Влез

View Full Version : Любимо място?! Кое е то???

blessthefall
03-29-2008, 17:37
aaam... q kajete kyde obi4ate da hodite s kompaniqta.. ili sami ? :)

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

sexa_na_kompleksa
03-29-2008, 17:50
С компанията имаме няколко любими кафенета, а сама обичм да се разхождам по една дига с мп3 в ушите. :-({|=

blessthefall
03-29-2008, 17:56
С компанията имаме няколко любими кафенета, а сама обичм да се разхождам по една дига с мп3 в ушите. :-({|= eei bravo.. iaz sam sas slu6alkite... qko se kefa... az obiknoveno hoa na grobi6tata kat sam sam :)

comics
03-29-2008, 18:05
Аз най-много си обичам леглото :D

b3b3_j0
03-29-2008, 18:32
kato sam s frs sme v nekoe kafe a posle v edna detska gradina...pff pisnalo mi e ot neq amaa kfo da se prai :D :D :D

guesswho
03-29-2008, 18:33
ми у наше село...

AFT
03-29-2008, 18:36
Детската градина в махалата, гребната база (най-вече зоопарка, макар че днес щях да се разплача като видях животните о.О ), градската градина, стария град, античния театър.. =)))))))) Абе, много са, обичам да се разхождам и не си падам по кафетата, so.. :]

VerryBerry
03-29-2008, 18:38
о,навсякъде..буквално навсякъде-където си решиме,и зависи от компанията :grin:

blessthefall
03-29-2008, 18:46
обичам да се разхождам и не си падам по кафетата, so.. :][/b][/quote] i az mraza da sedam na kafe.... :)

AFT
03-29-2008, 18:49
обичам да се разхождам и не си падам по кафетата, so.. :] i az mraza da sedam na kafe.... :)

Ми, то едва ли има много около гробищата. ;P

LipSoFAnAnGel
03-29-2008, 18:52
С компанията имаме няколко любими кафенета, а сама обичм да се разхождам по една дига с мп3 в ушите. :-({|= eei bravo.. iaz sam sas slu6alkite... qko se kefa... az obiknoveno hoa na grobi6tata kat sam sam :) сериозно ли ходиш на гробищата? :shock:

marche
03-29-2008, 18:56
v centura prez no6ta kogato svetqt vsi4ki lampi i e mngo romanti4no kogato sum s gadjeto :smt007 [/b]

blessthefall
03-29-2008, 19:03
обичам да се разхождам и не си падам по кафетата, so.. :] i az mraza da sedam na kafe.... :)

Ми, то едва ли има много около гробищата. ;P mi ima... gotini kamyni :D qko im se kefa na plo4ite... sedq si tam po peikite.. pone e spokoino... nema dosadnici okolo mene... edva li 6e me razbere6 . awe gotino mi e :)

blessthefall
03-29-2008, 19:05
]

С компанията имаме няколко любими кафенета, а сама обичм да се разхождам по една дига с мп3 в ушите. :-({|= eei bravo.. iaz sam sas slu6alkite... qko se kefa... az obiknoveno hoa na grobi6tata kat sam sam :) сериозно ли ходиш на гробищата? :shock: da no samo kogato sym si sam... :)

LipSoFAnAnGel
03-29-2008, 19:09
]

С компанията имаме няколко любими кафенета, а сама обичм да се разхождам по една дига с мп3 в ушите. :-({|= eei bravo.. iaz sam sas slu6alkite... qko se kefa... az obiknoveno hoa na grobi6tata kat sam sam :) сериозно ли ходиш на гробищата? :shock: da no samo kogato sym si sam... :) да вярно там ще е спокойно и тихо, но не те ли подтиска самата обстановка :?

blessthefall
03-29-2008, 19:13
]

]

С компанията имаме няколко любими кафенета, а сама обичм да се разхождам по една дига с мп3 в ушите. :-({|= eei bravo.. iaz sam sas slu6alkite... qko se kefa... az obiknoveno hoa na grobi6tata kat sam sam :) сериозно ли ходиш на гробищата? :shock: da no samo kogato sym si sam... :) да вярно там ще е спокойно и тихо, но не те ли подтиска самата обстановка :? ne... na men mi e mn gotino tam... navsqkyde cvetq okolo mene... dryv4eta.... a pyk pod mene o6e po qko - trupove :D :D :D qko izvrateno zvu4i, no ni6to lo6o ne pravq tam.. seda si razglejdam si kamyni.... snimam se... :) :)

lov3m3
03-29-2008, 19:18
moeto lubimo mqsto >> spalnqta :) :-)

