View Full Version : много е гадно
Момчета не мислите ли че е много гадно когато си харесате едно момиче и искате да просперирате при нея и тя да ви отреже с репликата "Ами много си сладак но аз си те чувствам като прител"! Как реагирате какво ще направите и какво ще и кажете?
Това е редовната реплика, но и при момчетата, ставала съм свидетел...
Нищо, че след това отношенията ви въобще не са приятелски и никакви приятели не сте, това е просто оправдание, че или не те харесва, или причината е някаква друга.
Нищо, че след това отношенията ви въобще не са приятелски и никакви приятели не сте, това е просто оправдание, че или не те харесва, или причината е някаква друга.
с две думи кутурно отказване така ли ??? :? :? :?
PepiDesigns
03-24-2008, 15:14
Момчета не мислите ли че е много гадно когато си харесате едно момиче и искате да просперирате при нея и тя да ви отреже с репликата "Ами много си сладак но аз си те чувствам като прител"! Как реагирате какво ще направите и какво ще и кажете?
Приятел приятел ;)
Аз още не съм попадал на такива момичета .. щото за кой ли път казвам , не съм ги наредил една след друга , като пръстите на ръката ми ..
Стигаме до палец .. показалец , среден .. и до там :oops:
Лятото имах една приятелка , в която бях влюбен .. беше по-голяма от мен , готина , отракана , супер характер .. абе , страхотно момиче , какво да кажа ...
Нали , харесвах си я , влюбен до уши , излизахме и т.н. , ясно ми беше , че си има приятел и прочЕе , и никога не бях повдигал въпроса за нещо повече от приятели , но тя ме усети .. в смисъл , явно й бях позволил да по опознае .. защото съм от хората , които отговарят на всеки въпрос , само се замислят .. дали да отговорят сега , или по-късно .. не винаги отговарям от раз ... ии , тя ме беше опознала , и в един момент ми каза , че й е пределно ясно , че аз съм влюбен в нея , ала-бала , то си е ясно , и се радва , че толкова време не съм повдигнал въпроса .. нямах и намерение, и ми каза, че би искала да има такъв приятел .. и сега мога да кажа , че още ми е приятелка , и дори и тя да беше повдигнала въпроса , начина по който се разбрахме беше страхотен и уникален .. и ...
Останахме си приятели :)
Как ще се почувствам - страхотно , защото можеш да останеш и без това , а ако ти предложи приятелство , по-добре приеми .. да печелиш нови , е по-добре от колкото да си застоял , но пък да имаш верни приятели , или да не печелиш , и да губиш ... сещате се.
Ох .. дълго мнение , не знам дали някой ще се наеме да го прочете :oops: :oops: :oops:
BlueFace
03-24-2008, 15:15
+1 :x
аз го прочетех споко мерси за коментара
с две думи кутурно отказване така ли ??? :? :? :?Абе, не знам дали е културно отказване, не бих казала.
Какво ти пречи примерно да кажеш - "не те харесвам, нищо не може да стане", вместо да даваш празното обещание за приятелство, а после нищо.
FiEшЪнChE
03-24-2008, 15:17
Ем да случвало ми се е 2 пати 1ният пат уж вс беше добре заминах на море за 1 седмица и като се върнах тя с др компания и ваобще се скарах с нея а бяхме бест , вторият пат пак така тя преди ме харесваше мн и след 2-3 години сега станахме бест и аз и казах какво чуствам и тя ми каза "Страх ме е че ще те изгубя като приятел" така че мн рядко може да стане ;)
с две думи кутурно отказване така ли ??? :? :? :?Абе, не знам дали е културно отказване, не бих казала.
Какво ти пречи примерно да кажеш - "не те харесвам, нищо не може да стане", вместо да даваш празното обещание за приятелство, а после нищо.
