View Full Version : Да те боли от любов или да си безчувствен?
besnicataa
03-23-2008, 17:59
:)Здравейте!!!Боляло ли ви е от любовта ии били ли сте без4увствени?...има моменти, в които оби4а6 много даден 4овек,но не6тата не се полу4ават тъй наре4ената ''несподелена любов'',но има и момент в които става6 студен,безсърдечен,без4увс вен...кое е по-добре да оби4а6 и да те боли или да си без4увствен и да не допуска6 никой до себе си ? :) Как е по-добре за вас ? http://dl2.glitter-graphics.net/pub/212/212912ixu8pcpls9.jpg (http://www.glitter-graphics.com)http://dl.glitter-graphics.net/pub/97/97651x2kfkgny0e.jpg (http://www.glitter-graphics.com)
BlindedAngel
03-23-2008, 18:02
Ми Аз лично предпочитам да съм безчувствен...По-добре да не чувствам нищо отколкото да ме боли :)
poison`girl
03-23-2008, 18:03
Ами да,в момента аз се чувствам така...някак си безчувствена и не мога да допусна никой до себе си.Но и двата варианта не са най-подходящи.Най-добре е да се съсредоточиш върху себе си,приятелите си,интересите си...И най-накрая може пък да дойде точния човек :oops:
Аз бях безчувствен и не ми пукаше кво ше стане близо 2 години, но преди 1 седмица реших че ще се променям заради едно момиче и ся ме боли...
besnicataa
03-23-2008, 18:20
и кво излиза най-добре е да си без4увствен то така и така няма смис1л :?
Ми Аз лично предпочитам да съм безчувствен...По-добре да не чувствам нищо отколкото да ме боли :)
Там където има има любов, има и болка, така че съм готов да ме боли
Няма безчувствени хора.Има такива,който само се правят,че не им пука.
Еми да то има една фраза "Любовта -това е болка"
besnicataa
03-23-2008, 18:26
bebsi повярвай ми има БЕЗ4УВСТВЕНИ !!!
Все си мисля,че просто на безчувствените хора малко по-трудно им се разбива черупката с която са се обградили..
Nik4o_Spain
03-23-2008, 18:31
Seki moje da se pravi na bez4ustven no kogato ostane sam ... povqrvai mi 4e e dosta 4ustvitelen ... nie vsi4ki sme hora nqma bez4ustveni hora dori ku4etata imat 4ustva kotkite si4ki imat 4ustva kogato po4ine nqkoi ot semeistvoto blizak 4ovek ili priqtel se ose6ta sas sarceto i se 4ustva ..... a ako govori6 samo za liubovta bez4ustveni tam sa6to nqma obi4al li si istinski kogato zagubi6 tova koeto si imal osaznava6 istinskata liubov kakvo si zagubil kakvo si pretejaval i pak boli NQMA BEZ4USTVENI HORA maje jeni deca babi dqdovci ... si4ki nie sme hora na si4ki nas ni se jivee i vsi4ki do edin imame 4ustva
besnicataa
03-23-2008, 18:32
секи е разли4еН!!!А за тва ако близък по4ине наистина е така..но говоря само за лубовта между две ли4ности :)
besnicataa
03-23-2008, 18:34
ам ако мн си наренен се полу4ава тва да си без 4увства :?
EternalSilence
03-23-2008, 18:39
Ако веднъж си бил чувствителен, не можеш да станеш безсърдечен и да не чувстваш нищо, ще ти липсва прекалено много, което само по себе си е чувство... а и 2те си имат плюсове и мимуси, всичко си зависи от човека :P
Nik4o_Spain
03-23-2008, 18:39
V 6ibanata 4alga se peqt takiva raboti i tq obarkva misalta na horata kakto v momenta .... kakvoto i da stane 4ovek vinagi ima 4ustva nevazmojno e da bade bez4ustven .... az obi4ah istinski bqh s momi4e godina i polovina i moje bi pove4e bqhme nerazdelni kato semeistvo pravehme spodelqhme si4ko bqhme ne prosto gadjeta ami i istinski priqteli i tuka idva momenta v koito sadbata napravi taka 4e trqbva6e tq da ostane v bg az da zamina na 3000 kilometra i se razdelihme zavinagi i tam ima edno 4ustvo nare4eno bolka no kakvoto i da e stanalo az pak si imam 4ustva seki 4ovek e taka ne e v granicite na vazmojnoto da bade6 bez4ustven poneje trqbva da ti iztragnat sarceto a ne moje da jivee6 bez nego za6toto 4ustvata ne sa v glavata a se ose6ta sas sarceto
besnicataa
03-23-2008, 18:41
хехе 4овеци :D аз пак не съм съгласна с вас,но нали за това всеки е РАЗЛИ4ЕН !! :) СЕКИ ИМА МНЕНИЕ :)
Az kogato obi4am pokazvam 4e ne me boli na kraq .. vse edno ne mi puka.. no ne e taka.. :]
GetNasty
03-23-2008, 18:43
Аз бях безчувствен и не ми пукаше кво ше стане близо 2 години, но преди 1 седмица реших че ще се променям заради едно момиче и ся ме боли... и аз , само че заради момче... офф :(
Angel_of_the_Night
03-23-2008, 18:50
За мен е по добре да обичаш,защото само този който наистина е обичал знае какво неуписуемо чувство е това и как те кара да си в рая,но ако си безчувствен неможеш да го изживееш.Понакога те боли,но това е живота има спадове и възходи,важното е да продължиш напред.Така че живей за мига както се казва.
