View Full Version : Как да се целуваме ако имаме бреки?
natalia_91
03-30-2008, 05:22
Здравейте искам да попитам как трябва се целуваме ако имаме бреки щото много хора които имат се притесняват и незнаят как да го сторят ако някой знае :? да кажи щото аз много се нуждая от подобна информация за моята приятелка :( която има бреки и се страхува де се целува с нейното гадже възможно ли е :) да се целуват без проблем и какво да я посъветвам :grin: 8) ПОМОГНЕТЕ МОЛЯ :-) 8-[ :smt003 :smt059 ;-)
Harum_Scarum
03-30-2008, 06:05
Според мен няма проблеми малко по-странно сигорно ще е ама иначе.....не моа да помогна много....Дано да няма проблеми :]
BlindedAngel
03-30-2008, 06:50
Бившата има бреки...Всичко беше нормално накрая даже впечатление не ми правеха :)
НЕ! Забранено е да се целувате! Може да ти ги открадне... :lol:
Добре бе, хора... За к'ъв чеп пускате тема тук, след като може да ОТИДЕШ при НЕЯ и да пробвате да се целунете?! Ако не стане първия път ще прецениш какво трябва да се направи...
МОЖЕ ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА ЗАДРЪСТЕНИ, БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ?!?!?! :-x :-x :-x
Breketite ne sa problem :) Neka si celuva po obi4ainiq na4in i nqma ot kakvo da se pritesnqva :)
Wrathchild
03-30-2008, 09:43
Проблеми с целувките няма, аз съм носила 2 години...
evelinka1122
03-30-2008, 10:17
[quote="natalia_91"]Здравейте искам да попитам как трябва се целуваме ако имаме бреки
По обичайния начин... отваряш устата с един език и се почват лигавщините... а това че някой си имал брекети не вярвам да е кой знае какъв проблем :)
когато се целувах за пръв път носех апарат :D :D :D nqma problem
poison`girl
03-30-2008, 13:11
Според мен няма проблем :grin:
natalia_91
06-21-2008, 07:16
наистина нямат проблем :D мерси на всички за съветите :-) :-) :-)
ми режеш си езика и го даваш на другия сам да си го пъха в устата.
CucAgMuH
06-21-2008, 08:37
ми режеш си езика и го даваш на другия сам да си го пъха в устата.
Значи режене може, ама като стане дума за замразяване и мумифициране пискате... :?
xoEyelinerWhore
06-21-2008, 12:06
Според мен няма проблем :grin:
х2
незнам дали ще има проблем аз съм носила като малка 2 години ии тогава нямах гаджета ако сега нося би ме било малко срам ама пък ще съм с прави зъбки после :)
едва ли ще има проблем ако той наистина я харесва :)
Изобщо не пречат брекетите.
abe........докато разбера за кво става дума....Тука в нашия край му викат скоби,ако изобщо става дума за това....
Да за тва стаа дума ся проверих...Тааа сега то и аз ходех едно време с такос нещо,ама бях малък 4-5 кллас кой ти е мислел тогава за гаджета,целувки иии такива неща...
Ама иначе по темата...според мен нз ако аз носех...щях да се притеснявам,нямаше ад ми е някво комфортно...ама...
моите скоби се махаха,ама тия не се ли махат,ако могат да се махат,кво й пречи като се срещат да ги махне преди тва ;)
дано съм помогнал...
Брекетите не могат да се свалят. Обаче изобщо не пречат, поне според мен де. :D Няма микакъв проблем, освен ако той не иска да и брои зъбите с език.. :-D
аХах аз и без бреки незнам :razz:
gPa3HuTeJl
06-21-2008, 21:37
..свали ги.. :-D
Wrathchild
06-21-2008, 22:00
Оф, целуваш си се както попринцип, аз също съм носила и никога не са ми били проблем.
И между брекети и скоби има разлика. Скобите са тези с пластмасата, които могат да се махат и са като чене едва ли не, а брекетите са едни метални пластинки, залепени за зъбите със зъболекарско лепило и свързани с една тел.
evil_angel69
06-21-2008, 22:19
няма абсолютно никакъв проблем :)