View Full Version : Почти на 22 г. съм, а не съм правил секс :(
AMi proglema mi e takav 4e naposledak se 4yvstvam adski zle zaradi ne6to koeto me izma4va ot godini...... Ve4e stanah na 21g. daje nablijavam 22 a vse o6te ne sam si imal priqtelka, ne sam cleuval momi4e i ne sma pravil sex. Nz kakvo da pravq no se 4uvstvam mn gadno, sduhano napravo nz.......
Mn e gadno v dne6no vreme na tazi vazrast da si devstven gledam horata naokolo na moqta vazrast neprekasnato sa s pratniori pravqt sex vlubeni sa obi4at se imat si seriozni priqtelki/li i sa 6atstlivi a az........... Nikoe krasivo saldko momi4e ne me haresva nikoe momi4e ne mi obra6ta vnimanie dori ne me zaglejdat...... preminavat pokrai men vsqka6 nesa6testvuvam:( Nz kakvo da pravq no imam ogromna nujda ot nejnost lubov sex:( Kajete mi kakvo da pravq kak da si namerq priqtelka:( Priqteli ve4e nqmam vsi4ki izbqgaha po gradovete...... i mi e mn mn samotno
7 точка от правилата
moderated by Coki
Знаеш ли какво ти липсва ? Самочувствието. Бъди по-уверен в себе си,жените харесват уверени мъже и усещат като някой се е смотал.
плати си на една курва и след това нещата никога няма да бъдът същите 8)
petervuto
03-28-2008, 08:15
Да си правил секс и да си имал приятелка не трябва да се приема като задължение, а като даденост..мое мнение. А дали не се целиш твърде високо? И опитваш ли да впечатлиш някое момиче, или просто чакаш да ти скочат?
Наистина явно доста си подтиснат от случващото се.Без да те обиждам но явно е нешо от външния ти вид и ако е така наистина,хубавите момичета биха те пожелали ако имаш доста пари,а тези които мохе да са с теб заради самия теб са доста малко ако е нещо наистина.. от външния ти вид.Потърси си нещо като за теб да си допадате по характер по притеснително момиче по затворено ако ти си тъкъв тип човек де.Търсиш човека от другия пол които като го видиш да виждаш себе си.
Nestava nemoga iskam gotino sladk osexsy momi4e koeto kato go vidq i da se raztreperq ina4e nemoga da sam s druga bez da izpitam tova nema kak nestava:((( I kakvo da pravq kak da namerq takova momi4e kajete mi:(
petervuto
03-28-2008, 08:28
Не може хем да си 100кг комплексар хем супер мацките да ти се лепят..не става. Или трябва да се постараеш да ги впечатлиш с нещо, да се стегнеш, или да се откажеш.
Целиш се твърде високо за твоето ниво явно повече няма какво да коментирам.Както се казва "Всяка жаба си знаея гьола" намери си някоя жабка от твоята категория.То и аз искам да чукам Памела ама кога.. ша стане.. това.. само в фантазията ми нали ? :)
e za razlika ot vas sam adski gotin no noz za6to mackite ne me iskat
petervuto
03-28-2008, 08:36
Мацките определят дали си готин, а не ти 8)
Еми я даи някои пикче да те видя и ще ти кажа... аз не претендирам че съм адския пич ама при мене идат сами да се запознават с мен и ми знаят половината биография на изуст просто и ми казват "Ех само ако нямаше приятелка...." не че се хваля с нещо ама си е така.Не може просто да си хубав и да не те забелязват.
Nestava nemoga iskam gotino sladk osexsy momi4e koeto kato go vidq i da se raztreperq ina4e nemoga da sam s druga bez da izpitam tova nema kak nestava:((( I kakvo da pravq kak da namerq takova momi4e kajete mi:(
Спокойно момичето ще дойте и като го откриеш то ще се гордее , че си я дочакал
Pliok0019
03-28-2008, 08:41
Да си правил секс и да си имал приятелка не трябва да се приема като задължение, а като даденост..мое мнение. А дали не се целиш твърде високо? И опитваш ли да впечатлиш някое момиче, или просто чакаш да ти скочат?
