View Full Version : размерът и неговото значение
tyzara91
03-26-2008, 10:22
iskam sega si4ki mom4eta v forumada kajat kolko im e golqm i bez da lajat a momi4etata da kajat koi spored tqh e idealniq razmer:) blagodarq vi
7 точка от правилата
moderated by Coki
Предпочитам такъв ,който да се побира в устата ми ,да пасва идеално на вагината ми и да влиза лесно в дупето ми :D
Предпочитам такъв ,който да се побира в устата ми ,да пасва идеално на вагината ми и да влиза лесно в дупето ми :D
това горе - долу колко см е ?
А да дойда и да ти го сложа в устата не искаш лиц ?! ... Хора осазнайте се , като имате време за губене - фанете си приятел/ка !!!! :-x :-x
9 и 10 точка от правилата
moderated by Coki
Предполагам,че от 14 до 17 някъде.За дебелина не знам...
amatorium
03-26-2008, 10:40
Za ustata ako ti se pobira shte da e maluk. V dupeto ako vliza lesno shte da e maluk. Na vaginata e nai-dobre da pasva. Ako li ne, tursete si druga vagina. :lol:
влизам в стандарите ти :D
А да дойда и да ти го сложа в устата не искаш лиц ?! ... Хора осазнайте се , като имате време за губене - фанете си приятел/ка !!!! :-x :-x
9 и 10 точка от правилата
moderated by Coki
Coki , извинявам се , ама не можеш да ме излъжеш , че не ти е писнало от такива ТЪПИ теми !!!!
Кура ми е 2метра и 50 сантиметра.... обиколката му е 3 метра ... обикновено не го нося с мен държа си го внас ... дървя само за гости и тъпанари .... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Кура ми е 2метра и 50 сантиметра.... обиколката му е 3 метра ... обикновено не го нося с мен държа си го внас ... дървя само за гости и тъпанари .... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Хахаха :razz:
E da imam vaprosa ama sa dostata4i taka da se izrazq ot 15 do 17 nqkade ama 2 st 4udesa pravqt eii :D:D:D pone taka sa mi kazvali nz vqrno li e ama mislq 4e Az trqq sam tvoq izbor :D tama 6a ti pasna da znai6 :D
sLaYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
03-26-2008, 11:43
ама дали не сте МЕГА ЗАГОРЕЛИТЕ Е ТАКА
определение, започващо с "мега" е най-малкото "мега"- идиотско :-x
sLaYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
03-26-2008, 13:06
определение, започващо с "мега" е най-малкото "мега"- идиотско :-x
лолз това не променя реалноста
torresinho
03-26-2008, 13:54
-=14=-
HqH KaT Za 15 GoDisHen E 15-16 sm :P she go maja s kiselo mlqko i she go darpam da raste 8-) 8)
hooliganka89
03-26-2008, 14:09
30 santimetra e bash 8-)
30 santimetra e bash 8-)
O de daleche skachash
hooliganka89
03-26-2008, 14:14
30 santimetra e bash 8-)
O de daleche skachash
Napravo poletqh 8-)
stealthyGirl
03-26-2008, 14:16
Полетя с 30сантиметрова засилка :razz:
Аве най-добре си е 1метър, че да има и за приятели 8-)
30 santimetra e bash 8-)
O de daleche skachash
Napravo poletqh 8-)
Napravo Am kade vlizat tiq 30 sm :shock:
hooliganka89
03-26-2008, 14:20
30 santimetra e bash 8-)
O de daleche skachash
Napravo poletqh 8-)
Napravo Am kade vlizat tiq 30 sm :shock:
Do garloto :D
Предпочитам такъв ,който да се побира в устата ми ,да пасва идеално на вагината ми и да влиза лесно в дупето ми :D заинтригува ме :-D :-D :-D
Еее кво нападате хората...Има мн теми тук например които могат да накарат някой да се спече за размера на работата си 8-) .
Ако не е микро или макро няма проблем още повече ако има и любов =p.
Толкова,че след това да мога да вървя и говоря нормално :grin:
Ми да ми е удобен/за всичките процедури/.Може би някъде към....17-18 :-D
ImpulseTrade
03-26-2008, 18:34
Нормален 18 см дължина 5 см главичка (към тия 18 че иначе :grin: )15 см обиколка ... специално за тебе го премерих :razz:
besnicataa
03-26-2008, 18:37
besnicataa
03-26-2008, 18:39
Ми да ми е удобен/за всичките процедури/.Може би някъде към....17-18 :-D
men ne me e grija kolko e dulug , normalen. no opredeleno predpo4itam kato e po debel :oops:
sharkybul
03-26-2008, 18:46
http://eek0stravagantsa.blog.bg/photos/19987/18(1).jpg ми е
хихихи ми ок начи без стряскане :D 20 см дължина средно дебел :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: мани фана ме сранм кво казах току що ама пукати :razz: :lol: :lol: 8-)
на 14 съм 15.5 см дължина и 13 см обиколка :D
banancho
03-26-2008, 19:39
хаха и аз :-P :-P
tyzaro91 някакси ми напомня на tuzaro :shock:
17 kam 14 no si vzeh pristavka za kura ot sex shopa za dami koito obi4at po golemi i tq mi dobavq o6te 10sm daljina i togaa staa 27
[quote=Mona_90]Предпочитам такъв ,който да се побира в устата ми ,да пасва идеално на вагината ми и да влиза лесно в дупето ми :D
xaaxa me2
Me 3 :P 8)
жена мечта :-) :-) :-) :-) :P
amatorium
03-29-2008, 14:26
17 kam 14 no si vzeh pristavka za "мъжкия полов орган" ot sex shopa za dami koito obi4at po golemi i tq mi dobavq o6te 10sm daljina i togaa staa 27
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aanitogb
03-29-2008, 14:58
Da nee mnogo malak i da nee mnogo golqm.Da mi e dostata4en za orgazam :grin:
NOlimitS
04-09-2008, 11:03
1 Xtuning 4ovek do sa v pove4eto temi koito sum pro4el i ti si pisal oba4e absoliutno nikude ne videh da otgovarq6 na vuprosite v temata ili na horata a samo kritikuva6 ae zemi se pospri i parkirai nekude ... i ako ne ti e interesno ne 4eti temite ili pone ne pi6i..
