Влез

View Full Version : Депресията?

taffy
03-24-2008, 15:48
Начи искам да питам чувствате ли се депресирани често и ако да защо? Аз напоследък съм наистина мн зле...И то заради едно момче...Просто толкова мн го чаках и от наивност още го чакам..Ужасно много го обичам и ми е адски кофти... Почнах едва ли не всеки ден да рева, настроението ми е някфо - никфо... Абе мн зле... Опитвам се да се правя, че не ми пука и да мисля за други неща...Ама не мога повече...
Та исках да се посъветвам вие как преодолявате депресията и се преборвате с тфа тъпо настроение??

tenaglia
03-24-2008, 15:52
vurvi na disko s priqteli ;)
kupi si nqkoq skupa dreshka
...

detekt
03-24-2008, 15:53
Да в подобно положение съм, приятелката ми ме заряза преди месец, защото й охладнели чувствата и искала свобода и т.н. все още не мога да се съвзема, но се опитвам да създам контакти с някое момиче, за да не ми е толкова гадно... Излизахме почти 2 години, въпреки че съм още на 16 нямам представа какво да правя... знам че има много момичета, но .....

besnicataa
03-24-2008, 15:54
и аз съм постоянно в депресии..тва е от възрастта

tan0
03-24-2008, 15:54
gledai da si v dvijenie i da ne mislism mn mn za nego 8)

devil_feel_f
03-24-2008, 15:55
Като за начало спри да плачеш заради него - безсмислено е и нищо няма да постигнеш.Аз например си лекувам депресията с ядене на мноооого шоколад и гледане на телевизия,както и обикаляне по магазините.Много е успокояващо.Но ако си опитвала тези неща и не са имали ефект ти препоръчвам да си намериш хоби - така ще се съсредоточиш върху хобито си и ще мислиш по-малко за него.

BlueFace
03-24-2008, 15:56
Eee ако можеше и заради мене някое момиче да плаче! :-D
П.П.Чувствал съм ме така само 1 път!!

detekt
03-24-2008, 15:57
Ем извинявайте за моята изповед, от темата разбрах, че питате дали някой от нас е в депресия, не знаех че е да споделиш и да търсиш подкрепа.

А иначе друго освен горе главата и гледай да не закопаваш като мен защото става по-трудно....

taffy
03-24-2008, 16:03
Ем извинявайте за моята изповед, от темата разбрах, че питате дали някой от нас е в депресия, не знаех че е да споделиш и да търсия подкрепа

Eми чесно казано и изповед няма да откажа...Поне да знам и др. в какво положение са... =] Иии мн благодаря за отговорите и на останалите...

taffy
03-24-2008, 16:04
Иии се опитвам да спра да плача, ама наистина се чувствам ужаснооо... :-# :-# :-# :-# :-#

pyfpaff
03-24-2008, 16:06
v depresiq sum ot..ima nqma sedmica..naistina nz na koi svqt se namiram..postoqnno si placha i ne moga da se uspokoq..lek za depresiqta..nz..pone ne sum go namerila..nishto ne pomaga ;((

FiEшЪнChE
03-24-2008, 16:06
ПуСни си някое хаус парченце варви си накупи дрешки по ФиЕшЪн и върви на някое парти до 5-6 сутринта ;) това правя аз когато съм депресиран (вареки че е мн мн рядко)

LoLi_PoP
03-24-2008, 16:16
kupi si neshty .. dori i za qdene moje da e.. samo da obichash da si pohapvash de.. a za dreshki koi li ne obicha .. i izlizai po chesto s priqteli..i gledai da si v kompaniq,a ne sama aide uspeh dano se spravish na vseki se sluchvat trudnite momenti :-)

Nik4o_Spain
03-24-2008, 16:25
Ako zima6 po 4esto narkotici e ot tova :) ako ne ... ne moga da ti pomogna

taffy
03-24-2008, 16:34

Иизобщо не взимам наркотици! :shock:

LSGirl
03-24-2008, 16:40
намери си някакво ново хоби,което да ти запълва времето :)