Не можеш да си представиш колко много се издигап в очите ми.. Мразя да давам похвали и да изказвам комплименти, но те намирам за удивителен и реших да ти го кажа.
По темата: За всичко си има време, но трябва повече желание и инициативност. (:
Спокойно момичето ще дойте и като го откриеш то ще се гордее , че си я дочакал
Те че идат идат.. ама момчето се цели твърде високо просто(пр. не може ти да си програмираш вкъщи ала бала без никои да знае какво правиш и изведнъж да ти се обадят от Микрософт че Бил Геитс решил да те земе да станеш главен програмист при него. )
тръгвай по фунтаните да целуваш жабите :-) :grin:
a ti kakvo ochakvash??? iskash hubavo sexy sladko momiche emi ok losho nqma.. no ne si li se zamislil che i povecheto momicheta iskat sladki hubavo sexy momcheta?!kakto napisaha nqkoi ot foruma problema moje da e vunshno (ne iskam da se obidq) no ne moga da razbera.. gadno ti e obache prekaleno mn ochakvash moje bi ne te zaglejdat shtoto ti si tozi koito tursi qka macka nz prosto .. :(
stealthyGirl
03-28-2008, 08:59
Знаеш ли какво ти липсва ? Самочувствието. Бъди по-уверен в себе си,жените харесват уверени мъже и усещат като някой се е смотал.Права си. Хората го усещат подсъзнателно. :)
Aide bate ako ne se pritesnqvash ot nishto vlez v mucunki com s prqkor Shadow1 parola:1234 (Davam ti tozi sait 4e ka4va snimkite na momenta aide kaji kato gi ka4ish)
I ka4i 2-3 snimki da te vidim i momichetata da dadat mnenie za teb poneje sa po kompetentni
stealthyGirl
03-28-2008, 09:02
e za razlika ot vas sam adski gotin no noz za6to mackite ne me iskatИма налепени плакати сега, на които пише: "Ти си върхът, ама само баба ти го знае.."
Прави си изводите. :lol:
_KiSSaBLe_
03-28-2008, 09:12
Еми и да си готин кво от това, ако си затворен в себе си и не общуваш много? Да не би да си такъв? :)
lostsoul92
03-28-2008, 11:43
Ти за кво си мислиш че са курвите щом се чустваш от тва че си девствен ходи на курва макар че според мене тжа е мно тупо :)
soulja_girl4e
03-28-2008, 11:50
e za razlika ot vas sam adski gotin no noz za6to mackite ne me iskatИма налепени плакати сега, на които пише: "Ти си върхът, ама само баба ти го знае.."
Прави си изводите. :lol:
ooooo sexy :lol:
Знаеш ли какво ти липсва ? Самочувствието. Бъди по-уверен в себе си,жените харесват уверени мъже и усещат като някой се е смотал.
+1 . Ще допълня и това : Потренирай(мускули) и се грижи за кожата (на лицето най-важно) и косата.Но не променяй нищо В ТЕБ(характера)
Толкова много писане едва ли има напредък някое момиче от форума да му фкара оферта.
rockmanqk
03-29-2008, 19:57
znam ot opit ,celi6 se tvarde visoko ,da ti kaja mnogo krasivite i gotini momi4eta si go znaqt i sa visokomerni i gadni,celi se v nqkoe momi4e deto e dobri4ka i ne gledai samo po van6nost,van6no moje da e hubava ama da nqma akal za 5 stotinki,gledai da si dopadnete po harakter i nai vajnoto e da se haresvate i dvamata vzaimno,ako nqma6 mnogo kontakti navan,ima 4at,4ati ,badi iskaren i kazvai tova koeto misli6 bez da odisva6 na akalite im,ako te haresa nqkoe momi4e pone 6te znae6 4e e haresala teb samiq a ne nqkvo izmisleno mom4e i posle da te ostavi .
tova e ot men,dano sam ti pomognal ,4ati s momi4eta i nahaltsvai malko,kani gi na kafe
badi mil i nejen i 6te go oceni nqkoe svqsno momi4e.na 28 godini sam i znam kakvo govorq,poslu6ai me nqma da sbarka6,minal sam prez vsi4ko tova i znam mnogo za tova.