5StaR
03-29-2008, 19:52
Детската градина в махалата, гребната база (най-вече зоопарка, макар че днес щях да се разплача като видях животните о.О ), градската градина, стария град, античния театър.. =)))))))) Абе, много са, обичам да се разхождам и не си падам по кафетата, so.. :]

Ти си от Пловдив ай бет!

LipSoFAnAnGel
03-29-2008, 21:00
]

]

С компанията имаме няколко любими кафенета, а сама обичм да се разхождам по една дига с мп3 в ушите. :-({|= eei bravo.. iaz sam sas slu6alkite... qko se kefa... az obiknoveno hoa na grobi6tata kat sam sam :) сериозно ли ходиш на гробищата? :shock: da no samo kogato sym si sam... :) да вярно там ще е спокойно и тихо, но не те ли подтиска самата обстановка :? ne... na men mi e mn gotino tam... navsqkyde cvetq okolo mene... dryv4eta.... a pyk pod mene o6e po qko - trupove :D :D :D qko izvrateno zvu4i, no ni6to lo6o ne pravq tam.. seda si razglejdam si kamyni.... snimam se... :) :) Хах смятай снимаш се до надгробни камъни :shock: Още малко няма ли ми кажеш че и обичаш да си лежиш в ковчези :shock:

blessthefall
03-29-2008, 23:13
]

]

]

С компанията имаме няколко любими кафенета, а сама обичм да се разхождам по една дига с мп3 в ушите. :-({|= eei bravo.. iaz sam sas slu6alkite... qko se kefa... az obiknoveno hoa na grobi6tata kat sam sam :) сериозно ли ходиш на гробищата? :shock: da no samo kogato sym si sam... :) да вярно там ще е спокойно и тихо, но не те ли подтиска самата обстановка :? ne... na men mi e mn gotino tam... navsqkyde cvetq okolo mene... dryv4eta.... a pyk pod mene o6e po qko - trupove :D :D :D qko izvrateno zvu4i, no ni6to lo6o ne pravq tam.. seda si razglejdam si kamyni.... snimam se... :) :) Хах смятай снимаш се до надгробни камъни :shock: Още малко няма ли ми кажеш че и обичаш да си лежиш в ковчези :shock: ne sam imal tazi vyzmojnost za syjalenie... :D na6te ne mi daat na abiturenskata da izlezna ot kov4eg.... ama dotogaa ima baq vreme :D 6e gi ubedq

volvolin4o
03-30-2008, 08:05
grobi6ta, slu6alki, kafeta, razhodki, romantika. Si4ko e super oba4e az nai se kefq da putuvam sas kamiona na my father. Super qko e- muzikata, golqmata staq, gledkata ot vioko, OKOLNIQ SVQT. 6to se otnasq do moite priqteli- bukvalno EVERYWHERE !!!

taffy
03-30-2008, 08:24
Миии аз обожаавам да ходя на Хижата!!! Има и един парк..мн ми приятно там... Иначе с компанията из комплекса се разкарваме... Зад даскалото ми...Имаше и една поляна забутана в края на града..ама там вече не ходя...Иии един незавършен строеж на блок...Ии има и още мнооого ама тия са главните ми любимци :P

mon4eto
03-30-2008, 08:49
1.4ernoto (kafe)
2.Respekt (kafe)
3.Rotondata
4.NDK

DYNAMIC
03-30-2008, 13:59
зависи от компанията..но в София има предостатъчно развлекателни места,се ше с еопраим някак :D освен това,да си правиш весело е яко,кат си с пичове хора ,мястото повечето пъти не е от голямо значение..

AFT
03-30-2008, 18:11

Ти си от Пловдив ай бет!

