PDA

View Full Version : отмъщението е единственото, което ме кара да продължа...

joly
03-27-2008, 10:52
Promenih se sled kato se razdelih s poredniq-sega go naricham prosto taka-poreden.Skusahme predi okolo mesec v nachaloto mi beshe muchno za nego i dori plakah,a az placha mnogo rqdko .

7 точка от правилата
moderated by Coki

joly
03-27-2008, 10:57
Sled kato mina izvestno vreme zapo4nah da izpitvam edinstveno nepriqzum kum nego.Znam 4e prosto trqbva da go zabravq i da produlja napred,no neshtata nestavat tolkova lesno.promenih se izpulnena sum sus zloba i samo mislq za tova kak da go nakaram da strada taka kakto az stradah.V nashata vruzka az se razdadoh na max i moje bi to4no tam mi beshe greshkata.Sega se zasi4ame 4at pat na rabotata i mislq samo za tova kak da mu otmustq zaradi tova koeto mi pri4ini i sulzite koito prolqh zaradi nego!

victoriq
03-27-2008, 11:04
Разбирам те и то много добре,но не мисля,че отмъщението е нужно... :? Само се нараняваш и теб по този начин!Забрави го и си намери "пореден" и той може да се окаже точния :) Не тъпчи на едно място-не си струва!Замисли се!

LSGirl
03-27-2008, 11:21
не се занимавай! не си струва.само ще се нараняваш повече.....

GameMaster
03-27-2008, 11:30
Vyrni si go i posle ne se zanimavai ;-) ...Da ti kaja normalno mi se struva tova da jelaesh da si go vyrnesh.Ama ne znam...Sqkahs po-dobre ne se zanimavai kakto kazaha veche s nego. :?

anSsito
03-27-2008, 11:47
А след като му отмъстиш мислиш ли,че ще почувстваш облекчение? Пък и мислиш ли,че би имало някакъв смисъл? А и защо трябвас да падаш толкова ниско и да си отмъщаваш..
По-добре е да продължиш напред като не даваш голямо значение на това какво се е случило помежду ви,все пак това остава в миналото.. А и няма смисъл винаги да таиш някаква злоба,когато нещо стане..

soulja_girl4e
03-27-2008, 11:54
mi ako mu otmysti6 6te syjalqva6 4e si nakarala liubimiq ti 4ovek da strada... ramisli se :?