View Full Version : Целувка с дъх на пепелник
LovePoisoned
03-23-2008, 13:50
Въпросът ми е главно към НЕпушачите. Целували ли сте се с току-що пушил човек? Как беше? Приятно? Или отвратително? :razz:
bonbon4e__f
03-23-2008, 13:52
ujasno :P ;)
Не мога да кажа,защото аз съм пушач на периоди,ту пуша,ту спирам,обаче никога не съм се целувал с момиче което пуши или скоро е пушило...Сигурно ще е гадно,особено за непушач!
hahavteen
03-23-2008, 14:02
Otvratitelno e :?
ResPekT333
03-23-2008, 14:04
ak0 si pushach ...ne chak tolkowa gadno...no ako si ne pushach e otwrad :D
"Не съм (и го намирам за неприятно)."
Abigoria
03-23-2008, 14:11
Еми когато не пушех мене мн ме кефеше... И сега ме кефи 8-)
nejnaDROGA
03-23-2008, 14:19
Хммм със сигурност ще е неприятно преживяване :x Добре,че приятелят ми след цигара веднага лапва дъвка и не се усеща 8)
evelinka1122
03-23-2008, 14:25
Не беше кой знае какво неприятно последния път... въпреки че съм непушач не ми е това проблем... проблема е че едва ли ще получа друга такава целувка точно от него :D
когато аз бях непушачка винаги попадах на мъже пушачи :-D редовно ги тормозех момчетата за дъвки, но поне ми играеха по свирката и нямаха нищо против.
а странното е, че сега когато пуша все се натъквам на мъже тип "анти-никотин"
Scared_Straight
03-23-2008, 14:43
Не ми е правило впечатление защото и аз пуша
Въпросът ми е главно към НЕпушачите. Целували ли сте се с току-що пушил човек? Как беше? Приятно? Или отвратително? :razz:
неприятно е. макар че сега си спомням за един младеж, който пропуши ментолови цигари или както там им се казваше и положението беше поносимо. 8-)
Rebellion_Angel
03-23-2008, 15:35
Не съм и сигурно ще е много неприятно :(
summergir1
03-23-2008, 15:47
Не ми е правило впечатление защото и аз пуша
+1
неприятно е. макар че сега си спомням за един младеж, който пропуши ментолови цигари или както там им се казваше и положението беше поносимо. 8-)
Съчувствам му на този младеж. При продължително пушене на такива цигари...метафорично казано ти изсъхват т*шаците. ^^
TheMaggie
03-23-2008, 15:54
Не е чак толкова отвратително,обаче не е и най-приятното изживяване... :?
poison`girl
03-23-2008, 16:39
Хха да,но не се усеща много.Когато си влюбен едва ли толкова ти пука дали е пушач :D
Пуша. Досега приятелките ми винаги са били пушачки, и дори и когато аз не съм бил никога не ми е било абсолютно никакъв проблем. Настоящата ми приятелка е непушачка никога не се е оплакала.
donkihot
03-23-2008, 16:49
амии веднъж,когато скъсах с едно гадже той пропуши и дойде пред нас да ме моли за прошка..и найстина по4ти ни6то не усетих...даже беше и пил...ама нз...вкуса му някък беше...сладък...странно защо?
а един друг път направо ми се придрайфа от едно м...така ми завуня на цигари,4е на секундата скъсах... :-D
Otvratitelno e :? + 1. :)
juchoche
03-23-2008, 18:53
Mi ako hapne 4oveka deto e pu6il bonbon4e ne tolkova zle :-D
Sajalqvam ama pu6a.. ;] taka 4e ne moga da ti otg na vaprosa
И аз не съм се целувала с пушач.
П.П.: Но предполагам, че е отвратително! :shock: ( Не искам да обидя никого, но са ми казвали, че не е за предпочитане! )
PoisoNGirL
03-23-2008, 19:27
i kogato ne pusheh i sega...ne me byrka.Verno ne ti mirishe na mentichka...ama mi e vse taq mai.Po-qko e da si pushite i dvamata ili i dvamata da ste nepushachi.Togava nikoi nqma da mrynka :)
Ne sym ( ili pone ne pomnq :D )
shadow4e
03-23-2008, 20:12
амии веднъж,когато скъсах с едно гадже той пропуши и дойде пред нас да ме моли за прошка..и найстина по4ти ни6то не усетих...даже беше и пил...ама нз...вкуса му някък беше...сладък...странно защо?
а един друг път направо ми се придрайфа от едно м...така ми завуня на цигари,4е на секундата скъсах... :-D
Разликата е в това, че е пил.
Приятелят ми пуши, но не, когато е с мен. Единствено по купони, но тогава дори е вкусно, защото е смесено и с алкохол. Но акое пушил точно преди да се видим, просто 1 час целувка с език не получава. Мразя цигарите, мразя да му мирише ръката на цигари. Странното е, че аз в началото нищо не бях казала, все пак ми беше важно да сме заедно. :D, но той сам така реши и сега съм много щастрлива, за което. Сигурна съм, че му е доста трудно, защото това са вече 3 години, ама...
И аз пуша, така 4е не би могло да ми направи никакво впе4атление. Но и когато не пушех, пак съм се целувала с пуша4и и изобщо не е било гнусно.
PepiDesigns
03-23-2008, 22:20
Не съм.
Ivalinka
03-26-2008, 13:20
не съм и не изпитвам желание
Да, беше яко. :D Ми мене пък ми хареса - ко да прая :D