PDA

View Full Version : влюбена съм в турчин

ilsi_
03-26-2008, 10:41
Здравейте!Излизам с едно момче,което е турчин .. амА попринцип никога не съм го чувала да говори на турски или пък да се движи с някви турци или цигани .. Много е хубавичак,внимателен,добър .. ваобще съпер си е .. и много иска да ходи с мен .. незнам какво да правя .. аз го познавам отдавна .. но не много добре .. излизахме вчера за първи път само двамата .. и беше страхотно .. (но това може да е и щото все пак ни беше първата среща) .. объркана съм незнам какво да правя .. много искам да съм с него .. обаче като се замисля и като се сетя че е турчин ми става адски тъпоооо ... :? това ме притеснява много .. щото никога не съм си представяла да ходя с турчин .. пък и родителите ми ще са против тази връзка .. незнам как да ги обедя да ми разрешат да съм с него .. щото вече ми е писнало да се крия и да ги лъжа постоядно ..Аз даже не съм много сигурна дали и двамата му родители са турци .. май е само единият .. ама тъпото е че има такава кръв .. "турска" ауу .. ужас ... :( Кажете ми кво да правя ... вие как бихте постапили .. ще му кажете ли "да" или "не" и защо0 :)

puppy
03-26-2008, 10:52
Здравейте!Излизам с едно момче,което е турчин .. амА попринцип никога не съм го чувала да говори на турски или пък да се движи с някви турци или цигани .. Много е хубавичак,внимателен,добър .. ваобще съпер си е .. и много иска да ходи с мен .. незнам какво да правя .. аз го познавам отдавна .. но не много добре .. излизахме вчера за първи път само двамата .. и беше страхотно .. (но това може да е и щото все пак ни беше първата среща) .. объркана съм незнам какво да правя .. много искам да съм с него .. обаче като се замисля и като се сетя че е турчин ми става адски тъпоооо ... :? това ме притеснява много .. щото никога не съм си представяла да ходя с турчин .. пък и родителите ми ще са против тази връзка .. незнам как да ги обедя да ми разрешат да съм с него .. щото вече ми е писнало да се крия и да ги лъжа постоядно ..Аз даже не съм много сигурна дали и двамата му родители са турци .. май е само единият .. ама тъпото е че има такава кръв .. "турска" ауу .. ужас ... :( Кажете ми кво да правя ... вие как бихте постапили .. ще му кажете ли "да" или "не" и защо0 :)
Наистина кофти, ама щом той е готин значи всичко би трябвало да е ок :) В най-лошия случай ако нещо не ти хареса винаги можете да се разделите. На вашите не бързай да им казваш:)

i'm so excited!
03-26-2008, 10:59
е айде стига глупости! да не е прокажен като е турчин. па и да е,какво те интересува, нали ти го харесваш?

mambo
03-26-2008, 11:05
i kvo mu e na momcheto ? Poznavam mnogo turci i sa baxi pichovete

alek200
03-26-2008, 11:07
^^^ и аз мисля че няма нищо лошо в това че е турчин 8-)

b3b3_j0
03-26-2008, 11:09
mii az xodq s tur4in ii moga da ti kaja 4e ni e super qko kato sme dvamata...a tva za va6tee i na6te sa protiv ama az sam im kazala 4e az si znam kvo pravq.Nai-gadnoto e oba4e 4e po princip ima tyrci deto sa mn ama mn gadni... :smt022

ZuCkI
03-26-2008, 11:15
ако е това за което се представя и ти го редставят няма проблем

hooliganka89
03-26-2008, 11:28
Разкарай го.Като е турчин да си ходи в турция кво прави тука?Бий му шута на мангала :o Как може да се давате на тия боклуци които 5 века са ни мъчели и мачкали?В какъв свят живеете вие немога да разбера да ходите с цигани и турци.Има много по-красиви истински български момчета :-x :x

Dneshnata mladej ne gi interesuva kakvo e stavalo predi.
Az sam protiv vzaimootnosheniq s turci,kato zapochnem ot tova,che izpovqdvame razlichni religii i v Hristianstvoto i Musulmanstvoto ima mnogo razminavaniq i razlichni vazgled za jivota.

Kam avtorkata,mnogo iskash i mnogo go haresvash,a dori ne znaesh kakava narodnost sa roditelite mu :shock:
I kak moje izobshto da ponasqsh mirizmata mu?Nie bulgarite dokato sme bebeta roditelite ni slagat sol vav vodata ni dokato ni kapqt,tochto poradi tazi prichina kogato se potim moje da se stoi okolo nas,dokato edin individ ot turski proizhod moje da ti ebe maikata na oboqnieto 8-)

GameMaster
03-26-2008, 11:51
OMG kyv ujas!!!Abe zarqzvai go malko li bylgari ima che s tyrchin se hvashtash? Luda li si ??? Basi ujasa chesno :shock: :shock: :shock: Lele.....neeee napravo mi prilosha ot ujas :shock:

Ivalinka
03-26-2008, 11:52
boje,izob6to ne razbiram za6to se pritesnqva6 tolkova....az nikoga ne sam pravila razlika mejdy tyrci i bylgari...i tyrcite sa hora kato nas :)

ilsi_
03-26-2008, 11:55
:D :D :D олее вии сте много зле уе ..! Не мисля,че народноста има някво значение за личната хигиена .. ак0 един мъж иска да е харесван от хората около него .. най - важното е да спазва идеална лична хигиена .. и аз ви казах по-горе че той няма никви взаимоотношения с турци .. ! А тва за родителие му има време да го разбера .. :) но на първо време си ми харесва страшно много ... супер готин е .. и не го познавам от 2 дена! .. Мисля,че ще трябва първо да го опозная по - добре и тогава да реша дали наистина искам да съм с него .. така мисля,че ще е най - добре :)

krisi_bep
03-26-2008, 11:55
Щом го харесваш толкова много какво те интересува каква народност е?Щом е свестен и се държи добре с теб и околните какво те спира?Не деля хората по народност,религия и тем подобни.Затова и виждам така нещата.Не мисля,че трябва това да влияе на решението ти.Характера е по-важен.

tan0
03-26-2008, 12:02
Малко са българи ти при турчин отиде браво на тебе мойте поздравления :x

soulja_girl4e
03-26-2008, 12:04
mi ima bylgari koito sa po mrysni ot turcite... taka 4e ako go obi4a6... nali liubovta e slqpa!
samo edno ne razbrah... ciganin li e ili ne?! :?

ilsi_
03-26-2008, 12:09
олееееее вии разлика правите ли между турчин и циганин бееее .. :D наполовина май е турчин а другата половина българин дзн .. офф тва много ме измъчва и ше се опитам да го разбера .. дано поне да е на половина турчин .. смисал само единия от родителите му да е турчин .. ;]]

prettyIdeath
03-26-2008, 12:57
Аз ходих една седмица с турчин. Няма ти говоря как съм се крила от наще щото баща ми ако беше разжбрал щеше да стане голяма олелия. Преди не ми пукаше - имах много приятели турци , ама се убедих че те мислят за гъза си. Между другото турците са много напористи хора и успяват.
Тва че миришели като се изпотявали са АБСОЛЮТНИ глупости. Толкова са спретнати повечето че си нямаш над представа.
Апф.. абе съвета ми към теб е да не тръгваш с него. Няма файда. Отдръпни се докато не си си втълпила че не можеш без него.. Има много стойностни българи, които заслужават внимание..

reni7o0o
03-26-2008, 13:06
Heiii az hodq s tur4in i hi4 ne mi puka. E vqrno malko me e strah da kaja na na6te, te znaqt 4e si imam gadje znaqt kyde u4i na kolko e i daje mu znaqt imeto (bylgarskoto, ne turskuto). Toi e mn pekan i priqtelite mi go odobrqvat za koeto se radvam, i ne sym go 4uvala da govori na turski e ima priqteli turci ama i te sa gotini.... Vajnoto e 4e sym 6tastliva s nego
Ta 6tom ti e hubavo s nego i 6tom isak6 da si s nego bydi i vyob6te da ne ti puka e vqrno ponqkoga ti stava typo kato se seti6 4e e tur4in ama kakvo ot tova i toi e 4ovek vse pak :P

Qnchety
03-26-2008, 13:14
^^^ и аз мисля че няма нищо лошо в това че е турчин 8-)

И аз познавам мн турци и дори едната ми най добра фр е туркиня и ти гарантирам, че има огромна разлика между турчин и циганин :)

hooliganka89
03-26-2008, 13:44
Много сте ми странни обаче...
Какво значение има, че е турчин?
Познавам турци на които НИЕ ВЕЛИКИТЕ българи не можем да им стъпим на малкия пръст...
Всичко зависи от човека, а не от народността му...проумейте го най-сетне.

Ti si strannata v sluchaq.
Kak kakvo kato e turchin?Da ti pripomnqm li istoriqta na Bulgariq?
Kak moje vsichkite tezi godini na machenie na vas da vi se struvat nishto rabota.

hooliganka89
03-26-2008, 13:46
boje,izob6to ne razbiram za6to se pritesnqva6 tolkova....az nikoga ne sam pravila razlika mejdy tyrci i bylgari...i tyrcite sa hora kato nas :)

Da be zashto da pravim razlika,nie sme hristiqni te sa musulmani,te sa ni izmachvali kato dobitak,no nqma nishto de,vchera si e za vchera dneska veche e drugo neshto ](*,)

hooliganka89
03-26-2008, 13:49
Аз ходих една седмица с турчин. Няма ти говоря как съм се крила от наще щото баща ми ако беше разжбрал щеше да стане голяма олелия. Преди не ми пукаше - имах много приятели турци , ама се убедих че те мислят за гъза си. Между другото турците са много напористи хора и успяват.
Тва че миришели като се изпотявали са АБСОЛЮТНИ глупости. Толкова са спретнати повечето че си нямаш над представа.
Апф.. абе съвета ми към теб е да не тръгваш с него. Няма файда. Отдръпни се докато не си си втълпила че не можеш без него.. Има много стойностни българи, които заслужават внимание..

I nie mirishem kato se izpotim,no nashata mirizma se PONASQ ot okolnite,a tqhnata e GADNA,pone za moqta predstava za gadno i za hubavo.

BroKeN_HeaRт
03-26-2008, 13:58
ЕмИ з СъМ ТуРкИнЯ,Но Ще Ти ДаМ СъВеТ.
вИж аКо гО хАрЕсВаШ И Е ДоБрО мОмЧе тРъГнИ с нЕгО.РоДиТеЛиТе Ти Би ТрЯбВаЛо Да Те РаЗбЕрАт,А И АкО Не Го ПоЗнАвАт ЗаПоЗнАй гИ мОжЕ И Да Си ДоПаДнАт.нЯмА нИкАкВо зНаЧеНиЕ КаКъВ Е.ВаЖнОтО СпОрЕд МеН Е ДаЛи тЕ зАсЛуЖаВа.ТоВа МиСлЯ Аз :-)

Gothique♫
03-26-2008, 15:59
Толкова ли няма красиви български момчета,просто турците в турция.Колкото повече българи толкова по-добре.

Rofl4e
03-26-2008, 16:02
Emi kakvo ti pre4e 4e e tur4in lubovta ne pita dali e tur4in ili balgarin ... :] ponqkakoga turcite sa po dobri vnimatelni i t.n. ot balgarite taka 4e se zamisli dobre.. :] az ako bqh i ako naistina imah 4ustva kam nego 6tqh da mu kaja da,a i za6to va6te trqbva da razbirat 4e e tur4in?!

