View Full Version : Какво да направя?!Предложения?
little_devil_666
03-28-2008, 19:37
Здравейте!
Сигурно ви е писнало от теми като моята,но просто нямам кой друг да питам(защото всичките ми приятелки са некфи...се едно-не могат да ми помогнат) и затова реших да питам готините хора от тоя форум...дано да ми помогнете!
Та...ето как седят нещата-аз съм 8 клас(първа година в ново даскало,нови хора,всички екстри) и докато се ориентирам,чак преди около 2 месеца забелязах едно страхотно момче,което наистина ми грабна окото!Понеже нямах никаква идея кой клас е,поразпитах тук-там и разбрах,че е 12 клас! :o :o :o А си мислех,че е 9-и!Това,че е доста по-голям от мен ме кара да си мисля,че не би ми обърнал никакво внимание и много се дразня,защото наистина искам да станем поне приятели,но...не знам какво да правя!!!Дори не знам как да се запозная с него!Супер тъпо ви звуча,знам,но...моля ви,дайте някакъв съвет,какво да направя,как да се запозная с него,въобще да правя ли нещо?!?!?!
Предварително благодаря на тези,които ще отговорят на темата ми! :-)
П.П.Само да кажа,понеже знам,че ще ме питате-нямаме общи познати,които да ни запознаят!
П.П.2 Съжалявам за объркания изказ,обаче никога не съм била литературка и никога не съм можела да пиша като хората...Извинявам се за което!!!
Еми значи да се запозанеш с него няма да е много трудо просто отиди и му кажи аз съм....... може ли да се запозанем приятно ми е...!А аз също съм 12 клас и в моето даскало мойте съученици доста се кефят на новите ученички така да се каже и бъди по смела може да стане и нещо повече от приятели просто треа да изпипаш нещата,ама ся да не земеш да му не натискаш!
пий боза, като ти порастнат тоя сам ще се запознае с тебе :grin:
Не мисля, че трябва да правиш каквито и да било усилия за да се запознаете. Той е с 4 години по-голям от теб и то във възраст, в която момчетата си падат по по-малки и сладки девойчета, така че ако той те забележи няма начин да му се изплъзнеш от капанчето за запознанство. Едно момиче трябва да държи преди всичко на достойнството си, с две думи външния ти вид и излъчването трябва да говорят "не съм курва, но не съм и девственица" :-D така че когато се засичате случайно по коридорите просто го поглеждай по-настойчиво, усмихни му се, намигни му ако трябва, но не прекрачвай тези граници. ако той има симпатии към теб ще те потърси
golqma gre6ka vyv foruma gotini hora nqma
evelinka1122
03-28-2008, 20:53
Не съм на това мнение... А относно темата... освен да отидеш лично не виждам друг вариант... проблема е че нямате общи познати...
Във форума човешките същества са ни малко кът, пък какво остава за готините такива. ^^
sexy_momi4e
03-29-2008, 08:08
golqma gre6ka vyv foruma gotini hora nqmaговори за себе си,от къде знаеш какви са другите...по темата мисля като anito.slне бъди нахална,ако му допадаш ще те потърси :)
Търпението му е майката =)
sexa_na_kompleksa
03-29-2008, 11:02
Аз пък мисля, че ако искаш нещо, трябва да си го вземеш. Най-добре е да отидеш при него и да го заговориш. А може и първо да разпиташ за скайпа му, да си пишете и след това да се запознаете. Но побързай, май месец наближава. :)
soulja_girl4e
03-29-2008, 11:27
samoubii se... taka idiotite 6te stanat s edin po malko! MOLQ VI BE HORA TAKAVA TEMA VYV 1000 RAZLI4NI VARIANTA! NE SE LI NAU4IHTE VE4E KAK DA SE ZAPOZNAVATE S HORATA KOITO HARESVATE?! NE?! MI TOGAVA DUHATE SUPATA I TO4KA! Sorry 4e kre6tq ama 6te poludeq ve4e!!! ](*,)
samoubii se... taka idiotite 6te stanat s edin po malko! MOLQ VI BE HORA TAKAVA TEMA VYV 1000 RAZLI4NI VARIANTA! NE SE LI NAU4IHTE VE4E KAK DA SE ZAPOZNAVATE S HORATA KOITO HARESVATE?! NE?! MI TOGAVA DUHATE SUPATA I TO4KA! Sorry 4e kre6tq ama 6te poludeq ve4e!!! ](*,)
Интересен начин да крещиш... с главни букви. После кой бил задръстен.
soulja_girl4e
03-29-2008, 11:41
dobre izvinete me za typiq mi otgovor, 6te otgovorq na temata spokoino... vseki si ima problemi... i qvno celiq forum ima edin i sy6t problem - kak da se zapoznae s nekoi sladur 8-) takam... ima6 mn varianti - blysni se "uj" slu4aino v nego, predredi go na lavkata, vika6 mu "ivaneeee, ivaneeee" i ako se obyrne ve4e mu znae6 imeto i posle otiva6 imu kazva6 " az nz 4e ti se kazva6 ivan prosto mi pri4a6 na ivan! kakvo syvpadenie! az sym draganka! (primerno) ako ne - kazva6 4e si se pripoznala i po4va6 da mu govori6 za vyobrajaemiq ivan 8-) i taka se zapoznavate ( tva s ivan deistva btw probvai go :D ) ima i o6te ama sa me myrzi i verno proveri predi6nite temi - tam ima mn to4ni otgovori...
MiMcHeToOo
03-29-2008, 11:42
dobre izvinete me za typiq mi otgovor, 6te otgovorq na temata spokoino... vseki si ima problemi... i qvno celiq forum ima edin i sy6t problem - kak da se zapoznae s nekoi sladur 8-) takam... ima6 mn varianti - blysni se "uj" slu4aino v nego, predredi go na lavkata, vika6 mu "ivaneeee, ivaneeee" i ako se obyrne ve4e mu znae6 imeto i posle otiva6 imu kazva6 " az nz 4e ti se kazva6 ivan prosto mi pri4a6 na ivan! kakvo syvpadenie! az sym draganka! (primerno) ako ne - kazva6 4e si se pripoznala i po4va6 da mu govori6 za vyobrajaemiq ivan 8-) i taka se zapoznavate ( tva s ivan deistva btw probvai go :D ) ima i o6te ama sa me myrzi i verno proveri predi6nite temi - tam ima mn to4ni otgovori...
Да бе да я помисли за ненормална 8-) :lol: