PDA

View Full Version : Как да я скъсам?

adidas_boy
03-27-2008, 14:32
Хода с едно момиче много я обичах преди ама наистина много бях лудо влюбен в нея,ама тя ме беше лъгала там за едни неща за които аз нямах право да и се сърдя де.И така аз вече съм влюбен в друго момиче но немога да го оставя това момич с което съм защото тя като се скараме изпада в някакви кризи реве там тръшка се и за това искам тя да ме остави и какво ли не правя за да ме остави казвам и как съм с други момичета,на кафе ,навънка,на кино и тя само ми вика ми добре и ми е гадно защото виждам че ме обича и то много и неиска да се разделим но просто всичко е прекалено сериозно иначе все още имам чувства към нея.Просто ме е страх може би по някакъв начин от това че всичко е толкова сериозно и се опитвам да направя всичко възможно да ме остави ама тя неиска и неиска та какво да направя?Неискам да и го казвам директно защото не смея :cry:

hooliganka89
03-27-2008, 14:36
I men kvo me ebe taq rabota?Kakav maj si shtom ne mojesh da kajesh na momicheto,che ne iskash da si s neq veche?Ako iskash az da i kaja vmesto tebe?!Pff...lapeshki raboti.
Koito go e strah,da ne hodi v gorata.

tinkogm
03-27-2008, 14:37
ko staa .. haresvam edno momiche no tq me misli za izvraten tip .. ne e vqrno no ima takiva sluhove za men sled mnogobroinite mi kasi vrazki .. kak da i dokaja che ne sam takav ? :roll: pls pomognete mi mersi predvaritelno

VinDiesel
03-27-2008, 14:43
Adidas незнам как може да си влюбен в друго момиче с което не ходиш като искаш да скъсаш с нея и ти е умръзнала просто и го кажи в очите ако те е страх незнам оправай се :)

Naman07
03-27-2008, 14:58
Хода с едно момиче много я обичах преди ама наистина много бях лудо влюбен в нея,ама тя ме беше лъгала там за едни неща за които аз нямах право да и се сърдя де.И така аз вече съм влюбен в друго момиче но немога да го оставя това момич с което съм защото тя като се скараме изпада в някакви кризи реве там тръшка се и за това искам тя да ме остави и какво ли не правя за да ме остави казвам и как съм с други момичета,на кафе ,навънка,на кино и тя само ми вика ми добре и ми е гадно защото виждам че ме обича и то много и неиска да се разделим но просто всичко е прекалено сериозно иначе все още имам чувства към нея.Просто ме е страх може би по някакъв начин от това че всичко е толкова сериозно и се опитвам да направя всичко възможно да ме остави ама тя неиска и неиска та какво да направя?Неискам да и го казвам директно защото не смея :cry:
Дръж се като мъж и й кажи си4ко в о4ите ,ако найстина държиш на нея ,нямаше да играеш такива мръсни игри.

Qnchety
03-27-2008, 15:05
Ми почни да се отдалечаваш от нея. Не й звъни, не й пиши у скайп, не й обръщай мн внимание, а ако направиш така че да те види с друго момиче да се целуваш просто ше се учудя ако не те остай! :grin:

leri951023
03-27-2008, 15:17
Ми почни да се отдалечаваш от нея. Не й звъни, не й пиши у скайп, не й обръщай мн внимание, а ако направиш така че да те види с друго момиче да се целуваш просто ше се учудя ако не те остай! :grin: i az misleh tfa da napisha :D ama tfa shte e mn gadno za neq......

MartyParty
03-27-2008, 15:21
:( леле..Ами кажи и ,че си я обичаш много ,но въпреки всичко си влюбен в друго момиче и не искаш и двамата да се мъчите вечно...Според мен така ще е по-добре,защото все пак не искаш да страда и да си губи времето с момче като теб,което не изпитва никакви чувства към нея.Все пак би могла да бъде много по щастлива,с някого,който може да отвърне на чувствата и.

victoriq
03-27-2008, 15:51
Ми кажи и всичко в очите!В живота има и болка-тя е част от живота!А ако пък те е толко страх направи като в "Да зарежеш гаджето за 10 дни" (или нещо от сорта) :)

Qnchety
03-27-2008, 15:53
Ми почни да се отдалечаваш от нея. Не й звъни, не й пиши у скайп, не й обръщай мн внимание, а ако направиш така че да те види с друго момиче да се целуваш просто ше се учудя ако не те остай! :grin: i az misleh tfa da napisha :D ama tfa shte e mn gadno za neq......