BlueFace
03-26-2008, 16:08
Aз лично съм против тая връзка!!Не съм някакъв расист ама след свичко което са ни сторили!Ний живеем в една циганска държава не само заради калпавите си владетели и заради тия.....не знам как да ги нарека.И недоумявам как тъпите ни даржавници позволяват да се строят джамий!Като съм пътувал и като мина през някое село и видя джамия се чудя как може да сме толкова тъпи Българите!!!!Добре да живеят в България нищо против ама съм против връзките турци+българи!! :? :? Просто не мисля че е правилно!!Толкова ли не можеш да си намериш едно свястно българче!С кво тоя е толкова по-добър!С рязаната си пишка ли???
Пфф мн се ядосах :x

partychild
03-26-2008, 16:11
Първата ми братовчедка ходи с турчин...колкото и да са и говорили че не одобряват това тя вече го е избрала дори и за съпруг ... нито съм ЗА нито съм ПРОТИФ... зависи от човека

reni7o0o
03-26-2008, 16:31
ЕмИ з СъМ ТуРкИнЯ,Но Ще Ти ДаМ СъВеТ.
вИж аКо гО хАрЕсВаШ И Е ДоБрО мОмЧе тРъГнИ с нЕгО.РоДиТеЛиТе Ти Би ТрЯбВаЛо Да Те РаЗбЕрАт,А И АкО Не Го ПоЗнАвАт ЗаПоЗнАй гИ мОжЕ И Да Си ДоПаДнАт.нЯмА нИкАкВо зНаЧеНиЕ КаКъВ Е.ВаЖнОтО СпОрЕд МеН Е ДаЛи тЕ зАсЛуЖаВа.ТоВа МиСлЯ Аз :-)
+1

Rebellion_Angel
03-26-2008, 16:43

Расисти...

reni7o0o
03-26-2008, 16:54
ima hora koto ne moga da gi razbera kakvo tolkova protiv imate kym turcite? i te sa hora kato nas i grozni i krasivi, i lo6i i dobri. Dosega s kolkoto i turci da sym se zapoznala se se okazvat svestni.... pekani sa, nikoga ne lyjat, NE MIRI6AT, kryvta im e gore6ta i postoqnno i vinagi sa usmihnati,te sa du6ata na kompaniqta veselo e s tqh i az gi predpo4itam za6toto vinagi kogato mi e kofti znaqt kak da me razveselqt, a az sym ot horata koito kato sa nacupeni mn trudno se usmihvat a te me razveselqvat za edna-dve minuti nz kak ama vseki pyt uspqvat. te sa verni kato priqeli i kato gadjeta, vinagi biha te za6titili (vse pak obi4at da se biqt :D samo kato 4uqt za boi i ska4at) Daje moga da kaja s ryka na syrceto 4e moga da se otpusna i da se dyrja estestveno sred tylpa ot 30 tur4ina, otkolkoto ot tylpa ot 15 bylgarina =;
ne me interesuva kakvo e bilo PREDI vajnoto e 4e SEGA ne e taka
(a i istinskite turci demek ot edno vreme det sa ostanali {niski, murgavi i nabiti} sa mn rqdko sre6tani pove4eto sa s primeski :-P i sledovatelno sa po viso4ki ne 4ak tolkova 4erni4ki O:) bez obidi molq) prosto trqbva da gi opoznaete, za6toto e mn podlo i typo da gi narejdate bez da gi poznavate kato li4nosti :x Kakvoto BILO...BILO ve4e ne e taka.....

Alabalaportokala
03-26-2008, 16:59
Tq moje da e ot tezi koito se sramuvat da se narekat bulgari.
Teq turci vsichkite s pari shte vi kupqt,prodajen narod sme eiii...
Radvam se,che Vasil Levski sega ne moje da vidi kak turcite sa ne naravno ami napravo sa si nad nas(za darjavni prava stava vapros),gorkiq shteshe da se samoubie kato vidi kakva MASKARA e sega Bulgariq.

Това мнение ми хареса най много . Добре казано. Аз нищо няма да казвам.

http://www.vbox7.com/play:a258eb80 - Новото робство 1
http://www.vbox7.com/play:01071df0 - Новото робство 2
http://www.vbox7.com/play:0466c941 - Новото робство 3
http://www.vbox7.com/play:23eb78ba - Новото робство 4
http://www.vbox7.com/play:4996de59 - Новото робство 5
http://www.vbox7.com/play:f2541e8e - Новото робство 6

Абе не всички турци са лоши. Имал съм си работа с такива, които хал хабер си нямат от историята и въобще не гледат историята. Точни са. Но като гледам го обърнахме на политическа гледна точка - България срещу Турция. Та погледнете линковете отгоре...

apparition
03-26-2008, 17:03
Az sam protiv vzaimootnosheniq s turci,kato zapochnem ot tova,che izpovqdvame razlichni religii i v Hristianstvoto i Musulmanstvoto ima mnogo razminavaniq i razlichni vazgled za jivota.

Kam avtorkata,mnogo iskash i mnogo go haresvash,a dori ne znaesh kakava narodnost sa roditelite mu :shock:
I kak moje izobshto da ponasqsh mirizmata mu?Nie bulgarite dokato sme bebeta roditelite ni slagat sol vav vodata ni dokato ni kapqt,tochto poradi tazi prichina kogato se potim moje da se stoi okolo nas,dokato edin individ ot turski proizhod moje da ti ebe maikata na oboqnieto 8-)

da be trunki...men ne sa me kupali sus sol, a sus mlqko...ama ina4e naistina turcite na vero!

Zealot
03-26-2008, 17:37
До авторката:Как не те е срам ?

•._.•No_NaMe•._.•
03-26-2008, 17:43
Men ako pita6- RAZKARAI GO :o .Vse pak sme bili 5 veka pod tursko robstvo :? .Az turcite gi mrazq, samo da razbera 4e nqkoi e tur4in izob6to ne se i zanimavam s nego, sorry ako sam obidila nqkoi :) .

Eris
03-26-2008, 17:45
Ae higienata tuka kakvo zna4enie ima ?!?! Mnogo bulgari vonqt mn po zle ot turci :? Kakvo zna4enie ima naciata ??? Vsi4ki sme hora
Az haresvam mom4e koeto ima turska kryv oba4e e svetno mom4e na fona na ostanalite 4istokryvni bulgari toi izpukva sas mn cennosti taka 4e opira do 4oveka
Na teoria tova go znaqt vsi4ki oba4e ne si4ki go osmislqt
Tazi agresia kum 4ujdoto e nqkak si nalojena mn e lesno da izvadish nqkoi argument za higienata kat nqqsh kakvo da kajesh ;-)

vamp
03-26-2008, 18:17
Разкарай го.Като е турчин да си ходи в турция кво прави тука?Бий му шута на мангала :o Как може да се давате на тия боклуци които 5 века са ни мъчели и мачкали?В какъв свят живеете вие немога да разбера да ходите с цигани и турци.Има много по-красиви истински български момчета :-x :x

Това е!Пък и от турчин нищо добро няма да видиш,за него ще си робиня,колкото и тъпо да звучи.

5StaR
03-26-2008, 19:08
Aз по принцип не харесвам турците, нз така ми е в кръвта, но съм се запознавал в интернет(мморпг) с турци. Достатъчно съм общувал с тях за да вида, че са пичове..А и също така познавам една туркиня.. една от най-невероятните мадами които съм виждал - не само на външен вид, но и по характер което е очудващо, защото доста от яките пички са ужасно надути и прости.

vvs_go
03-26-2008, 20:14
nqma6 nikvo pravo da go tretira6 po toq na4in 6tom si4ko e ok

probach
03-26-2008, 20:42
Имайки предвид, че шанса да се омъжиш за него е доста малък, по-добре се остави на страстта да те води. Изживейте си хубавите мигове заедно и не се безпокой. :)

TheOtherME
03-27-2008, 07:37
Еми кво като е турчин-важното е да е свестен и да те обича!Освен това дори си е от нашата раса.Според мен единствената разлика между българи и турците в България е наименованието на националността и въвъ вярата,но това в една връзка без сватба и деца не е проблем.Още повече,че днешните турци не са фанатизирани, тъй че сравнение с онези,които са ни поробили и дума не може да става,за да иамме някакви предразсъдъци към тях.Имам познати турци и вярвай ,не миришат. :razz:

Iv4eTy
03-27-2008, 08:41
По принцип нямам нищо против турците, не съм расистка, но за мен такава връзка е неприемлива. Разбирам родителите ти, едва ли има родители, които биха се радвали ако дъщеря им ходи с турчин...

hooliganka89
03-27-2008, 09:25
ima hora koto ne moga da gi razbera kakvo tolkova protiv imate kym turcite? i te sa hora kato nas i grozni i krasivi, i lo6i i dobri. Dosega s kolkoto i turci da sym se zapoznala se se okazvat svestni.... pekani sa, nikoga ne lyjat, NE MIRI6AT, kryvta im e gore6ta i postoqnno i vinagi sa usmihnati,te sa du6ata na kompaniqta veselo e s tqh i az gi predpo4itam za6toto vinagi kogato mi e kofti znaqt kak da me razveselqt, a az sym ot horata koito kato sa nacupeni mn trudno se usmihvat a te me razveselqvat za edna-dve minuti nz kak ama vseki pyt uspqvat. te sa verni kato priqeli i kato gadjeta, vinagi biha te za6titili (vse pak obi4at da se biqt :D samo kato 4uqt za boi i ska4at) Daje moga da kaja s ryka na syrceto 4e moga da se otpusna i da se dyrja estestveno sred tylpa ot 30 tur4ina, otkolkoto ot tylpa ot 15 bylgarina =;
(a i istinskite turci demek ot edno vreme det sa ostanali {niski, murgavi i nabiti} sa mn rqdko sre6tani pove4eto sa s primeski :-P i sledovatelno sa po viso4ki ne 4ak tolkova 4erni4ki O:) bez obidi molq) prosto trqbva da gi opoznaete, za6toto e mn podlo i typo da gi narejdate bez da gi poznavate kato li4nosti :x Kakvoto BILO...BILO ve4e ne e taka.....

Ti zashto ne vzemesh da se prekrastesh i da pochnesh da duhash na Alah?Da,tam na cherdjeto da se navejdash i da se klanqsh pred Alah.
Vsichki koito zashtitavate turcite izobshto imateli nqkakvo ponqtiq kakNvo predstavlqva tqhnata religiq?Tolkova ste prosti,che mi se doplakva na momenti.
Edno vreme nashite pra-dedi sa umirali kato muhi samo i samo da ne priemat turskata vqra i prochee.
Nqma da se habq s takiva leketa kato teb,qvno si propusnala mnogo chasove po istoriq,ne sam az choveka koito da ti obesnqva tezi neshta.
Nie sme edinstveniq narod koito taka tolerira porobitelq.
Znaesh li koi e Vasil Levski?Kak umrql?I zashto?

slun4ice_90
03-27-2008, 09:51
Kakvo zna4enie ima, 4e e tur4in?Az bqh pusnala predi takava tema za edno mom4e,koeto su6to e tur4in,no e neveroqten 4ovek i ako imah vuzmojnost sega bez da se zamislqm bih bila s nego,no e nevuzmojno. :( Ne se otkazvai ot nego i neka tova,4e e tur4in ne ti popre4i da si 6tastliva mila.Uspeh. :-) :)

reni7o0o
03-27-2008, 11:16

Ti zashto ne vzemesh da se prekrastesh i da pochnesh da duhash na Alah?Da,tam na cherdjeto da se navejdash i da se klanqsh pred Alah.
Vsichki koito zashtitavate turcite izobshto imateli nqkakvo ponqtiq kakNvo predstavlqva tqhnata religiq?Tolkova ste prosti,che mi se doplakva na momenti.
Edno vreme nashite pra-dedi sa umirali kato muhi samo i samo da ne priemat turskata vqra i prochee.
Nqma da se habq s takiva leketa kato teb,qvno si propusnala mnogo chasove po istoriq,ne sam az choveka koito da ti obesnqva tezi neshta.
1. (...pochnesh da duhash na Alah?) za6to... ti da ne duha6 na Gospod?
2. (Vsichki koito zashtitavate turcite izobshto imateli nqkakvo ponqtiq kakNvo predstavlqva tqhnata religiq?) da, li4no az znam mn za turcite i tqhnata religiq... i moga da ti kaja 4e sa kato nas.... vqrvat v edin gospod....i imat religii koito spazvat, to4no kato nas nqma razlika.... samo tova 4e vqrvat v drugi ne6ta kakvo tolkova?
Kato gledam kak se pali6 6te kaje6 si bila predi tam... i si gledala kak gi izbivat kato muhi...... Kakvoto bilo...bilo ve4e ne e taka ako ne si zabelqzala, a i sega ima turci koito si smenqt religiqta na hristiqnska i daje poznavam takiva (stava duma za 15-25 godi6ni.) a i s sym govorila za s tqh za tova kakvo e bilo predi i moga da ti kaja 4e ne im puka, da typo im stava 4e e bilo taka predi no sega se radvat 4e mojem da bydem priqteli, nezavisimo v kakvo i v kogo vqrvame, za6toto i te sa hora kato teb, men i vsi4ki v tozi forum. A like 6te vika6 na maika si koqto ne te e vyzpitala da se dyrji6 kym horata s uvajenie nezavisimo ot tova dali sa turci ili bylgari... ti si ebahti rasistkata.
I da znam koi e V.Levski, kak i za6to e umrql (prisystvala sym na vseki 4as po istoriq i ot pyrvi klas i do sega po razkazvatelnite predmeti sym pylna otli4ni4ka, osobenno po istoriq) taka 4e spri da prikazva6 bez da poznava6 turcite za6toto i te sa 4ove6ki sy6testva

GameMaster
03-27-2008, 11:24
Ohh hora v Shumen e frash s tezi ....Napravo da ti omryzne da go gledash po ulicite :? Basi...Malko li bulgari ima che s tychin shte mi se hvashtash q se opravi!!!!