miloto_girl_4e
03-23-2008, 18:52
От егоистична гледна точка препочитам да съм безчувствена..
За какъв дявол ми е да ме боли от любов? :shock:
Nik4o_Spain
03-23-2008, 18:53
Az pak sam savsem zemen 4ovek realen i otkrit pokazvam kakvoto 4ustvam kazvam kakvoto mislq ne kriq ot nikoi ni6to prosto sam natoralen i taka nqma ne6to koeto da me ma4i 4e ne sam napravil ili ne sam kazal ni6to ne me 4ovarka otvatre ... no 6tom kazvate pravete se na bez4ustveni nqma problemi moje i nqkoi da vi povqrva ili kakto besnicataa koqto e bez4ustven/a da znaete az vi povqrvah :grin:
krem4et0
03-23-2008, 18:55
По-добре да боли, но да си бил влюбен. Чувството, ч летиш, че владееш света, фактът, че се събуждаш с усмивка на лицето...дори и за 1 миг да е това си струват всяка болка. била съм ранявана, боляло ме е, мислела съм, че никога пак няма да мога да обичам друг, но съм се изправяла. Ако бях затворила сърцето си, нямаше да съм така щастлива днес. Всяка сълза, всеки самотен и тъжен миг са си стрували, защото сърцето ми е узряло за този човек........Предпочитам да горя и да угасна пред това да мъждукъм едва-едва в мрака.
V 6ibanata 4alga se peqt takiva raboti i tq obarkva misalta na horata kakto v momenta .... kakvoto i da stane 4ovek vinagi ima 4ustva nevazmojno e da bade bez4ustven .... az obi4ah istinski bqh s momi4e godina i polovina i moje bi pove4e bqhme nerazdelni kato semeistvo pravehme spodelqhme si4ko bqhme ne prosto gadjeta ami i istinski priqteli i tuka idva momenta v koito sadbata napravi taka 4e trqbva6e tq da ostane v bg az da zamina na 3000 kilometra i se razdelihme zavinagi i tam ima edno 4ustvo nare4eno bolka no kakvoto i da e stanalo az pak si imam 4ustva seki 4ovek e taka ne e v granicite na vazmojnoto da bade6 bez4ustven poneje trqbva da ti iztragnat sarceto a ne moje da jivee6 bez nego za6toto 4ustvata ne sa v glavata a se ose6ta sas sarceto
От къде си сигурен, че чувствата идват от сърцето...Той е просто орган, който е нужен за оцеляването ти...Ако ти изтръгнат сърцето умираш, ама аз мога да кажа, че чувствата идват от дробовете...И ти к'во ще правиш...Пак ако ти изтрагна дробовете пак ще умреш...Защото те са орган като сарцето...
besnicataa
03-23-2008, 18:59
ако питате мен вси4ко идва от мозъка..там си4ко става ... никво сърце :)
krisscho
03-23-2008, 19:00
От къде си сигурен, че чувствата идват от сърцето...Той е просто орган, който е нужен за оцеляването ти...Ако ти изтръгнат сърцето умираш, ама аз мога да кажа, че чувствата идват от дробовете...И ти к'во ще правиш...Пак ако ти изтрагна дробовете пак ще умреш...Защото те са орган като сарцето...
Ъ е една прекрасна буква! ;)
besnicataa
03-23-2008, 19:10
ако питате мен вси4ко идва от мозъка..там си4ко става ... никво сърце :)
PoisoNGirL
03-23-2008, 19:16
ne moje da se jivee bez liubov,zashtoto vseki se chuvstva gadno kato e sam...no ot druga strana si mnogo po-dobre kato ne ti puka,ne te boli,ne se nervish i ne te gree...po-dobre da ne obichash i samo da mrazish...taka na teb ti e ideal..az sym za bezrazlichieto!
