PDA

View Full Version : предпазване?

who cares?
03-27-2008, 11:48
Здравейте.Проблемът ми е следния-имам алергия към презервативи,хап4ета не мога да пия заради здравословни проблеми,цикъла ми е стра6но нередовен и не мога да пресмятам опасни и неопасни дни,а ме е страх да раз4итам на него да ме пази...май излиза,4е не трябва да правя секс!!!!!Мисля си за диафрагмите,казаха ми и за някакви свещи4ки...някой предпазвал ли се е по този на4ин и можете ли да ми препора4ате някакав метод?Мерси предварително!

mishenceto92
03-27-2008, 12:36
Ами моят съвет е да отидеш на гинеколог само той може да прецени какво можеш да използваш :)

hooliganka89
03-27-2008, 12:38
Tova,che cikalat ti e neredoven li iztochnik na vsichkite ti problemi?

who cares?
03-27-2008, 13:03
Зна4и,правила съм го няколко пъти с разли4ни презервативи,и усе6там невероятно парене по време на акта,което из4езва след свалянето на презерватива.Наскоро ми откриха мастопатия и затова не искам да пия хап4ета в идните месеци.Няколко пъти сме го правили без презерватив,но после толкова ме е страх от бременност,4е цикъла ми закъснява още пове4е и си правя тест след тест...ужас направо!Затова искам да се предпазвам по някакъв друг на4ин,но незнам какво да опитам:(

SneJna_
03-27-2008, 13:09
Tuk mislq 4e ne vaznikva vaprosa samo za predpazvane ot bremennost.Ot bolesti kak 6te se predpazva6?

hooliganka89
03-27-2008, 13:10
Зна4и,правила съм го няколко пъти с разли4ни презервативи,и усе6там невероятно парене по време на акта,което из4езва след свалянето на презерватива.Наскоро ми откриха мастопатия и затова не искам да пия хап4ета в идните месеци.Няколко пъти сме го правили без презерватив,но после толкова ме е страх от бременност,4е цикъла ми закъснява още пове4е и си правя тест след тест...ужас направо!Затова искам да се предпазвам по някакъв друг на4ин,но незнам какво да опитам:(

Ami ne znam kakav drug nachin da opitash,poveche momicheta v foruma se pazqt s prezarvativi drugi s protivozachatachni drugi ne se pazqt.
Trqbva da se konsultirash s genikolog toi da ti kaje koe e nai-pravilnoto.
Ima tolkova mnogo nachini za predpazvane,sega ima i protivozachatachni lepenki ima i spirali i tazi diafragma koqto spomenavash ti,izbor golqm.

Entombed
03-27-2008, 13:11
Пари не пари...немаш друг избор...не дал господ...си пипнала некаф спин...

who cares?
03-27-2008, 13:17
С бившия си правихме изследвания за болести,предавани по полов път-4исти сме,а в момента новата ми връзка все още не е на стадии "секс",като стигнем дотам пак 6те се тестваме,затова болестите не ме притесняват толкова,колкото нежеланата бременност:(.Никой ли не е пробвал свещички или гелове?

amatorium
03-27-2008, 13:31
Hvani si pecheno gadje, koeto da moje da pravi sex bez beli i si gotova. Kak shte go namerish obache e druga rabota. :-)

hooliganka89
03-27-2008, 14:32
Hvani si pecheno gadje, koeto da moje da pravi sex bez beli i si gotova. Kak shte go namerish obache e druga rabota. :-)

S obqva v vestnika 8-)

petervuto
03-27-2008, 17:44
С бившия си правихме изследвания за болести,предавани по полов път-4исти сме,а в момента новата ми връзка все още не е на стадии "секс",като стигнем дотам пак 6те се тестваме,затова болестите не ме притесняват толкова,колкото нежеланата бременност:(.Никой ли не е пробвал свещички или гелове?

Хората ти казаха - иди на гинеколог. Той ще ти каже какво.

s3x_0n_th3_b3aCh
03-27-2008, 17:46
Ebasii i kusmeta..... Emi... Ginekolog... tva e...

neshty
03-27-2008, 17:55
И аз мисля ,че трябва да идеш на генеколог :)