View Full Version : Момичета сравняват мъже в леглото ..
amphetaminkb
03-28-2008, 10:31
Значи преди време, мисля, че беше в предаването "Горещо" на Венета Райкова имаше гостенка, която беше казала, че тя сравнява мъжете как са в леглото от начина по който шофират o_O .. че въпроса ми е някой чувал ли е нещо подобно и знае ли нещо повече по въпроса, че днес както си стоях и се сетих и ми стана много интересно изведнъж по какви критерий сравняват мъжете как шофират и следователно как се справят в леглото ..
П.С: Наий-вероятно темата няма да се хареса на някой от вас, но ми стана супер интересно и бих искала да знам нещо повече :grin: :-D ;)
soulja_girl4e
03-28-2008, 10:35
a koito nqma knijka ne e eba4 taka li? ... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ne znam ni6to po vyprosa prosto trqbva6e da go napi6a sorry :P
Еми аз съм доста бурен шофиор 8)
amphetaminkb
03-28-2008, 10:39
a koito nqma knijka ne e eba4 taka li? ... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ne znam ni6to po vyprosa prosto trqbva6e da go napi6a sorry :P
Хахаха ами то малко така излиза де :D ама просто така каза онази жена(която изобщо не си спомням коя беше) и мислих, че може да има някой, който също е чувал подобни неща :D
soulja_girl4e
03-28-2008, 10:58
ne az sym 4uvala drugi prosttii... primerno: razmera na obivkite +5 razdeleno na 2, sybrano s edno, umnojeno 4, deleno na 7 i tova 4islo + dyljinata na razstoqnieto mejdu o4ite na kvadrat di dava dyljinata na "myjkoto mu dostooinstvo" :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ne we byzikam se ne be6e takava formulata ama pak be6e nekva takava izmu6liotina 8-) 8-) 8-)
to tova si e stara prikazka imash knijka i kola ebesh nqmash znachi ne****
mi az sravnqvam sexa na mujete po........... mi neka pomislq................ SEXA IM :D
Като се замисля като се има на предвид сравняване в секса и шофирането себе си и някой мой познати ,може би има капка истина в това твърдение от страна на авторката... :-o
Amiii az nqmam shofiorska knijka oshte :D:D ...
Ama v teq dumi ima i malko istina mejdodrugoto ;)
soulja_girl4e
03-28-2008, 11:49
Amiii az nqmam shofiorska knijka oshte :D:D ...
Ama v teq dumi ima i malko istina mejdodrugoto ;)
dea mn me pla6i tvoq avatar mahni go pls 8-) a po temata e koito nqma 6ofiorska knijka v den dne6en samo za 200 lv mu se osigurqva :D
който няма книжка, няма и право да прави секс, иначе на 16 като вземеш М категория може си лъснеш бастуна законно вече :D :grin: 8-) :D :P :-P :razz: :lol:
amatorium
03-28-2008, 12:15
Na sushtata logika moje da gi sravnqva i kak igraqt tenis. :lol: Shofiora e zad volana e*acha e v legloto. 8)
Avatara mi e mn qk :D:D Ama dai te vidq az :P :oops: nqkoe pic4e nema da otkaja :D:D
който няма книжка, няма и право да прави секс, иначе на 16 като вземеш М категория може си лъснеш бастуна законно вече :D :grin: 8-) :D :P :-P :razz: :lol: xaxa qko :D:D
И кво бързите шофьори бързо свършват , а бавните въобще не дигат самолета или кво ... :grin: :grin: :grin:
Аз съм DRIVER Камикадзе кво ли правя в леглото ... обикновено спя :grin: :grin: :grin: :grin:
PollyPoi
03-28-2008, 15:13
Извинявай....
Хм....
Има логика ...
Ако мъжът до мен кара супер бясно и форсира на всеки завой, ( лекичко) естествено , че ще е е*ати звяра в леглото ;)
amphetaminkb
03-28-2008, 15:25
Хм....
Има логика ...
Ако мъжът до мен кара супер бясно и форсира на всеки завой, ( лекичко) естествено , че ще е е*ати звяра в леглото ;)
Точно това мисля, че имаше предвид онази жена в предаването :-D
ReFlEcTiOn
03-28-2008, 16:16
:oops: 8) :grin: май май...... а тези който карат бавно....са скучни в леглото... :grin:
amatorium
03-28-2008, 16:25
Хм....
Има логика ...
Vuobshte si mislq, che daje e po-skoro obratnoto. Mnogo filmi gledat nqkoi mi se struva. 8)
Хм....
Има логика ...
Vuobshte si mislq, che daje e po-skoro obratnoto. Mnogo filmi gledat nqkoi mi se struva. 8)
има логика и в двете .... аз съм средно положение в тия софийски задръствания едва едва чакам права отсечка .. да изкарам парата :grin:
А когато возя някое някой с мен съм кротък . . .
който няма книжка, няма и право да прави секс, иначе на 16 като вземеш М категория може си лъснеш бастуна законно вече :D :grin: 8-) :D :P :-P :razz: :lol:
:D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: , просълзи ме е :lol:
amatorium
03-28-2008, 16:56
има логика и в двете .... аз съм средно положение в тия софийски задръствания едва едва чакам права отсечка .. да изкарам парата :grin:
А когато возя някое някой с мен съм кротък . . .
