Влез

View Full Version : Даите едно компетентно мнение....

h4ck
03-24-2008, 12:06
В събота вечер с приятелката ми бяхме на дискотека и се напихме, и напът за вкъщи решихме под влиянието на алкохола да го направим в една градинка, правихме го с презерватив след като свърших внимателно изхвърлих капута и се избърсах с една мокра кърпичка и сложих друг презерватив и продължихме искам да подчертая не съм свършвал в нея дори и с презерватив. Днес обаче тя беше отпаднала и и беше лошо, до колкото знам отпадналоста е симптом на бременоста, и трябва да и доиде тука до 3-4дена и се притиснявам знам че няма голяма вероятност да е станало нещо все пак ми е доста притиснено тъи като бяхме пияни. Знам че тази отпадналост може да се дължи на настинка защото тогава беше доста студено. Моля даите едно мнение за да ме успокоите че найстина съм се вкарал в някакъв филм и се чуствам мн гадно и напрегнато.Та вазможно ли е да е забременяла?

П.С. Извинявам се за дългото обяснение

irena85
03-24-2008, 12:12
Spored men ne e vazmojno da e bremenna .SPOKO :grin: :grin: :grin:

rammstein
03-24-2008, 12:13
може да е настинала,а ти не сили настинал ве

suunlight
03-24-2008, 12:15
Ще ти кажа точно и ясно, че симптомите на бременност не се проявяват на следващия ден .. т.е веднага след рисковия полов акт .., а се проявяват след месец най-малко или повече
другото и да направите тест е рано, но ако не и дойде .. 4 дена след закъснението .. вижте как седят нещата ..
Но другото важно в което съм почти на 100 убедена е в това, че само е настинала и не е бременна ..

ucnaHчE
nqma nachin da e bremenna prosto nqma kak za tfa spox moje da q e hvanal grip za tfa 4e e bilo studeno :)

ghostwisper
ем няма как да е забременяла щом не си свършвал в нея;) айде пий една студена вода,на нея и направи чайче и всичко ще се оправи :)

aanitogb
03-24-2008, 12:16
mi sigorno prosto e nastinala,no li4no az nesam za sexsa v piqno sastoqnie edvali e bremenna

96
03-24-2008, 12:17
Хаха,намери за какво да се притесняваш.Без да си свършил вътре,с това избърсване...съмнявам се да си направил от нищо дете.Не разбирам защо изобщо се притесняваш.

ubuntu
03-24-2008, 12:19
Настинка ... тва е бонус новия вирус ... половината ми познати са в тва състояние ....

h4ck
03-24-2008, 12:21
Хаха,намери за какво да се притесняваш.Без да си свършил вътре,с това избърсване...съмнявам се да си направил от нищо дете.Не разбирам защо изобщо се притесняваш.

Притеснявам се защото опита ми не е кои знае колко много пък и секс в пияно състояние..... бе просто съм си такъв по принцип от най-малкото се паля и се притиснявам за всичко. Благодаря ви на всички!!!

hooliganka89
03-24-2008, 12:24
Golemi hora apak kakvi vaprosi zadavt.
Kak shte zabremenee kato ti izobshto ne si svarshval v neq?
Aide razbiram piqn si bil,no ako si bil tolkova piqn,che da svarshish v neq sega nqmashe da pomnish povecheto neshta koito si pravil.
Kato se chustva otpadnala tova moje da bade po milion prichini.
100% sam sigorna,che ne e bremenna!
To taka ako se zabremenqvalo...

Sexapilna_kukla
03-24-2008, 12:26
Спокойно, както вече ти казаха- няма шанс да е забременяла в тази ситуация.
И, за да нямаш повече такива притеснения, избягвай секса в нетрезво състояние. :wink:

TheBlackStranger
03-24-2008, 12:28
Не е бременна както ти казаха всички преди мен а иначе може от алкохола да й е лошо. 8-)

Nik4o_Spain
03-24-2008, 12:49
Spored men ne e bremenna a e prepila i q goni mahmorluk koeto e normalno za sledva6tiq den :D

amatorium
03-24-2008, 13:19
Spokoino.

Dark_Angel_F
03-24-2008, 14:49
ем няма как да е забременяла щом не си свършвал в нея;) айде пий една студена вода,на нея и направи чайче и всичко ще се оправи :)
+ 1

PUSS
03-24-2008, 14:57
В събота вечер с приятелката ми бяхме на дискотека и се напихме, и напът за вкъщи решихме под влиянието на алкохола да го направим в една градинка, правихме го с презерватив след като свърших внимателно изхвърлих капута и се избърсах с една мокра кърпичка и сложих друг презерватив и продължихме искам да подчертая не съм свършвал в нея дори и с презерватив. Днес обаче тя беше отпаднала и и беше лошо, до колкото знам отпадналоста е симптом на бременоста, и трябва да и доиде тука до 3-4дена и се притиснявам знам че няма голяма вероятност да е станало нещо все пак ми е доста притиснено тъи като бяхме пияни. Знам че тази отпадналост може да се дължи на настинка защото тогава беше доста студено. Моля даите едно мнение за да ме успокоите че найстина съм се вкарал в някакъв филм и се чуствам мн гадно и напрегнато.Та вазможно ли е да е забременяла?

П.С. Извинявам се за дългото обяснениеchoveka film :D

hottie
03-24-2008, 16:19
Настинка, ниско кръвно... но не и бременност. Не само, че няма опасност от бременност в този случай, ами и симптомите де се появяват толкова бързо.