Nik4o_Spain
03-23-2008, 19:17
Za6to me zanimava6 s gluposti :D az sam q ispital i v seki hubav ili lo6 moment i kogato se e slu4valo ne6to me stqga6e ne zadnika ne drobovete ne mozaka ne bastuna ne krakata a sarceto ... taka 4e ako iska6 kazvai 4e 4ustvata idvat i ot debeloto 4ervo men ne me zasqga kakvoto sam po4ustval i vidql prez realnite o4i na tova vqrvam ne na teb :) taka 4e ako obi4a6 obesnqvai na nqkoi drug ot koq 4ast na tqloto idvat 4ustvata ne i na men :D
sh3_1s_7h3_0n3
03-23-2008, 19:19
И през двете съм минала - и двете са ужасни. В двата случая - все се чувстваш 'празен'.
Za6to me zanimava6 s gluposti :D az sam q ispital i v seki hubav ili lo6 moment i kogato se e slu4valo ne6to me stqga6e ne zadnika ne drobovete ne mozaka ne bastuna ne krakata a sarceto ... taka 4e ako iska6 kazvai 4e 4ustvata idvat i ot debeloto 4ervo men ne me zasqga kakvoto sam po4ustval i vidql prez realnite o4i na tova vqrvam ne na teb :) taka 4e ako obi4a6 obesnqvai na nqkoi drug ot koq 4ast na tqloto idvat 4ustvata ne i na men :D
П.П.: Просто се заяждам :)
Nik4o_Spain
03-23-2008, 19:32
Dam ose6tam 4e si nqkoi dosta glupav selqnin :-D izvinqvai za dumite ama pi6i si tam s drugite men ne me zasqga6 8)
NightGuardian
03-23-2008, 19:33
Както казаха по-горе няма никакво сърце.Всичко е в мозъка!
Dam ose6tam 4e si nqkoi dosta glupav selqnin :-D izvinqvai za dumite ama pi6i si tam s drugite men ne me zasqga6 8)
Всичко казано на място...Като изключим частта със доста глупавия селянин :) ...
acidburn1
03-23-2008, 20:15
По-добре да боли, но да си бил влюбен. Чувството, ч летиш, че владееш света, фактът, че се събуждаш с усмивка на лицето...дори и за 1 миг да е това си струват всяка болка. била съм ранявана, боляло ме е, мислела съм, че никога пак няма да мога да обичам друг, но съм се изправяла. Ако бях затворила сърцето си, нямаше да съм така щастлива днес. Всяка сълза, всеки самотен и тъжен миг са си стрували, защото сърцето ми е узряло за този човек........Предпочитам да горя и да угасна пред това да мъждукъм едва-едва в мрака.
Е В А Л А ;-) ;-) ;-)
Love_me_
03-23-2008, 21:05
аз също..
MaD BuNnY
03-23-2008, 21:15
predi 5 meseca skysah s eno mom4e na koeto mnogo dyrjah. sega stanah bez4uvstvena ne dopuskam nikoj do sebe si - i mislq 4e taka e po dobre ;-)
Obichala sam s onazi istinka i smeq da tvyrdq spodelena liubov.No sled kraq stanah bezchustvena i studena.shans:)
Предпо4итам да се оставя да ме боли, да си изпла4а о4ите и да се излекувам в някакъв момент, колкото и време да отнеме.
Korni_ReSeRvE
03-24-2008, 11:38
po dobre da te boli ot lubov ot kolkoto da ti e bezrazli4no..horata sa kazali , 4e kogato te boli zna4i si jiv i 4uvstva6 ,a kakvo po hubavo ot tova da se 4uvstvame jivi dori i na takava cena.....
pepelq6kaaa
03-24-2008, 11:47
po dobre e da si bez4uvstven za da ne strada6 sled tova
Rebellion_Angel
03-24-2008, 11:53
Болката не е вечна, но хубавите спомени остават за дълго. От личен опит го казвам и затова предпочитам да съм обичала и след това да ме е боляло. Обичайте, не е трудно...
Ми Аз лично предпочитам да съм безчувствен...По-добре да не чувствам нищо отколкото да ме боли :) +1 и един спомен ако може да напиша :::
Обичаш ли ще бъдеш изоставена...!Игра такава има в любовта,той на влюбен се преструва ти победена излизаш след това!За това на безразлична се преструвай,твърда,като камъка бъди обичай ала първа не целувай,защото победена ще си ти!!! :-)
Болката не е вечна, но хубавите спомени остават за дълго. От личен опит го казвам и затова предпочитам да съм обичала и след това да ме е боляло. Обичайте, не е трудно...
Трудното не е да обичаш, а да преживееш любовта...
По темата..Мн пъти ме е боляло, и сега ме боли...Била съм безразлична на моменти, но тфа е от умора... И сега пред всички се правя, че не ми пука, обаче изобщо не е така! Само като вляза вкъщи...и усещам как се повалям... Но все пак предпочитам да ме боли и да се късам от болка...поне ще си излея чувствата... =]
besnicataa
03-24-2008, 15:51
абе кви сте вие мазохисти искате да ви боли МАЙНА НА СИ4КИ И ТВА Е ...ТРЯА ДА СИ СТУДЕН..ЗАМРЪЗНАЛ ОТВЪТРЕ ПО-ДОБРЕ ЗА ТЕБ.. http://dl5.glitter-graphics.net/pub/858/858455ie6kzeabsd.gif (http://www.glitter-graphics.com)
Не бих могла да го кажа по-точно! ;-)
Въпреки,че до скоро бях много наранена и в момента нямам чувства към никой конкретен човек,знам че това е моментно състояние...
И аз много приказвах и си вярвах,че повече няма да се влюбя,но то като дойде не пита :wink:
А и нещо да съм с някой "еи така за купона" за вечерта само взе да ми омръзва.Верно после никой не ти разбива сърцето,но се чувстваш празен...абе друго е да си с някой,който обичаш.
Но съм готова пак да премина през всичко това,и пак да ме боли,защото иначе все едно не си живял
LoLi_PoP
03-24-2008, 16:21
Ми Аз лично предпочитам да съм безчувствен...По-добре да не чувствам нищо отколкото да ме боли :) i az predpochitam taka .. prekaleno chuvstvitelna sum i za nai malkoto neshtu reva,za tva predpochitam da sum bezchuvstvena 8-)
Ivalinka
03-24-2008, 16:26
qvno sym mazohist4e,za6toto predpo4itam da me boli,otkolkoto da ne 4yvstvam ni6to..tova bi bilo yjasno
sh3_1s_7h3_0n3
03-24-2008, 19:23
Предпо4итам да се оставя да ме боли, да си изпла4а о4ите и да се излекувам в някакъв момент, колкото и време да отнеме.
То хубаво, но надали си мислиш същото в моментите, когато нещо те 'раздира' от вътре? Не спиш, не ядеш, а денонощно се терзаеш по тая твоя 'любов'.
В някои случаи си мисля, че въпреки че ме боли, поне това е още едно доказателство, че се чувствам жива... в следващия момент обаче си мисля, че ако се предоверя отново на някое момче и той ме предаде по някакъв начин, ще 'вляза в лявата лента' официално. :)
mickelangelo
03-24-2008, 20:03
Любов ... това е нещото което ме води .. това всъщност е нещото което ме поддържа жив ... самотен съм но това не ме спира .. в търсенето ..
ПС : нали за това любовта е толкова сладка ... защото сме страдали много и в момента в който я намерим сме много щастливи ...
надявам се разбрахте замисъла ...
Хладна и безмилостна бъди,
Малка вещице не вярвай на сълзи,
Дори и до смърт да боли,
Само тази болка още ми подсказва,
че съм още жив и съм до теб!
Айде накажи ме,
Айде нарани ме,
Аиде изгори ме,
Нека ме боли!
Та предпочитам болката :)
Alabalaportokala
03-24-2008, 20:51
Хахахахаааа и Кремчето пак изкача с мненията които приличат на някоя притча. Знаеш ли ? Не обичам хората като тебе които използват само скапани клишета. Те са коне с капаци, говорят на изуст без да разбират за какво става въпрос. Е така, прочела нашата от някъде си две три безмислици и айде. Първо да те светна. Не е от сърцето, а от сивото вещество в главата ти. Нарича се мозък. От мозъка идва всичко, болката от любовна раздяла, удоволствието от секс, от хранене или от каквото и да било. Това за сърцето сигурно е някаква измислица на Шекспир :grin: . И какво като се събуждаш усмихната ? Аз какво да кажа като се събуждам по същия начин след като знам че съм "минал" поредната :grin: . Аз пък имам чувството че ако бях отворил (не затворил) сърцето си щях да съм мн мн по малко щастлив. И сега когато има катинарче на сърцето нямам проблеми със сълзи, любовна болка / тъга , реженки на вени, бръщолевене "аз съм емо и ще умра" и т.н. :lol: :grin: . Затова предпочитам да бъда безскрупулно и гадно копеле мачкайки чувствата на хората, правейки си това което му е кеф, независимо дали един ден ще ми се върне. Един живот живея и ако тръгна да плача и да се смилявам за всеки човек косите ми ще побелеят преди 30.