Браво на детето. Но всеки може да разбере, че съм от Пловдив след като види кои места съм споменала. о.О

DYNAMIC
03-30-2008, 18:13
щом съм с любими хора,мястото значи ше ми е любимо :P

unfaithful1234
03-30-2008, 19:28
Eм и ние ходим на гробищата вечер... :D Нали сме малко извратени и правиме ритуали,ама до сега нито един труп не е станал :D

music_soul
03-30-2008, 19:30
Аз най-много обичам сутрин да изляза в шест и половина, в тъмното, никой не мое да ми види неуспешния опит за гримиране :D и после си пристигам в даскало към седем, трия грима и продължавам да ги глеам тия горките, даскалите.

Между 16:00 и 18:00 е най-приятното време за разходки... отивам до реката, сядам си некъде в някой двор на некое даскало (супер неопределено говора :D ) и така... или с моите фъръта. :grin:

lovetanya
03-30-2008, 19:55
Щом съм с приятели няма значение къде съм...А когато съм сама се разхождам в парка със слушалките :grin:

1nnocenT
03-30-2008, 19:59
Най-обичам петък вечер с мойта компания да идем в някоя градинка и да запалим по 1 масур и стаа адския купон.... :grin: :grin: :grin: А пък в даскало най-обичам да пуша на оградата :-D :D

P.Halliwell
03-30-2008, 20:49
Аз съм особен характер!
Не обичам дискотеки, шумния живот!
Не обичам кафета и места препълнени с цигарения дим!
Не обичам да пия или тровя, дори да имам причина!
Обаче обичам да давам съвети и помагам на хората!
Обичам и да се забавлявам обикаляйки и подлагайки живота си на риск, без страх от това дали ще умра или не!
Обичам приятелите си и давам всичко за тях, а когато имат нужда от мен аз съм винаги насреща дори и за непознат!
Има две неща които трябва да се знаят за мен, аз обичам готик стила и обичам и спокойствието....хармонията !

m3ch3ncee
03-31-2008, 08:09
S kompaniqta nai-mnogo obichame da si hodim v edna hubava picariq v centura na grada,a az inache si obicham da hodq na selo i v grada kudeto predi sam jivqla tam mi e nai-udobno i hubavo :)

blessthefall
03-31-2008, 09:57
Аз съм особен характер!
Не обичам дискотеки, шумния живот!
Не обичам кафета и места препълнени с цигарения дим!
Не обичам да пия или тровя, дори да имам причина!
Обаче обичам да давам съвети и помагам на хората!
Обичам и да се забавлявам обикаляйки и подлагайки живота си на риск, без страх от това дали ще умра или не!
Обичам приятелите си и давам всичко за тях, а когато имат нужда от мен аз съм винаги насреща дори и за непознат!
Има две неща които трябва да се знаят за мен, аз обичам готик стила и обичам и спокойствието....хармонията ! i az obojavam gothic stila.... :-D

fUcK_LoF
03-31-2008, 10:20
Ами аз обичам да хода на един незавършен стоеж.Казват ми Експо а пък някои говорят че преди там е било някакво гробище :? малко не ми се вярва ма карай.Та так в един парк,по центъра,на Баш Бунар,Стратеш...абе мноу са.Ама се разкарвам само с компания 8) .Сама седа пред блока градинката,там най-спокойно. :)

Ungear
03-31-2008, 10:43
На кафенце и зад даскало също така и в на една приятелка гаража :grin:

oTPoBHa
03-31-2008, 12:08
]

]

С компанията имаме няколко любими кафенета, а сама обичм да се разхождам по една дига с мп3 в ушите. :-({|= eei bravo.. iaz sam sas slu6alkite... qko se kefa... az obiknoveno hoa na grobi6tata kat sam sam :) сериозно ли ходиш на гробищата? :shock: da no samo kogato sym si sam... :) да вярно там ще е спокойно и тихо, но не те ли подтиска самата обстановка :? ne... na men mi e mn gotino tam... navsqkyde cvetq okolo mene... dryv4eta.... a pyk pod mene o6e po qko - trupove :D :D :D qko izvrateno zvu4i, no ni6to lo6o ne pravq tam.. seda si razglejdam si kamyni.... snimam se... :) :)

