Дано не земе да ви се наложи наистина да ги пие, щото повече от 2 хапчета на година НЕ ТРЯБВА
sexyyyy_to
03-24-2008, 16:09
No do kolkoto sam naqsno tva hapche vredi.hooliganka89 s kakvo vredi tova hap4e?,dokolkoto si spomnqm sam go pila i si4ko si be6e normalno i mi doide to4no kogato trqbva6e,vredi ako se pie vseki mesec kato nesi naqsno nese izkazvai.i nesmqtam 4e ima nqkakvi strani4ni efekti, osven ako momi4eto nqma drygo zabolqvane ili nee alergi4na kam hap4eta i antibiotici. Ti dobre li si??? Kak puk 4e ne vredi tva hap4e,to e natupkano s hormoni.To4no poradi tazi pri4ina lekarite kazavt 4e pove4e ot 2 pati na godina ne trqbva da se pie,kakto kazaha i po gore ve4e.bA tova 4e na teb ne ti e promenilo ni6to ne zna4i 4e i pri ostanalite momi4eta 6te bude taka ! :-x
aanitogb
03-24-2008, 16:12
6TOM KAZVA6
Хапчето вреди страшно много и разбутва всичко. :? Подкрепям горните 2 мнения - повече от 2 пъти годишно не бива да се пие, защото може да си докара други неприятни проблеми