Аз лично се възхищавам на хладнокръвните и ледени хора които нямат задръжка за каквото и да е. Само е такива пробиват напред в живота, а не някакви си лигли и лигьовци които рухват реват и се депресират. Чувствата винаги са пречели. Любовта е най - ужасното нещо на света и тя въобще не помага на света. Манипулира и замъглява мозъка следователно човек почти, не мисли когато е влюбен и може да се каже че няма средство което да извършва кой знае каква прилична мисловна дейност. Затова правите глупости, затова си мислите че сте щастливи, но после осъзнавате и си казвате : "о Боже какви неща съм правил / а за този човек, а той въобще не ги е заслужавал". И по този начин вие не наранявате себе си, а мозъка. Мозъка го поема най много, не сърцето ! Хайде сега... който мисли че греша , нека ме обори .
besnicataa
03-25-2008, 04:35
The time starts to pass`before you know it you are frozzennn..
reni7o0o
03-25-2008, 19:23
po dobre da si bez4uvstven :? i az li4no predpo4itam da ne 4uvstavm za6toto zanm kakvo e da te boli ot liubov :o
reni7o0o
03-25-2008, 19:26
Аз лично се възхищавам на хладнокръвните и ледени хора които нямат задръжка за каквото и да е. Само е такива пробиват напред в живота, а не някакви си лигли и лигьовци които рухват реват и се депресират. Чувствата винаги са пречели. Любовта е най - ужасното нещо на света и тя въобще не помага на света. Манипулира и замъглява мозъка следователно човек почти, не мисли когато е влюбен и може да се каже че няма средство което да извършва кой знае каква прилична мисловна дейност. Затова правите глупости, затова си мислите че сте щастливи, но после осъзнавате и си казвате : "о Боже какви неща съм правил / а за този човек, а той въобще не ги е заслужавал". И по този начин вие не наранявате себе си, а мозъка. Мозъка го поема най много, не сърцето ! Хайде сега... който мисли че греша , нека ме обори .
to4no taka........ az ne moga da te oborq mislq 4e i nikoi ne moje 8)
eeemi predpo4itam da sum bez4ustvena i da ne me boli ot lubovta ama e mn trudno ponqkoga se polu4ava...ponqkoga mne :(
evelinka1122
03-25-2008, 19:43
Имаше период в които бях наранена ужасно много от любов... толкова и работи се случиха и в семейството и всичко беше ужасно сложно... И станах безчувствена :shock: Не позволявах на никои да се доближи до мен, изпоказах се и с приятелите си по едно време ( тежък пубертет :D ) Но помъдрях и за сега всичко е океу :)
CuRly_Doll
03-25-2008, 19:47
Боля ме доста от любовта-и към момчетата и към приятелите...Вече съм безчувствена..
Мразя да сравнявам подобни неща, затова защото никой не избира какво да чувства в дадени моменти от живота. По принцип никой неиска да е някакво мекотело, но и никой не иска да е твърд като гранит. Това че хората понякога изпадаме във подобни крайни състояния не значи, че имаме правото да си избираме кое е "по"
deadshadow13
03-25-2008, 20:41
да ме боли иначе как ще обичам
MiMcHeToOo
03-25-2008, 22:55
Почти всеки който е наранен ще каже, че предпочита да е безчувствен.. Мислете трезво обаче.. Аз предпочитам да обичам и да боли..!
malkatadesss
03-25-2008, 23:10
боляло ме е много пати като се замисля всеки път като реша да обичам ..за момента намерих обичта си и не мисля че ще бъда излагана и наранена.. в случаите когато има несподелена любов е добре да си безчувствен ..корав щото да обичащ някой а него да не го ебе за теб ...
да си безчувствен е по-добре , наистина :> А и като гледам по форума кво ста , Make Your Turn само днеска бате, за пет пеа :>
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-26-2008, 05:45
Именно болката ни кара да се чувстваме живи, нали така? Да почувстваме, че не само съществуваме. Няма смисъл да се правим на безчувствени. Какво печелим? Нищо. Макар че има моменти, когато е по-добре да останеш по-хладнокръвен, не трябва да си съвсем безчувствен. Защото така може да измъчиш емоционално човека до себе си, ако е решил, че безчувствието е безсмислено. А ти не искаме да страда онзи, който е готов да се откаже всичко свое за нас, нали? Трябва да сме истински емоционални задръстеняци, за да искаме това.