NightGuardian
03-27-2008, 11:28
Нямам нищо против тях освен това ,че те ни управляват в момента и те държът парите ! Собствената ни държава да е управлявана от "турчин". Ако ни изгонят от "Европа" , България може да стана част от Турция...Иначе нищо против...

hooliganka89
03-27-2008, 12:30

1. (...pochnesh da duhash na Alah?) za6to... ti da ne duha6 na Gospod?
2. (Vsichki koito zashtitavate turcite izobshto imateli nqkakvo ponqtiq kakNvo predstavlqva tqhnata religiq?) da, li4no az znam mn za turcite i tqhnata religiq... i moga da ti kaja 4e sa kato nas.... vqrvat v edin gospod....i imat religii koito spazvat, to4no kato nas nqma razlika.... samo tova 4e vqrvat v drugi ne6ta kakvo tolkova?
Kato gledam kak se pali6 6te kaje6 si bila predi tam... i si gledala kak gi izbivat kato muhi...... Kakvoto bilo...bilo ve4e ne e taka ako ne si zabelqzala, a i sega ima turci koito si smenqt religiqta na hristiqnska i daje poznavam takiva (stava duma za 15-25 godi6ni.) a i s sym govorila za s tqh za tova kakvo e bilo predi i moga da ti kaja 4e ne im puka, da typo im stava 4e e bilo taka predi no sega se radvat 4e mojem da bydem priqteli, nezavisimo v kakvo i v kogo vqrvame, za6toto i te sa hora kato teb, men i vsi4ki v tozi forum. A like 6te vika6 na maika si koqto ne te e vyzpitala da se dyrji6 kym horata s uvajenie nezavisimo ot tova dali sa turci ili bylgari... ti si ebahti rasistkata.
I da znam koi e V.Levski, kak i za6to e umrql (prisystvala sym na vseki 4as po istoriq i ot pyrvi klas i do sega po razkazvatelnite predmeti sym pylna otli4ni4ka, osobenno po istoriq) taka 4e spri da prikazva6 bez da poznava6 turcite za6toto i te sa 4ove6ki sy6testva

Ne sam iskala da te obijdam,prosto mnogo se qdosah.Kak moje da ste takiva,eto tova ne moga da razbera.Az da sam kazala,che ne sa hora?
I ti kakvo si mislish,che ne poznavam turci li?
I kato si takava otlichnichka,kogato po istoriq sa ti razkazvali za klanetata za vsichki sabotiq po onova vreme,ne ti li trepva sarceto?Ne ispitvash li rodolubie?
I kazvash,che na turcite ne im pukalo,em kakvo da im puka,tqh ne sa gi trepali kato jivotni.
I ne sam rasistka,nqmam simpatii sam kam turcite.
Inache imam desetki chernokoji priqteli i vsqkakvi drugi,no ne iskam priqtel na koito naroda mu e poroval moqt narod.

evelinka1122
03-27-2008, 13:00
Гадни расисти!!! Как може да съдете хората че техните прадеди преди 5 века са ни избивали... ?!? Те виновни ли са това?!? Яя да не ти пука тръгвай си с момчето пък и винаги може да си сложите края :) Пробвай какво губиш? :)

hooliganka89
03-27-2008, 13:03
Гадни расисти!!! Как може да съдете хората че техните прадеди преди 5 века са ни избивали... ?!? Те виновни ли са това?!? Яя да не ти пука тръгвай си с момчето пък и винаги може да си сложите края :) Пробвай какво губиш? :)

Bre ne znaeh,che tova sabitie se e sluchilo PREDI 5 veka,a mislqh,che e traelo 5 veka,qvno imam nqkakvi propuski v istoriqta.

probach
03-27-2008, 16:16
Това с петта века е пълна глупост. Според мен проблема идва оттам, че петниш чистата българска кръв на детето ти, а нямаш право да му го причиняваш, може и да те намрази след време като порасне. Ако не ти пука за чистата кръв, няма проблем да се омъжиш за турчин, като се мешат народите се подобряват гените, а пък и така детето ти ще бъде потомък на две велики нации(да, Турция е велика нация, не може да се отрече)

Rebellion_Angel
03-27-2008, 17:39
Нямам нищо против тях освен това ,че те ни управляват в момента и те държът парите ! Собствената ни държава да е управлявана от "турчин". Ако ни изгонят от "Европа" , България може да стана част от Турция...Иначе нищо против...

Не са виновни турците, виновни сме НИЕ, че позволяваме да бъдем управлявани от турци! Какво ви е виновно момчето? Каква вина има, че е турчин в България?
Расисти...

hahavteen
03-27-2008, 18:13
Вие сте направо отвратителни! :shock: Какво като момчето е турчин? Да не би той да е измъчвал предците ни? Да не би да е поискал да се роди турчин? Я не говорете наизуст ами проучете малко нещата и разберете че и българите са извършили доста варварства а не са били ангелчета. А тва за солената вода и специфичната миризма беше просто върха на простотията. Извинете но не всички сме от село и за някои е имало сапуни,лосиони,пудри,кремо е като са били бебета и не е имало нужда от СОЛ във водата.Какво искате да кажете че и АЗ дето съм си българка имам специфична миризма защото съм къпана само с чиста вода? :lol: Освен това ако момчето е израснало в България и общува с българи едва ли има същите разбирания като турците които си живеят в Турция. :?

snowgirl
03-27-2008, 18:38
Имайки предвид, че шанса да се омъжиш за него е доста малък, по-добре се остави на страстта да те води. Изживейте си хубавите мигове заедно и не се безпокой. :)
+1 И все пак... И турците са хора, всеки човек е различен... Има и добри и лоши хора... Аз лично едва ли бих тръгнала с турчин, точно заради миналото, но... за любовта граници няма... Решавай си какво да правиш и след всичко си остани с хубавите спомени :wink:

guesswho
03-27-2008, 19:14
егати тъпите расисти :grin: и какъв е проблема като е турчин??!!!!!!1 :? мн сте зле и кво от тва че е с друга народност,то па българските мъже сякаш са по-добре :x :-x

Mi naprimer,che sme bili 5 veka pod tursko robstvo.
Tova nishto li ne oznachava za teb?Tova,che nqkoq tvoq pra-baba sa q iznasilvali pred ochite na tvoq pra-dqdo?E kraia nali,tva ne e stanalo s segashnata ti baba,kakvo te ebe kakvo e stavalo togava,radvash se,che sega veche ne sme robi.
Pffff
Ах,вие неуки българи :P :razz:
Не знаете ли,че има голяма разлики м/у Османската империя и турците (вярно те са един и същи народ,но има и мн разлики). Защо си мислите,че казваме османска империя,а не турците??
А и тва за баба ми ще се направ ,че не сум чула нещо толкова неимоврно глупаво :? и повярваи ми едвали можеш да се мериш с мен по-родолубие (дори не ме познаваш!! ) и момчето ,което харесваш няма нишо общо с османците и история преди 130години
П.П. Тия расисти да знаят ,че лубимата ми книга е ''Под игото'' (ако сте я чели) и да не ме определят без да ме познават

evelinka1122
03-27-2008, 19:21

Bre ne znaeh,che tova sabitie se e sluchilo PREDI 5 veka,a mislqh,che e traelo 5 veka,qvno imam nqkakvi propuski v istoriqta.
ХаХаааХа... извинявам се грешката е моя ... :) И така де мисълта ми беше че това се е случило отдавна! :)

reni7o0o
03-27-2008, 19:22
Ne sam iskala da te obijdam,prosto mnogo se qdosah.Kak moje da ste takiva,eto tova ne moga da razbera.Az da sam kazala,che ne sa hora?
I ti kakvo si mislish,che ne poznavam turci li?
I kato si takava otlichnichka,kogato po istoriq sa ti razkazvali za klanetata za vsichki sabotiq po onova vreme,ne ti li trepva sarceto?Ne ispitvash li rodolubie?
I kazvash,che na turcite ne im pukalo,em kakvo da im puka,tqh ne sa gi trepali kato jivotni.
I ne sam rasistka,nqmam simpatii sam kam turcite.
Inache imam desetki chernokoji priqteli i vsqkakvi drugi,no ne iskam priqtel na koito naroda mu e poroval moqt narod.

trepva mi ama e bilo predi sega ne e taka a i sega6nite turci ne sa vinovni za tova koeto e stavalo predi. I az predi ne iskah takyv priqtel ama syrceto ne pita.....

Sladkata___
03-28-2008, 04:27

osven tova mnogo se draznq kadeto i da izlezna navsqkade turci i navsqkade 4uvam tehniq ezik i v u4ili6te i v centara i po kafetata i po4vam da otka4am

:-x :-x :-x

hooliganka89
03-28-2008, 05:59
Az poveche nqma da spori s takiva hora koito ne gi interesuva kakvo e stavalo s tehni predci.
Az obicham rodinata si i nqma da legna v edno leglo s nai-golemiq dushmanin na Bulgariq.
Iskam samo da dobavq,che Bulgariq e na tva deredje,zashtoto vsichkite i obitateli kato tezi gospojici tuk koito ne gi ebe kakvo e stavalo predi,a gledat samo sega.
Nie sme edinstveniq narod koito ne se interesuva ot nishto,vseki gleda samo sobstveniq si zadnik,ne moje nie da ochakvame drugi darjavi da ni uvajavat kato nie samite se tapchem taka.
Alabalaportokala pusna 6-te filma na Skat,edvali nqkoi ot tukashnite zabludeni ovci gi e gledal,ako nqkoi vse pak se reshi da gi gleda moje vidi kak mislqt turcite za nas i kolko sa "dobronamereni kam nas".
Ne moga da nalagam mnenieto si,no pone moite osnovaniq na omraza sa ot istinski istoricheski fakti,a vie gi prenebregvate.

Stone
03-28-2008, 08:59
ilsi,

Важното е, че ходиш с човешко същество. Защото всички сме хора. И той има чувства, две очи, глава и сърце като всички; плаче и се смее. От кой край на Земята идват половината от гените му е без значение, понеже са човешки. Нима е по-малко човек? Той дори не е изцяло от турски произход и е български гражданин! Преди доста години, понеже първите си четири прекарах в такова квартално училище, бяхме добри приятели с едно турче и едно циганче. Някои български турчета даже не знаят турски език.
Деленето според раса, националност и религия е показало през годините, че може да създава големи проблеми. Време е да започнем да се обединяваме, а не да танцуваме по гайдата на лъжепатриоти, на чиято мутра крайният национализъм им слага конски капаци. Желая ти хубава и успешна връзка! И ако стане дума за това с родителите ти, кажи им тези неща.

Незачитането на официалната българска азбука и писането на маймуница вероятно е демонстрация на голямо уважение, обич и заинтересованост към родината...

BlueFace
03-28-2008, 12:29
Az poveche nqma da spori s takiva hora koito ne gi interesuva kakvo e stavalo s tehni predci.
Az obicham rodinata si i nqma da legna v edno leglo s nai-golemiq dushmanin na Bulgariq.
Iskam samo da dobavq,che Bulgariq e na tva deredje,zashtoto vsichkite i obitateli kato tezi gospojici tuk koito ne gi ebe kakvo e stavalo predi,a gledat samo sega.
Nie sme edinstveniq narod koito ne se interesuva ot nishto,vseki gleda samo sobstveniq si zadnik,ne moje nie da ochakvame drugi darjavi da ni uvajavat kato nie samite se tapchem taka.
Alabalaportokala pusna 6-te filma na Skat,edvali nqkoi ot tukashnite zabludeni ovci gi e gledal,ako nqkoi vse pak se reshi da gi gleda moje vidi kak mislqt turcite za nas i kolko sa "dobronamereni kam nas".
Ne moga da nalagam mnenieto si,no pone moite osnovaniq na omraza sa ot istinski istoricheski fakti,a vie gi prenebregvate.
+1/2 Не мразя турците!Ама не мога да простя на предците им за това каквото ни са сторили!Аз познавам хора които са родени в България ,но дедите им са турци и за това изповядват мюсюлманската вяра.Много свестни хора са и наистина нямат никаква по-различна миризма!!!В момента съм раздвоен междуомразата към османските турци и човешкото в мен.Аз мисля че те стават за приятели,добри хора са (по тези които аз познавам),но съм твърдо против връзките мюсюлманин-християнин.Не може да се твърди,че всички са лоши или добри.Има и много лоши българи!
Аз продължавам да мразя политиката на България,защото сега живеем в една мангалска държава заради едни долни алчни шибаняци!!!!Много се натварих от тая тема :x :-x :x :x

aanitogb
03-28-2008, 13:07
Neti trqbva,toi 6tee rqzan :D ,tova e 6ega.Ako naistina go haresva6 nesmqtam ,4e tova 6tee problema.No vse pak nebarzai da kazva6 na va6ite,moje i dase razdelite,neti go polojelavam de.

