View Full Version : Възможна ли е промяна в датата на цикъла след 'първия път'?
Ам..аз така да питам нали е нормално след сефтето цикала да промени дата и продължитеноста си?
Например: Преди сефтето беше на точно определина дата и продължителноста ми беше от 8-10 дена (фаталните ми дни в мисица), а сега ми идва различно и продължителноста е 3-4 дена ! Нормално нали? :)
Брагодаря предварително :)
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
о0 ас не мога да помогна :?
т.10 от Правилника!
sh3_1s_7h3_0n3
sladi4ka kaka
03-29-2008, 05:38
мисля че трябва да настъпи някаква промяна,но не съм сигурна :-o
промяна след като правиш секс ,не съм чувал или поне на моите приятелки е нямало...сигурно е др. причината
nejnaDROGA
03-29-2008, 05:49
Ам..аз така да питам нали е нормално след сефтето цикала да промени дата и продължитеноста си?
Например: Преди сефтето беше на точно определина дата и продължителноста ми беше от 8-10 дена (фаталните ми дни в мисица), а сега ми идва различно и продължителноста е 3-4 дена ! Нормално нали? :)
Брагодаря предварително :)
Спокойно нормално си е :) И при мен така се получи :) Преди точно на една и съща дата ми идваше :) нито ден по-късно или по-рано,но сега все е с 2-3 дена разлика :)
aanitogb
03-29-2008, 10:10
normalno e i az kato po4nah da pravq sex i cikala mi se izmesti malko po napred ot kolkoto be6e.
s3x_0n_th3_b3aCh
03-29-2008, 13:04
i Pri men stana taka ,taka 4e spox ;)
Заради психическата част е, не заради самия секс - самия секс си е механично вкарване на пенис, което няма как да ти повлияе на цикъла. Но като се има предвид колко рано почвате сега да се чукате може просто да си е естествено урегулирана на цикъла