View Full Version : Открадната целувка :)
Давам ситуация :) с момче и момиче:
Момчето харесва момичето ,а момичето има симпатий към момчето :).Ако момчето реши да си открадне една целувка,какво бихте направили на нейно място :)
HePeAJIeH
03-25-2008, 06:44
Значи аз съм момче и ще си представя обратното-аз съм този със симпатиите а тя наистина ме харесва.Ами какво ще направя ще и отвърна и няма да се отдръпна. :)
angellove
03-25-2008, 06:52
Амии щом момичето харесва момчето силно ме съмнява да се дръпне. :-D
lipsvashh_mi
03-25-2008, 06:57
ще си открадне 1 и тя на свой ред...поне със сигурност няма да ти зашлеви един :-D
ако харесвам въпросното момче няма да имам нищо против. в крайна сметка аз ще съм искала тази целувка точно толкова колкото и той
teenkopele
03-25-2008, 07:35
Значи аз съм момче и ще си представя обратното-аз съм този със симпатиите а тя наистина ме харесва.Ами какво ще направя ще и отвърна и няма да се отдръпна. :)
Pedigree
03-25-2008, 07:47
Ако ми допада,няма да се дръпна,ще му отвърна. :)
Да кажем се притесни и се отдръпне ....трябва някакво извинение да кажа
да не стане неловко :)
Има разлика от симпатии до симпатии.Ако симпатиите са си чисто приятелски и въобще не искаш да имаш нищо общо с този човек, освен приятелство - бих се отдръпнала, но ако имам такива симпатии - определено ще отвърна.
Mim4etooo
03-25-2008, 12:16
mi ot men sa si skradvali celuvki i az sym otvry6tala sys sy6toto kvo tolkova :)
GabisiTa
03-25-2008, 12:21
Ако харесвам момчето бих отговорила на целувката :)
Ivalinka
03-25-2008, 12:22
ami pri men e malko smahnato...az dori i da go haresvam pak moje da se otdrypna...vse ne6to 6te me vyzpre da se ostavq na te4enieto
soulja_girl4e
03-25-2008, 12:34
lele pi4 super mnogo me kefi6! :P tvoeto momi4e e golqma 6tastlivka! pyrvo pita6e dali bi i haresalo da q pogali6, a sega pita6 dali bi i haresalo da q celune6! :-P ti si napravo vyrha romantik te drynka6! :-) drugo mom4e kato tebe nqma! uspeh4etata kakvoto i da napravi6! :grin:
evil_angel69
03-25-2008, 13:02
mi ako popadna v takava situaciq,nea da iam nishto protif :P
Момчето харесва момичето ,а момичето има симпатий към момчето :).Ако момчето реши да си открадне една целувка,какво бихте направили на нейно място :)
не го прави тея целувки ще те побъркат. След тази целувка ще искаш и още, и още ... и само ще се измъчваш
lele pi4 super mnogo me kefi6! :P tvoeto momi4e e golqma 6tastlivka! pyrvo pita6e dali bi i haresalo da q pogali6, a sega pita6 dali bi i haresalo da q celune6! :-P ti si napravo vyrha romantik te drynka6! :-) drugo mom4e kato tebe nqma! uspeh4etata kakvoto i da napravi6! :grin:
караш ме да се изчервявам
миси иначе (hug) :) :oops:
не го прави тея целувки ще те побъркат. След тази целувка ще искаш и още, и още ... и само ще се измъчваш
ще си пробвам късмета :)...мисля че ще мине перфектно....даже мястото знам каде ще е :).
poison`girl
03-25-2008, 17:53
Ммм супер сладко е.Аз много бих се зарадвала на "открадната" целувка от момче което харесвам :-D