човеееееек УЖАСНО МНОГО СИ ТРУ !!!! ЛЕЛЕ ПИЧ ИСТИНСКИ СИ.. ПРОСТО СИ НЕВЕРОЯТЕН !!! ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ ТАКЪВ КАТО ТЕБ И СМЕЯ ДА КАЖА, ЧЕ СИ РАЗЛИЧЕН.. СПЕЦИАЛЕН.. НЕ СИ КАТО ЧАЛГАРИТЕ
НАЛИ МРАЗИШ ЧАЛГАТА??
ОООООООООООООООХХХХХХХ МНОГО СИ ИСТИНСКИ !!!!
ТИ СИ ИСТИНСКИ БЛЕК/ДЕТ/ИЗРОД МЕТАЛИСТ

п.п. можеш да се снимаш на гробището, точно над надгробната плоча, като предварително си се омазал в черно, за да приличаш на истински металист и да ми пратиш снимката

аз ти казвам ше получа душевен оргазъм човек

мооооляяя ти сеееее :-# :-# :-# ужасно си истински.. ужасно много.. ама МНОГО

ТИ СИ ДЪ БЕСТ

blessthefall
03-31-2008, 15:53
]

]

човеееееек УЖАСНО МНОГО СИ ТРУ !!!! ЛЕЛЕ ПИЧ ИСТИНСКИ СИ.. ПРОСТО СИ НЕВЕРОЯТЕН !!! ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВИЖДАМ ТАКЪВ КАТО ТЕБ И СМЕЯ ДА КАЖА, ЧЕ СИ РАЗЛИЧЕН.. СПЕЦИАЛЕН.. НЕ СИ КАТО ЧАЛГАРИТЕ
НАЛИ МРАЗИШ ЧАЛГАТА??
ОООООООООООООООХХХХХХХ МНОГО СИ ИСТИНСКИ !!!!
ТИ СИ ИСТИНСКИ БЛЕК/ДЕТ/ИЗРОД МЕТАЛИСТ

п.п. можеш да се снимаш на гробището, точно над надгробната плоча, като предварително си се омазал в черно, за да приличаш на истински металист и да ми пратиш снимката

аз ти казвам ше получа душевен оргазъм човек

мооооляяя ти сеееее :-# :-# :-# ужасно си истински.. ужасно много.. ама МНОГО

ТИ СИ ДЪ БЕСТ :razz: :razz: :razz: pffff ne sam metalist :smt078 ne go praa za da se dokaja na nqkoi ili nz si kvo... awe nema zn nema da me razbere6 :D

AutumnTears
03-31-2008, 17:00
mnogo obi4am da hodq v grobi6tata kudeto e pogrebana prababa mi tam se 4uvstvam nai spokoino i priqtno

voodoodoll1
03-31-2008, 18:56
Ми или по кафетата :D :D
Или в един парк.Говорим си,стоим до късно.Абе мноо приятно местенце :-D :-D

st1ka
03-31-2008, 19:12
Ми с едни приятели си имаме едно любимо кафенце, обичаме и из Морската да се разхождаме. А като съм самичка най си ми е яко да си спинкам в топличкото легълце!

RaI4etO
03-31-2008, 21:47
ами с моите фр много обичаме да ходим в парка или в нашето любимо кафе

mickelangelo
04-01-2008, 10:28
с компанията обичам много да ходя ... на плажа с 1 биричка .. и лафче цяла вечер ( от Варна съм )

а сам ...в Шумен .. има 1 месност ... след един от крайните квартали " Кьошковите ", Шуменския парк с крепоста ... и паметника ... дива гора .. тук таме има заслони ... и като отида стоя с дни ... за да ми уври главата ... или да измисля решение на някакъв проблем ..

Pedigree
04-01-2008, 19:03
Ами,аз ще говоря за любимите ми места в моя град-Велико Търново.

Най-любимите ми са Царевец и Самоводската чаршия.На тези не ходя всеки ден,така че са ми някак ... специални. :)

Инак...там,където се събираме,много са местата,но най-любимите са ми в парка,на някоя пейка.Също пред даскалото,там да мятаме,както и под едно голяяямо дърво,където се събираме.Също има и едни по-стари улички,до тях едни гаражи,там също се събираме.Едно такова...много яко,понеже там няма много хора.Обичам по-самотни места,там където не стъпва много човешки крак. :P

gorska
04-01-2008, 19:22
О, любимо място! Няма две мнения по този въпрос... Най-прекрасното място за мен е гората... Такава, която е пълна с дървета, /хаха, сякаш може да е пълна с нещо друго!/ с диви животни, със светлина и в същото време има и някаква загадъчност. Такава, в която има множество малки поточета, от които дребните сладки животинчета пият вода. Такава, в която цари хармония, разбирателство, няма зло, няма нищо подло, долно и коварно... там, където всички и всичко се обичат, но и където можеш да намериш уединение и да останеш насаме със себе си и мислите си.