Ми ше й бъде гадно и ако той направо я зареже, така че... :?

tan0
03-27-2008, 16:24

Кажи и сори скъпа бях до тук и си сабирай чукалата че... :D :D

zvezdichka777
03-27-2008, 16:29
Ми почни да се отдалечаваш от нея. Не й звъни, не й пиши у скайп, не й обръщай мн внимание, а ако направиш така че да те види с друго момиче да се целуваш просто ше се учудя ако не те остай! :grin:

+1

РоЗуФ БиБеРоНеЦ
03-27-2008, 16:34
тъпа лигла..зарежи я

adidas_boy
03-27-2008, 17:00
ami da ne smeq e sega 6e izlizam s neq priqtno mi e s neq ii hmm moje bi neiskam da q zareja no prosto az i vikam milo na 15 godini si a se durjish vse edno si na jenena i si4ko e tolko seriozno i tq vika mi sujalqvam iskam da q promena no nz kak

petervuto
03-27-2008, 17:11
Като си изясниш сам каква искаш, се обади..
Иначе, кое ще я боли повече - да и кажеш че не искаш да си с нея и да издържиш на молбите или да и направиш живота супер гаден като се правиш на лош максимално?

kifla
03-27-2008, 17:21
Ти сам незнаеш какво искаш нас питаш как да напраиш нещото си там! :shock:

Chess
03-27-2008, 18:47
Като се научиш да говориш няма да ти е проблем :lol: :lol: :lol:

Rofl4e
03-27-2008, 19:06
Kazva6 i i to4ka ko ti puka..nali qnma6 4ustva kam neq..ve4e ostavq6 q da se opravq vs si gleda nego si

SamRothstein
03-27-2008, 19:17
Най-добре седнете на четири очи, обясни й в прав текст, ако е възможно без много да заекваш и да се потиш, че за тебе тя значи много, но като личност; че сексуалните ти чувства към нея са охладнели. За това нямаш рационално обяснение, но нали затова са чувства – защото са непредвидими и необясними, защото възникват в нас без някаква разумна причина, иначе щяха да са математика. Че ти не можеш да й дадеш това, което тя иска в момента – гадже, но че винаги ще останеш рамо, на което да може да поплаче без да се страхува, че ще бъде гледана като ревла или страхливка, и че винаги ще може да срещне разбиране в твое лице в тежки моменти.

Може и да ти звучи сладникаво, но жените си умират за „чувствителни“ момчета; такива, които уж разбират какво се случва в обърканата женска душа, в нейния случай и разбита от любовна мъка.
Няма да е лесно да скъсате, няма и да стане от днес за утре. Аз едно късане го влачих почти година. Но ако започнеш така, поне ще си останете приятели след това.

aspirincho
03-27-2008, 19:33
nz kakvo ti e na sarceto no ako iskash i kaji malko da zabite da si dadete malko pochivka da ne se razdelqte.apak ako iskash napravo i kaji neshata ne sa takiva kakvito bqha v samoto nachalo neizpitvam sashite 4yvstava kakto v nachaloto nqma smisal da sa izmachvame i dvamata kato stoim zaedno i nqkvi takia rbaoti... :lol: :lol: :lol: :lol:

evelinka1122
03-27-2008, 19:37
Лично и директно! Както и да го кажеш ще я заболи... така че ... действай!

adidas_boy
03-28-2008, 11:54
:cry: :cry: nishto ne i kazah vypreki 4e dneska cql den bqh s drugo momi4e v koeto sum (inlove) no prosto nemoga da i go pri4inq misleh si 4e iskam ama neiskam da q boli (shake) :cry: az sym basi strahliveca ;( :cry:

MartyParty
03-28-2008, 12:00
:cry: :cry: nishto ne i kazah vypreki 4e dneska cql den bqh s drugo momi4e v koeto sum (inlove) no prosto nemoga da i go pri4inq misleh si 4e iskam ama neiskam da q boli (shake) :cry: az sym basi strahliveca ;( :cry:
Недей така,де!Просто отиваш и и го казваш в очите.Няма нищо страшно :shock: Не разбирам от какво се страхуваш.Ще го преживее-няма избор.Нима искаш и двамата да сте нещастни? :?

adidas_boy
03-28-2008, 12:41
Mi ot tfa da ne napravi nqkakva gluposti :cry: Naistina durja na neq iii neiskam da i e gadno zaradi nekfo ligavo kopele kato men ama tq ne go razbira tq zaslujava mn po hubavo mom4e tq e mn hubava mila az sum nekuf sme6en ama tq.. ;(

MartyParty
03-28-2008, 14:37
Mi ot tfa da ne napravi nqkakva gluposti :cry: Naistina durja na neq iii neiskam da i e gadno zaradi nekfo ligavo kopele kato men ama tq ne go razbira tq zaslujava mn po hubavo mom4e tq e mn hubava mila az sum nekuf sme6en ama tq.. ;(
Ами кажи и го!Всичко,което каза на нас-абсолютно всичко-и го кажи! :smt018 Хубаво е да си внимателен с момичетата,ама понякога идва момента и да се твърд.Събери цялото си безхаберие и егоизъм(или поне останалите 2-3 капки от него) и и го кажи.Тя ще те разбере гарантирам ти.Просто трябва да се вземеш в ръце и да и обесниш добре ситоацията.За нейно и твое добро е,да го направите възможно най-скоро.На никого няма да му е приятно да разбере ,че е живял в лъжа.

hooliganka89
03-28-2008, 14:40
Aide be ti oshte li ne q skasa taq macka?
Tq ako te vidi tuka kakav liglo si,povqrvai mi shte si spestish usilieto da q kasash,tq shte te izprevari.

MartyParty
03-28-2008, 14:45
Хулиганите по-спокойно де.Разбирам ,че искаш да го стимулираш ,ама така най-много да го разревеш. :lol: Пича май не е много опитен в тия неща...Ще натрупа опит,за сега не виждам нищо лошо да си се лигави.

hooliganka89
03-28-2008, 14:46
Хулиганите по-спокойно де.Разбирам ,че искаш да го стимулираш ,ама така най-много да го разревеш. :lol: Пича май не е много опитен в тия неща...Ще натрупа опит,за сега не виждам нищо лошо да си се лигави.

A shte se razreve?Kak taka?

adidas_boy
03-28-2008, 15:00
Apf naprotiv marty prekaleno gaden sym i v tfa e problema 4e sym naranqval mn momi4eta ii neisakm i neq da q narana za6toto tq ne go zasluajva i e mn dobro momi4e ne mi puka za dr momi4e dali 6te narana no za tfa mi puka i s neq ako ne sme zaedno se si govorim po skype po telefona v daskalo smsi gluposti ii sviknah s neq i tq kato i kaja 4e isakm da sprem malko i tq vika molq te kaji kakvo e stanalo az 6e se promena 6te narpava vsi4ko obi4am te i po4va da pla4ka ii az nemoga da i otkaja moje bi vse o6te q obi4am :cry: :cry:

MartyParty
03-28-2008, 15:16
Мартиното...и твойта не е лесна.Все си мисля,че още я обичаш и не ти се къса много,много с нея.Сигурен си с нея и не искаш да даваш сигурното за нещо ново.Обаче въпреки всичко казваш,че си влюбен в другата. :-o Помисли си по-добре с коя искаш да бъдеш,в края на краищата.

amylee92
03-28-2008, 18:12
ako oma6 daje i malko ostanali ot 4ustfata si kum neq ot predi nqma da postupi6 tolko gadno s neq :?

DisciplineAndOrder
03-28-2008, 18:33
начина е един:

'мацко,повече не мога да излизам с теб. просто чувствата ми се изпариха.'

^просто и кратко

prettyIdeath
03-28-2008, 19:27
Помисли добре дали това с другото момиче не е само една авантюра, за която после да съжаляваш.А това което прави приятелката ти за да те задържи е смешно и не трябва да обръщаш внимание!

Iv4eTy
03-28-2008, 20:17
Просто отиваш при нея и казваш КРАЙ, няма смисъл от тъпи постъпки че да забележи че нещо не е наред. Няма смисъл да те вижда с някоя, да се държиш гадно, просто говори с нея. Не бъди страхливец, много по-добре ще е да и го кажеш.

poison`girl
03-28-2008, 21:34
Колкото по-бързо приключи връзката ви по-добре.Отиваш и и го казваш...няма смисъл да проточваш с времето-по зле за нея!Явно не си бил толкова влюбен след като ти е омръзнала... :shock:

NFW`
03-28-2008, 21:52
Не мисля, че като мрънкаш как не можеш да направиш нещо по въпроса сам, ще получиш кой знае колко помощ тук.

Хм, винаги можеш да пробваш да се застреляш...чувал съм, че това решава проблеми доста ефективно.

MartyParty
03-29-2008, 14:42
Не мисля, че като мрънкаш как не можеш да направиш нещо по въпроса сам, ще получиш кой знае колко помощ тук.

Хм, винаги можеш да пробваш да се застреляш...чувал съм, че това решава проблеми доста ефективно.
Тъпако Ханс!

Rebellion_Angel
03-29-2008, 14:48
Само гледай да не я скъсаш по Скайпа или с есемес.

MartyParty
03-29-2008, 14:49
Само гледай да не я скъсаш по Скайпа или с есемес.
а така :o

adidas_boy
03-29-2008, 15:28
Yh vie se setihte koga da kajeta da ne go prava ;( PRatih i sms KRAI !! ii tq mi zvuni i vika kvo e tfa a y gluposti razpravqhme se ne6to tam i tq vika mi Ok i se suglasi 4e tfa e kraqt i mi stana nekfo gadno ama .. kato ne se polu4ava .. :cry:

MartyParty
03-29-2008, 15:44
Сигурен ли си ,че не искаш да те заведа на стриптийз? :) Чувала съм,че така ви минава любовната мъка.Аз само ще стоя и ще гледам :lol: от тебе са парите

adidas_boy
03-29-2008, 16:26
пфф Ти се ебаваш ама ми е некфо мн гадно ;( Днеска събота а не ми се излиза никъде някво ми е много здухано ;(

lostsoul92
03-29-2008, 18:58
Ti ne si tup si ti mno ama mno atski tup bati 4oveka si na4i tupak tup

leri951023
04-01-2008, 14:51

Кажи и сори скъпа бях до тук и си сабирай чукалата че... :D :D :D:D i tfa staa :D:D