4ao i uspehi
i ne misli samo za sex,toi nee nai vajen ,daje za6to si dal tuka tema i za6to pita6 za sex,ne se celi samo da pravi6 sex,momi4etata 6te usetqt i nqma da te iskat,az ti kazah,badi mil i nejen i ne misli samo za prokletiq sex,vse pak ima po vajni ne6ta na toq svqt ot sexa,verno kef si e i to mnogo no ako si tarsi6 samo za sex ,togava ne sam na tvoq strana,a ako narani6 nqkoe milo momi4e i q izpozlva6 li4no 6te te namerq i prebiq taka da znae6. :x
Осазнай се бе ! Кво искаш - модел ? Не Стига че се оплакваш тука на 21 станал нямал приятелка , ми и с претенциите - " готино сладко .... " . Ако продължаваш така и на 30 пак ще со девствен ..... МНОГО ПРАВИЛНО ти казаха хората ,че трябва да си намериш нещо като за теб , а не да гледаш " виповете" в тфоя град и да си мечтаеш да си с тях ... :-x :-x :-x
kuklichka_bg
03-29-2008, 20:51
gei si xahxhaxhahxah ave ti ebavash li sa sq iliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gei si xahxhaxhahxah ave ti ebavash li sa sq iliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Верно ,привличат ли те момчета ?!?! :razz: :razz: :razz:
za men si smeshen ........ako si naistina tolkova gotin za kolkoto se ima6 ..znae6 li koga 6te si devstven na 22 godini...TOCHNO NIKOGA !!!
MiSs_DioR_CheRiE
03-29-2008, 21:19
Ot tova koeto pro4etoh ... za6to si se kompleksiral tolkova .. tova ti e problema .. budi sebe si .. i za6to si misli6 4e nepremenno gadjeto ti trqbva da e super sexy i si4ki da ti zavijdat 6oto ima6 takava macka za gadje ... ami ako e tupa kato duska :-x nameri si nqkoq koqto da ti dopada po harakter ... da ima6 kakvo da si kaje6 dokato si s neq ... puk napravi i nqkakvi jestove ... pokaji i 4e q haresva6 kato za na4alo ... ne preigravai 8)
Измъчена работа да му се невиди влизането на еди си какво еди си каде си ,е толкова трудно както влизането на българиските отобри в групите на уефа 2005 или пробивът на левски в шампионската лига 2006.
виж сега наистина проблема ти е в самочувствието бъди по-уверен в себе си и нещата ще се получат...
не очаквай чудеса веднага...любовта идва неусетно а когато дойде просто й се наслаждавай и тялом , и духом.Вярвай в любовта!Има я!
NomercyY
03-30-2008, 11:36
danakis
написа:
Ти ако беше толкова готин щяха ти се лепят, ти нещо не си добре като гледам кви ги дрънкаш
AngelFace
04-04-2008, 08:06
подкрепям
имам един приятел който на 23 си фана гадже за пръв път.
проблема при него беше че е супер схлупен и незнае как да се държи със жените.Я да си отвори устата да каже нещо,веднага ще изръси някоя простотия.
gavro64eto
04-04-2008, 08:50
ti laje6 tova nemoje da e istina.kakvo vi stava behora momi4encata na 12-13 se opravqt kato ludi,a vie na 21-22 o6te se devstveni :shock:
aanitogb
04-04-2008, 08:57
ti laje6 tova nemoje da e istina.kakvo vi stava behora momi4encata na 12-13 se opravqt kato ludi,a vie na 21-22 o6te se devstveni :shock:
prodaljavai dase jalva6 i horata tyk date sajalqvat,4e nepravi6 sex i nqma6 priqtelka i 6te stane ,nqma na4in. :-)
Съжалявам просто се сетих за филма:40 годишен девственик :D
Иначе по темата...Не си намерил подходяща може би :)
sex_igra4ka
04-04-2008, 09:08
Абе я дай една снимка,а?! 8)
Да е , аз само като видях темата и се комплексирах ..ВиКам си "Поредния адски пич на 22 дето не е барал момиче " ахахахах и даже се чудех дали некъв като мен да ти даде съвет :razz: :razz: :razz: