PDA

View Full Version : Най-добрият ми приятел

Sawyer_94
03-25-2008, 10:56

BlindedAngel
03-25-2008, 11:15
Ти сливи ли имаш в устата да му кажеш че имаш чувства към него.Според мене си си изтървала шанса...Остави го да бъде с бившата си,ще скъсат след време и той пак ще се върне... :)

huligankata
03-25-2008, 11:16
Ситуацията в която си попаднала е доста кофти, но ако питаш мене трябва малко време и нещата ще си дойдат по местата. Неговата приятелка очевидно се чувства застрашена и т.н. ама чесно казано не вярвам пича колкото и да я обича да спре всякакви контакти с теб - сега в началото може и да се опита обаче в крайна сметка щом сте толкова близки няма да захвърли приятелството ви ей така. Въпрос на време е и дано съм права. Успех :) Засега просто го остави да е с приятелката си и продължавай напред намери си и ти някой пич :)

koalka
03-25-2008, 11:17
И какво...само заради момиче ще развали това приятелство?Явно е доста слабохарактерен.Разбирам колко безумно я обича, обаче това не е оправдание да те зачеркне тотално от живота си.А и се вижда тя колко доверие има и наистина колко го обича ,ако ме разбираш.Ако държеше на него, а не някаква лигла с нейните капризи, най-малкото - щеше да му вярва.А е наистина жалко, защото той я обича, а в замяна получава недоверие.Нямам думи...

life.hates.me
03-25-2008, 11:20
Ми щом имаш чувства към него кфо чакаш ?! Отиди и му кажи, че е тъпо приятелката му да ревнува от толкова малко нещо.. Той би тряаало да се замисли дали да продължи да е с нея щом се държи така .. След тфа ще дойде и ще иска да му помогнеш да преодолее раздялата и ще станете още по - близки! Тогава е момента да му кажеш и за твоите чувства ! Успех!! :)

hooliganka89
03-25-2008, 11:24
E tva tvoeto momche mnogo zabludeno,kakvo izobshto i se vprqga na taq pikla.Ma to tva normalno za vashata vazrast.
Ne se pretisnqvai te skoro shte se razdelqt i ti pak shte imash shans da badesh s nego,no tozi pat ne go propilqvai,a si priznai chustvata.

LSGirl
03-25-2008, 11:34
E tva tvoeto momche mnogo zabludeno,kakvo izobshto i se vprqga na taq pikla.Ma to tva normalno za vashata vazrast.
Ne se pretisnqvai te skoro shte se razdelqt i ti pak shte imash shans da badesh s nego,no tozi pat ne go propilqvai,a si priznai chustvata.

+1

Sawyer_94
03-25-2008, 11:39
Не искам да ги разделям,той е щастлив с нея,просто иксам да бъдем същите добри приятели които бяхме...

GabisiTa
03-25-2008, 12:30
Опитай се да говориш с приятелката му. Обясни й, че сте само приятели и може да си промени мнението... Кофти е и за приятеля ти, защото трябва да избира между любовта и приятелството. Може би не е трябвало да се съгласява с нея, да те блокирва и да не говори повече с теб.... :?

Любовта е до време, приятелството е завинаги...

MiMcHeToOo
03-25-2008, 12:34
Ще говори тя.. Кой ще я слуша като онзи е малък, влюбен глупак? Остави го да тича след овцете, той ще се осъзнае след време.. А до тогава ти хубаво си помисли кой ти е приятел .. Както някой каза "Любовта е до време, приятелите са завинаги!"

life.hates.me
03-25-2008, 12:35
Не искам да ги разделям,той е щастлив с нея,просто иксам да бъдем същите добри приятели които бяхме...

Щастлив ?! Тфа, че си има нова занимавка не е щастие ;) Мани я тая сиг е някфа лигла (тип курвичка) и след фторото ебане ще му е писнала .. И кфо толкова го ревнува от приятелка .. Ебаси момичето .. А и той и се връзва .. Децка градина .. :? Помисли си добре дали искаш да продължавате да сте приятели, след като е постъпил с теб по този начин зареди момиче, с което ходи от месец .. Вие с него сиг се познавате от много, много преди тфа .. Скарай му се ! :-x :x

vamp
03-25-2008, 12:37
Ти сливи ли имаш в устата да му кажеш че имаш чувства към него.Според мене си си изтървала шанса...Остави го да бъде с бившата си,ще скъсат след време и той пак ще се върне... :)

Тия жени всичко прецакват бе!Да му беше казала,той щом така и се обяснява значи и той има чувства към нея :)

Sawyer_94
03-25-2008, 13:09

Тия жени всичко прецакват бе!Да му беше казала,той щом така и се обяснява значи и той има чувства към нея :)

Не му казах,защото така най-много да прецакам,вече ПРЕЦАКАНОТО ни приятелство. :(

poison`girl
03-25-2008, 18:21

Не му казах,защото така най-много да прецакам,вече ПРЕЦАКАНОТО ни приятелство. :( Ами ако той не изпитва нищо към теб наистина е много вероятно да се отдръпне от теб но може и да има някакви чувства към теб...това само ти можеш да кажеш!А да си запазите приятелството е малко трудна работа,щом е попаднал на ревнивка :? Кажи му да поговори с нея и да и каже че за него е много важно вашето приятелство!

mickelangelo
03-26-2008, 09:36
Това е чиста проява не не хладнокръвие ... а неговата приятелка ... защо постъпва така .. това е глупаво ... защо не се опиташ да приказваш с нея ?

HePeAJIeH
03-26-2008, 09:46
Приятелите са вечни гаджетата са временни.Той не знае явно това..

Ivalinka
03-26-2008, 12:50
онази не изглежда да е кой знае колко умна....не се тревожи :) няма да остане за дълго време с нея

Sawyer_94
03-27-2008, 05:51
10x хора :-) :) :) :) =))

Iv4eTy
03-27-2008, 08:44
Приятеля ти е доста безволев щом позволява някой да застане м/у вас щом сте такива добри приятели...

WhiteWolF
03-27-2008, 09:14
Приятелят ти не може ли да бъде мъж на място и да обесни на гаджето си,че няма нищто общо с теб и ако тя не може да го разбере какви чувства има тя към него тогава?

Sawyer_94
03-28-2008, 04:10
Абее... като гледам май май не би и бил толкова добър приятел щом ще загърби 2г. такаа... а иаз вече няма какво да правя,да прави каквото иска ... :?

blessthefall
03-29-2008, 11:07
i 1 moq fr se be6e karala s gadjeto i zarad mene.... 6tot i toi si e mislil 4e sme pove4e ot priqteli, a ne e taka.... nie sme si vse taka blizki s tova omi4e ... az si pogovorih s neinoto gadje i toi me razbra napylno.... 6to ne probva6 i ti da si pogovori6 s tva momi4e i da i pokae6 4e nqma pove4e ot priqtelstvo mejdu tebe i mom4eto.....

MiMcHeToOo
03-29-2008, 11:21
i 1 moq fr se be6e karala s gadjeto i zarad mene.... 6tot i toi si e mislil 4e sme pove4e ot priqteli, a ne e taka.... nie sme si vse taka blizki s tova omi4e ... az si pogovorih s neinoto gadje i toi me razbra napylno.... 6to ne probva6 i ti da si pogovori6 s tva momi4e i da i pokae6 4e nqma pove4e ot priqtelstvo mejdu tebe i mom4eto.....

Има разлика.. Разговора "по мъжки" е много по-лесен.. Повечето от нас, момичетата няма да реагират добре.