sexita
03-28-2008, 13:12
кво като е рязан... :? Аз бих се радвала...яко си е

hooliganka89
03-28-2008, 14:27
Az se izcherpah.
Posledniqt mi post e dostatachno krasnorechiv.
Mislq,che moeto mnenie e pravilnoto,zashtoto horata tuk i na vsqkade v BG mogat da si zatvarqt ochite za vsichko sluchilo se,no az ne moga.
I az sam chovek i ot takiva raboti e savsem normalno da me boli.
Tova,che ima hora koito ne gi interesuva kakvo sa izpitvali nashite predci,to ima i hora kato men koito se interesuvat i tova e edna boleznena tema za men.Tochka.

tsveti91
03-28-2008, 14:48
Ами какво да ти кажа аз лично нямам нищо против турците ,но трябва да си наясно ,че ако тръгнеш с него ще имаш доста проблеми с роднините си, които са пълни с предрасъдаци.Казвам ти това ,защото съм свидетелка на такава връзка между българка и турчин и съм виждала за какво става въпрос.Ако наистина си влюбена в него пробвай ,ако нещтата се получат и задълбочат ще ти пожелая успех!Все пак щастието е на първо място... :wink:

manutd
03-28-2008, 16:33
Какво значи каквото било-било, проста овцо?
Заради такива овчи-путки като вас тука в темата сме на тоя хал!!!
Вие знаете ли кой е Васил Левски?
Знаете ли кой е Христо Ботев?
Кой е Любен Каравелов?
Раковски?
Бенковски, Каблешков и Волов?
Знаете ли какво са направили те за БЪЛГАРИЯ и срещу кого са го правили??
Знаете ли овци, какво е станало на Шипка. Някоя от вас изобщо качвала ли се е на Шипка.
А Батак да сте чували и да сте ходили?
Защото и вашите деди са загивали за свободата или вие не сте българи??
Готови сте да предадете най-ценното, което имаме!!
И там които казват че са чели история-съмнявам се !!!
Ходили ли сте в Кърджали и Разград да видите за какво става въпрос.
Че там българите са МАЛЦИНСТВО.
Какво искате да стане като със Сърбия и Косово ли?
Защото днес ще тръгнеш с тоя турчин, а утре вече ще забравиш каква си и от къде си!

О, неразумни и юроде! Поради що се срамуваш да се наречеш българин?

това знаете ли кой го е написал поне?

До момичето което каза че м/у Османската империя и Турция нямало разлика - има много много общо и Турция наследява пряко Османската империя така че това си е направо една и съща държава.
До slun4ice - с/у кой сме извършвали варварства??? Защо ти говориш наизуст???!!

и до тези които ще ме нарекат расист:
АКО РАСИСТ ОЗНАЧАВА ДА СИ БЪЛГАРИН, ДА ЗАЧИТАШ БЪЛГАСКОТО И ДА ПОМНИШ ИСТОРИЯТА - ДОБРЕ, РАСИСТ СЪМ !!!!

БЪЛГАРИНО, ПОМНИ СВОЯ РОД И ЕЗИК !!!!!

TheNewReligion
03-28-2008, 16:49
Кой е Любен Каравелов?
Раковски?
Знаете ли овци, какво е станало на Шипка. Някоя от вас изобщо качвала ли се е на Шипка.
Защото днес ще тръгнеш с тоя турчин, а утре вече ще забравиш каква си и от къде си!

О, неразумни и юроде! Поради що се срамуваш да се наречеш българин?

това знаете ли кой го е написал поне?

До момичето което каза че м/у Османската империя и Турция нямало разлика - има много много общо и Турция наследява пряко Османската империя така че това си е направо една и съща държава.
До slun4ice - с/у кой сме извършвали варварства??? Защо ти говориш наизуст???!!

и до тези които ще ме нарекат расист:
АКО РАСИСТ ОЗНАЧАВА ДА СИ БЪЛГАРИН, ДА ЗАЧИТАШ БЪЛГАСКОТО И ДА ПОМНИШ ИСТОРИЯТА - ДОБРЕ, РАСИСТ СЪМ !!!!

Kato cqlo ima neshto vqrno , ama vse pak ... :)

guesswho
03-28-2008, 18:59
не мога да слушам повече подобни глупости затова това което ще прочете ще променни корено мисленето ви!
писала го е маика ми: (която е преживяла мн повече и знае мн повече от вас хлапета такива)
като хора турците са добри и благородни.Всички поробители независми от нацията са жестоки.така например от жестокоста на българите са пищяли гърците и иогославияните-2-та световна воина. А ако говорим за турското робство то тогава наи-жестоки са били еничарите ,а всики занем,че това са българи. А и за мен е краино ограничено да поставяме всички под общ знаменател. кои са добри англичаните,руснаците..?? Това,че не сме били под тяхно робство ги прави добрите? Сега ще кажете ,че и немците са жестоки заради Хитлер,но почакаи. Хитлер е един.
сега от мен: не слушаи другите,а сърцето си. Това,че пускащ тази глупава тема показва,че не си уверена

Missing19
03-28-2008, 18:59
Е, и голяма работа като е турчин! Щом ти харесва... :-o

tsveti91
03-29-2008, 07:54
Кой е Любен Каравелов?
Раковски?

Има голяма доза истина в това мнение аз живея в Разградска област -малцинство сме ! Дискриминацията е на всякъде около мен дори и в училище .Какво ще кажете ако искаш да започнеш работа тук е задължштелно да знаете турски език :? ,възмутително нали?А относно това знаете ли кой е Васил Левски ще Ви попитам ,а знаете ли кой е предал Апостола?Мисля че сте чували -ПРЕДАЛ ГО Е БЪЛГАРИН това показва ,че всичко си е до човека и не бива да слагаме всички под общ знаменател!!!

m3ch3ncee
03-29-2008, 07:58
izoobshtoo ne se pritesnqvai che e turchin..tova nqma nikakvo znachenie shtom se haresvate i vi e dobre zaedno :grin:

zaraaa
03-29-2008, 08:00
Ti sama kaza,che e dobar i s edna duma,che e Super pak i nali se poznavate otdavna i ne si vidqla nishto losho ot nego? :) Togava opitai nishto ne gubish,davai smelo napred :)

OtherDimension
03-29-2008, 08:02
хората са го казали : добро момче, ама турче

разкарай го тоя фес! :evil:

talisman4e_
03-29-2008, 08:31
Познавам турци на които НИЕ ВЕЛИКИТЕ българи не можем да им стъпим на малкия пръст...
+1

guesswho
03-29-2008, 09:28
Кой е Любен Каравелов?
Раковски?

Има голяма доза истина в това мнение аз живея в Разградска област -малцинство сме ! Дискриминацията е на всякъде около мен дори и в училище .Какво ще кажете ако искаш да започнеш работа тук е задължштелно да знаете турски език :? ,възмутително нали?А относно това знаете ли кой е Васил Левски ще Ви попитам ,а знаете ли кой е предал Апостола?Мисля че сте чували -ПРЕДАЛ ГО Е БЪЛГАРИН това показва ,че всичко си е до човека и не бива да слагаме всички под общ знаменател!!!
браво!! :shock: по-учудена никога не сум била. Не мислях ,че 90% от вас мислят по този начин за турците!! :shock: толкова ограничено. показва само вачите умствени способности. За мен ътемата е напълно излишна, мн спорна и е по-добре да се махне :)

Rebellion_Angel
03-29-2008, 09:44

Трябва да помним историята, но защо да живеем в нея?

BrokenInnocence
03-29-2008, 10:03
Ако го харесваш толкова много наистина ли мненията на хората тук ще ти променят отношението към него?

По темата, против подобни връзки съм, ама много против. Не е нужно да живеем в историята, както се изразиха по- горе, но не трябва и да я забравяме. Мога да те уверя, че турците не са я забравили. Ако ти отидеш в Турция и си хванеш някой от там мислиш ли, че много ще ти се зарадват? Едва ли. А и едно от най- важните неща в случая- различните религии, това е нещо, което не може да се пренебрегне току- така.

vodka_f
03-29-2008, 10:37
не, че имам нещо против турците,ама не бих тръгнала с такъв ..... :D :D :D :D :D

hgfh
03-29-2008, 13:41

I kak moje izobshto da ponasqsh mirizmata mu?Nie bulgarite dokato sme bebeta roditelite ni slagat sol vav vodata ni dokato ni kapqt,tochto poradi tazi prichina kogato se potim moje da se stoi okolo nas,dokato edin individ ot turski proizhod moje da ti ebe maikata na oboqnieto 8-)[/quote]

zashto imash takova mnenie za mirizmata im ? prosto pitam de interesno mi e

vamp
03-29-2008, 16:57
Днес гадже турчин,утре фередже,1 поколение помаци/мюсюлмани/българо-мохамедани(или както искате ги наричайте гнусните мелези) и след 20 години България провинция на Турция-БУЛГАРИСТАН :-x Тъпа история,гадна тема...
Свършиха ли българите бе момиче?Как изобщо траеш миризмата на тази долна раса?Смесица от разбойници,анадолци,араби и т.н.Бегай далеч от чалмите!

djeini
03-29-2008, 17:05
Of pffff kvo ob6to ima vqrata Rebellion_Angel ne moa da razbera ,ba6tata na gadjeto mi e musulmanin i ... Rabotata ne e v tva rabotata e v tva 4e e tur4in,6tom e tur4in moje da sum rasistka moje da e vsi4ko ama ne i e rabotata s nego .Malko li ni bqxa 500 godini robstvo,lele kolko burzo zabraqt bulgarite

mon4eto
03-29-2008, 17:32
I kvo kat e tur4in :-D
Tva nqma nikakvo zna4enie ako se haresvate zemete se :)
Btw lqtoto i az hodih s tur4in kato bah na po4ivka v Turciq ama samo 3 sedmici :D i vaob6te ne mi puka6e 4e e tur4in taka 4e...ni6to ne ti kostva :)

n1ght_shadow
03-29-2008, 17:38
хайде сега всички националисти да дигнат рака (а може и крак) :grin:

if__
03-29-2008, 18:44
Ако го харесваш толкова много наистина ли мненията на хората тук ще ти променят отношението към него?

По темата, против подобни връзки съм, ама много против. Не е нужно да живеем в историята, както се изразиха по- горе, но не трябва и да я забравяме. Мога да те уверя, че турците не са я забравили. Ако ти отидеш в Турция и си хванеш някой от там мислиш ли, че много ще ти се зарадват? Едва ли. А и едно от най- важните неща в случая- различните религии, това е нещо, което не може да се пренебрегне току- така.

Майка ми е мюсюлманка, нейните родители също. Баща ми е християнин, неговите родители също. До сега никога не съм била свидетел това да е било пречка за техните отношения и отношенията на двете семейства (на мама и на тате.) Аз съм кръстена, и съм християнка, това означава ли, че трябва да мразя останалата част от семейството ми!?!

РЕЛИГИЯТА НЕ Е НИКАКВА ПРЕЧКА! МАМА И ТАТЕ СА ЖЕНЕНИ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ, ИМАТ ДВЕ ДЕЦА И СЕ ОБИЧАТ! ГОЛЯМАТА РАБОТА КОЙ КАКВО ПРОПОВЯДВА!

Извинявам се, ако обидя някой ама вие си се делете на каквото си искате! МЮСЮЛМАНИТЕ И ТУРЦИТЕ СЪЩО СА ХОРА!!!

ТАЗИ ТЕМА Е ГЛУПАВА!

+1

пффф какво като е турчин има много по чисти турци даже и от българите...а това , че го ударихте на това какво е било едно време .. едно време си е за едно време момчето нито е било там нито е било родено ,нито планувано даже и родителите му не са били защо трябва така да се отнасяте щом и джамата се харесват няма нищо лошо в това...а и това си е тяхна работа...момичето искаше съвет , а вие искарахте момчето прокажен....... :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

BrokenInnocence
03-29-2008, 19:54
Хах, на девойката с горното мнение- нищо не съм казала за хигиена или миризма. Това са абсурдни критерии, личната хигиена си е до човека.

На девойката с родителите от различни религии... Естествено, че ще подкрепяш подобни връзки, родителите ти са такива, ок. Но факта, че ТИ не разделяш хората по такива критерии не значи, че НИЕ не можем да до правим... right?

P.S. Все пак мисля, че родителите ти са изключение. Познавам туркини, чиито семейства са твърдо против връзките им с българи.

Karamel4e_to
03-29-2008, 20:13

bqh v sashtoto polojenie nii se vijdahme celuvki pregradki a y okolo 2-3 meseca nashite bqha tfardo protiv no iskah da sam s nego i tfa e no sled teq 3 meseca toi razbra che shte zaminavat za wiena i sichko prikliuchi mn mi lipsva no nqmam izbor obicham go i tfa e be turchin ispanec anglichanin albanec kafto i da e tfa si e lubov ne go ispuskai moq turchin beshe napraavo ot zlato razlichen ot vsichki dr ugi momcheta mn dobre se darjeshe s men mojeh da si spodelqm s nego darjeshe na men zatova ne go ispuskai nqma znachenie vashite kfo kazvat lubovta si e lubov

littlebaby
03-29-2008, 20:28
Нямам думи просто,колко ограничено могат да мислят хората....
Всеики си има гледна точка,но hooliganka89,защо искаш да наложиш своето мнение??Турците ни били изклали като мухи.Ами да не са само турците?Толкова народите са се гаврили с нас...И затова че са ни изклали,дай ся до 5000година да ги мразим и обиждаме,да бъдем расисти!
Никои не си избира в коя държава ще се роди...Каква вина има момчето,че е турчин?Нима той е виновен за отношението на неговите предци към българския народ?
Нима се мислиш за нещо повече та да обиждаш другите?

