View Full Version : В безисходица съм и не знам какво да правя
Marinceto
03-27-2008, 17:55
Ами значи ..от скоро започнахме да излизаме с един приятел ,,ам в началото той просто ме изпращаше до нас и си бъбрехме ..после почнахме да се уговаряме само двамата да се виждаме и почнахме да се държим за ръчичка ,,гушка ме..нз показва ми,че държи на мен ..но въпросът е като каво --просто приятелка или нещо повече ..днес ми каза,че имам много хубави очи ..и общо взето като излезнем си прекарваме суипер ,,но нз дали той иска да има нещо повече между нас ..? Вие как мислите?
!
Попитай го дали има чувства към теб и ако ги има ще ти отговори...
пък и той сигурно ти ги показва, вгледай се в него. :)
Rebellion_Angel
03-27-2008, 17:59
Повече от приятелство е. :)
Izchakai mn ama mn skoro shte te pregarne i shte te celune...! :grin: :grin:
Uspeh
confused_d
03-27-2008, 18:14
Аз мисля,че е нещо по-вече от приятелство ;) Но или няма достатъчно смелост да ти признае чувствата си или изчаква малко за да му да дадеш и ти някакъв знак :) По-добре си поговерете за това и така ще разбереш :) Успех ! :) :-)
xXxScreamxXx
03-27-2008, 18:22
ooooooo toz te e haresal ako i ti go haresva6 .. ne 4akai ... zimaite se :P :grin: :-D
blessthefall
03-27-2008, 18:24
iska da ima pove4e !! :-D nqma na4in ina4e... davai.. ako ti haresva - tvoi e :-:D
zvezdichka777
03-27-2008, 18:25
Еми за какво иначе ще се държи така ? ;)
Еми за какво иначе ще се държи така ? ;)
Ебе му са на човека :D :D :D
Mi spored men iska ne6to pove4e...ima6 hubavi o4i gu6kate se.. :]] hm.. :]
Ами иска, да. И подхожда внимателно без да бърза, и това ми харесва адски много, струва ми се, че си попаднала на свестен младеж, поздравления.
snowgirl
03-27-2008, 19:05
Определено има нещо повече, ама имай търпение... :wink:
NightGuardian
03-27-2008, 19:07
Ами иска да го опознаеш и после да е сигурен , че няма да го одрежеш !
h0t_bAbE
03-27-2008, 19:07
А ти какво чустваш към нег0 ?
Wrathchild
03-28-2008, 03:35
Това, че излизате само двамата само по себе си нищо не значи, но предвид другите неща лично според мен те е харесал...
Въпросът е наистина ти какво искаш да има между вас...
Marinceto
03-28-2008, 03:50
Ами аз го харесвам много ..дори още преди време го харесвах,но тогава не се виждахме толкова често и като се засичахме някъде само здр,как си и т.н. а сега нз ..наистина много го харесвам и постоянно мисля за него ,,той е страхотно момче ,,и е романтична душа ,,вчера ми каза за мечтите си ..и като му казвах чао го цунках по бузката :Д:Д:Д ама нз ..харесвам го няма спор.