Pedigree
03-26-2008, 08:08
Като се замисля,никога не съм била тооолкова влюбена,така че не съм изпитвала някаква голяма болка,но предпочитам да съм безчувствена. :)
HePeAJIeH
03-26-2008, 08:57
Мене сега ме боли защото бяхме заедно и всичко беше прекрасно.Вече почти 2 месеца станаха а тя не ми излиза от главата :(
BeBeLoTkA
03-26-2008, 12:51
фгдфгфг
Мн е гадно да те боли от любов(мене точно ся ме боли...), но не мисля и че е мн хубаво да си безчувствен... Най хубаво е да си с човека който обичаш, но за съжаление не ние избираме какво към кой да чувстваме и кой какво да чувства към нас... И все пак е по добре да си безчувствен...
Ch0c0la73
03-26-2008, 13:23
da me boli ot luibov opredeleno ! 4uvstvala sam i dvete neshta i to mn silnooo ;] no oprdeleno za men e po dobre da imam nqkva emociq ..nqkak si kogaty sam bila napalno bez4uvstvena ka4i li se lutam nasam natam izma4eno iz praznata si dusha i tarsq neshtu koeto moje da me raz4uvstva ama ne se namira takova..koeto e gadnoto i sled 2 sedmici 3..4 si stavam pak ok ;] hxah
ANTIHUMAN
03-26-2008, 13:28
Da sym bez4ustven! Haresva mi pove4e :) Nqma ot kakvo da me boli! Nikoga nevlagam vsi4kite si sili v ne6to bilo to ,,liubov'' ili ,,priqteli''.Za da stane6 bez4ustven trqbva da si sizpital mnogo bolka !
Koito iska da spori s mene da se opita 8) 6te se izgubi vremeto! NE MI PUKA ZA HORATA NE MI PUKA ZA JIVOTA ,PUKA MI EDINSTVENO ZA SEBE SI.
NE E VAJNO DALI TI SE 4USTVA6 ZLE, MEN NE ME BOLI ZA TEB.VAJNO E AZ DA SE 4USTVAM DOBRE.( nqmam golqmo samo4ustvie ako si mislite tva) Prosto ne mi puka ,za6toto predi mnogo mi puka6e i postoqnno stradah ,pisna mi i se promenih.Ve4e ot 3 godini i ne6to sym taka i mi haresva. 8) 8) 8)
az sam za tova 4e trqbva da se pravish po skoro na bez4uvstvena 4e ne ti puka ili pone tva e moeto mnenie :)
po dobre da si popla4a pred nqkoq mn blizka fr otkolkoto nekaf s izvinenie neshtastnik da me vijda 4e stradam po nego :)
Ми адски много преживях,което ме направи супер безразлична,адски студена...и за сега съм си такава...вече 3 години....така че става гавра с момчетата....кофти е ...ма не на мен ми дреме
simba007
03-26-2008, 15:48
Боляло ме е и ме боли от любов.Имала съм и аз своята несподелена любов,опитвала съм се да бъда без4уствена за да не ме боли пак от любов,но без резолтат...
Gothique♫
03-26-2008, 15:52
По-лесно е да се живее със заблудата,че си безчуствен,безчувствени хора няма просто така сме устроени всеки човек поражда в нас някакво чувство дали любов,омраза или нещо нещо друго няма значение то е просто чувство...А болката от любовта не е физическа тъй,че всичко е на психична основа и тук бих казала 'както си го направиш' ако искаш да останеш сам/а и искаш да ти е сдухано ще си мислиш,че от любовта боли,но колкото повече не мислиш за това то не ти е в главата.
FireSweet
03-26-2008, 19:23
Kogato me e bolqlo sum se molila da sum bez4uvstvena,no ako sum bez4uvstvena nqma da jiveq a prosto 6te su6tesvvam.Iska mi se da ima na4in da obi4am i da ne boli.... oba4e uvi :(
който се счита за безчуствен вероятно никога всъщност не е изпитвал истинската любов... малко са хората, които наистина са я изпитвали...защото тя не се вижда...тя се усеща, да си безчуствен значи да не си човек,защото каквото и да ми говорите знам, че всеки един от вас има чувства скрити някаде там в дълбините на сърцето си...просто не свеки може да ги изразява...няма смисъл да си безчувствен защото не можеш да усетиш истинската тръпка...трябва да уловиш мига!И все пак човек е жив когато обича , когато има чувства...рано или късно всеки си изпява своята песен и всеки показва своите чувста.НИЩО не може да бъде сравнявано с ЛЮБОВТТА !
Alabalaportokala
03-27-2008, 01:18
Именно болката ни кара да се чувстваме живи, нали така? Да почувстваме, че не само съществуваме. Няма смисъл да се правим на безчувствени. Какво печелим? Нищо.
