View Full Version : Олимпиада по биология(областен кръг)
Имате ли вече резултати от областния кръг на олимпиадата по биология?
unfaithful1234
03-30-2008, 09:54
Имате ли вече резултати от областния кръг на олимпиадата по биология?
нашите са ги загубили...мразят ни!! :( Аз мисля,че се справих...Не беше трудно...
нашите са ги загубили...мразят ни!! :(
Как така? :shock: Ти кой клас си?
аз не съм се класирала :smt089 имаше страшно много ботаника ,което е ужасно...а иначе съм 9 клас(олимпиада за 8)
аз не съм се класирала :smt089 имаше страшно много ботаника ,което е ужасно...а иначе съм 9 клас(олимпиада за 8)
И за 7 клас имаше доста ботаника.Аз все още нямам резултати.Има ли някой от 7 клас който се е класирал?
Nqkoi da znae koga shte izleznat rezultatite ot oblasniq kryg po biologiq.
molq pishete ako znaete,zashtoto ne me bavqt 2 sedmici i polovina ve4e! :-x
unfaithful1234
04-09-2008, 06:09
нашите са ги загубили...мразят ни!! :(
Как така? :shock: Ти кой клас си?
mi 7-mi,taka kaza g-jata :( :(
Резултатите по биология излязоха!!!
Можете да ги откриете тук: http://rio-sofia-grad.com/ ,в "Актуални новини".
И разбира се,споделете колко точки имате. :)
^Miss_Independent^,невъзможно е да се изгубят резултати!
Айде де,няма ли биолози в тоя форум!160 ученика все пак са участвали... :-D
Devilsplaymate
04-10-2008, 17:41
ХаХа, аз пък на общинския кръг имах пълния набор от точки, но не ме избраха, защото си мислеха, че съм преписвала... 8-)
ХаХа, аз пък на общинския кръг имах пълния набор от точки, но не ме избраха, защото си мислеха, че съм преписвала... 8-)
Хах,какви са тези невероятни неща,по принцип ако не те хванат как преписваш нищо не могат да ти направят...
unfaithful1234
04-11-2008, 20:36
^Miss_Independent^,невъзможно е да се изгубят резултати!
ами и аз мислех така!Исках да стигна до националнооо. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Убедена съм,че се справиих!
ААААААААх хаха хах ахаххх нашия випуск колко сме тъпииии аххахахах :lol: :lol: :lol: . Аз имам 39,6 , една приятелка 26,5 , а друга 28,3 ахахаха. Ама то деба толква много ботаника и зоология , че не е реално. Ако си беше материала за 9 клас (респективно 8, щото сме езикова) щяхме да имаме над 80 точки, сигурна съм, а то по - малко от 20% от въпросите бяха анатомия... бали го.
А най - вискоият резултат е 65... представете си колко трябва да е зле випускът ни, щом хора, които се смятат за добри по биология са успели да докарат най - висок резултат по - малък от половината точки...
Някой да има достоверно инфо (например от госожата му или от инспектората) с колко точки приемат в НПМГ без изпит? :grin:
А какво бъдеще изобщо имаш с тая биология колкото и да си дОбър, ако не си се и замислял да следваш медицина?
Или е по-добре да се замислиш - за медицината де? :D
^Miss_Independent^ за 7-ми клас няма национално!
копче ти колко точки имаш?И мен ме интересува за НПМГ!Ако някой има инфо да казва!
Това открих за НПМГ-то,но е от 2007г.
http://new.npmg.org/uploads///priem/2007/olimpiadi_07.pdf