View Full Version : Жертва ли съм на....?
happy end
03-27-2008, 07:54
Май съм жертва на моето гадже? :o
Значи нещата са следните моя фр сме заедно от септември 2007,мн сме се караме ,но сме заедно.В последно време той опражнява голям контрол над мене .Направих мн глупости за 1 месец 1 дължа на 5 ми фр някъде около 20 лева взимах често назаем пари зада му давам на него.2 има мн отцъствия ей така той решава ,че дне няма да ходи ме на училище и ходи ме по центара или утях да не ви обяснявам кво правя там.... класната все ме пита къде ходя ? : фр ми намират бележки .ДАЖЕ СМЕ СИ ТРЪГВАЛИ ПО СРЕДАТА НА ЧАС ПО МАТ :shock: .ВЧЕРА ЕДНА ФР МИ КАЗА ДА СЕ ЗАМИСЛЯ КОЛКОЛ ГЛУПОСТИ НАПРАВИХ. 3.имам сметка за тела 35 лева защото вечер си говори ме с часове 4. за през ноща няма да говоря кво иска от мене И ВСИЧКО Е ЗАЩОТО ТОЙ МЕ ЗАПЛАШИ ,ЧЕ АКО НЕ ПРАВЯ ТОВА ,КОЕТО ТОЙ ИСКА ЩЕ МЕ ЗАРЕЖЕ ,ЗАЩОТО НЯМА ДА ИСКА МОМИЧЕ КОЕТО НЕ ГО СЛУША...?
хора АЗ СЪМ ПЛЕНИЦА НА СОБСТВЕНОТО СИ ГАДЖЕ?
благодаря че го прочетох те :oops: извинете ме за грешните
Kisses_P
03-27-2008, 08:02
Какво правиш още с него?
happy end
03-27-2008, 08:07
Какво правиш още с него?
е малко е мн лично ще си остане между мене и него 8)
обаче нз колко време ще издържа така ако спра край и повече няма да сме заедно . :-o
pepita87
03-27-2008, 08:19
Какво правиш още с него?
обаче нз колко време ще издържа така ако спра край и повече няма да сме заедно . :-o
Hmm"malko e mnogo li4no"....... :razz: Ta kato za na4alo da te pitam 4yvala li si za sebeuvajenie i dostoinstvo???
xXxScreamxXx
03-27-2008, 08:23
цтцттцтц ... аз ако ти бях на мястото на втората секунда го късам ;)
petervuto
03-27-2008, 08:24
И как си я представяш тази връзка занапред? Молиш се да се оправи сам? Едва ли ще стане... та на него му е добре така. Връзката трябва да се подкрепя от равноправие и осъзнаване, не манипулация. А щом има нещо лично, което още те държи с него, дали си струва? И как ние, които сме напълно непознати, да дадем точна преценка, като не си казваш всичко - така де, няма на кой да те издадем :-o
Боже, с тоя правопис не знам как намерих нерви да го из4ета :x
Като се 4увстваш унижена, махай се. Какъв е проблемът?
Luda_do_poluda
03-27-2008, 08:29
Какво правиш още с него?
Не мислиш ли ,че постъпваш глупаво и наивно?Не може някакъв си да контролира живота,действията и мислите ти.Аз също имах един такъв период,но бързо се осъзнах.Ходи си на училище и не бягай заедно с него,после ако се разделите той няма да ти дава пари ,защото си останала неграмотна по негова вина.Училището е важно...Седни поговори с него,опитай с добро,ако не стане пробвай с неговите номера(каквото ти казва той-казвай му го и ти,каквото прави той-прави го и ти)Пък това ако не стане,колкото и да боли и да е трудно,кажи му - "КРАЙ !". Той ако те обича наистина-ще се позамисли и ще се върне при теб.Целта е да го накараш по-най добрия начин да се чувства виновен и да си признае вината.Успех от мен,дано съм помогнала
:-)
И защо си още с него?! Той те третира като предмет, който няма право на мнение и т.н. Изобщо не си заслужава да си с такъв човек..
happy end
03-27-2008, 08:34
Какво правиш още с него?
Не мислиш ли ,че постъпваш глупаво и наивно?Не може някакъв си да контролира живота,действията и мислите ти.Аз също имах един такъв период,но бързо се осъзнах.Ходи си на училище и не бягай заедно с него,после ако се разделите той няма да ти дава пари ,защото си останала неграмотна по негова вина.Училището е важно...Седни поговори с него,опитай с добро,ако не стане пробвай с неговите номера(каквото ти казва той-казвай му го и ти,каквото прави той-прави го и ти)Пък това ако не стане,колкото и да боли и да е трудно,кажи му - "КРАЙ !". Той ако те обича наистина-ще се позамисли и ще се върне при теб.Целта е да го накараш по-най добрия начин да се чувства виновен и да си признае вината.Успех от мен,дано съм помогнала
:-)
мн ще ми е трудно да му кажа край.
аз не се чувствам жертва ,а пленица ...
дам наистина училището е важно ,а винаги когато отцъствам си взимам материала има освоно 6,5 и ЕДНА-ДВЕ 4 :-o
Luda_do_poluda
03-27-2008, 08:48
Поработи и малко над правописа си.
А относно темата мога да ти кажа ,че в този живот нищо не е лесно.Казах ти ,че ако те обича той ще се върне при теб и ще трябва да признае грешките си,ако не се върне - значи просто си е търсел послушно момиченце ,което да върши всичко вместо и за него.Не бъди глупава и не се давай толкова лесно.Той ще започне и да те бие....
pepita87
03-27-2008, 08:54
"мн ще ми е трудно да му кажа край.
аз не се чувствам жертва ,а пленица ...
дам наистина училището е важно ,а винаги когато отцъствам си взимам материала има освоно 6,5 и ЕДНА-ДВЕ 4 :-o[/quote]"
6 i 5 po kakvo,be?Po fizi4esko li :razz: AKo bqh ministurka na obrazovanieto 6tqh da skusam daskalite ti,za tiq "visoki" OCENKI!!! :-x
snowgirl
03-27-2008, 09:00
Хич нямаше да го търпя аз... Той въобще обича ли те тоя човек не мога да разбера... или те иска само за "малкото много лично нещо"??
hooliganka89
03-27-2008, 09:10
Ti mai iskash da ti kajem da go tarpish,no tova nqma da stane,nie sme na drugo mnenie.Taka kakto mojesh sama da se nabutash,nikoi drug ne mohe da go napravi.
No nqma da oborq fakta,che v vsqka edna jena e mazohistka.
Lichno moqta lelq jivee s edin maj koito q bie vseki den,no v prodaljenie na 10 godini tq taka i ne se mahna ot nego,a imashe nashata podkrepa.
Izvoda e,che vseki sam si reshava sadbata.
Уф.. то ти хубаво си пуснала темата,ама знаеш ли колко ни коства докато ти разчетем... другия път пиши правилно и разбрано!
А относно темата ти.. защо търпиш всичко това? Нима има някакъв смисъл? По-добре скъсай с него,докато все още не си си навлякла по-големи проблеми..
sladko_dete
03-27-2008, 09:30
Ми не се обиждай ама си доста глупава... момчето не е виновно, че е намерило някой, който ще му тича след гъза, ти си виновна, че го позволяваш...
petervuto
03-27-2008, 09:43
Ti mai iskash da ti kajem da go tarpish,no tova nqma da stane,nie sme na drugo mnenie.
Това ме наведе на една мисъл - защо пускаш темата, като знаеш какво ще ти кажем, но не слушаш? Или не знаеш какво искаш, или просто ти се спори за нещо. Сего, може да си кажеш, че не разбираме колко трудно е да скъсаш, но ще още по - трудно да останеш..
Не искам да те обиждам, но наистина трябва да си адски глупав, за да играеш на свирката на такъв човек...
Толкова ли не можеш да се досетиш, че за да те заплашва, че ще те зареже, той не те обича?Моля те, осъзнай се.
victoriq
03-27-2008, 10:05
И го търпиш?! :? Той си играе с теб ама както си поиска!В кърпа си му вързана и той си е добре!Не го позволявай!Като те заплашвал,че ще те зараже ти просто не го прави това,което иска и да си заминава!После ще му липсваш и ще осъзнае грешката си :)
а защо си мисля,че дори няма да послушаш съветите на останалите и ще си живееш както преди.?????
BlueFace
03-27-2008, 10:39
Ти си му "малката ку*вичка"!Той знае че ще му се връзваш на акъла и ти го правиш!Той те използва,но ти като послушно кученце продължаваш да му играйш по свирката!!
Амм извинявай че те питам ама ти какъв живот живееш???(ако твойто може да се нарече живот).Ти не си пленница нито жертва!Ти си робиня!Но даже ако се замисля и това не си ,защото ти го слушаш по своя собственна воля!!! Зле си момиче,вземи се в ръце!!!Зарязвай го тоя шибаняк!!! :-x
reni7o0o
03-27-2008, 10:56
Какво правиш още с него?
q mu bii 6uta na toq daje ne zaslujava da go poglejda6, da mu govori6, 6uta i 4upka da ne ti puka
Wrathchild
03-27-2008, 11:05
Ще се постарая да съм мила...
ТИ СИ ИДИОТ! Трябва да си безкрайно малоумна, за да позволиш такова нещо. Ако те обичаше най-малкото щеше да ти мисли доброто, а неходенето на училище не е най-добрата услуга, която би могла да направиш за себе си.
Да не говорим пък, че позволяваш да те третира като негов роб.
Ако имаш достатъчно мозък в главата си и поне мъничко се самоуважаваш ще си тръгнеш.
А ако си тъпа и позволяваш на мърльовци да те разиграват - остани с него.
GameMaster
03-27-2008, 11:10
Da me izvinish,no si mnogo zle shtom si oshte s nego!!! Toq ne samo che te komandva ami i na tva otgore ti provalq jivota.Zamisli se malko??? S takova otnoshenie kakvo bydehste te ochakva??? :?
NightGuardian
03-27-2008, 11:17
Както казаха в по-горния пост скоро ,ще започне да те бие като му откажеш нещо ! Да взима пари :shock: и то такава сума , а ти да тънеш в борчове :o ? Ти наистина си много тъпо момиченце ! А тоя е още по-голям загубеняк ,аз немога да взема 1 цигара от момиче тоя 20 лв. Тоя е пълен психопат...Зарязвай го после той , ще те зареже и ще е много по-трудно ,затова давай още сега !
soulja_girl4e
03-27-2008, 11:44
1vo: mi az vs raz4etoh :D
2ro:lol 35 leva za telefon hi4 ne sa mn! smisyl ti toq telefon ne go izpolzvai kato nekva dekoraciq toi e za govorene!