Такаа ли ? А знаеш ли тая болка колко демидж нанася на мозъка ? Бедна ти е фантазията. Да си безчувствен не означава да не си щастлив. Безчувствеността е всъщност е да не изпитваш двата вида привличания на веднъж - духовното + физическото = любов. Егоизма е хубаво качество. Разберете го. Винаги можете да си правите кефа на гърба на другите...Заради любовта са развалени толкова приятелства между момичета и момчета. Замислете защо не искате да тръгнете с най - добрия / добрата си приятел / приятелка...
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-27-2008, 05:44
Именно болката ни кара да се чувстваме живи, нали така? Да почувстваме, че не само съществуваме. Няма смисъл да се правим на безчувствени. Какво печелим? Нищо.
Такаа ли ? А знаеш ли тая болка колко демидж нанася на мозъка ? Бедна ти е фантазията. Да си безчувствен не означава да не си щастлив. Безчувствеността е всъщност е да не изпитваш двата вида привличания на веднъж - духовното + физическото = любов. Егоизма е хубаво качество. Разберете го. Винаги можете да си правите кефа на гърба на другите...Заради любовта са развалени толкова приятелства между момичета и момчета. Замислете защо не искате да тръгнете с най - добрия / добрата си приятел / приятелка...
Това, което не ни убива, ни прави по-силни. След като сме се опарили веднъж от нещо, ще можем да го предотвратим следващия път. А не може да си мислим, че сме безгрешни, да не чувстваме последствията от грешките си. Накрая фактът, че си безчуствен, ще ти изиграе лоша шега, особено ако държиш на някого дълбоко, а той не може да е с тебе, защото не може да понесе егоизма ти. Върви после си променяй изцяло характера...
Sawyer_94
03-27-2008, 05:58
Аз много съм страдала преди от любовта :o ,но сега мачкам почти всички момчета - така е по-добре 8) :oops:
SnoopCatt
03-27-2008, 07:36
Mi i az naposledyk zabelqzvam che sym stanala bez4yvstvena kato se ima predvid che sym adski 4yvstvitelen 4ovek..i kolkoto i da e gotino spored nqkoi poveche me kefi da me boli otkolkoto da ne izpitvam nishto
Alabalaportokala
03-27-2008, 12:12
Това, което не ни убива, ни прави по-силни. След като сме се опарили веднъж от нещо, ще можем да го предотвратим следващия път. А не може да си мислим, че сме безгрешни, да не чувстваме последствията от грешките си. Накрая фактът, че си безчуствен, ще ти изиграе лоша шега, особено ако държиш на някого дълбоко, а той не може да е с тебе, защото не може да понесе егоизма ти. Върви после си променяй изцяло характера...
Не ми казвай че като съм бил безчувствен щяло да ми изиграе лоша шега. Живота ми харесва и досега това не ми е изигравало лоша шега. Много съм си добре даже. Единствения човек на който имам пълно доверие е майка ми. Тя ми е най близкия човек. Приятели познати колкото щеш, но чужд човек няма да спечели доверието ми колкото и да ми се пише за приятел...Който не може да търпи егоизма ми съм му казвал : "Чантата пътя и за хляб" Нали всички църлите да сме естествени. Е аз съм си естествен и егоизма си е част от характера ми.
NaNa_SladuRana
03-27-2008, 14:41
Да те боли,да знаеш,че не можеш да си го върнеш,да съжеляваш,сълзите ти да нямат край,да чувстваш,че умираш,че животът ти си отива е по-добрият вариянт,защото след всеки залез слънцето отново изгрява и любовта отново озарява живота ти още по-силно.
в хайде бе...че казвам че съм безчувствена по отношение на момчета или квото и да било и че не живея а съществувам...алоооо имам си приятели имам семейство и ми е адски весело и без да съм в дълга емоционална връзка с някой мърсолко.... :( :shock:
NaNa_SladuRana
03-27-2008, 15:37
в хайде бе...че казвам че съм безчувствена по отношение на момчета или квото и да било и че не живея а съществувам...алоооо имам си приятели имам семейство и ми е адски весело и без да съм в дълга емоционална връзка с някой мърсолко.... :( :shock:
подкрепям те и аз бях така,но за тази една година, през която съм с приятеря си, и двамата преживяхме много.Не бих заменила един миг изстрадан за него за хиляди моменти изпълнени с безгрижно щастие!
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-27-2008, 18:02
Нормално е всеки да си има мнение. Аз се опитах да се обоснова защо избирам любовната болка пред безчувствието.