тук си адски права но все пак си момиче и май ти трябва да кажеш защо да даваш празни обещания вместо да откажеш директно нищо че ще боли
Нищо не мога да кажа, защото ми се е случвало да отказвам, но такива празни обещания никога не съм давала, защото просто ми е ясно какво ще стане накрая...и не се "обвързвам" с подобно обещание.
soulja_girl4e
03-24-2008, 15:20
ne razbrah za kakvo vednaga sko4ihte na momi4eto! :x mi az sym momi4e i mn pyti sym go kazavala! mi spored men za da si gadje s nqkoi trqbva da ima plamyk, iskra i takiva prostotii! kato q nqma liubovta kolkoto i da si sladyk nqma da prosperira6 s neq dori tq da ti spodelq vsi4ko! :?
BlueFace
03-24-2008, 15:22
Много е гадно така!Мене само един път са ми го казвали!Ама после момичето ми каза уж че ме харесвала и съм тряяло да изчакам и ся работата е една никаква и се чудя кво чувства тя! :? :( Абе загубена работа!!
Не ми скочиха, просто водим диалог, защото въпроса беше отправен към момичета, но от друга страна и момчетата го правят, както споменах.
На никого не се нахвърляме просто искаме да чуем женската гледна точка това е!
Момчета не мислите ли че е много гадно когато си харесате едно момиче и искате да просперирате при нея и тя да ви отреже с репликата "Ами много си сладак но аз си те чувствам като прител"! Как реагирате какво ще направите и какво ще и кажете? В този случай не мисля че е гадно.
аз с моя бивш съм в горе-долу добри отношения ....излизаме си лафим си въпреки всичко,но и двамата знаем ,че нищо между нас няма да се получи
swords1010
03-24-2008, 15:50
Не разбирам какво е значението на "да просперирам пред нея".
Може би тази реплика е просто маска на "не искам да съм с теб". Факт е, че наистина е често използвана, шаблон е и е много изтъркана фраза. Явно се използва, от липсата на по-адекватен отговор и тактичен в същото време. :)
Абе не е съвсем така,на мен ми се е случвало да го казвам на хора,които наистина са значели много за мен като приятели,и ми е било адски гадно,че след това не са ни същите отношенията...
А иначе много ясно,че ако познавам човека от седмица примерно или сме излизали 1-2 пъти няма да ми е никаккъв приятел.Наистина някои момичета и момчета,го казват като оправдание.Но не винаги е така,понякога наистина ти се иска,с човека да останете приятели...
SamRothstein
03-24-2008, 17:14
Абе, не знам дали е културно отказване, не бих казала.
Ако кажеш „не те харесвам“ другия се юрва да ти доказва, че е идеален да го харесаш, че е невероятен и единствен, от което нещата стават само по-зле. Докато така му даваш мътно обещание за неясното бъдеще и най-често му даваш време сам за себе си да стане наясно с чувствата си. И тъй като най-честият случай е любов от пръв поглед за две-три седмици той си изяснява, че тая работа не е за него и си намира друг обект на въжделенията. Освен, ако не е някой Рак и не хлътне до уши. Тогава нищо не помага.
Абе не е съвсем така,на мен ми се е случвало да го казвам на хора,които наистина са значели много за мен като приятели,и ми е било адски гадно,че след това не са ни същите отношенията...
А иначе много ясно,че ако познавам човека от седмица примерно или сме излизали 1-2 пъти няма да ми е никаккъв приятел.Наистина някои момичета и момчета,го казват като оправдание.Но не винаги е така,понякога наистина ти се иска,с човека да останете приятели...Говорим за случая, когато наистина е казано, за да се отбие номера, а не, когато човека ти е наистина добър приятел.А не, познавате се от един месец, няколко пъти сте си говорили и вече - "не искам да те губя като приятел".
Абе, не знам дали е културно отказване, не бих казала.
Ако кажеш „не те харесвам“ другия се юрва да ти доказва, че е идеален да го харесаш, че е невероятен и единствен, от което нещата стават само по-зле. Докато така му даваш мътно обещание за неясното бъдеще и най-често му даваш време сам за себе си да стане наясно с чувствата си. И тъй като най-честият случай е любов от пръв поглед за две-три седмици той си изяснява, че тая работа не е за него и си намира друг обект на въжделенията. Освен, ако не е някой Рак и не хлътне до уши. Тогава нищо не помага.
ot kade znaesh che e rak q svetni ni po vaprosa s racite!!!
idealnata_t
03-24-2008, 17:45
ООО АКО ти го е казал/а толкова тъпо зн 4е дори и за фр не те с4ита :Д :Д
SamRothstein
03-24-2008, 17:52
ot kade znaesh che e rak q svetni ni po vaprosa s racite!!!
