PDA

View Full Version : Какви проблеми има вашия клас? :)

Slave4You
03-26-2008, 19:36
Ми всичко е ясно. Какви проблеми мислите че има класа ви? Каквито и да са :Р

5StaR
03-26-2008, 19:54
Никой не е носил пиене в даскало напоследък и направо се чуда какво става :>

tItEufFf
03-26-2008, 20:35
алкохолици, пушачи, тревомани, наркомани .. :)

Naman07
03-26-2008, 20:51
Всякакви .... буквално!! :booooomb: 8-) :D

Blab
03-26-2008, 20:57
Множество богати мамини синчета, които чак сега се сетиха да влизат в пубертета.(на по 18-19 са)
Хора, които не знаят кои са, какво искат от живота... и прочие.
Има и такива, за които да се напиеш като гъз е най-големият кеф и цел №1 за деня.(всеки ден)

Иначе, ако говорим за училищни проблеми.
Класът ни е най-обсъжданият в училище.
За гонене сме всички.
Но, скоро се изнасяме... и слава Богу.

Seducti0n
03-26-2008, 22:01
Според мен дисциплината ни е най-големият проблем.
Като цяло харесвам класа си, не сме идеални, но все пак... :)

5StaR
03-26-2008, 23:01
Според мен дисциплината ни е най-големият проблем.
Като цяло харесвам класа си, не сме идеални, но все пак... :)

Ти на колко си/кой клас?

Seducti0n
03-26-2008, 23:05
9-ти клас съм.
Другият месец навършвам 16.
Защо? :-o

Pedigree
03-27-2008, 05:59
Алкохолът,цигарите и тревата.Всъщност то това не е проблем за самия клас и учениците,но те ги внасят и изнасят.Пушат в тоалетните(ех,то и аз преди,ама вече не).За дисциплината да не думам.Всеки ден дневникът е изписан със забележки от сорта "псува в час","арогантно/недопустимо поведение".Има и маса отсъствия,няма човек,който да няма неизвинени.Има и наказани,за тази година имаме двама изключени.Нямам какво да кажа.Някои идват само,за да се напушат през междучасията.Не ми дреме,последна година ми е с тях. :P

TheOtherME
03-27-2008, 08:03
Аз пък се водя в "елитна гимназия".(ако още може да става въпрос за такива)При нас проблемът е прекалената дисциплина. :-D В смисъл малко сме спекани позволяваме си нещо по-щуро единствено в часове като изобразително и музика и то само няколко човека правят шоуто...Може би се дължи на това,че миналато година като бяхме зайци,класната ни беше супер респектираща и покрай нея станахме по-ниски от тревата. :o

Axel_f
03-27-2008, 08:19
1 - Един комплексар и пълен простак, който не знае що е възптание и респект - нито към съученици, нито към учители...Ужасен е...!!!!

2 - Иначе в някои часове дисциплината е проблем - и то голям, ама понякога учителите са си виновни, като не заят как се усмирява зверилник....

3 - Не сме сплотен клас, просто сме прекалено различни...поне всички сме умни...е някои са и ученолюбиви :D

Seducti0n
03-27-2008, 08:21
Аз пък се водя в "елитна гимназия".(ако още може да става въпрос за такива)При нас проблемът е прекалената дисциплина. :-D В смисъл малко сме спекани позволяваме си нещо по-щуро единствено в часове като изобразително и музика и то само няколко човека правят шоуто...Може би се дължи на това,че миналато година като бяхме зайци,класната ни беше супер респектираща и покрай нея станахме по-ниски от тревата. :o

Това можеш да го срещнеш много рядко в днешно време.Така, че вместо да съжаляваш заради добрата ви дисциплина, по-добре се радвай.Поне можете да научите нещо, а не цял час да се правите на клоуни и после учитилете да са виновни, че материала не е усвоен. :)
Евала на класната ти, твърда ръка трябва за да се научим на ред и дисциплина, иначе сме за никъде,.... без образование !:?

Dosko
03-27-2008, 08:40
Вие сте черногледи ле !!!
Тва проблеми ли са, пиели, пушели, тревомани били, та тва си е шоу , айде ако тях ги нямаше, за кво щяхте да ходите на даскало ???
А иначе в нашия клас единственото дет не ме кефи са интригите, всичко друго е на 6 и полвина.
И да всичко това дет го говорите за отсъствия, пушене по кенефите, пушене в час, пиене в час, го има и при нас, само дето аз му се кефя, щото си е весело :) Не разбирам, защо хората смятат това за проблем :)

Margy
03-27-2008, 09:07
Един психясал тъпак, който цели учениците с ножици.
В 4. клас бе забил една химикалка в слепоочието на съученичката ми.
А вчера се биеше със съученика ми Георги, затуй че Гйошо го имитираше.
Г-та дойде 5 пъти докато не дойде класната ни и психоложката.
Ама само да знаете колко смешен бе боя-тоя съученика ми го биеше ама много силно по гърба. След това Георги се смееше и каза: Ахахаха тоя къде ме пипа за цицките! :lol:

PoPsI
03-27-2008, 10:01
не не в моя клас почти няма проблеми , като изключим че госпожата по матем ни има зъб .... от 21 човека само един пуши за наркотици никой и не помисля... ае въобще ГОЛЯМА СКУКА !

TheOtherME
03-27-2008, 17:04

Това можеш да го срещнеш много рядко в днешно време.Така, че вместо да съжаляваш заради добрата ви дисциплина, по-добре се радвай.Поне можете да научите нещо, а не цял час да се правите на клоуни и после учитилете да са виновни, че материала не е усвоен. :)
Евала на класната ти, твърда ръка трябва за да се научим на ред и дисциплина, иначе сме за никъде,.... без образование !:?

Мхм... но просто понякога трябва и малко повече "цвят" в скучните часове,а ние не умеем да си го създаваме.

Diggity
03-27-2008, 18:12
сякакви има...

xXxScreamxXx
03-27-2008, 18:30
problemi mnou .,.. kat se po4ne ot zybarite ... ta nzz do kade se stigne :D

blessthefall
03-27-2008, 18:31
imame si 1 4erna ovca :-D tq mrazi celiq klas... i zatva celiq klas q mrazi :D daje se be6e stepala s nekakva ot moq klas... i na taq natalka (4ernata ovca) daje i maika i idva v daskaloto... sled tva pri direktorkata :D samo zarad 1 2 6amara :D ... mislq 4e i be6e malko :D :D

jumpstylerbg
03-27-2008, 20:14
сякакви има...

и при мене е така ама ние поне от миналата година сме най-откачения клас в цялото даскало :P всеки ден правиме най-големите простотии и чупиме по нещо на даскалото :D аз и още няколко човека си праиме по редица от обърнати чинове и столове :razz: и във час говориме всякакви неща че чак госпожите ни полудяват исках да кажа излизат извън нерви :grin:

PepiDesigns
03-27-2008, 20:17
Еми .. всичките са гражданчета .. в смисъл , аз като единствения човек , който не е от София , съм от най-нападаните .. те парадират с това над мен , и постоянно се опитват да ме тъпчат .. но не им се отдава .. в смисъл , макар и от село , не са ми на културата , на височината , на нивото , на парите .. точно и с пари ми парадират , и с това кой кви оценки има , но просто не са познали селянчето с което ще си правят ебавка :D

Не сме единен клас .. мноо често се караме , и има оформление на групички .. не стига , че сме 17 човека , ами има и 4-5 групи ...

Което според мен е тъпо ... като целия ни клас , като и те мислят така за целия клас евентуално (като всяка личност) така , че и аз съм от тези тъпи хора сигурно .. знам ли ..

Та , така ..

Lestat357
03-28-2008, 11:55
Еми .. всичките са гражданчета .. в смисъл , аз като единствения човек , който не е от София , съм от най-нападаните .. те парадират с това над мен , и постоянно се опитват да ме тъпчат .. но не им се отдава .. в смисъл , макар и от село , не са ми на културата , на височината , на нивото , на парите .. точно и с пари ми парадират , и с това кой кви оценки има , но просто не са познали селянчето с което ще си правят ебавка :D

Та , така ..