И недоумявам как тъпите ни даржавници позволяват да се строят джамий!Като съм пътувал и като мина през някое село и видя джамия се чудя как може да сме толкова тъпи Българите!!!!
Защо да няма?Както в Турция има български църкви,така и тук ще има джамий.Защото турците в България,както и българите в Турция не са малко.Всеки има право да се отдаде на Бога.

И към авторката:не виждам нищо лошо да излизаш с момчето.Това че е турчин не го прави по-различен.Даже напротив може да научиш нови любопитни неща относно вярата им,езика,начина им на живот. :)

SpAcE_LaDy
03-30-2008, 07:35

Мога да ти кажа, че в момента общувам с турци и са АДСКИ ЧИСТОПЛЪТНИ.. имам чувството, че българите не са толкова чистоплътни, колкото тях.. винаги миришат на парфюм, сапун и т.н.
мият си ръцете през 5 минути, д пипнат перваза, пак ще си измият ръцете.. общежитията са им супер чисти и подредени.. и изобщо не смърдят! Така че като не знаеш не говори много много.. :x

Harum_Scarum
03-30-2008, 09:03

:razz:
Само по начина по които се отнасят кам йените си(говоря за онези забрадки и т.н.) аз ли4но бих казала НЕЕЕЕЕЕ

w0sh
03-30-2008, 09:05
Как изобщо траеш миризмата на тази долна раса?Смесица от разбойници,анадолци,араби и т.н.Бегай далеч от чалмите!
човек, прочети ми горното мнение.. защото много се дразня на многознайковци, които в действителност нищо не знаят..
Ако ще да са царете на чистотата пак правят наопаки продължават да си вършат анти-българските си планове и хич не ги ебе за нас.
Затова казвам и продължавам да твърдя... турците под ножа.. след 20 години като стана 2 милиона и почнат да се разпортеждат пак ще си говорим.

cares
03-30-2008, 09:15
Neka sme rasisti ima tolkova stabilni momcheta Bulgari ti s nqkaf rqzan fes shte se hvashtash ....Vse pak naistina te sa machkali tvoq narod 500 godini a ti sega shte se zanimavashs tyrchin ... :-x

hooliganka89
03-30-2008, 09:32
Нямам думи просто,колко ограничено могат да мислят хората....
Всеики си има гледна точка,но hooliganka89,защо искаш да наложиш своето мнение??Турците ни били изклали като мухи.Ами да не са само турците?Толкова народите са се гаврили с нас...И затова че са ни изклали,дай ся до 5000година да ги мразим и обиждаме,да бъдем расисти!
Никои не си избира в коя държава ще се роди...Каква вина има момчето,че е турчин?Нима той е виновен за отношението на неговите предци към българския народ?
Нима се мислиш за нещо повече та да обиждаш другите?

И недоумявам как тъпите ни даржавници позволяват да се строят джамий!Като съм пътувал и като мина през някое село и видя джамия се чудя как може да сме толкова тъпи Българите!!!!
Защо да няма?Както в Турция има български църкви,така и тук ще има джамий.Защото турците в България,както и българите в Турция не са малко.Всеки има право да се отдаде на Бога.

И към авторката:не виждам нищо лошо да излизаш с момчето.Това че е турчин не го прави по-различен.Даже напротив може да научиш нови любопитни неща относно вярата им,езика,начина им на живот. :)

Az li sam ogranichena?I ne se opitvam da si nalag mnenieto,prosto tuk me provokiraha,che edvali ne si izmislqm vsichko koeto sam napisala.
Vseki kato si ima mnenie,ti zashto se opitvash da nalojish svoeto?
Ne bil vinoven,che e turchin i nashite predci ne sa vinovni,che sa se rodili prez tozi perido prez koito e trqbvalo da badat zaklani.
Mnogo veliki hora sa kazali mnogo neshta za nasheto jalko posobie na narod,nie sme prodajni i sega turcite edvali ne sa bogoslavqt ot nas.
Gledala sam mnogo klipove iz internet kak na bulgarski narodni praznici,turski politici govorqt na turski pred cqla Bulgariq i vsichko s prevod,abe napravo nqma kakvo da ti obesnqva,zashto ne se varnesh na 2 ili 3 stranica i vij nick Alabalaportokala,toi e slojil dostatachno krasnorechvi klipove.
I kazah i pak shte kaja,ne mi se zanimava s vas,vie ste slepi vie ne zachitate naroda si,ne vi interesuva nishto svarzano s sastoqnieto na darjavata ni.
Nie ne sme jivotni da mislim samo za sebe si,dlajni sme pone da uvajavame vsichko koeto e istarpql naroda ni.

hooliganka89
03-30-2008, 09:37

Мога да ти кажа, че в момента общувам с турци и са АДСКИ ЧИСТОПЛЪТНИ.. имам чувството, че българите не са толкова чистоплътни, колкото тях.. винаги миришат на парфюм, сапун и т.н.
мият си ръцете през 5 минути, д пипнат перваза, пак ще си измият ръцете.. общежитията са им супер чисти и подредени.. и изобщо не смърдят! Така че като не знаеш не говори много много.. :x

Izobshto ne me interesuva s koi kontaktuvash i s koi ne,poslednata grija si mi ti.
Pravite li razlika ot SPECIFICHNA mirizma na POT i ot tova,che nqkoi e nechistoplaten?Opredeleno,20 pati obqsnih razlikata ot tova da si nechistoplaten i ot tova da imash specifichna mirizma na pot,no vie ste prosti i ne moje da chetete li ne znam kade e problema,ama az sam otchaqna ot vas.

hooliganka89
03-30-2008, 09:38

zashto imash takova mnenie za mirizmata im ? prosto pitam de interesno mi e[/quote]

Kolko pati e nujno da go obesnq,che vsichki da razberat?
Spored tebe moga li na vseki po otdelno da obesnq,kakvo sam iskala da kaja?

RaI4etO
03-31-2008, 12:48
ами няма значение че е турчин например аз имам много приятели турци и са много по добри приятели дори и от някои българи в случая етническата принадлежност няма значение
време е да спрем с тези предубеждения към другите етноси и с расизма
а ваште би трябвало да те разберат...........

tsveti91
03-31-2008, 15:39
Вече 2 пъти писах по тази тема, но наистина ме заинтригува сега ще Ви разкажа за една такава връзка и за отношението на околните.Значи сестра ми ходи с турчин вече цели 10 год и много се разбират и се обичат.Моето семейство е твърдо против постояно и се месят и се карат с нея никой освен мен не я подкрепя.Неговото семейство също е против .Те са срещу всички.По скоро всички са срещу тях .Аз я подкрепям и винаги ще я подкрепям и защитавам от всички за мен най-важното е тя да е щастлива независимо с кого е.Аз лично не деля хората.Съгласна съм че трябва да се знае и помни историята, но все пак това е било много от давна и не бива да се узлобяваме.Това е .Ти сама си преценяваш.Не знам колко си влюбена и дали си гатова да се изправиш срещу всички и да защитаваш тази любов.

CataclysmicAbyss
04-01-2008, 18:39
Лелее аз съм абсолютно против всичките връзки на българи с турци!Сега ше станеш гадже с него и след една две години ше си сложиш и ти чалмата...ше създадете поколение и ето ти разрастване на тая долна и мизерна нация в НАШАТА държава.Не се ли интересувате от България бе хораа...къде изчезнаха сички патриоти.Не разбирате ли, че България бавно си отива от нас...циганите и турците се размножават като мишки.Нима е нормално да продължаваме да подминаваме проблема...управляват ни турци!Като се разходиш из центъра на Сф се чуват звуци на турски език от близката джамия..та това не се чува дори от църквата :x Наречете ме расистка не ми пука аз обичам страната си и не се срамувам, че съм БЪЛГАРКА!

Простак
04-01-2008, 18:41
Ако наистина го обичаш, нямаше и дали се замисляш да пишеш тук и да ни питаш дали това е нормално. Love is unconditional, преведи си го отнякъде!

alex_devv
04-01-2008, 20:31
жени са за него и ставай една от харема му

misSsX
04-02-2008, 08:25
mii az hodih s tur4in godina i 5 meseca predi tva mn gi mrazih i tnt 6toto mom4etata ot na6ata mahla gi iskarvaha mn lo6i ama toi be6e super dobri4ak i tnt i ne vijdam ni6to lo6o v tova da hodi6 s tur4in tva koeto e stavalo e stavalo predi 200 godini trqqli da nakarzame i tiq lapetiiki det ne sa vinovvni ne sa bili daje tam... pyk i toi e v bg vodi se byrlgarin a na va6ite ako razberat im kaji 4e nqma cel jivot da sa steb tyi4e da ne se byrkat i kvo e tva 6tom e tur4in e bokluk tva e nai typoto ne6to i izkazvane koeto moje nqkoi da dade ima mn byrlagi ama pove4eto sa ebahti leketata kvit gi ima pri bylgarite takiva gi ima i pri turcite az ne sym 4ista bylgarka imam i ruska jilka v mene si ot nqznam si koq strana i tva ko zna4i 4e trqq po4vam da gi izbivam 6tot rusnacite sa gi trepali na vremeto li ..... ako bg bqhme po umni i silni na vremeto nie 6tqhme da izqdem turciq ne tq nas ama tva e minalo.... hodi si s nego i cent da ne te pretesnqva tova 4e e tur4in..... ne hapi.. ako e to4en 6te e to4en nezavisimo kva narodnost e pyk religiqta 4e koi na na6ata vyzrast e vqrva6t..... kasmet

k0te1
04-02-2008, 11:06
I az HoDeH bLiZy GoDiNa S EdIn TuR4iN .. I Mi NaPrAvI yGrOmnY VpE4AtLeNiE 4i ToI V NqkOi Ne6tA E "Po" Ot NqKoi BG Mom4etA .. Na6tE RazBrA I IM KaZaH 4i TqH Tva Ne Gi BarKa S Koi HODq I S Koi Ne .. I Tva 4i ToI e TuR4iN Ne Me GrEeE .. No Te Se PaK BqHa MnOOyYy PrOtIf taZi VrAzKa .. I EdIn DeN ToI DyiDe U NAs .. I RoDiTeLiTe Mi GO HaReSahA .. I To MnOoYyy .. MoQ SaVeT KAM TeBE e SlEd kaT IZpiTva6 Ne6ty KAm NeGo TragNi S NeGo ... Tva 4i ToI E tUr4in .. NqMa ZnA4eeNiE :P

xXxScreamxXx
04-03-2008, 07:35
е айде стига глупости! да не е прокажен като е турчин. па и да е,какво те интересува, нали ти го харесваш?

mi tyi se nari4a distrminaciq .. ili v po tejka fomra rasiz1mm ... :? :?

elis666
04-03-2008, 14:07
:shock: Боже !Ей хора Вие ме убихте!И аз съм туркиня и к`во от това?Ако ме видите едва ли някой ще разбере, че съм туркиня!И аз съм харесвала българи, но защо така разделяте?Що за хора сте Вие?Аз нямам нищо напратив към българите!И те и ние сме хора!Нали човек в нужда се познава!А до колкото до темата щом си харесваш момчето какво лошо има в това?!?И турците могат да обичат! :smt120

niksan233
04-03-2008, 22:50
ами ако ти бях баща и разбера че ходиш с турчин нз просто.Хвани се сас сякав др ама не и турчин и то в България.Ако не сете разбрали турция се опитват пак да завладяват България.Нз може да ви излгеждам на некав луд ама е така.Четъх в един сайт за историята на ахмед доган как тои е работил за некви анти български групи.Та може и сега да работи.Как турци терористи които са обивали невинни деца в атентати сега им бяха направили чешма.Има много факти.

Всичко е заради България.

__hIlArY_dYfF__
04-04-2008, 08:46
Ще ти кажа едно не излизай с цигани/турци :grin: :-D

MaRiYa_86
04-04-2008, 11:43
Съжелявам,не искам никой да обиждам,но аз съм против също.Но това е просто лично мнение.Прави сте за чистотата и т.н. Но аз обичам България и съм патриот,интересува ме историята ни.Немога да си променя мнението за нищо на света.Нямам нищо против хората,нито против турците,но както се казва,всеки да си знае мястото.

MaRiYa_86
04-04-2008, 11:46
:shock: Боже !Ей хора Вие ме убихте!И аз съм туркиня и к`во от това?Ако ме видите едва ли някой ще разбере, че съм туркиня!И аз съм харесвала българи, но защо така разделяте?Що за хора сте Вие?Аз нямам нищо напратив към българите!И те и ние сме хора!Нали човек в нужда се познава!А до колкото до темата щом си харесваш момчето какво лошо има в това?!?И турците могат да обичат! :smt120

Ако си учила в България,смятам,че си чела малко и по история.В крайна сметка няма как да почувстваш и разбереш нещо,което не е наранило пряко теб,роднините ти и народа ти като цяло.Не казвам нищо лошо за теб,сигурна съм,че си готино момиче,но това не променя факта,че все още има българи патриоти,които няма да плюят на паметта на много от предците си.Просто история,фактология и патриотизъм,нищо лично спрямо теб.

S_L_A_D_U_R_K_A
04-04-2008, 12:23
Щщщ големи расисти сте всички, голямата работа, че бил турчин, ако е свястно момчето нищо лошо няма! Айде бе това да не ви е преди 2 века, консервативни хора! Никога не съм имала общо с някой такъв, ама нямам против

MaRiYa_86
04-04-2008, 12:31
Щщщ големи расисти сте всички, голямата работа, че бил турчин, ако е свястно момчето нищо лошо няма! Айде бе това да не ви е преди 2 века, консервативни хора! Никога не съм имала общо с някой такъв, ама нямам против

Ти нещо проблем имаш с личното мнение на хората ли? Няма да казваш кой е консервативен или не и не ми казвай кой век е,да не ти обясня аз,това няма давност.Изразявай личното си мнение както искаш,но не казвай какви са хората.А ако си българка...пак ще говорим,когато след няколко годинки държавата ни стане циганска и турска или само с мелези.Тогава пак ми разправяй,че лошо нямало.

iva_16
04-04-2008, 15:00
Олее хораа вие не сте добре!!К'во като е турчин ??!?! Има ли значение?! Чесно казано познавам едно момче което е турчин,супер готин човек, и подчертавам НЕ МИРИШЕ !! Бих казала,че излива целия парфум по себе си,както и аз :D ама това друга тема.За миналото на Българияя.. отдавна ее билоо!!!Пак и момчето е голям кавалер..Нито е черен нито нищо и някаде,някой беше казал, че познава турци които са направили повече от някой от Великите българи...ПРАВИЛНООО!аиде моля ви миришел незнам каквооо и те са хора ... в някой отношения даже са по-добри и от насс..Бахти расистите сте помислета малкоо :? Дай кат са турци да ги убиеем :smt021 я стигаа помислете малкоо ![/img]

MaRiYa_86
04-04-2008, 15:10
Не ни наричай расисти,а порастни малко и пак ела да ни напишеш мнението си.Ясно ми е за какво говориш...И аз като бях малка мислех така.Ще видиш разликата,но след няколко години.
А Ако след време пак така разсъждаваш - ОТИВАЙ В ТУРЦИЯ,ЧЕ СИ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ.

iva_16
04-04-2008, 15:13
Мнението ми винаги е едно и сащо и никога няма да го променя разбираш ли аз дори като четох всички мнения чак ми се доплака как може ? Се пак и те са хора !

MaRiYa_86
04-04-2008, 15:15
Плачи за турците,точно така.А кой ще плаче за българите,когато в тая държава останат само мелези и като те потъпкаха всичко българско.
Не искам да се карам с теб.Влез в раздела "За България и всички,които я напуснаха",прочети някои теми там.И ако си наистина българка,би следвало да се замислиш!

iva_16
04-04-2008, 15:19
Аа извинявай и аз не искам да се караме ама след като турците са в България значи са част от нас и чесно казано аз не намирам разлика междо турци и българи единственото е че аз съм Българка и такава оставам за ВИНАГИ!! но Все пак замисли се и за тях.. :))

MaRiYa_86
04-04-2008, 15:21
Мисля,че с теб можем да си поговорим доста по тая тема.Уважавам мнението ти,защото може би си имаш свои доводи.Но аз си имам също и то основателни.Нищо лично и до скоро,сега съм на работа.

iva_16
04-04-2008, 15:24
Права си всеки има собствено мнение :))) съжелявам но никога няма да си променя мнението за турците :)) ) ) пеиятна работа

04-04-2008, 15:58
Един много близък мой приятел има турска кръв - майка му е туркиня. Нито е по-малко човек, нито е повече благодарение на произхода си. Като личност вероятно слага в малкия си джоб половината форум... Това, разбира се, е субективно. Но няколко такива хора в моя живот са ме научили да гледам първо човека, после кръвта. Не винаги са свързани със знак за равенство.

Пък който иска, нека ме смята за заблудена. Факт - не съм националистка. Почти не ме е грижа за нациите по принцип, за добро или зло. Интересува ме само и единствено човека...

Може би затова любовта между двама от различни етноси не ми се струва така невъзможна, както на някои.

tsveti91
04-04-2008, 16:08
Въобще не ме интересува,ако си ми баща какво ще стане.Аз си имам един на главата.Приятеля ми е турчин.Заедно сме вече 8 месеца.Взаимоотношенията ни са толкова истински и предани.Не съм срещала човек като него.Наслушала съм се на всякакви обиди и вече дори не ми прави впечатление.Винаги ще има такива,които да са против.интересно обаче,ако беше американец или дори негаър - може би хората щяха да си шушкат: виж я ,каде го намери тоя американец! Така се дразня на такива ,които нямат личен живот и се бъркат във взаимоотношенията на другите.За мен преди всяка народност и религия ,той е човек.Наясно съм с чувствата си към него и съм готова да се боря докрай за любовта ни ,независимо мнението на другите за него.Аз съм сигурна,че баща ми допусни ли го до живота си и разбере ли що за човек е ще го приеме.А колкото до едно време -нищо не отричам ,но немога заради такива предрасъдаци да оставя човека ,които обичам с цялото си сърце да си отиде.има неща които пропуснеш ли ги ,рискуваш да съжаляваш цял живот.неискам след време да се обвинявам и да се питам,какво ли е щяло да бъде,ако имах малко повече смелост да се противопоставя и да се боря за любовта си.така ,че кои каквото иска да говори.никой неможе да го разбере ,ако не го изпита.

БРАВО и пожелавам УСПЕХ на Вашата връзка!!! :)

e_21.11
04-04-2008, 16:28
^^ И аз ви пожелавам много любов и щастие,защото едно здраво мислещо момиче като теб ги заслужава.

Vilsy
04-04-2008, 17:34
Turcite ne sa li normalni hora?

irenka818
04-04-2008, 19:37
Божееее не мога да я разбера тази дискриминация....по-полека...в една държава живеем...дали турци, дали българи, дали цигани всички сме хора...всеки човек си има индивидуалност и не е редно да се съди за него по народността му...тия коментари ми звучат много старомодно...как може да сте с толкова остаряло мислене :lol:

webeli
04-04-2008, 20:32
Искам да кажа че българите сме много по гадни същества ...та нали ядем от един хляб бе.. кви са тея глупости човек не може се съди по расата, секи един човек се изгражда като личност независимо какъв е и това, че повечето българите са расисти показва само и единствено колко са ограничини за това България е на заден план в сякво отношение и докато европейците се развиват тука некви пикли се опитват да правят съчинения расъжденя кой как миришел, и меришел защото бил различен от неината раса,самата тя незнае с къв происхот е пък тръгнала на професор да се прави ае моля ви се... праите се на Хитър Петър а от Далече си личи ограничения Бай Ганьо с много претенций кой къв е,но всщост капка мозък нямяте за себе си...за тва не се раздаваите много,... :razz:

nikoll111
04-04-2008, 21:10
awe tur4in surbin amerikanec ... kvoooo ???? ima li nqkvo zna4enie ????? nali e pe4en ????

simonchety
04-04-2008, 22:39
:booooomb:

s075010
04-05-2008, 02:29
Пфф Говориш така сякаш е някакъв боклук или ти така ги въсприемаш турците като боклуци?? Я няма съжелявам за откровението ама познавам много турци и цигани които са много по по4ени от много българи така 4е...... :booooomb:

dAnieLkaaa
04-05-2008, 07:06
няма граници за любовта ..

tvoqta__me4ta
04-05-2008, 07:52
http://vbox7.com/play:3bcba102

Iskam predi vsi4ki da govorite da poglednete tova klip4e...nai mnogo se draznq na momi4eta koito se jenat ili trugvat sus turci ili koito i da e bilo...zatova Bulgariq ima otricatelen estestven prinos(ni6to li4no kam momi4eto tq edva li 6te sedne da se jeni z anewgo ama ne se znae vsi4ko se slu4va) :x Vijte tqhnoto otno6enie kam nas predi nie da izlezem mnogo "4ove4ni"

S_L_A_D_U_R_K_A
04-05-2008, 08:23

Ти нещо проблем имаш с личното мнение на хората ли? Няма да казваш кой е консервативен или не и не ми казвай кой век е,да не ти обясня аз,това няма давност.Изразявай личното си мнение както искаш,но не казвай какви са хората.А ако си българка...пак ще говорим,когато след няколко годинки държавата ни стане циганска и турска или само с мелези.Тогава пак ми разправяй,че лошо нямало.
Това е форум и всеки може да се изразява свободно и айде обясни ми кой век е! Това е мойто мнение, хората не мгат да се съдят по това каква народност са, не трябва да ги дискриминираме, заради това какви са се родили, никой не си избира какъв да се роди!Разгледах ти всичките мнение по темата и немога да разбера защо толкова се палиш, какво са ти направили турците на теб лично та с мнението си трябва да обиждаш всички турци, всеки е различен! Не може за един случай да съдиш всички!

S_L_A_D_U_R_K_A
04-05-2008, 08:27

Iskam predi vsi4ki da govorite da poglednete tova klip4e...nai mnogo se draznq na momi4eta koito se jenat ili trugvat sus turci ili koito i da e bilo...zatova Bulgariq ima otricatelen estestven prinos(ni6to li4no kam momi4eto tq edva li 6te sedne da se jeni z anewgo ama ne se znae vsi4ko se slu4va) :x Vijte tqhnoto otno6enie kam nas predi nie da izlezem mnogo "4ove4ni"
А такова нещо като Отрицателен естествен принос няма, има Отрицателен естествен прираст и той не е отрицателен, защото българи се женят за турци, а защото броят на починалите е по голям от броят на родените!

sweet_bebok
04-05-2008, 08:30
em shom si luda po nego..probvaite 1 sedmica vij nakude otiat neshtata i takam :-P :booooomb: [/b]

tvoqta__me4ta
04-05-2008, 08:35

А такова нещо като Отрицателен естествен принос няма, има Отрицателен естествен прираст и той не е отрицателен, защото българи се женят за турци, а защото броят на починалите е по голям от броят на родените!

4akai malko v momenta ne samo 4e mnogo bulgari izbqgaha ot Bulgaria jenite ne iskat da rajdat poradi mnogo pri4ini glavno finansovi(poznavam takiva koito i ot sueta ne6tat) tva s po4inalite su6to e vqrno i kvo ako sqka bulgarka se hvane s tur4in kakvo 6te stane...hah mi to i ciganite sa golemi veselqci daite si hvanem i po edin mangal...

gabi_94
04-05-2008, 08:40
еми според мен не е чак такава пречка, то зависи и от теб де, колко го харесваш, много ли ти е гадно че е турчин. За любовта няма граници, ако наистина се харесвате, защо да не бъдете заедно. Аз познавам едно момиче дето вече 2 години ходи с турчин и много се обичат, той даже не знае турски и въобще не прилича на турчин. Много е добър, мил и много се обичат двамата. Ако нямаш други причини по които да не го харесваш, какъв е проблема? Освен това всички хора са различни - добри или лоши, няма значение какви са - българи или турци. Ако мислиш че е достатъчно добър и ще се отнаса достатъчно добре с теб знаеш какво да правиш. И нас няма смисъл да ни слушаш, защото всеки има различно мнение, послушай сърцето си.

S_L_A_D_U_R_K_A
04-05-2008, 08:43

4akai malko v momenta ne samo 4e mnogo bulgari izbqgaha ot Bulgaria jenite ne iskat da rajdat poradi mnogo pri4ini glavno finansovi(poznavam takiva koito i ot sueta ne6tat) tva s po4inalite su6to e vqrno i kvo ako sqka bulgarka se hvane s tur4in kakvo 6te stane...hah mi to i ciganite sa golemi veselqci daite si hvanem i po edin mangal...
Виж сега аз ти обясних как се определя естественият прираст, че е разликата между живородените деца и починалите и за Б-я до 2005 година е -5,4 промила! Има много фактори определящи ест прираст, ако искаш мога да ти ги кажа, но никъде не се казва броят на турците в Б-я пък и няма как всяка българка да се хване с турчин! 83,6% са българите и 9,5% турците в Б-я , така че има много време да ни стигнат, а другото, което е всички забравихме проблема на момичето и почнахме на расова основа да дискутираме! Момичето няма да се жени за него какво я нападате, че била срам

tvoqta__me4ta
04-05-2008, 08:51
Na men ne mi se spori ne gi haresvam i tova e li4no moe mnenie za6toto turcite vsqka godina se prismivat i na armenskiq narod zaredi genocida koito im nalojiha 2000 000 nevinno izbiti hora(malko se otklonih ot temata) za6to da gi obi4ame te sa edno gadno pleme koeto samo nepriqtnosti e suzdavalo...(pak moe mnenie ne go nalagam na nikoi)

S_L_A_D_U_R_K_A
04-05-2008, 08:58
Na men ne mi se spori ne gi haresvam i tova e li4no moe mnenie za6toto turcite vsqka godina se prismivat i na armenskiq narod zaredi genocida koito im nalojiha 2000 000 nevinno izbiti hora(malko se otklonih ot temata) za6to da gi obi4ame te sa edno gadno pleme koeto samo nepriqtnosti e suzdavalo...(pak moe mnenie ne go nalagam na nikoi)
Разбира се, че имаш право на мнение, никой не казва да ги обичаме, ама и да не ги мразим!

MaRiYa_86
04-05-2008, 17:59
Нямам нищо лично спрямо теб!Извинявай,ако съм те обидила.Паля се само поради 1 причина.Защото от начина ,по които разсъждаваш,не само относно турците и т.н. разбирам,че си много готино и умно момиче и ме е яд,че такива като теб избират този път.И да,имам си причини,за да се паля.Истината е,че преди няколко години бях в твоята ситуация и не полсушах хора,които са минали от там преди мен.Мислех също като теб.Сега съжелявам.В крайна сметка предполагам,че трябва и ти да опиташ.Докато не се опариш няма да приемеш нашите съвети.Грешките учат.А има и вероятност твоето момче да е от малкото изключения и ти пожелавам да е така.Важното е да си щастлива и дано на така стане,но наистина се съмнявам...
И пак ти казвам,не се паля просто,за да се карам с теб,а защото неискам да съжеляваш.Сигурно си мислиш, кво ли съм се притеснила за теб...Не те познавам,но знам в каква ситуация бях аз и не ти пожелавам същото.Просто знай,че има прекрасни български момчета и мъже,които са гордост за България.Те могат да бъдат достатъчно мили,достатъчно кавалери,достатъчно верни и честни,и достатъчно умни и красиви.Това просто от личен опит го казвам.Успех ти пожелавам във връзките ти и дано някой ден наистина си щастлива и ако си с някой прекрасно българско момче,ще се радвам повече.

GreenFairy
04-05-2008, 18:09
И кво, турците не са ли хора?!

kisskiss96
04-05-2008, 19:33
NeZnaM No Ne Mi GoVoRi zA tuRci pLS 4e iMaM Lo6 sPoMeN No aKo IskA6 tRuGvaI s NeGo Kfo KaTo e TuR4iN :)

gerinceto
04-05-2008, 20:04

ARToftheDEVIL
04-06-2008, 11:24
човека е важен да ама
аз лично съм супер против смесени вразки
тая нашта държава съвсем.....
нямам нищо против турци и цигни и еврей и всякви като отделни личности
мразя ги като общество
аз ако ти бях майка нямаше да позволя такова нещо
все пак
твой избор

ARToftheDEVIL
04-09-2008, 15:12
whatever...всеки си решава сам

find_m3
04-09-2008, 15:15
кво като е турчин?

SpiDer__GirL
04-11-2008, 08:16
Dobre de... i k`vo kato e tur4in?!K`vo kato ima turska kryv?! K`vi sa teq mizerii? Kakvo mu e ujasnoto da si tur4in ne moga da si obqsnq :o

Erica
04-12-2008, 08:03
83,6% са българите и 9,5% турците в Б-я , така че има много време да ни стигнат, [/color][/b][/i]

Tova realno li e?Zashoto kato se zamislq samo v Tyrgovishtka oblast kolko sa mnogo pokrai

xercu
04-12-2008, 08:21
Абе стига с това :"свършиха ли се българите за теб?"Вече направо се уляхте и се изтъркахте.Неможе да заповядваш на сърцето си и да му казваш: "Ще се влюбиш в тоя,а ония там ще го мразиш ,само защото е турчин."Сърцето не прави разлика между религия и народност,за него важен е човека! ... на сърцето не можеш да заповядаш , но на мозъка... В Турция отношението на турците към българите не е много добронамерено ... А тук да си ги пазите , само защото познавате няколко турчета , които са с български произход и са пичове - не е на добре ...

FiRe_LaDy
04-12-2008, 12:48
Не мисле,че това има някакво значение.Едната ми най - добра приятелка обича от няколко години турчин и е хдила с него.Никой не намира за странно и каквото искаш го наричай това да бъде тя с турчин.И те са хора като нас ... ама ти си решаваш !

glam0r0us
04-12-2008, 13:01
Единственото, което има значение е дали ти го харесваш. Според мен прекалено много се влияеш от чуждото мнение :roll: Казваш си: "Какво ли ще си помислят за мен?" и куп въпроси от този сорт. Ако момчето е печено и те кефи хич да не ти пука :P Това си е твоя живот и ти решаваш какво да правиш с него :) Аз направих подобна грешка преди и много сбърках: тръгнах с момче, за което всички ми казваха, че е много печен и свестен, а накрая нищо не излезе ... но няма значение! Това си е твоя живот, затова го използвай на мах :-P

Sweet_Play_F
04-12-2008, 14:21
Малко са българи ти при турчин отиде браво на тебе мойте поздравления :x

S1glasna s1m

Spider4eto
04-12-2008, 14:23
и турците са хора. А и то сърцето не пита в българин или да се влюбиш. Друг обаче ще е проблема ако родителите(твоите или пък неговите) не одобряват връзката ви. Тогава ще е малко по-трудно

Valentin123
05-07-2008, 06:46
Ти не си Българка!Как ще излизаш с турчин?! :shock:

BurnInMyLight
05-07-2008, 07:50
Ооо я стига...Нали за любовта няма граници...Известно ли ти е,че създателя на османската нация е бил не кой да е,а брата на хан Аспарух - Алцек.Излиза,че българи и турци са първи братовчеди.Да си призная...аз също тая една ненавист към турците :? обаче и аз бях влюбен в туркиня - много красива,забавна...Притесняв ах се как ще се приеме това,че съм влюбен в момиче,която проповядва различна религия и затова се отдръпнах от нея.Голяма грешка...После съжалявах.Ако не искаш да страдаш,посръпи както те съветва сърцето,не околните.Живота си е твой,не техен.Късмет :)
П.П. Мисля,че това е първият ми сериозен пост в тоя форум.До сега го удрях на простотия...Чакам аплодисменти 8)

Wrathchild
05-07-2008, 09:50
Вие май не разбрахте, че мозъка обича, а не сърцето, както и че това за сърцето, са просто метафори...

BurnInMyLight
05-07-2008, 10:13
Вие май не разбрахте, че мозъка обича, а не сърцето, както и че това за сърцето, са просто метафори...
Като видя любимото момиче не ми тъпка мозъка...

meds15
05-07-2008, 12:03
[quote=Просто Гост]
Еми замисляла ли си се,че в дезодорантите има алкохолно съдържание,а алкохола е забранен(според исляма)

Valentin123
05-07-2008, 17:01
Ооо я стига...Нали за любовта няма граници...Известно ли ти е,че създателя на османската нация е бил не кой да е,а брата на хан Аспарух - Алцек.Излиза,че българи и турци са първи братовчеди.
Колко имаш по история?

DjuDjiTo
05-07-2008, 17:38
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: извинете ме .... но сме 21 ВЕК ВСЕ ПАК!!!! турчин, българин все тая.... ако не ти каже, че е турчин ... как ще разбереш,а?!!! извинявайте много....... има турци, които са много по-хубави от българите... а тва за миризмата..... :? ........ мислех, че вече сме преудоляли РАСИЗМА....... :shock: :shock: :shock:

corvus corax
05-08-2008, 00:53
Абе моме ти полудела ли си? Знаеш ли какво става като ти излезе име че си се таковала с турци???А ще бъде допълвано "и цигани"...
Не си слагай петно на името ти , което ще носиш до гроб!Помисли си добре, наистина ли искаш след 10-15 години да миеш някой гнусен под, да си женена за някой пропаднал пияница дето ще те бие по 3 пъти дневно и ще те псува на всеки две минути? Защото само такъв ще вземе някоя , която се е изтаковала с турчин.Факт! Не си даваш сметка за какво става въпрос, не всички грешки са поправими за съжаление, понякога се плаща цял живот за една такава глупост

alex_devv
05-08-2008, 06:30
много важно

SK_SHaDoW
05-08-2008, 11:04
:shock: За мен това е неприемливо... Просто не знам как някой може да преглътне 500 години ей така... Ще кажеш, какво е виновен той за това, което е станало преди. Вярно, не е, но просто мисълта, че можеш да обичаш "сина на този, който е убил баща ти" трябва да те накара да си помислиш. Само преди 100-200 години предците на този твой "приятел" са избивали твоите, и ако се чувстваш поне малко Българка и имаш достойнство, трябва да разбереш, че това е унижение(бил той "пич" или не). България пропада, не защото някой ни натиска надолу, а защото ние сами си го правим... Нациите загиват, не заради войни и болести, а заради претопяване(ако знаеш изобщо какво е това). Вие утре ще тръгнете и с цигани, които са почти 1/3 от населението... Представете си какво ще стане.
А ако случайно (не знам на колко години си), но ако случайно се замислиш дори да се жениш с него естествено, че той ще настоява децата му да са мюсюлмани и с турски имена... Резил... Преди време не са могли да ни потурчат на сила, а сега ние сами се потурчваме.
Такива Българи не ни трябват...
Ако някой има нещо против изказването ми или някакъв отговор да ми пише в скайп, защото сигурно повече няма да вляза в тоя форум, просто случайно попаднах на тая тема и реших, че си заслужава писането. skype - sk_shadow

gLoRiOuS_aNGeL
05-08-2008, 21:51
На колко години си?Съжалявам,че не отговарям,но мисля,че възрастта има голямо значение...

GLeZoRanA
05-09-2008, 12:14
Здравейте!Излизам с едно момче,което е турчин .. Под ножа !!!!!

Dez Fafara
05-09-2008, 13:29
Турковете са шибани хора 100% приебават всеки освен техния "вид" ако мога така да се изразя.

angelofdark
05-09-2008, 13:33
Ти луда ли си :x :-x как ще излизаш с турчин :-x :x :shock:

children of bodom
05-11-2008, 13:58
Яна турчина либила,
ем го либила, лъгала
и на шега го държала.
Турчин си шега не знае,
хора на годеж запрати.
Янка годежа повърна.
Турчин се люто разсърди,
па си на Янка думаше:
- Либе ле, Янке, либе ле,
що ми годежа повърна?
Янка турчино говори:
- Турчине, луда гидийо,
бива ли това да стане:
българка турчин да земе?
:x :?

miss_ludataa
05-25-2008, 07:56
TURCITE NA SAPUN...MRAZQ GI IZ4ADIQ NEDUGAVI ...BOKLUCI.DA MRUT DO EDIN ................. :-x :-x :-x :-x

barbie_94
05-25-2008, 08:37
е айде стига глупости! да не е прокажен като е турчин. па и да е,какво те интересува, нали ти го харесваш?+1

pi4kite_92
05-26-2008, 16:20
i sq posledno hvana li se s nego ili ne? :) :booooomb: :smt002 :smt021 :|

plezliooo
05-27-2008, 20:57

kaji mu ne i go izgoni ot jivota si i go zabravi kaji mu da si hodi v turciq i tam da si tursi jena v harema a ne v Bulgariq !!!

led_i_ogyn
05-27-2008, 22:07
Няма причина според мен да не тръгнеш с него...Има неща,които ако изпуснем веднъж няма как да ги върнем...Гледай ти да си добре...Не трябва да ти пука от мнението на другите!

жУси
05-28-2008, 09:55
Само при мисълта че е турчин трябва да го разкараш

chocoleptic
05-28-2008, 11:10
ее нали за любовта няма граници,пък народността е от най-малко значение !

blufer_1
05-28-2008, 18:56
ами аз бих ти казал да се гръмнеш има толко хубави българи ти с турчин излизаш

master_of_disaster
05-28-2008, 19:11
Аха.

