View Full Version : как доказвате на гаджето че го обичате
sandri4kaa
03-26-2008, 09:43
хей "обичам те" "обичам те" "обичам те" ама то не става само с думи трябва и да се доказва. вие как доказвате на приятеля (приятелката) си, че го/я обичате. щото при мене се получава малко егоизъм от негова страна. аз правя АБСОЛЮТНО вс за него и по ВСЯКАКЪВ начин му доказвм че го обичам а той дори забрави да ми честити 8ми март...да не говорим за друго
А дали той те обича???? :-o
biskviTka00
03-26-2008, 10:25
ммм ти въобще съгурна ли си че те обича?? ...ако наистина те обича ..значи просто си е такъв невеж!! :)
GameMaster
03-26-2008, 10:33
Am chesno kazano ot pochti 2 meseca hodq s moq priqtel i oshte ne sym mu kazvala obicham te.Pyk za dokazvaneto na lubovta mi....Ne moga chesno kazano da opredelq kak go pravq.NO MOMICHETA zapomnete nikoga ne kazvaite pyrvi obicham te na momche 8-) ...Toi mi e kazval 2-3 pyti obicham te,no az vse oshte ne sym go napravila.Nadqvam se skoro da se razviqt neshtata dobre i naistina ot syrce da mu izricham tezi dumi...
podarih i noviq model na mercedes 8)
не е нужно да е нещо голямо.и един малък жест може да означава много
sandri4kaa
03-26-2008, 11:31
po skoro si e takav. za6toto i negovite priqteli deistvat taka...t.e. az sam obedena 4e ima mnogo golemi 4uvstva kam men i qko sam mu zamotala glavata (neznam dali me obi4a, vapreki 4e mi go kazva mnogokratno no ne go pokazva) i prosto svikvam s tova. obi4am go i zatova si zatvarqm o4ite pred nqkoi ne6ta
soulja_girl4e
03-26-2008, 12:38
А дали той те обича???? :-o
+1
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-26-2008, 19:06
Преди 1 година, още когато с приятеля ми бяхме далечни познати, той ми заяви, че на 8-ми март съм нямала празник, докато не стана мама. Но това е извън темата май в момента.
Умишлено ли продължаваш този фарс, където той използва всяка част от теб, която що-годе става според него, а в замяна не дава нищо? Сама си се усетила, че той не прави нищо по въпроса да ти покаже, че иска да сте заедно и че те цени.
Какво правя аз за приятеля си? Ами грижа се за него, прегръщам го, когато е уморен, му обгръщам главата нежно с ръце и я поставям на рамото си, за да може да се отпусне, старая се да му се усмихвам колкото се може повече, защото той обожава това. Вярно, дребни жестове, но те са най-значимите. Едва ли е от значение колко съм похарчила, за да намеря идеалния подарък за Коледа за него, нито пък за деня, когато направихме половин година. Или тем подобни. Защото е лесно на празник да направиш голям жест, когато всички очакват от теб това, но според мен по-красив е малкият неочакван жест, по мое мнение той може да те стопли много повече от скъпи подаръци да речем.