Мхм, само да вметна, че такова място рядко може да бъде срещнато или поне аз не съм имала късмета да го открия. Мога само да си мечтая. Но от реално съществуващите мърсотии в София си нямам любимо място. :)

superlative_baby
04-01-2008, 20:41
Ми с едни приятели си имаме едно любимо кафенце, обичаме и из Морската да се разхождаме, а с едни други понеже повече живеят в един блок...та там в ена маза се събираме хах сиг ви звучи мизерно, ама ние си го напраихме :) А като съм самичка най си ми е яко да си спинкам в топличкото легълце!

кое ви е любимото кафенце? :?

fen-kata
04-02-2008, 09:10
moito liubimo mqsto e edno kafene deto sig ve4e ot godina xodime s moite fr.i vapreki 4e mi e do6lo do gu6a pak si me kefi :) ... a ina4e sme xodili i na grobi6tata ama na starite i otkakto se spanah i padnah v edin grob ne sme xodili :D

LeDeNa^pRiNcEsKa
04-02-2008, 17:09
em az jiveq vav varna i mn ubi41m da hodq na malkiq far tam na bunite mn mislq i ot vreme na vreme si pla4a vinagi hodq s kompniikata :P

ObScuReNikoQ
04-02-2008, 18:31
Аз най-много си обичам леглото :D

и аз така, ма само ако не съм сама :oops:

а иначе по кафенца, градинки, където има алкохол и фр става! :P
за кафенета:
*Буда
*Зенобия
*Апартамент
*Наргиле
*Лагуна
*Буковски
*Уго - градинката :)

абе...човек компания да има....
нали знаее, не е важно какво, а с кого! ;)

enrique_fenka
04-03-2008, 19:46
Навсякъде :P

shmurkam
04-04-2008, 09:21
aaam... q kajete kyde obi4ate da hodite s kompaniqta.. ili sami ? :)

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Ами обикновено с приятелите ми се разхождам по плажа или в морската градина. Случва се да обикаляме из главната улица...хм,понякога по кафенетата. А сама,ами аз никога не съм сама навън. Все някой иска да излиза с мен и такам... :lol:

Morskoto_oko
04-04-2008, 10:08
Обичам да се разхождам сам в Морската градина на Бургас. Взимам си фотоапарата и правя снимки. Това се е превърнало в мое хоби.
С приятели.. обичаме да посещаваме други приятели! В домовете им, без да се обадим предварително. :lol: :lol: Ако можех да им снимам и физиономиите като ни видят, а у тях, да кажем, е разхвърляно. :D Най много се разхождаме по централна улица "Александровска" - винаги има ядене на близо, а и голямата "книжарница", пълна с интересни книги, ХЕЛИКОН е на тази улица. Прекарваме вътре по 30 минути най- малко.

1nnocenT
04-05-2008, 10:28
В моя град (Пазаджик) има парк - Остров...там много обичам да хода защото е тихо и спокойно...аз си пуша а мойте приятели са JumperS и си прават предни и задни саута или waLL fLip а аз си пуша и им се кефа :P :P

MaD BuNnY
04-05-2008, 11:57
Mi nai mnogo obi4am na grebnata baza s mp3 8), po kafenetata ne hoda mnogo

Io4ito
04-05-2008, 12:11
аз съм от Търново,ама обичам да ходя в Русе...и там има едно място,казва се Текето(Лесопарк) и много ми харесва :) Приятно е,а иначе се разкарвам с приятелите из квартала и насам-натам :D

ThunderGoddess
04-05-2008, 20:34
Някъде, където е тихо и спокойно. Обичам арехолоогически обекти - Улпия Ескус, Сексагинта Приста ... :) Ама у нас е най-хубаво :)