2 ne pro4etoh si4ki komentari oba4e purvata stranica q pro4etoh plius,minus 1-2 komentara ii ima6e samo edin komentar po temata i po vuprosa na 4oveka...
ii sega po temata mmm moq priqtel e 16 sm... :D :oops: :twisted:
ni6to li4no
04-10-2008, 04:40
Моя е 14. Не ми изглежда много голям, но ми върши работа... Вече дамите да кажат дали на тях им стига...
niggadick
04-10-2008, 19:30
17 kam 14 no si vzeh pristavka za "мъжкия полов орган" ot sex shopa za dami koito obi4at po golemi i tq mi dobavq o6te 10sm daljina i togaa staa 27Пхаххахаха , как може да си даваш парита за такива глупости ... :lol: :lol: според мен трябва д аси вземеш още 20см за да ти е 47 :) не смяташ ли това за добра идея :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
EnriqueIglesias
04-10-2008, 19:39
Da nee mnogo malak i da nee mnogo golqm.Da mi e dostata4en za orgazam :grin:
men me sumnqwa,che i 8-9 sm prusti ti stigat za ograzam?;)
Абе то че е друго- друго е. Ама има такива "машинки" дето искат някъв голям и като го намерат се чудат какво да прават. :)
А по темата аз съм 16см и мисля 4е от по- голям няма нужда. Не само размерът е важен, а и това как се използва този размер :P
I_likE_Sex
04-11-2008, 21:16
15 и с голям напън 16 и съм на 15 скоро ставам на 16 то и за тва с голям напън 16 сега като стана на 16 вече постоянно ще си е 16 :D
ааа на мен ми расте когато го премерих за последно 17,1 аз съм бахти лудото копеле чудя се дали от сержант да го повиша на леитанант мисля че заслужава но трябва да минем още някои препятствия
I_likE_Sex
04-11-2008, 21:45
ааа на мен ми расте когато го премерих за последно 17,1 аз съм бахти лудото копеле чудя се дали от сержант да го повиша на леитанант мисля че заслужава но трябва да минем още някои препятствия
Еххх моя е само офицер. :-D
няма проблем ще го изпратиш на воина с яка бронежилетка и ще го повишиш на по висок чин
I_likE_Sex
04-11-2008, 21:57
няма проблем ще го изпратиш на воина с яка бронежилетка и ще го повишиш на по висок чин
По добре каска да му сложа че да изглежда малко по висок и верно мога да го направя сержант :grin:
По добре каска да му сложа че да изглежда малко по висок и верно мога да го направя сержант :grin:
внимаваи обаче братле защото "With the great power comes great responsibility" - спаидърманиак
NiddHogg
04-11-2008, 22:41
Информация нужна на Жените "Машини", който се справят със 25 самтиметровите.
Ясно ми е че по-голяма част от аудиторията незнаят че чуствителността при жените е като тази при мъжете, тоест на ние е наи приятно когато ни лижат главичката примерно тя е най-чуствителна в сравнение по стълба :D така е при жените началото на вагината е най-чуствителна защо примерно си мислите че когато и пухнете 2 или 3 пръстя тя подлудява така че най важното за един член е да е дебел. А за вагина да е тесна :D.
В крайна сметка излиза че е по важна дебелината отколкото дължината и съм го забелязал все още немом да разбереме закфо са ми тия 5 самтиметра къде старчът отвънка без работа до като правя секс но сигуно ще се питам това цял живот.
Набиийте си го тва във пубертедските глави и стига пускайте тези Банални теми
eee ми ся хубаво е да е дълаг тамън като искаш дете да ходи към яичниците 8-)
Hardcore_Man
04-12-2008, 00:44
само да отбележа за протокола че мъжете с пенис над 20 см са 1 на 12 000...моя е 18, но приятелката ми е доста тесничка така че няма от какво да се оплача :)
za mene nqma absoliutno nikakwo zna4enie ako 6te da e 10 sm tfa e poslednoto koeto me interesuwa ;) tyi 4e ako imate malki pi6oci izob6to ne se spi4aite :P
the size doesnt matter - в превод "размера ми нема и метър!"
и абе туй жените са ненаситни бе, и като дърводелски метър да се разгъва с по 25 санта пак ще е малко
както и с парите, колкото и да имаш се не стигат
е нема живот дейба
16-ka ustroiva li te ?
minava6t 4i4ko :)
04-20-2008, 14:43
:-o минах момчешката възраст..ама размерите си останаха същите :D 16, размера значение за някои жени има за други няма или поне не до такава степен,пишкото колкото и да е ако някой иска да достави удоволствие някому проблеми няма /стига другия да не е с предубеждение/ по-голям е психологическия проблем при хората които приемат своите дадености присърце и ги смятат за малоценност независимо от големината , трупат комплекси, сдухват се а жените ги усещат тези работи и лесно режат квитанциите. :) Най-важното да е работлив и издържлив.
ПП отдавна не бях влизал във форума, към съфорумците има ли още майтапчийски постове или са рядкост вече? :)