Alabalaportokala, имах предвид, че по принцип може да изиграе лоша шега, не специално при теб. Извинявай за неточността. :) Щом животът ти харесва така, както си го живееш, никой не те спира да продължаваш в същия дух, особено пък аз. Само че аз не го смятам като правилния начин на живот за себе си, затова ми е по-трудно да го приема като правилен вариант, макар и за някой друг. :)
TraPPed, не съм казала, че тези, които не ги боли, не живеят, а съществуват. И пак, това си е лично мое мнение, аз така виждам нещата. Не смятам, че е нужно да се отправят такива изказвания като "алооо" и тем подобни, изразяващи явно съмнение за умственото разположение на някого, само заради мнението му, все пак това е форум и целта му е да се съберат различните правилни виждания според различните хора.
sladko_dete
03-28-2008, 12:17
уф аз съм влюбена ииииии моя избранник супер много ме разочарова.. и сега предпочитам да съм безчувствена
aanitogb
03-28-2008, 13:29
az sam bila i v dvete polyjeniq i znam kakvo date boli ot lubov i sega poskoro sam bez4yvstveno ky4ka.Predpo4itam dasam bez4yvtvena, ot kolkoto da me boli.
Любовта върви под ръка с болката..... :( а да си безчуствен ..първо,че е адски трудно и второ..не е далавера...
:)Здравейте!!!Боляло ли ви е от любовта ии били ли сте без4увствени?...има моменти, в които оби4а6 много даден 4овек,но не6тата не се полу4ават тъй наре4ената ''несподелена любов'',но има и момент в които става6 студен,безсърдечен,без4увс вен...кое е по-добре да оби4а6 и да те боли или да си без4увствен и да не допуска6 никой до себе си ? :) Как е по-добре за вас ? http://dl2.glitter-graphics.net/pub/212/212912ixu8pcpls9.jpg (http://www.glitter-graphics.com)http://dl.glitter-graphics.net/pub/97/97651x2kfkgny0e.jpg (http://www.glitter-graphics.com)
Минавала съм и през двете и мисля,че е по-добре да си безчувствен,защото от любовта рано или късно винаги боли,та по-добре да си безчувствен отколкото да те боли :?
lilit_666
03-28-2008, 14:42
Боляло ме е адски.От тогава реших да допускам хора до себе си, но винаги да съм подготвена, 4е вс все някога ще свърши.така съм си добре.Няма ревове, кризи...дори когато хванах авантюрата ми(казвам така, защото той ми беше само за спорта(приятел4е, с което се забавлявахме няколко дни, когато останехме сами))(ест той не знаеше това и си мислеше, 4е ходим), да се целува с моми4е пред МОЯ вход.Тогава им се усмихнах, поздравих и даже побъбрихме(познавах я).Сега даже сме на "брат ми" и се 4увствам супер.Смятам, 4е това е най- доброто решение-НЕ СЕ ХВАЩАЙ ЗА НЯКОГО КАТО ОДАВНИК ЗА СЛАМКА- ПРОСТО СЪЗДАЙ ИЛЮЗИЯТА И СЕ РАДВАЙ НА МОГОВЕТЕ :grin:
Dark_Angel_F
03-28-2008, 14:59
В момента страдам от любов и то много ... искам ми се да бях безчувствена , но не съм и няма и да бъда , колктоо и да искам ...
По-добре е да те заболи и да не повтаряш старите грешки,а като си безчуствен как изобщо изживяваш любовта си?
който се счита за безчуствен вероятно никога всъщност не е изпитвал истинската любов... малко са хората, които наистина са я изпитвали...защото тя не се вижда...тя се усеща, да си безчуствен значи да не си човек,защото каквото и да ми говорите знам, че всеки един от вас има чувства скрити някаде там в дълбините на сърцето си...просто не свеки може да ги изразява...няма смисъл да си безчувствен защото не можеш да усетиш истинската тръпка...трябва да уловиш мига!И все пак човек е жив когато обича , когато има чувства...рано или късно всеки си изпява своята песен и всеки показва своите чувста.НИЩО не може да бъде сравнявано с ЛЮБОВТТА !
Ок, никакви сълзливи и лигави американски филми повече за теб.
Fallen`Angel
03-28-2008, 22:30
Държа се хладно и безчуствено към всеки, който мисля, че може да ме нарани. Никакви емоции повече към тези хора.. :-o
besnicataa
03-30-2008, 17:46
Държа се хладно и безчуствено към всеки, който мисля, че може да ме нарани. Никакви емоции повече към тези хора.. :-o
Summer_23
04-01-2008, 15:23
Предпочитам да съм безчувствена, от колкото да ме боли от любов :(