View Full Version : Има ли нещо, което...
aanitogb
03-29-2008, 15:02
Имали нещо,което небихте правили по време на секс на гаджето си?
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Струва ми се, че не, само не бих допуснал други хора.
Не бих тръгнал да си правя доматена салата
aanitogb
03-29-2008, 16:09
въпроса е какво неби направил на гаджето си (на тялото my,на него),ква ти салата.
Не бих и направил нищо, което не и харесва. Бих направил за нея всичко, което пожелае :)
Само не бих допуснала друг човек на този етап от връзката ни. Иначе мисля всичко.
amatorium
03-29-2008, 19:46
Ami ne si padam po scat-a. Gnusen e. Drugo vsichko sum pravil i mi e zabavno kakvoto se sluchi. 8)
Ami ne si padam po scat-a. Gnusen e. Drugo vsichko sum pravil i mi e zabavno kakvoto se sluchi. 8)
Добавям и писинг - разкрепостен съм, ама това ми идва в повече, просто ми става гадно. Може би и разни садо-мазо изпълнения, ако ми се видят прекалено груби
Категори4но не бих допуснала трети 4овек. Вси4ко останало подлежи на обсъждане :P
MakeMeLaugh
03-30-2008, 09:05
въпроса е какво неби направил на гаджето си (на тялото my,на него),ква ти салата.
МИ да де...
Не би направил доматена салата върху пр-ката си.. да не е луд да цапа храната. Грехота :-P
:razz: :razz: :razz:
МИ да де...
Не би направил доматена салата върху пр-ката си.. да не е луд да цапа храната. Грехота :-P
:razz: :razz: :razz:
:smt062
MakeMeLaugh
03-30-2008, 09:43
Оо, само ми ела.. :o
Още ли има проблематика?
:smt047
И за да не е оффтопик:
Предвид колко стилове и екзотични неща се правят в тях, има доооста огромен леко множък списък какво не бих направил поне засега :)
п.п. ппфф пък как ми се преяде доматена салата с краствици, лучец и печени чушки + магданозец.. мм като бабката мия прави.. :smt110