Без да се обиждаш много, но, съдейки по обясненията ти тук, определено не са ти на манталитета преди всичко!;] Ако ме разбираш какво имам предвид? Ако не - няма проблем. :) Той е едно от малкото неща, които нямат почти никаква връзка с това кой си (по-точно мислиш си, че си) и откъде си.

По темата ли? Амиии... доста отдавна беше, когато бях част от някакъв клас в училище аз. Смесени спомени имам като цяло. Повечето от общите проблеми, които са споменати вече по-нагоре в темата ги имаше и при нас, разбира се. Но..., може и доста грубо да прозвучи и като казано от еб@си и сдухания сухар, на незнайно колко години, взел се твърде насериозно и т.н., но -като Ви гледам повечето 12-18 годишни сега... и се чудя да се смея ли, да плача ли.. Или просто да му тегля една... на всичко, но последното не ми е в стила. Часовете по български език и литература или най-малкото посещаемостта им явно, уви - прогресивно намаляват. :cry: Нормално, предсказуемо, логично...., обаче най-вече жалко според мен. Благодаря за безплатната трибуна!) Повече в тази тема не възнамерявам да пиша, но - ще я следя периодично с интерес. Така че - пишете, не ни/ме жалете! :)

DisciplineAndOrder
03-28-2008, 12:27
това,че не сме никак сплотени...

всеки си има Характер и обича да се налага на останалите.

^изключение не правя и аз. :D

AFT
03-28-2008, 13:52
Всеки си има мнение и държи то да бъде изслушано докрай. Всички сме някви лигави и недисциплинирани и не признаваме нищо и никой. о.О

SexYLipS
03-28-2008, 14:05
Ами ние сме класа с най-голям успех от 8-мите класове и най-мразения от учители клас в същото време.Тъпото е при нас, е че всички са супер умни и интелигентни а от друга страна в междучасията си изливаме простотията на макс.Заплахи като 5 минутки и контролни без предупреждение не минават защото така или иначе 70% имаме 6-тици 8-) :lol: Иначе вече имаме 3-ма изгонени ( а сме зайци) + си плащаме всичко счупено в тройна цена защото много често започнахме да чупим.Радвам се че съм именно в този клас.Супер сме сплутени и веселяци :D

PinkFloydSound
03-28-2008, 14:14
повечето момчета и едно момиче... :P

_DaYa_
03-28-2008, 15:04
Класа ни е разделен на групички
Кокетки(прекалено много грим ама ПРЕКАЛЕНО)
Откачени-аз съм там(6 момичета сме ама целия град ни знае)
Наркомани(единия е дилар)
Зубари(...ко мога да кажа.."зууууб"
Послушни(каквото им кажеш слушкат само и само да влязат в компанията ти...)
+ това постовнно тормозят едно момиче в класа ми дет.. майка й е супер зла и тя губи надежда за живот ли как да кажа....и не се поддържа.Всички и викат и я бият...на мен ми е гадно..ако и кажем 2-3 думи на спокойствие тя ще се оправи според мен :oops:

chocoleptic
03-28-2008, 15:40
има 2 лигли дето развалят класа ..

H8_mE
03-28-2008, 15:49
Ми всичко е ясно. Какви проблеми мислите че има класа ви? Каквито и да са :Р

Ne mojem da napravim ni6to vsi4ki zaedno!SaMO momi4eta sme i tva e nai-tupoto ne mojem da se razbirame vsi4ki kato edno cqlo,normalno,ama 4ak puk tolkova mnogo grupi4ki da ima...

sladku_bebzi
03-28-2008, 16:34
Ами проблема е едно тъпо същество.. Всички са в разбирателство, когато него го няма.А когато е на у-ще всички се превръщат в някви тъпи пубери и вършат неща, които другите са правили в детската градина.

lovetanya
03-28-2008, 16:46
Ами при нас проблема са три интригантки, които се опитват да ни разделят по всевъзможни начини. Иначе сме супер клас!!! :grin:

simba007
03-28-2008, 16:52
емиии моят клас има мн проблеми ама както се казва не е лесно да си №1