Nik4o_Spain
03-24-2008, 16:41

Иизобщо не взимам наркотици! :shock:

Zna4i ne moga da ti pomogna ... sorry :oops: ot mnogo ne6ta moje da e

olive_oil
03-24-2008, 16:52
от юни миналата година съм сдухана :/
като прибавим шарката лятото и стържещото ми гърло от няколко дни картинката се оцветява още повече. Само фитнеса ме разтоварва

BrokenInnocence
03-24-2008, 17:03
Търси си неща за правене, гледай постоянно времето ти да е запълнено и просто чакай... с времето ще мине.

krisi_bep
03-24-2008, 17:33
Абе и аз си развалям настроението всеки ден заради един насран бъзльо,но това е положението...То като ми казваха хората внимавай,той не е човек за теб,аз не та не....Сърцето няма акъл....беше ми хубаво с него и това надделя...той просто се е гаврил с мен,постоянно...не е мислил да става нищо сериозно...Накрая без никакво обяснение,разговор или нещо от този сорт всичко свърши...за жалост сме в едно училище...всеки ден го виждам,колкото и да не ми се иска,но...Ужасно долно и гадно е от негова страна,но го направи и не му пука...искал е само някакво забавление,колкото да не е сам...а аз повярвах...В същото време е правел този номер на още две момиче от това училище...Когато някоя от тях ни видела заедно му се сърдела,но после нещата пак потръгвали...сега две от трите се чувстваме гадно и не искаме да го виждаме никога,но късно се осъзнахме.Дано да има истински чувства към другата..поне така казва...

Това беше моята история :D Ужасно тъпа е,но ми се случи...Не мога да повярвам ,че настроението ми може да се скапе от такова нещо,но вече е факт... :?

idealnata_t
03-24-2008, 17:43
живота е толкова красив и толкова вълнува6т 4е нямам никакво време за да се депресирам или дори да си помисля сза това ...... ХОХО :)

victoriq
03-24-2008, 17:48
Като за начало спри да плачеш заради него - безсмислено е и нищо няма да постигнеш.Аз например си лекувам депресията с ядене на мноооого шоколад и гледане на телевизия,както и обикаляне по магазините.Много е успокояващо.Но ако си опитвала тези неща и не са имали ефект ти препоръчвам да си намериш хоби - така ще се съсредоточиш върху хобито си и ще мислиш по-малко за него.

Да!Подкрепям!Ама аз преди година,две често изпадах в кофти настроения,ама започнах да излизам често с фр и да се запознавам с много хора и не ми оставаше време да се замисля... :D

mese4ka
03-24-2008, 18:00
спокойно от възраста е :) не се претиснявай .... колкото до момчето помисли така : ти го обичаш той губи не ти,това че го обичаш не трябва да е лошо в смисъл че не те обича продължаваш напред и след това се стараеш да не допуснеш същата грешка и ставаш малко по-твърда .... живота е това рядко получаваме това което искаме и ни учи да сме по смели и не чак толкова мекошави .... :o

PepiDesigns
03-24-2008, 18:35
Пу .. днеска ми е цял ден такова .. причина .. няма значение.
Иначе ... боря се с нея , като говоря с някой ..
Взимам си и папане , и пиша по форумите , чета , слушам музика .. гледам много да не мисля за тва дето ме депресира и така ..
Рано или късно всичко си има решение ;)

loneliness
03-24-2008, 18:46
Депресията е състояние,изключително типично за пубертета...където сме почти всички тук...
Аз съм перманентно в депресия...причините са две:липсата на любов и моето личностно нехаресване...
Опитвам се да я третирам и лекувам с приятели,но най-често с много храна,което повече влошава нещата...
Това са и причините колкото се може по-скоро да навърша 20 години...Пубертетът е най-отвратителното време в живота,според мен...