Казах „АКО е Рак“. Раците са безбожно влюбчиви и не знам друга зодия, която така да си изстрадва любовната мъка. Два реда сълзи, три реда сополи, драма, бейби, драма!
еми прител аз съм рак и чесно казано има истина в думите ти незнам защо но съм много доверчив и адски бързо се пристрастявам и съм много нахален и настоичив,също така съм и много люблеобилен...
SamRothstein
03-24-2008, 18:08
еми прител аз съм рак и чесно казано има истина в думите ти незнам защо но съм много доверчив и адски бързо се пристрастявам и съм много нахален и настоичив,също така съм и много люблеобилен...
Не си го слагай на сърцето, не е нещо лошо. Даже, ако срещнеш точния човек, е нещо разкошно. Но дотогава трябва да се научиш, ако и в тебе да бушува буря, външно да го даваш малко по-спокойно, иначе ще страдаш много.
благодаря за съвета ама е трудно да го даваш по полека просто има хора който ти влизат под кожата!Ако ме разбираш кво ти казвам!
SamRothstein
03-24-2008, 18:26
С времето ще дойде, не се притеснявай. И аз бях така в началото, с времето се научаваш малко от малко да контролираш емоциите си.
nejnaDROGA
03-24-2008, 20:11
Мразя тези думи :( Заради точно тези думи изгубих най-добрият си приятел...Спокойно не е направил някоя простутия(е освен,че започна да пуши трева и знам ли какво още и обвинява мен за това) И така по темата...Наистина е кофти когато някой ти каже,че иска да сте само приятели...Но как може да реагираш-поговори с момичето,но не бъди нахален :) Замисли се дали някога момичето е показвало някакви признаци,че те харесва :) Ако е имало такива признаци просто изчакай известно време(през това време излизайте по кафенета,кино и т.н.) :) Понякога на момичетата им трябва малко повечко време с някое момче преди да разберат,че имат чувства към него :) НО пак казвам не бъди нахален,защото с нахалство освен да я отблъснеш друго няма да направиш :) Айде успехчета :-) и дано все пак се получи нещо м/у вас :)
Po-dobre gorchivata istina,otkolkoto sladkata laja,zashtoto rano ili kasno lajata izliza naqve :) Tova izkazvane e edin vid:" Sajalqvam,no ne mi dopadash,ne te haresvam" pone spored men :)
Alabalaportokala
03-24-2008, 22:19
Репкликата е завоалираното на : "Ти си грозник и аз не искам да бъдем гаджета а само скапани приятели" . Ехх хитри лисици сте вие путките :grin: . Мене са ме отрязвали, но не и по този начин :D . Ако някоя направи така ще и захапя главата, ще я подъфча и след това ще я изплюя :grin: :D :o :razz:
nejnaDROGA
03-25-2008, 04:26
Пффф и защо според теб е задължително момичето да мисли момчето за супер грозен и т.н. :-o Аз лично съм казвала веднъж това "искам да си останем само приятели" но не защото момчето беше грозно!!!Напротив супер е сладък,но просто ми беше най-най-най-добрият приятел :)
Alabalaportokala
03-25-2008, 10:50
Пффф и защо според теб е задължително момичето да мисли момчето за супер грозен и т.н. :-o Аз лично съм казвала веднъж това "искам да си останем само приятели" но не защото момчето беше грозно!!!Напротив супер е сладък,но просто ми беше най-най-най-добрият приятел :)
Зависи. В повечето случаи момичето отказва на момчето защото няма физическо привиличане = което означава че момичето не го харесва и че в нейните очи си е грозен квото и да ми говориш.
BlindedAngel
03-25-2008, 10:55
Ми най - добрия ми приятел редовно го режат с тази реплика...Кофти е а и как да останеш приятел с някой след като те е отрязал...Ти ще го/я харесваш той/тя ще те иска само за приятел...Няма такова положение... :? :(