Влез

View Full Version : не усетих нищо първия ми път

izprati
03-28-2008, 06:10
здр. на всички
въпросът ми е кратък и ясен....преди около седмица правих секс за първи път...нямаше кръв нито болка...всичко беше ОК освен фактът,че не усетих никакво удоволствие...нито грам!усещах само движенията му в мен...
приятелят ми също беше девствен...дали и това е от значение...? :)
а как мога да разбера дали на него му е кеф...?защото аз не усетих нищо просто едно търкане :-D :-D :-) :oops:

hooliganka89
03-28-2008, 06:24
Mi ako mislish,che nie tuk kogato sme pravili za prav pat sex,sme usetili varhovnoto udovolstvie,greshish.
Az lichno ne samo parviq,ami i mnogo pati sled nego ne useshtah nishto,che kamoli nqkakvo udovostvie.
Prosto e normalno pri teb,ti ne znaesh kakvo da ochakvash i taka.
Ne znam dali ima znachenie dali priqtelqt ti e bil devstven,az spah s po-golqmo momche ot men koet ne beshe devstveno,no pak nishto ne usetih.
Mojesh da razberesh dali na nego mu e bilo kef kato go popitash,no poprincip trqbva da e pashkal po vreme na sexa.

UnForgiving
03-28-2008, 07:09
Хах, късметлийка. Аз достигнах до това блаженно щастие да не чувствам нищо чак след десетия път някъде, а преди това няма да описвам за каква болка си говориме. Така че се радвай и бъди спокойна и удоволствието ще дойде, просто трябва време :)

petervuto
03-28-2008, 07:21
Те ти го казаха вече.. Първите няколко пъти не усещаш удоволствие, хубавото идва после. Но трябваше това да го знаеш щам си правила секс :-o

hottie
03-28-2008, 07:23
Ооо нормално ! и аз нищо не усетих първите няколко пъти :)

Luda_do_poluda
03-28-2008, 08:10
Те ти го казаха вече.. Първите няколко пъти не усещаш удоволствие, хубавото идва после. Но трябваше това да го знаеш щам си правила секс :-o

Ти ако наистина си на 13 - от къде знаеш...много бързо си се квалифицовала :? ;)

petervuto
03-28-2008, 08:12

Ти ако наистина си на 13 - от къде знаеш...много бързо си се квалифицовала :? ;)

Момче съм, просто чета този форум за другите, които просто питат без да са потърсили :D
нали не съм сбъркал?

Luda_do_poluda
03-28-2008, 08:19
Не,няма проблем.Просто ми стана странно :)

rUffLes
03-28-2008, 08:19
+1

lwsu
03-28-2008, 08:21
това да усетиш хуй в оная ти работа, не е нищо, а че не си получила оргазъм си е твой проблем, другия път гледай това "търкане" да попродължи повечко и може и оргазъм да получиш 8)

Luda_do_poluda
03-28-2008, 08:38
това да усетиш хуй в оная ти работа, не е нищо, а че не си получила оргазъм си е твой проблем, другия път гледай това "търкане" да попродължи повечко и може и оргазъм да получиш 8)

Съмнявам се още от първия-втория път,трябва малко квалификация :D

lwsu
03-28-2008, 08:38

Съмнявам се още от първия-втория път,трябва малко квалификация :D

дай и стимул на момичето, моля ти се :-)

kirkolevka_love
04-04-2008, 15:50
Някои момичета изпитват оргазъм чак 1 година след практикуването!Така че спокоино...Ще имаш достатъчно време да го изпиташ!

MoHuTo
04-04-2008, 16:44
Хубавите работи бавно стават, нали знаеш ;) Спокойно, след някоко пъти ще е по-различно усещането :)

alex_devv
04-04-2008, 17:40
ша има да почакаш докато почне да ти става кефец ;>
не бързай още от първия път. отпусни и се отдай на приятеля си и удоволствието ще дойде само след още няколко пъти