Tova oznachava, che na ruchna forsirash, a kato si s nqkoi v legloto si super krotuk? :razz: Samo te bazikam. Spoko. Malka shegichka. 8-)
amatorium
03-28-2008, 17:06
A jenite? Pri tqh dali e svurzo? S tqhnata slava na loshi shiofiorki? 8)
Edin pozdrav za Juelle po sluchaq: http://youtube.com/watch?v=EYy_c0sCGYA 8)
amphetaminkb
03-28-2008, 18:58
Струва ми се, че се отклонявате леееко от темата ;)
Tova oznachava, che na ruchna forsirash, a kato si s nqkoi v legloto si super krotuk? :razz: Samo te bazikam. Spoko. Malka shegichka. 8-)
НЗ как е ама на ръчна мн ме мързи така че не фурсирам много нямам стимул ... май е точн ообратното :grin: :grin: :grin:
НА ръчна убитак в леглото с моторна резачка :grin: :grin: :grin:
OtherDimension
03-28-2008, 19:56
Хм....
Има логика ...
я да те питам ако мъжът загине в катастрофа същия звяр ли ще е?
а ако е комплексар и не си е изживял пубертета, та затова кара така?
тъпи кифли, още се впечатляват от такива неща 8)
kuklichka_bg
03-28-2008, 20:17
ako nqmash knijka xhaxhah sa otkaji po dobre xahxhaxhahxa of shte me sasipte s vashte misliiiiiiiiiiiiiiiii :) xahxhaxah
Невиждам особено общо, ама както и да е...
Много умни мисли вадите напоследък.... направо се учудвам, следващата тема каква ли ще да е :-o
MakeMeLaugh
03-28-2008, 20:40
Има логика... ;)
Както има логика и, че момичетата се разбират какви са в леглото то начина по който таньцуват.
И е вярно ;)
Още веднъж се убеждавам, че женският мозък може да роди невероятни неща... Без да се обиждат жените. Да разбереш колко е добър няма как преди да преспиш. Виж да очакваш по-буен или по-спокоен секс може донякъде, ама другото си е абсурд
amatorium
03-28-2008, 21:57
Nqma logika za jenite tanciorki i sexa. Spal sum s tanciorki i sa zaspi v legloto. Spal sum sus zubarki, koito sa napravo divi tam. Stiga glupavi izvodi. Izliza, che nai-golemiq e*ach na planetata e Shumaher, a ne Rocco :razz:
Извинявай....
За нищо :-P
Nqma logika za jenite tanciorki i sexa. Spal sum s tanciorki i sa zaspi v legloto. Spal sum sus zubarki, koito sa napravo divi tam. Stiga glupavi izvodi. Izliza, che nai-golemiq e*ach na planetata e Shumaher, a ne Rocco :razz:
Народа си го е казал - тихите води са най-дълбоки. Мога да потвърдя и от личен опит. Тия, които иначе изглеждат много надъха обикновена не ги бива особено, докато някои тихи направо...
MakeMeLaugh
03-29-2008, 08:12
Хм, мда и това го има... и аз се водя по тоя принцип ;)
Ама аз такива наблюдения имам, поне с еопредля аккво отношение иматв секса и на какви обичат да се правят. Ама не винаги е вярно.
А бе и знам,ч е съмс и прав от личен опит, ама и вие сте прави.
:)
hooliganka89
03-29-2008, 08:34
Az sam chuvala podobno neshto za jenite,che se razbira koq e dobra v legloto po tova kak tancuva,no kolko e vqrno ne moga da kaja,samo sam go chuvala.
hahavteen
03-29-2008, 08:53
Аз пък съм чувала че може да се разбере отношението на човека към секса от това как яде..Бавно,бързо,оставя най-хубавото за накрая,наслаждава се на всяка хапка или просто гледа да се засити... По мои наблюдения е вярно.
А формулата за размера на пениса е стъпалото в см + 5 / 2. Баща ми ми го беше казал преди няколко години и каза че е вярно :-D
amatorium
03-29-2008, 14:23
Аз пък съм чувала че може да се разбере отношението на човека към секса от това как яде..Бавно,бързо,оставя най-хубавото за накрая,наслаждава се на всяка хапка или просто гледа да се засити... По мои наблюдения е вярно.
А формулата за размера на пениса е стъпалото в см + 5 / 2. Баща ми ми го беше казал преди няколко години и каза че е вярно :-D
Hah. Za hranata moje bi e taka, no za obuvkite, nosovete i rucete ne mislq. 8)
amphetaminkb
03-30-2008, 11:33
Е това не мисля, че е вярно .. ако някой има 43номер +5=48/2 .. 24 .. невъзможно според мен :D
MakeMeLaugh
03-30-2008, 11:46
хаха, става дума за сантиметрите, не са номера на обувките ;)
:-P
Ти 43 см стъпало знаеш ли какъв плавник ще е 8-)
amphetaminkb
03-30-2008, 12:03
хаха, става дума за сантиметрите, не са номера на обувките ;)
:-P
Ти 43 см стъпало знаеш ли какъв плавник ще е 8-)
Хахахах упс :P моя грешка :lol: :-D