3to: ti vyob6te obi4a6 li go tva mom4e? ili samo s nego ei taka... mi ako go obi4a6 ne go zarqzvai no si vzemi jivota v ryce! ne mu pozvolqvai da te kontrolira akto nqgovata kukla barbi! ako pyk si nekva bezharakterna i ne moje6 da mu kaje6 "spri" drugiq pyt kato te zapla6i mu tresni telefona i go skysai!
opitah se da sym maximalno mila dano da sym pomognala! :-D
bloodfrozen
03-27-2008, 14:36
Ако ти каже да се гръмнеш някъде - ще го направиш без да се замислиш, нали?
И да не те удовлетворява, отговорът е ясен. "Приятелят" ти е съвсем наясно, че може да те използва за каквото и да било, защото ТИ си му позволила да се държи така с теб. И той се възползва умело..
Ти нямаш ли достойнство, на всички ли позволяваш да те тъпчат и унижават по тоя начин, който е недопустим?
Сериозно трябва да се замислиш върху "връзката" си.. убедена съм, че това не е отношението, което желаеш, но ако не се вземеш в ръце.. всичко ще продължава по същия начин..
Чавка ти е изпила акъла, девойче..
VinDiesel
03-27-2008, 14:50
Ти трябва много да държиш на него след като той те командва толкова много :) моя съвет е скъсай с него не е за теб
Как търпиш такова отношение?!?!?! Тоя те използва...
А ти на колко си?[/i]
happy end
03-27-2008, 16:13
А ти на колко си?[/i]
да може да ме използва ,но ДНЕС ИЗКРЕЩЯ ЧЕ Е ЛУД ПО МЕНЕ ПРЕД ВСИЧКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ... :grin:
АЗ СЪМ ЛУДА ПО ТОВА МОМЧЕ И НЯМА ДА МОГА ДА ЖИВЕЯ С ДРУГ... :)
АЗ СЪМ НА 16 :)
zvezdichka777
03-27-2008, 16:20
пленница на собственото си гадже-много точно казано .. ама мила,ти си си виновна ...
1-парите (20-те лева) ще ги искаш от него,защото са му трябвали на него,А НЕ НА ТЕБ ... не стига че му намираш пари,еми трябва и ти да ги връщаш - не става така.
2-даскалото е едно от най-важните неща в живота ти в момента,мислиш ли че заради некъф си,с който може след време Вобще да не потдържате отношения да си правиш такива проблеми и толкова отсъствия ?
3-тфа за сметката не си длъжна да му се обаждаш ти,нека той да ти се обажда или той да ти плаща сметката,като е толкова отворен и властен
4-а за секса който иска от теб нямам думи.И кфо като те зареже,той едИнственото момче на целия свят ли е? да не би да умреш без него .. като не искаш да правиш нещо няма да го правиш бе,той не може да ти слага ред кфо да вършиш и кфо не ...
Не мисля че заради едно момче си заслужава да правиш такива неща,наистина,ако съм на твое място никога ама НИКОГА,колкото и да го обичам няма да му позволя да ми налага такъв контрол.Тфа нормална връзка ли е според теб?
И приятелката ти го е казала много правилно..като не слушаш нас,поне послушай приятелите си,имай доверие на тях,те няма да те излъжат.Според мен не си заслужава да търпиш тфа нещо и ако съм на твое място,както съм осъзнала нещата веднага ще го зарежа,колкото и да го обичамм
Не го търпи,за него ти не предтсавляваш нищо .. не можел да търпи момиче,което не го слуша .. та той къф е че да го слушаш .. пффф ебати и гадното е.Зарязвай го,няма да съжеляваш ... има хиляда пъти по-нормални момчета от него с които ще бъдеш щастлива ... УСПЕХ !
Ако питаш мене направо си робиня но както и да е
Като за начало искам да отбележа, че от всичко това, което изчетох, останах с впечатлението, че на авторката действително и' харесва да прави това и по-скоро не иска от нас съвет, а иска окуражаване, защото е започнала да се пита дали това, което прави е правилно. Но ще си затворя очите за това, може и да се бъркам.
Според мен момчето не е виновно. Даже му се възхищавам. Все пак:
1. Намерил си е глупава приятелка, която лесно се влияе.
2. Накарал я е да повярва, че я обича, когато това не е така.
3. Толкова много и' влияе, че тя дори не се осъзнава колко е жалка.
Ако те познавах, щях да ти плесна два шамара и да ти се развикам. Не мога да повярвам, че някой може толкова много да се влияе от другите хора и дори да забрави за своето достойнство и себеуважение.
НЯМА основателна причина някой да те третира така! Каквото и да е това "малко много лично", не е достатъчно, за да му позволяваш да прави това, което каза в първия си пост. Зарежи го преди да е станало твърде късно. Какво чакаш? Да те изключат от училище, заради неизвинени? Ако те накара да убиеш човек, ще го направиш ли?!
П.С. Наистина не искам да чувам отговора на последния ми въпрос, защото като те гледам, май знам какъв ще е и точно това ме възмущава. Вземи се замисли дали заслужаваш подобно отношение.
VinDiesel
03-27-2008, 17:18
А ти на колко си?[/i]
да може да ме използва ,но ДНЕС ИЗКРЕЩЯ ЧЕ Е ЛУД ПО МЕНЕ ПРЕД ВСИЧКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ... :grin:
Определено си толкова доверчива и наивна че ти се чудя на акъла уш момичетата се развивате по-бързо от нас :) това че е казал пред приятелите си че е луд по теб не означава че наистина е луд по теб. Та мисълта ми е той те третира като робиня :-D той доказал ли ти е че е влюбен в теб? Cигурна ли си че ти е верен?
petervuto
03-27-2008, 17:19
Имам чувство, че темата е ебавка. Не знам защо.. Дали е дащото авторката буквално игнорира повечето отговори? Или защото си държи на своето, въпреки че е поискала съвет а отговора на болшинството е един и същ? Не знам :-o
Ти тъпа ли си или да?! :o
sweet_dream13300
03-27-2008, 17:23
i az imam podoen problem!!!Gadjeto mi hodi kudto si iska i na mene mi se cupi kato izlizam priqtelki!!E pri tebe e po kofti !!!Budi lo6a i ne pravi tova deto toi iska i 6te vid6 4e 6te ima efect
ResPekT333
03-27-2008, 18:12
Момиче само 1 ще ти кажа ...зарежи го това момче....казваш че търпиш всичко това щотот ще те зареже ....еми като те зареже няма да свърши света....нито пък той е единствен...!!!! :-x 8)
nqma kvo da mu misli6 ostavqi go toi izob6to ne dyrji na teb po ot tova koeto pro4etoh
Какво правиш още с него?
Ти си луда как може да излизаш с такъв задник! Ти защо си с него - защото те обича и уважава желанията ти или си с него защото си му робиня, замисли се :shock:
happy end
03-28-2008, 08:29
А ти на колко си?[/i]
Определено си толкова доверчива и наивна че ти се чудя на акъла уш момичетата се развивате по-бързо от нас :) това че е казал пред приятелите си че е луд по теб не означава че наистина е луд по теб. Та мисълта ми е той те третира като робиня :-D той доказал ли ти е че е влюбен в теб? Cигурна ли си че ти е верен?
da dokazal mi e kolko mn me obi4a :)
dam veren mi e nali po4ti po cql den sme zaedno :P
happy end
03-28-2008, 08:33
Като за начало искам да отбележа, че от всичко това, което изчетох, останах с впечатлението, че на авторката действително и' харесва да прави това и по-скоро не иска от нас съвет, а иска окуражаване, защото е започнала да се пита дали това, което прави е правилно. Но ще си затворя очите за това, може и да се бъркам.
Според мен момчето не е виновно. Даже му се възхищавам. Все пак:
1. Намерил си е глупава приятелка, която лесно се влияе.
2. Накарал я е да повярва, че я обича, когато това не е така.
3. Толкова много и' влияе, че тя дори не се осъзнава колко е жалка.
Ако те познавах, щях да ти плесна два шамара и да ти се развикам. Не мога да повярвам, че някой може толкова много да се влияе от другите хора и дори да забрави за своето достойнство и себеуважение.
НЯМА основателна причина някой да те третира така! Каквото и да е това "малко много лично", не е достатъчно, за да му позволяваш да прави това, което каза в първия си пост. Зарежи го преди да е станало твърде късно. Какво чакаш? Да те изключат от училище, заради неизвинени? Ако те накара да убиеш човек, ще го направиш ли?!
П.С. Наистина не искам да чувам отговора на последния ми въпрос, защото като те гледам, май знам какъв ще е и точно това ме възмущава. Вземи се замисли дали заслужаваш подобно отношение.
za jalost da bih obila 4ovek ,vie idea si nqmate KOLKO SAM LUDA PO NEGO.... :shock:
JIVOTA SI DAVAM SAMO DA SAM S NEGO 8)
Wrathchild
03-28-2008, 09:11
Повечето тук сме се влюбвали, разлюбвали и т.н. Но едва ли са много тези, които колкото и да са обичали са търпяли такова нещо.
Впрочем ти наистина какво искаш? Съвет, да ти кажем дали постъпваш правилно, да ти кажем, че постъпваш правилно... какво?
Niakoitam
03-28-2008, 13:15
А ти на колко си?[/i]
za jalost da bih obila 4ovek ,vie idea si nqmate KOLKO SAM LUDA PO NEGO.... :shock:
JIVOTA SI DAVAM SAMO DA SAM S NEGO 8)
Много те обича да знаеш. :D Не не те обича просто или иска да си има кученце или слугиня,която да му тича по гъза,да му трупа самочувствие и да му показва "колко е велик".Наистина ли мислиш че те обича,защото аз изобщо не мисля така.Или просто иска да се отърве от теб,но впоследствие е решил че да си има една слугиня в повече си е доста добре пък и секс може да си прави.По добро от това здраве му кажи.Като е изкрещял пред всичките си приятели че е луд по теб какво от това.Не ти ли хрумва че веднага след като се обърнеш и си отидеш може да последва подигравателното например"Виждате ли я тая пача,извинявай,аз и кажа няколко думи и тя е готова да ми ходи по гъза цял живот.Знаеш ли това колко ще го издигне в очите на 16 годишните момченца.Явно ти е първото гадже та си се вкопчила в него и нямая пускане.Знаеш ли какво:И аз бях много влюбен и на мен ми омекваха краката като чуех гласа на едно момиче,и аз бях готов едвали не да правя всичко каквото тя ми каже,и аз съм доста наивен и доста често заради това момиче съм си потъпквал достойнството.В един момент имах чувството че може да си ме върти на пръстта както си иска.Е,нищо не се получи между нас.И сега си я спомням,защото не съм я виждал от доста време.Тя е четири години по малка от мен.Сега е почти на 18г,а тогава беше на 16г,но ако беше станало нещо между нас и се опитваше да ме действа като твоето момче щях да търпя,да търпя и на края да и тегля майната,защото все пак всяко търпение си има някакви граници.Оня твоя възлюбен не е с нищо повече от теб и не може да те прави на робиня.Никое момче или момиче не си заслужава такива унижения.Вземи се в ръце,защото може да дойде момент,в който да не ти дава да се виждаш с приятелите си,да не ходиш изобщо на училище и...дори да си позволява да те бие.Вземи се в ръце и си опичай акъла,защото всеки каквото прави за себе си го прави и ще дойде момент,когато ти самата дори да искаш няма да можеш да си помогнеш без нечия намеса. :)Любовта не е момчето да командва,любовта не е и момичето да командва,любовта е компромис,всеки да си казва мнението,но да има разбиране и от двете страни.Човекът,който те обича трябва да е твой приятел,а не твой господар,И стига си го защитавала вече,защото ще почна да се съмнявам че имаш незнам какъв беше тоя синдром,в който жертвата се привързва към насилника си.Шегичка,ама от това което пишеш тоя чак мене ме дразни че не ви познавам и двамата,а ти как го изтърпяваш незнам.Не,не казвай че си лудо влюбена,мисля че вече ти дадох един пример по нагоре.Ако и това не ти стига,значи просто няма какво повече да ти кажа,защото си мазохистка.Ако те притеснява самотата,не се притесняй,момчета много на тоя свят.
Значи нещата са следните моя фр сме заедно от септември 2007,мн сме се караме ,но сме заедно.В последно време той опражнява голям контрол над мене .Направих мн глупости за 1 месец 1 дължа на 5 ми фр някъде около 20 лева взимах често назаем пари зада му давам на него.2 има мн отцъствия ей така той решава ,че дне няма да ходи ме на училище и ходи ме по центара или утях да не ви обяснявам кво правя там.... класната все ме пита къде ходя ? : фр ми намират бележки .ДАЖЕ СМЕ СИ ТРЪГВАЛИ ПО СРЕДАТА НА ЧАС ПО МАТ :shock: .ВЧЕРА ЕДНА ФР МИ КАЗА ДА СЕ ЗАМИСЛЯ КОЛКОЛ ГЛУПОСТИ НАПРАВИХ. 3.имам сметка за тела 35 лева защото вечер си говори ме с часове 4. за през ноща няма да говоря кво иска от мене И ВСИЧКО Е ЗАЩОТО ТОЙ МЕ ЗАПЛАШИ ,ЧЕ АКО НЕ ПРАВЯ ТОВА ,КОЕТО ТОЙ ИСКА ЩЕ МЕ ЗАРЕЖЕ ,ЗАЩОТО НЯМА ДА ИСКА МОМИЧЕ КОЕТО НЕ ГО СЛУША...?
Никога никога никога не позволявам на някой да ме контролира!Толкова ли си влюбена в тоя,та да те прай квото си иска!Айде моля ти се съвземи се и си отстоявай малко позицията!Мен родителите ми не могат да ме контролират някъв взел се от някъде ще идва и ше ми се прай ,... да да ,ама не!Стягаи се!
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-28-2008, 17:21
E, pone si shtastliva, tova za teb si e po - vagno. A kogato obichash nqkogo, ochite ti sa zatvoreni za negovite nedostatuci i vsichko naokolo. Shte ti kaga edno : tova e tvoqt izbor, shtom ti e kef taka, dobre, nikoi ne te spira. No givota si ne go ostavqi ei taka, zashtoto sega ne vigdash, no sled vreme shte usetish do kakuv upaduk te e dovel tovoq lubim. Prosto ne mu hodi po gaidata, kogato na teb ne ti iznasq i si gledai uchilishteto, che vs tova e mn po - vagno. Dage mogesh da se opitash da go vkarash v pravia put, shte napravish usluga i na dvamata. A ako e tolkkova LUD po teb, nqma da te zarege. Nali te obicha? ;) Pomisli si i si uchi i ne bqgai ;)
happy end
03-28-2008, 18:18
Повечето тук сме се влюбвали, разлюбвали и т.н. Но едва ли са много тези, които колкото и да са обичали са търпяли такова нещо.
Впрочем ти наистина какво искаш? Съвет, да ти кажем дали постъпваш правилно, да ти кажем, че постъпваш правилно... какво?
еми дали постъпвам добре. :-o
аз не бягам често 4-5 дни в месеца само,снощи го помолих ако ме обича да седне да учи и той днес си разкза урока идеално... :)
DisciplineAndOrder
03-28-2008, 18:22
да излизаш от часовете,да говорите дълго по телефона-всичко това е по твое желание.
емм,не можеш да кажеш,че той е виновен,след като търпиш всичко това.
А ти на колко си?[/i]
da dokazal mi e kolko mn me obi4a :)
dam veren mi e nali po4ti po cql den sme zaedno :P
:shock: :shock: Като цяло съм потресена от цялата тема... Тоя се гаври с тебе!! Нямам си идея как го търпиш и КАК искаш от нас да ти кажем че си права и да не приемаш друг отговор. Според мене ти си пусна темичката само за да се обедиш че си права. Е, не си!
Дали те използва? -Да.
Дали има любов? -Съжалявам, но любовта трябва да е двустранна, а тук май не е.
Какво като е казал пред всички че е луд по теб? Не можеш да си сигурна дали е вярно.
И още нещо - наистина е жалко че казваш че би убила за него, защото от първия ти пост ми изглежда че той не би го направил за теб!
П.П. Ти сама си решаваш и чесно казано не мисля че ще послушаш някого от форума. Само мога да ти пожелая късмет с такъв човек, друго не ти трябва- след време сама ще разбереш че си грешала за него....
CuRly_Doll
03-28-2008, 20:30
Ами ти си пленница на собственото си гадже,защото му се оставяш!Защо трябва да си му пленница-бъди свободна.Колкото и да го обичаш ти,помисли какво изпитва той към теб-не мисля,че е любов.За да обичаш някой би трябвало да дадеш много неща за него,а той само иска без да връща...емм в случая ти си виновна,че не слагаш край.Трудно ще е,никой не успорва,но нямаш избор, в противен случай оставаш в негов плен :(
Ами ти си пленница на собственото си гадже,защото му се оставяш!Защо трябва да си му пленница-бъди свободна.Колкото и да го обичаш ти,помисли какво изпитва той към теб-не мисля,че е любов.За да обичаш някой би трябвало да дадеш много неща за него,а той само иска без да връща...емм в случая ти си виновна,че не слагаш край.Трудно ще е,никой не успорва,но нямаш избор, в противен случай оставаш в негов плен :(
+1
аз не бягам често 4-5 дни в месеца само,снощи го помолих ако ме обича да седне да учи и той днес си разкза урока идеално... :)
Браво, мамо. ^^
MiMcHeToOo
03-29-2008, 00:06
Ох, майчице..
Magic_Girl
03-29-2008, 06:40
Mili4ka kvo prai6 o6te s nego?Takuv idiot se zarqzva na purva sre6ta o6te! :shock:
MoOnLiGhT_ShAdOw
03-29-2008, 06:57
Какво правиш още с него?
Щом ти е толкова ценен, защо като цяло искаш съвет от нас? По всичко, което описа, можем само да ти кажем, че тази пиявица - приятелят ти - само смуче и не дава нищо в замяна. А ти му се връзваш. Хайде, моля ти се, прояви малко здрав разум. На колко си?
И хайде научи се да пишеш. Ходиш на училище, затова би трябвало да си имаш поне основни знания за правопис...
OtherDimension
03-29-2008, 08:09
ето затова има понятие "тъпа п*тка" :D
hooliganka89
03-29-2008, 08:21
Of minaliqt mesec puskashe tema,che ste zaednot edna godina,a togava za sefte hodihte nqkade zaedno i te beshe varzal na sv.Valentin i teb uj mnogo te beshe sram,apak sega si se otrakala.
Qvno si pusnala temata za da ni kajesh kolko ti e got s tova momche i vsichkoto tova koeto pravish za nego e ot lubov.
No da ti kaja chovek ot dobrotata si pati,a ot tova da si dobar i da si tap ima edna savsem tanichka granica,koqto mislq,che ti si preminala.
Az ti kazah i sega pak shte ti go kaja,che edin den mnogo shte sajelqvash za jertvite koito si napravila za nego i napravo shte te e sram,no ti ne slushash,no sled 2 godini si spomni za men :)
Тва е гавра с тебе,бе момиче.Зарязвай го...гледай,че прави квото му харесва без да го ебе за тебе... :?
mickelangelo
03-29-2008, 08:52
Моята любима фраза .... шут-а в г*за и следващия ... ;)
Wrathchild
03-29-2008, 09:35
аз не бягам често 4-5 дни в месеца само,снощи го помолих ако ме обича да седне да учи и той днес си разкза урока идеално... :)И като искаш да ти кажем дали постъпваш добре, след като ти казваме, че НЕ ПОСТЪПВАШ, защо тогава се държиш като магаре?
kuklichka_bg
03-29-2008, 09:37
tolkoz li si ...... 4e da se ostavqsh da t komanda we zareji go be tCTtct
So unbelievable love..
03-29-2008, 09:58
Вие пък :? не помисляте ли малко и за горкото момче :?: :!: :?: Ако тя сложи край той какво ше прави от каде ще взима пари,кой ще тормози и манипулира и т.н. ? :? :? ще трябва да си търси друга със същия акъл,горкия
nejnaDROGA
03-29-2008, 10:03
:shock: Потресена съм!!! :shock:
1.Що за правопис имаш бе момиче?!Пишеш като първокласничка,а си на 16!!!
2.И кво извикал 1 път,че те обича и всичко му е простено,а?
3.Как ще си проваляш живота заради него?!Оня ти казва "ако не правиш това и това те зарязвам" и ти щот много го обичаш му се връзваш... #-o
Сериозно ти казвам-или си много наивна или си много тъпа!!!