Ophelia
05-28-2008, 19:30
Ходила съм с турчин даже първият ми път беше с него ... след тва го намразих и сичките турци :lol: проста нация и са много подли всичките!!!

master_of_disaster
05-28-2008, 20:01
колко турци познаваш?

alaska
05-28-2008, 23:20

еми да си призная съм напълно СЪГЛАСЕН с думите ти, мислех да отговоря и аз но ти беше изчерпателна! :) :smt006 :smt023

kelcie
05-29-2008, 00:11
Офф, ми нали го харесваш и "обичаш" има ли значение какъв е? Циганин или турчин, нали все пак е човек. И ти сама каза че много добър и вниматален и че иска да е с теб, и ти искаш. Тогава му кажи да. А на родителите им кажи просто как стоят нещата и какво чустваш към момчето, не ги лъжи, макари аз много пъти съм ги лъгала за такива неща (момчета) но сега не говорим за мен. Важното е да се харесвате и двамата, няма значение какъв си.

psychopath
05-29-2008, 02:47
турците под ножО

sieg heil!
14/88!

:D

ебавам се...твоя си работа, все пак теб ще те чука не мен :>

psychopath
05-29-2008, 02:50
сега се сетих....

щом си задаваш въпроса (питаш в някъв форум...предимно с дечковци дали да ходиш с момче, което би трябвало да харесваш и дори евентуално да обичаш) дали да си с него (защото някой не възприема народността му) значи не го харесваш чак толкова...(че да си с него)
няма смисъл :)
ако го харесваше истински, нямаше да ти пука какво мислят другите, нито че е турчин...

не му губи времето просто...

Druidpower
09-01-2008, 21:11
Ходила съм с турчин даже първият ми път беше с него ... след тва го намразих и сичките турци :lol: проста нация и са много подли всичките!!!
За такива, като теб мога само да кажа следното. Заинтересувай се за думичката "телегония".
"Ако както нас, нямате никаква представа, какво означава телегония, това е нормално.

През последните два века, някой внимателно и квалифицирано е заличавал от всички библиотеки или съсредоточия на научни знания по света, всичко отнасящо се до това знание. Прочистени са всички, всички източници, по целия свят - научни трудове, позовавания, препратки, библиотечни регистри, анотации, реферативни справки и пр.
Някой почти е успял да превърне телегонията в езотерично знание. Почти!
През 18 век, един случай от практиката, провокирал научните интереси на двама учени в Англия и Русия, които самостоятелно се заели с научни изследвания и постигнали определени научни резултати, които публикували самостоятелно. Именно тези изследвания и публикации по въпросите на телегонията стават обект на заличаване.
През 18 век, конете са заемали важно място в производството, преди всичко като движеща сила. Ето защо на един лорд - собственик на конезавод му хрумнала идеята да направи конете си по-силни и издържливи, като ги кръстоса със зебри. Заделили един определен брой млади кобилки и ги случили с мъжки зебри. За съжаление не се получило нищо - кобилките не се заплождали. По-късно ще се окаже, че причината е хромозомна несъвместимост. Ето защо прекратили експериментите. Но историята не свършила до тук. След няколко години, въпросните млади кобилки, покривани от нормални, чистокръвни жребци дали поколение с явни екстериорни и органични белези на зебри.
Именно това е предизвикало научните интереси на един известен британски учен-изследовател от кръга на Чарлс Дарвин и руския му колега. Започвайки отделно проучвания, те се натъкнали и на други факти от практиката - оказало се, че сред развъждащите породисти гълъби и кучета, отдавна се знае, че гълъбица или кучка покривана от непородисти, диви гълъби или непородисти кучета, вече и с нарушена чистотата на породата и поколенията им не са чисти породи.

И все пак, за какво става въпрос?
В превод телегония би трявало да означава нещо като "отдалечено (дистанционно) раждане"

Има ли всичко това някакво отношение към човека?

Оказва се, че има!
Доколкото телегонията е част от живота, без някой да го е замислял, животът, като че ли сам заложил предпоставки за експеримент и сред хората.

Всичко започнало в дните на VІ Свеговен фестивал на младежта и студентите в Москва.
Не е много ясно как делегациите от Воронежка област и от една африканска страна са се срещнали и какво е станало.
Ясно е обаче, че млади девици от Воронежко са правили секс с африкански младежи.
Минало време и момичетата от Воронежка област се изпоомъжили за местни момчета.
И всичко щяло да е както трябва, ако не се родили след време от бели бащи няколко мулатчета
Още по-странно е, че една от въпросните девици родила бяло момиченце, което след време от бял мъж, дало живот на мулатче.

Работата е там, че през онези години във Воронежка област изобщо не са пребивавали негри.
Дори да предположим, че тези морално конфузни събития са превлекли вниманието на местните или дори съюзни медицински органи и са били предприети генетични тестове за бащинство, то резултатите нищо не биха доказали - бащата на децата е щял да се окаже съвсем техния генетичен баща.

А най-странното в случая е факта, че на тези събития обърнали внимание само представители на местните ортодоксални църкви. Те информирали висшия клир в Москва - там някой съвсем сериозно се заел с проблема и тогава попаднали на трудовете по телегония в библиотечните фондове на Руската православна църква.
Единственото място на планетата, където трудовете на двамата учени са били опазени.

И така, днес, един съвременен, непредубеден изследовател на историята на науката, би стигнал до извода, че има нещо ненормално във факта, че научните изследвания са били преустаовени, че от тогава нищо повече не е направено в тази научна област и което е още по-странно - защо днес нищо не се прави при наличието на нови научно-изследователски методи и развитието на генетиката в частност?
Отговор може да се намери косвено, не изследвайки историята на науката, а в съвсем друга област.
Не е вярно, че нищо не се прави!
Прави се, прави се и то много. Прави се не от вчера и от днес!
За съжаление, прави се много, но не в научни лаборатории и научни центрове, а в ... Холивуд.

Възпрепятстването на финансиране за изследвания в телегонията се съпровожда в продуцирането на гигантски бълвоч от филми и видео, перфидно проповядващи безогледен промискуитет (безразборни сексуални контакти).

Телегонията може да се нарече и наука за Девственоста.
Оказва се, че не е толкова важно кога едно момиче губи девственоста си, а от кого.

User posted image

Случайно ли е, че природата е създала Химена?
Нищо в природата не е случайно в този смисъл.

Разкъсването на Химена, дефлорирането, стартира програма в организма, имаща за цел генетична рекомбинация, която използва генетичен материал от партньора на младото момиче, с вероятна цел, създаване на генетични предпоставки за формиране на следващото поколение.

Излиза, че следващото поколение е резултат от генетичен принос, както на майката и бащата, така и от онзи, който може да се нарече първият.
Знания за телегонията със сигурност са били известни на онези български жени, които би следвало да честваме на Бабин ден. Не е чудно, че превръщането на Бабин ден в Ден на родилната помощ е послужило и за превръщането на телегонията в изгубено знание.
Някой обаче, заличавайки следите он научните изследвания по телегония от 18-ти век, ги е превърнал в езотерични знания. Никак не е случайно, че все още, наследяващите позицията на Аарон, като главен религиозен деец в Синедриона (Съвета на еврейските мъдреци) задължително се жени за еврейска девственица. Това е закон произтичащ от знания по телегония.
Въпросът за достоверноста на изложеното по-горе, остава открит, независимо от приведените факти. Естествено е, за онези от нас, които отхвърлят безапелационно и отказват да обсъждат аргументи за съществуване на конспирация срещу човечеството и наличие на задкулисие, аргументите за повсеместно унищожение на трудовете по телегония, да не могат да са достатъчно доказателство.
При това положение, остава да се обърнем към преки аргумунти от областта на човешката физиология и дори от сексологията. Ето поне два подобни аргумента:
Каква може да бъде ролята на Хименовата ципа? Щом Природата е създала този орган, каква е неговата функционална предопределеност? Преди дни, беше открита ролята на друг един подобен орган - апендикса. Оказа се, че неговата задача в организма е да запазва, съхранява и възпроизвежда образци от бактериални култури в стомашно-чревния тракт, когато тай е подложен на масирана атака от антибиотици. Изкуствено синтезираните антибиотици датират от средата на миналото столетие, но природните антибиотици са с нас още от зората на човечеството. Спомняме си, че в една развита европейска страна апендиксите на новородените се отстраняваха почти веднага. На дневен ред са сливиците, които също са с неустановена функционалност.
Друг аргумент, може да бъде, типологията на сексуалноста при мъжете. Един от тях е маркиран от сексологията и като особен тип (стремеж към съвокупляване с девственици) си е останал висящ без съответното обяснение със знания от телегонията.
Множество аргументи "за" могат да се приведат от традициите и обичаите, както и от литературата."
Честито! Неродените ти деца са отчасти турчета. Дори баща им да е някое нормално българско момче със светла кожа, руса коса и сини очи. Ако останалите малки девственици в този форум още искат да пробват първия си път с чужденци да пробват с черни африканци. Ефекта ще е подсилен и директно ще вадите на бъдещите си съпрузи мулатчета. Ако ви се струва фантастика това, което пише в линка дето ви дадох, най-добре да се убедите и да яхнете черните жребчета. После се чудим защо има демографски срив. Хубави българки седят на една маса или в една кола с мургуляци, навеждат се да им правят масажи, дават си задниците, мургавелите ги заебават и си отиват при мургавите съпруги, раждат им мургави копеленца, които бързо изоставят в родилните домове, за да не ги видят майка им и баща им как са омаскарили рода. На българката и тръгна лошо име в Европа и на авторката на темата и на всички като нея им пожелавам да им дойде акъла късно, отколкото никога. А на девствените момичета, които не виждат нищо лошо в това един съвет от мен: за къде да бързате, който търси намира. Свестни български момчета познавам много. Много от тях са без приятелки и познайте защо. Ще ви улесня. Защото срещат само момичета с разпуснато поведение, и обличащи се като курви. Как очаквате да си намерите свестен приятел, като се обилчате така? От мен толкоз по темата. Казах.

Viche
09-01-2008, 21:52
Няма значение дали е българин или турчин ако го харесваш тръгни с него...

Lost_Kiss
09-01-2008, 21:57

Напълно съм съгласна... Нямам какво да добавя.. .. :?

258
09-01-2008, 22:03
Днес разбрах,че един мой много добър приятел,е турчин.И това с нищо не променя отношението ми към него.Така че,не би ми пречело. ;)

KrIsI_AxA
09-01-2008, 22:22

Напълно съм съгласна... Нямам какво да добавя.. .. :?

Еми не искам да повтарям другите!

zaraaa
09-01-2008, 22:25
Наистина кофти, ама щом той е готин значи всичко би трябвало да е ок :) В най-лошия случай ако нещо не ти хареса винаги можете да се разделите. На вашите не бързай да им казваш:)

+10 Не съм расистка и мисля, че щом момчето е добро и свястно, можеш да пробваш, няма значение, че е турчин :) Но все пак излез с него още няколко пъти, опознай го добре, преди да пристъпиш към нещо по-сериозно :)

pavkata91
09-01-2008, 22:34

Не че се подмазвам на мода ама..баща ми строител и наистина..турците са си работливи..смисъл с тези които е бачкал..и хич никви проблеми с тях..колега тфа колега онова.Иначе против (някои) турци нищо нямам..Е имам в класа си един турчин арабин ли е ебали му майката къв е ама много се отваря..ама кат отвориш клапата тоя си затваря своята..В София познавах един турчин..супер печен тип..винаги готов да ти подаде ръка..много българи са го маризили поради тъпата причина че сме им били роби..ем хубаво били сме им роби,лизали сме им подметките..не означава че и ние трябва да им правим мръсотия. Циганина номер 1 по мързеливост..после сме ние..накрая турчина..мама му стара турчина бачка повече от нас..няма значение че трябва да храни 15 гърла..Ние 4 гърла не можем да изхраним те цели 15 хранят че и повече.Модератора си е прав..хич не можем да им стъпим на пръста. Иначе към авторката. Всеки има право да избира с кой да ходи. Както знаем вече е легално в Сан Франциско да се женят гейове и лезбоси,е вярно..трябва да има родителски контрол с кой ходиш и т.н. но мене са си ме оставили от край време да си редя сам мозайката и съм си я подредил как си трябва. Щом се харесвате и обичате..действайте ;-) Любовта е по важна от това какво ще ти кажат хората. Както в една песен на Тоto се пее. Love is always on top.Love is always on time. Айде и умната :)

Prophecy
09-01-2008, 22:43
Ми като искаш ходи с резан читак ... тва си е твоя работа

Princesa7a
09-02-2008, 07:28
izvinqqi mackata deto e pusnala temata toq tur4in sly4aino da jivee f sf :?

MidnightCreep
09-02-2008, 10:22
Може да не е нечистоплътен,тъпоумен и нагъл,какво като е турчин.Всеки е сам за себе си.

Ние, "великите българи",сме съвкупност от много хора,които притежават абсолютно различни характери.Опита за ирония беше неуместен и неблагодарен,може би.

NaughtyWhisper
09-02-2008, 10:27
Както някои турци са боклуци, така такива са и някои българи, американци, гърци и т.н.
Не можеш да съдиш човек само заради народността му.

Щом е свестен, защо да не се вижда с него?