iiirish
03-24-2008, 19:02
първо - не си струва задари някакво си момче да се тровиш, още повече че и сама осъзнаваш, че го чакаш от наивност;
второ - в депресия е изпадал всеки, но при никой няма лекарство. тя просто си минава от самосебе си, защото колкото и да се опитваш да се разведриш, като ти е кофти отвътре никога няма да можеш да се справиш с това състояние - най-много да си сложиш само една маска за пред другите. така че всичко с времето се оправя

poison`girl
03-24-2008, 19:33
първо - не си струва задари някакво си момче да се тровиш, още повече че и сама осъзнаваш, че го чакаш от наивност;
второ - в депресия е изпадал всеки, но при никой няма лекарство. тя просто си минава от самосебе си, защото колкото и да се опитваш да се разведриш, като ти е кофти отвътре никога няма да можеш да се справиш с това състояние - най-много да си сложиш само една маска за пред другите. така че всичко с времето се оправя +1.И аз много пъти съм изпадала в депресии и нищо не помага,всичко с времето си,то лекува най-добре!

mickelangelo
03-24-2008, 19:47
Занимавай се с нещо което ти е интересно ... аз на пример ходя да тренирам Айкидо ( и съм много зарибен ) но според мен ... би трябвало на намериш решение на проблема а не да бягаш от него ...

5StaR
03-24-2008, 20:00
Слушай - Linkin Park - Faint или Godsmack - I stand alone с "волумето на мах" и ще се оправиш ;)

napalm
03-24-2008, 21:30
Начи искам да питам чувствате ли се депресирани често и ако да защо? Аз напоследък съм наистина мн зле...И то заради едно момче...Просто толкова мн го чаках и от наивност още го чакам..Ужасно много го обичам и ми е адски кофти... Почнах едва ли не всеки ден да рева, настроението ми е някфо - никфо... Абе мн зле... Опитвам се да се правя, че не ми пука и да мисля за други неща...Ама не мога повече...
Та исках да се посъветвам вие как преодолявате депресията и се преборвате с тфа тъпо настроение??
Пробвай да промениш мислите си, това е първата крачка. Остани позитивна и непозволявай тревожените мисли да те завладеят отново.

littlebaby
03-25-2008, 07:23
Ее хора,кво сте се депресирали от сега :-D Какво ще правите като станете на по 20-30?Я дайте малко по-ведро :)
Към авторката:няма смисъл да си хабиш нервите заради някъф лайнар.Пък и нали знаеш какво казват -от много рев се появяват бръчки . :-D Излез някъде на разходки с приятели,на shopping,гледай филми.Прави нещо,което да те разсея.
Желая ти успех :-)

joly
03-25-2008, 10:14
napulno te razbiram kak se 4uvstvash az sushto sum v drpresiq ot okolko mesec.kogato se razdelih s poredniq... No razbrah 6to za 4ovek e edva kogato se razdelihme.EDin den go mrazq i preziram.NA drugiq pla4a za nego a na sledva6tiq za sebe si.No moga da kaja 4e ve4e mi minava izlizam s priqteli hodq na u4ilishte na rabota i mislq mnogo po-malko za nego.Edin den 6te osuznae6 4e si izgubila tolkova vreme naprazno ,no shte bude kusno taka 4e gore glavata i gledai napred!

vodka_f
03-25-2008, 10:41
ами с времето всичко ще се оправи и ще си дадеш сметка,че едно момче не може да е най-важното нещо в живота ти!!! :?

BlindedAngel
03-25-2008, 10:48
Когато си депресиран/а на помощ идват приятелите...Мене само това ми помогна - че имам истински приятели и постояно ме разсейваха като излизахме,лафехме,кефехме се и не ме оставиха за миг да мисля за оназ кранта...

slun4ice_90
03-25-2008, 10:52
Аз сега съм депресирана и ми е много гадно,настроението ми никакво го няма,пък на всичко отгоре трябва да ходя на даскало. :o :cry:

MaD BuNnY
03-25-2008, 12:30
Em i az bqh v depresiq.Gadno mi be6e prez cqloto vreme.ma sq zeh da se poopravqm.. otidoh na shopping s fr,izlizam na disko i sq ve4e ne e tolkova zle.i ti nedej revi za toq - mi zemi izlez nqkyde,po huu e ot kolkoto da blee6 vky6ti sama ;-) :wink: :)