П.П. А ако тоя ти каже-"Искам да правиш секс с ...(някой приятел) а ако не се съгласиш късаме" и ти какво?!Ще се нае*еш с някъв само за да си с тоя идиот ли?!
Sorry за начина по който се изразявам,но наистина много се ядосах :x
Lele lele lele...ne moga da povqrvam 4e moje da ima tolkova naivno glupavo bez dostoinstvo ne uvajava6to sebe si momi4e :shock: :shock: :shock: naistina sam v 6ok..se si povtarqh sqkvi gi ima ama to tova e ne6to ddz..naistina ne e normalno ?!Ti momi4e..ne si dobre ..I az sam na 16 i si4kite mi vrazki sa bili dalgi ot sorta na 1 godina znam kakvo e naistina da OBI4A6 i da te obi4at i nezavisimo ot tova vsqko ne6to si ima KRAI !A p1k ti da tarpi6 takova otno6enie i na si4koto otgore da tvardi6 4e toq te obi4a...nzzzz napravo nqmam dumi :o Nqma ni6to pove4e da ti napi6a nqma da ti dam nikakav savet..mislq 4e dostata4no hora predi men go napraviha kato gledam ne si vzema6 pouka taka 4e...kakvo dr moga da ti kaja..6te ti doide akala rano ili kasno..da se nadqvame 4e nqma da e prekaleno kasno...ako ve4e ne e :shock:
:shock: авторката не е нормална ,.....просто кво да си хабя думите за такъв човек, та тя е по зле и от приятеля си!!!
happy end
03-29-2008, 21:25
Of minaliqt mesec puskashe tema,che ste zaednot edna godina,a togava za sefte hodihte nqkade zaedno i te beshe varzal na sv.Valentin i teb uj mnogo te beshe sram,apak sega si se otrakala.
Qvno si pusnala temata za da ni kajesh kolko ti e got s tova momche i vsichkoto tova koeto pravish za nego e ot lubov.
No da ti kaja chovek ot dobrotata si pati,a ot tova da si dobar i da si tap ima edna savsem tanichka granica,koqto mislq,che ti si preminala.
Az ti kazah i sega pak shte ti go kaja,che edin den mnogo shte sajelqvash za jertvite koito si napravila za nego i napravo shte te e sram,no ti ne slushash,no sled 2 godini si spomni za men :)може би си права мила нз....сега съм твърде лудо влюбена и съм сляпа май :-o
Niakoitam
03-30-2008, 08:57
Не не не тая тема направо е за триене.За какво изобщо я пускаш като си знаеш своето и явно не ти е толкова неприятно да му търчиш по гъза.Явно се колебаеш вътрешно и целта на темата ти беше да те убедим че той е прав и трябва да му ходиш по гъза.Ами както виждаш резултата е съвсем различен и ти започна да ни убеждаваш колко лудо влюбена си и колко много те обича тоя.Не се ли усещаш.Като ти е гот ходи му по гъза,ама в такъв случай тая тема е напълно излишна.Аз не казвам като част от хората тук да го зарежеш,а да спреш да му ходиш по гъза.Ако наистина казва това нещо насериозно и те зареже като не му се водиш по акъла,толкова по добре за теб.В такъв случай ще си проличи колко"много те обича"пък и ще разбереш дали го е казвал насериозно.Ако наистина е било сериозно толкова по добре за теб че ще те зареже по отрано.
Harum_Scarum
03-30-2008, 09:06
Заеби го веднага!!! А бе момиче ти имаш ли си достоинство ?!?!?!?! :shock:
happy end
04-04-2008, 10:29
Заеби го веднага!!! А бе момиче ти имаш ли си достоинство ?!?!?!?! :shock:
точно това направих :)
и се радвам че вече не съм жертва,нито пък робиня
АЗ СЪМ ЖЕНА С ДОСТОИНСТВО ОТ ДНЕС ,А НЕ РОБИНЯ НА МЪЖЕТЕ :-)
eXtr3me_kiLLeR
04-04-2008, 10:37
ti opredeleno trqbva do zareje6 toz tip.ti ako na tva my vika6 boyfrien na4i az sam tarzan.(izvinqvai za arogantnostta)toq ne si zaslujava i polovinata vnimanie koeto mu otdelq6.i o6te ne6to za6to vie jenite PO4TI VINAGI izbirate tak1v tip m1je,pri polojenie 4e ima mnooogo po svestni
8)
Изкам аз да съм ти гадже ,жените тря да се командва нямат право на мнение.
Beatifica
04-04-2008, 10:40
Жертва си на глупостта.
braveheart
04-04-2008, 10:47
Добре че си го зарязала това момче..не мога да повярвам, че изобщо някой е способен да трае това толкова дълго време..това ако е любов :booooomb:
happy end
04-04-2008, 10:50
8)
Изкам аз да съм ти гадже ,жените тря да се командва нямат право на мнение.
E закъсня... :-D
а ВЕЧЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛЯ НА НИКОЙ МЪЖ ДА МЕ КОМАНДВА :-)
ТОВА Не беше любов...
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=163976 :)
MaRiYa_86
04-04-2008, 11:33
Абе незнам дали си жертва или просто ти харесва мъжа да те контролира :) Има голям спор по въпроса,има и жени с такива психики,които подсъзнателно искат да бъдат контолирани и да се подчиняват.Първо си помисли за това,което казвам и си задай някои въпроси от рода на "Дали точно това не ми харесва и не ме привлича у него?" Ако си убедена,че това не ти харесва,значи...ти знаеш какво трябва да направиш.
