PDA

View Full Version : Той/Тя е от моя клас !

MM0
03-27-2008, 16:08
Мерси мн за съветите!!! Аз съм момче, на 16 съм и се престраших да и кажа!!! Когато го направих, не мога да Ви опиша как се накефик щот... ми тя ме целуна !!!!
П.С. Пак Ви благодаря и харесвам момичета!!!

tan0
03-27-2008, 16:13
Taq madama napravo ti e vlqzla pod kojata ne i se razkiravi pone az taka mislq

victoriq
03-27-2008, 16:16
Според мен той/тя е подигравчия/йка и не си залужава!

tan0
03-27-2008, 16:21
[quote="super macka"]Според мен той/тя е подигравчия/йка и не си залужава![/quote

според мен си е чисто тя!

AFT
03-27-2008, 16:23
Не ми изглежда сякаш те харесва, поне аз не бих се преместила, ако седях до този, който харесвам. Хубаво е да кажеш на колко години сте, защото ако когато се е подигравал с онова "приятелче", когато сте били на 10 и сега няма да е различно. Но пък може сега да сте по-големи и да сте преминали онзи период, в който се гоните и се подигравате на някой само щот харесва някой друг. ;] Сам/а си прецени дали сте минали или не този период, ние няма откъде да знаем всъщност. Ако сте го минали, може и да рискуваш, макар че според мен няма да стане нищо. Ако не сте го минали, си мълчи и му/и' намери заместник/чка. =]

zvezdichka777
03-27-2008, 16:25
Според мен пък,авторът на темата е момиче ..
разкрии чувствата си,поне да знаеш дали имаш некфи шансове а не да си губиш времето ...

TheOtherME
03-27-2008, 16:56
Не мисля,че те харесва...съжалявам. :( Но това не значи,че не може да се опиташ да спечелиш чувствата на този човек, но може би просто няма да си залужава усилията.

evelinka1122
03-27-2008, 16:58
разкрии чувствата си,поне да знаеш дали имаш некфи шансове а не да си губиш времето ...
+1 :P

eclipseee
03-27-2008, 17:20
Хмм хем ти се усмихва, хем се е преместил/а като си седнал/а до нея/него... Може да се е преместил/а от притеснение, вариант е! Най-добре като сте някъде самички да я/го питаш кфо мисли за теб, има ли нещо против теб и от там да тръгнеш. Ако каже, че няма, давай по-смело. Само с чакане не става, кофти тръпка. 8-)

splendour
03-27-2008, 17:23
biseksyalni li ste?nqma lo6o [6tot ne spomenava6 pola]

Rebellion_Angel
03-27-2008, 17:24
Харесвам адски много един човек от моя клас! Няма да разкривам пола, както на този човек така и моя, защото няма значение! Първоначално изобщо не харесвах този човек, но от началото но тази учебна година просто полудях. Преди година-две едно приятелче също харесваше този човек, но му се разкри. Този човек не отвърна на симпатията на приятелчето, но за сметка на това след тая случка всички разбраха и започнаха да се подиграват на приятелчето и беше мн гадно! Тогава аз, човекът, когото харесвам и други съученици говорихме, че е тъпо да имаш гадже от своя клас, защото после няма да подържате добри отношения и т.н. /това обаче беше преди година-две/. Сега каквото и да направя, каквото и да кажа имам чувството, че човекът, когото харесвам ме намразва все повече!!! В даскало, в някои от часовете си разменяме по някой и друг невинен поглед и усмивка, но нищо повече- дори почти не си говорим. Преди няколко седмици ходихме на концерт,целия клас, и аз седнах до човекът,когото харесвам, но след малко този човек се премести. Идеше ми да се закопая в земята от срам. Почувствах се наистина мн гадно. Чудя се да разкрия ли на този човек какво чувствам или просто да си мълча!? Моля Ви, помогнете ми!!! 8-[
Да тръгнеш със съученик е най-голямата грешка. От личен опит ти го казвам и съдейки, по това, което си написала, той не те харесва и само ще те наранява. :( Кретени много. Хвани си някой свестен. :-) Айде успех!

SINDEL
03-27-2008, 17:27
Според мен пък авторът или е мом4е и си пада по мом4е, или е моми4е и си пада по моми4е :-o Ина4е къв ще е смисъла от '4овекът, когото харесвам'..
По темата.. кажи си, аз винаги съм за разкриването на 4увствата. Вярно - има възможност да те отрежат, но поне никога няма да те мъ4и съмнението какво е можело да стане, ако...

xXxScreamxXx
03-27-2008, 18:00
eee spored men trqgva da my/i kaje6 ..... tfa e ne6ty 4ove6ko ne smqtam 4e nqkoi 6te ti se podigrava ....ot tova nai-mn da spe4eli6 ;) uspexxxx !!! :)

eclipseee
03-27-2008, 18:04
eee spored men trqgva da my/i kaje6 ..... tfa e ne6ty 4ove6ko ne smqtam 4e nqkoi 6te ti se podigrava ....ot tova nai-mn da spe4eli6 ;) uspexxxx !!! :)
С теб смее! :smt028

Chess
03-27-2008, 18:29

Подкрепям и в двете отношения... Че авторът е момиче и да разкрие чувствата си ...

SamRothstein
03-27-2008, 19:30
Да тръгнеш със съученик е най-голямата грешка. От личен опит ти го казвам и съдейки, по това, което си написала, той не те харесва и само ще те наранява. :( Кретени много. Хвани си някой свестен. :-) Айде успех!
На мене пък най-добрия ми приятел пет години ходи с една от неговия клас. Разни хора, разни съдби.

Гледам, нЕкои умни глави по-горе те съветват в прав текст да си изкажеш чувствата – глупости на търкалета! Това да не ви е Сървайвър, където всеки описва несъществуващите си чувства и непреживяните си емоции!?! Най-добре ще разбереш харесва ли те или не на някое парти, след като обекта на твоите въжделения обърне третата си водка. Ти, от друга страна, е добре да си трезвен или максимум леко пийнал. Тогава се приближаваш с танцова стъпка и започваш непринуден разговор. Алкохола развързва езиците, при повишено ниво на адреналин (каквото е на три водки) хората се харесват повече един на друг, така че тогава хем няма да биеш толкова на очи (колкото ако го направиш в у-ще), хем ще получиш значително по-достоверен отговор.

Казаното по-горе не важи, ако ти си аутсайдера на класа (или от по-непопулярните) и си влюбен в хубавицата/хубавеца на класа. Ако обаче това е твоя случай, моето момче, „всяка жаба да си знае гьола“, кротваш се, пиеш една студена вода и чакаш някой от твоята лига.

soulja_girl4e
03-27-2008, 19:47
[/quote] Гледам, нЕкои умни глави по-горе те съветват в прав текст да си изкажеш чувствата – глупости на търкалета! Това да не ви е Сървайвър, където всеки описва несъществуващите си чувства и непреживяните си емоции!?! Най-добре ще разбереш харесва ли те или не на някое парти, след като обекта на твоите въжделения обърне третата си водка. Ти, от друга страна, е добре да си трезвен или максимум леко пийнал. Тогава се приближаваш с танцова стъпка и започваш непринуден разговор. Алкохола развързва езиците, при повишено ниво на адреналин (каквото е на три водки) хората се харесват повече един на друг, така че тогава хем няма да биеш толкова на очи (колкото ако го направиш в у-ще), хем ще получиш значително по-достоверен отговор.

Казаното по-горе не важи, ако ти си аутсайдера на класа (или от по-непопулярните) и си влюбен в хубавицата/хубавеца на класа. Ако обаче това е твоя случай, моето момче, „всяка жаба да си знае гьола“, кротваш се, пиеш една студена вода и чакаш някой от твоята лига. [/quote]
kratko to4no i qsno! 6ah i mat! btw potkrepqm mnenieto go avtoryt e ili gei ili lesbiika! 8-)

‡-КукЛъТЪъ-‡
03-27-2008, 20:17
Taq madama napravo ti e vlqzla pod kojata ne i se razkiravi pone az taka mislq
според мене пък разказва4а е моми4е а пък не е мн добре да тръкне6 с съо4еник
1 4е отно6енията 6те се променят (един към друк)
2 незнае6 може да те отхвърли
3 прави това което ти иска6 за6тото тук всеки дава разли4ни съвети и незнае6 кои е прав кои е крив

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
03-27-2008, 21:15
A spored men, bez znachenie ot pola i orientaciata, chovekut si lichi, che nqma simpatii kum teb, kakto ti se e storilo. Intuiciata ili nachinut , po koito useshtame horata ne burka. I kogato te ne ni haresvat si lichi. Nqma nugda da kazvam, che e izlishno da razkrivash chuvstvata si pred choveka, kato se ima predvid otnoshenieto mu sprqmo teb. Ako te haresvashe, shteshe da si prolichi i da te tursi, zagovarq, gleda vlubeno i t.n. Ako te haresvashe, shteshe vmesto da se premesti ot mqstoto , da se vuzpolzva ot tova, che e do teb.. E, ne e kraq na sveta, shte sgreshish , ako mu kagesh.. nai -mnogo posle ti da se pochuvstvash kofti, che te e otrqzal/a... Potursi si dr chovek, s koito shte imate vzaimni simpatii. Pogelavam ti mn mn uspeh. :)

5StaR
03-27-2008, 23:11
Според мен е момче и харесва момиче,което е отрязало приятеля му..