Ти направо си станала кукла на конци бе момиче! Осъзнай се малко! Докъде ще стигнеш с това? По-добре го зарежи докато не е станало прекалено късно. Този човек не те обича, ако те обичаше нямаше да се държи с теб така. Няма смисъл да си с него - само те използва... надявам се ще си вземеш поука от всички, които писахме по темата. Успех :)
happy end
04-04-2008, 11:54
Ти направо си станала кукла на конци бе момиче! Осъзнай се малко! Докъде ще стигнеш с това? По-добре го зарежи докато не е станало прекалено късно. Този човек не те обича, ако те обичаше нямаше да се държи с теб така. Няма смисъл да си с него - само те използва... надявам се ще си вземеш поука от всички, които писахме по темата. Успех :)
така и намравих всех си поука... :grin:
alex_devv
04-04-2008, 17:22
Какво правиш още с него?
и аз тва питам :?
провал до дъното на душата :o зарезвай тия издънки и си оправяй живота. тва до никъде нема да те доведе
Не бива да ставаш подметка на никого!
cappy123
04-04-2008, 20:19
Не бива да си под контрол на някой...Ти си напълно свободна да си правиш каквото искаш!!! 8)
не би трябвало да се държи с теб ако иска неш сериозно.. Не е за теб..
kisskiss96
04-05-2008, 20:20
MaCka ZarEjI gO :x
didkatagb
04-06-2008, 12:12
бий му шута преди той на тебе :D :grin:
TheNewReligion
04-06-2008, 12:45
Emi , veche nishto ne moje da me uchudi . V tova sum se uverila. Za poreden put vijdam kolko nagli momcheta ima i kolko prosti momicheta , koito si provalqt jivota za da ugajdat na tez momchenca. Zareji go ti , be ! Shte te zaplashva i shte ti kazva kakvo da pravish . Puk i pari ti iska ! I ti tupata hodish da prosish ! :shock: :shock: :shock: Tctctctctc ! Sama si si vinovna ! Omruznalo mi e ot plitkoumni sushtestva kato teb ! :x Nishto lichno , ama s takova vpechatlenie ostanah ot temata ti !
sladkъ_mackъ
04-06-2008, 13:20
eii nedei taka 4e jal mi stana 4ak .. sled kato taka te ograni4ava i ti se nalaga i 6tom tova ne ti haresva za6to si s nego??zamisli se za tova vse pak sled kato si s nego trqbva da te pravi 6tastliva da ti e dobre s nego..ako ti e v tejest toi i na4ina,po koito se durji s teb to zna4i ot taq vruzka nqma smisul i zanapred po-dobre nqma da stane :( ako te obi4a i durji na teb nqma da te tormozi taka :? qvno e nqkuv kompleksar,na koito mu pravi udovolstvie da go slu6a6 i da razru6ava sveta ti ..
И защо си още с него?! Той те третира като предмет, който няма право на мнение и т.н. Изобщо не си заслужава да си с такъв човек.. +1 8-)
happy end
04-07-2008, 07:31
И така ,нз дали поните имах едни фр с които бяхме мн дълго време.
Той само ме командваше ,нищо сама не можех да направя. той вобще не ме обича вече...Причиняваше ми мн болка и затова една вечер казах КРАЙ.
писнами от този човек ,не ме заслужава и затова го ЗАРЯАХ...
Един час след това си намерих ново момче ,което е сме ,защото ме истински обича.. :grin:
сега съм истински щастлива и мисля че постъпих добре ?
вие бихте ли зарязали гажето си ако ви каже ,че вече не ви обича?
аз точно заради това се отказах от човека за ,който си давах живота няма смислъл вече.... :?
добре постъпих нали ? :)
благодаря че прочетохте това ,сори за грешките ..... :oops:
ОСТАВИХ ГО ВЕЧЕ СЪМ С ДРУГ ,А бившия сега ми се моли да се върна при него ама няма да стане :lol:
prettyIdeath
04-07-2008, 08:43
Аве темата да не е ебавка?!
Мила извинявай много ама то твойто не е нормално. Ти какво правиш още с него?
а си мислех че моя ме командва...
Поправка :
Браво на тебе.Дано сега си щастлива... :) и в никакъв случай не се връщай при него!
Karamel4e_to
04-07-2008, 11:59
ahahahahaha emi togava go ostavqi be ne e toi vinoven kolkoto ti samata nqmash li glava na ramenete da mislish ko pravish
ахаха ТИ СИ ДОСТА ГЛУПАВА МА. АРЕ ОМИТАИ СЕ ТУКА НЗ ОЩЕ СЕ ЧУДЯ КВО СЕ ЗАНИМАВАТ ХОРАТА С ТЕБЕ. ПРОСТАЧКА АРЕ ОТИВАЙ СИ ПРИ ТИРАНИНА И ТВА Е. :o
Еми ти си му пленница щот ти правиш така, че това да се случва... Ако се противопоставиш, това изобщо нямаше да се случва... И кво? Ако той ти каже да се хвърлиш от някой мост, ще го направиш ли? Абсурд е... Замисли се... :(