View Full Version : едно ч...
AmethystiA
03-30-2008, 12:11
Здравейте,обикновено не търся съвети ,защото до сега се оправях...но от снощи съм в една задънена улица и ми трябва съвет...
Моля ви,обяснете ми какво значи обиЧкам те казано от човек,който ми до този момент ми се води най-добър приятел,и в които съм влюбена от маса и време....
..Та сега това обиЧкам те ме побърква,по-точно Ч-то ме побърква ...знам че мога да питам направо, но той си има приятелка пък и ако каже ,че е просто приятелско обичкам те това може би ще сложи край на приятелството ни...
didkatagb
03-30-2008, 12:18
Честно казано и една единствена буква може да промени всичко в твоя случай 'к" и се чудиш дали ТЕ ОБИЧА или те обичка и щом си има приятелка явно не е сериозно ,но е по-добре да го питаш в прав текст за да не се тормозиш вече
Ами според мен е чисто приятелско, щом сте най-добри приятели няма нищо чудно да ти го каже.
брех..до ся не съм изпадала в подобни дилеми..ама просто го попитай какво означава оби4кам те,бъди супер директна,не офлянквайй нещата,не му казвай все още за чувствата си,остави го той да ти обясни какво по дяволите означава това..но също така как по -точно ти го е казал,просто ей така ли го изръси или ..? моят съвет към теб е просто и кратко,да го ПОПИТАШ .. :)
AmethystiA
03-30-2008, 12:25
мда...изтърси го ей така от нищото..както му се обяснчвам какво ще ям :oops: и 3 минти по-късно обиЧкам те
значи отиди на варианта, да го питаш!Това е то,наистина просто няма по-подходящо решение,иначе смао ще се чудиш и с чуденето ще си останеш..,но важното е да го попиташ в лице,см очи в очи,за да следиш реакция и така е по-достоверно и ще си по-сигурна..защото по skype ot sms :? не препоръчвам.. Успех
Като не усети, че не схващаш пак ще ти го каже.
и не забравяйте,че няма такова нещо като риятелство между мъж и жена.
evelinka1122
03-30-2008, 12:40
би трябвало да е го е казал от чисто приятелство, щом си има приятелка, но най-добре да не гадаем ами го питай :)
UnaBletoLoVeU
03-30-2008, 12:45
И на мен най-добрия приятел ми го е казвал, но не е нищо повече от приятелска любов...при нас поне.
Но щом си има гадже предполагам и при вас е така...
Според мен не го питай, ако е такова, за каквото го мислиш ще го каже пак, когато види, че "липсва отговор".
И проблема не е ли в К-то
обичам -> обичКам... :)
ioancheto
03-30-2008, 12:48
И на мен най-добрия приятел ми го е казвал, но не е нищо повече от приятелска любов...при нас поне.
Но щом си има гадже предполагам и при вас е така...
Според мен не го питай, ако е такова, за каквото го мислиш ще го каже пак, когато види, че "липсва отговор".
И проблема не е ли в К-то
обичам -> обичКам... :)
+1 ... aa i btw mai naistina problema e v "K"
е да UnaBle_to_LoVe_U,но ти не си влюбена в приятеля си,а освен това момчето го е изръсило ей така :? .. нз,аз съм ЗА питането :)
poison`girl
03-30-2008, 12:49
Еми според мен ти го е казал с приятелски чувства :(
UnaBletoLoVeU
03-30-2008, 12:52
е да UnaBle_to_LoVe_U,но ти не си влюбена в приятеля си,а освен това момчето го е изръсило ей така :? .. нз,аз съм ЗА питането :)
ъЪъ каква е връзката дали съм влюбена в най-добрия си приятел си или не?
А за питането-всеки с мнението си 8) Но мисля, че ако го пита, а той не го е казал по начина, по който тя мисли ще стане гадно за нея, за него, а дори и за гаджето на момчето. :) Поне според мен.
ае може и така да е..ама пък да се чудиш е 10049858585 по-тъпо според мен,,а тука ставаше въпрос не да му се обяснява в любов,ами да го пита кво означава,ако той го е казал като фр,то тогава тя може да каже..е радвам се,щото е взаимно,за момент помислих друго,но съм хепи щото си ми бест фр и некфи подобни лайна за да излезе от ситуацията.Ако има достатъчно въображение и е креативна мое си изплямпа 98585 глупости и пак да разбере за ко стаа вапр,без той да разбере за нейните чувства,без да си счупат приятелството,въобще без да е неловко :)
GameMaster
03-30-2008, 12:59
mMm tova spored men si e bilo izrecheno chisto i samo ot priqtelski pobujdeniq :) ....Ama ako mnogo se tomozish go popitai... ;-)
Като не усети, че не схващаш пак ще ти го каже.
и не забравяйте,че няма такова нещо като риятелство между мъж и жена. +1 ( но зависи,все пак)
scanadal
03-30-2008, 18:33
Ем сега е модерно да "обичКаш" някого си,а не просто да го обичаш.И последното звучи сякаш по-плашещо и по-ангажиращо.Друго си е да кажеш"обичкам те"(повръща ми се като чуя това),защото е някак си несериозно,лапешко и все пак оставя отворена вратичка за напред.Казал го е не защото има сериозни чувства към теб,а защото иска хмм,да спинка с теб.Само предположение...Но когато мъж каже"обичкам",а не красивото и мноооооооооого страшно :-D "обичам",тва значи че иска само секс.И това ми го каза мъж де,не е мое мнение. :-)
snowgirl
03-31-2008, 12:02
Имай търпение щом го е казал. Ако има нещо повече съвсем скоро ще се разбере! Защото ако избързаш да го питаш може да сгрешиш, тоест.. ти сама го казваш, че това може да сложи край на приятелството ви...
vesito13
03-31-2008, 15:39
на мен "обичкам те" си ми звучи много добре и мисля , че в това отношение няма проблем . а колкото до това дали е било само като приятели или и нещо повече , аз си мисля че е нещо повече, защото приятелство между момиче и момче няма , а ако го е имало то винаги прераства в любов . най-добре попитай това момче директно как стоят нещата :wink: успех :)
CuRly_Doll
03-31-2008, 17:46
Според мен го е казал като на приятелка и не мисля,че трябва да си втълпяваш нещо повече :)
Хммм мн странно :( амм може би само като приятел ти го казал
punkrock
03-31-2008, 18:51
Обичка те като приятелка
"обичкам те" поне според мен е много лигаво за да изразява истински чувства. в реда на нещата той ти го е казал по приятелския начин. това не трябва да те побърква или навежда на каквито и да било мисли
AmethystiA
03-31-2008, 19:43
Здравейте хора,мерси за отговорите наистина много благодаря:))и знаете ли проблека е в К-то :-D ама вчера бях твърде объркана..и така пак мерси
sexi_lady_666
03-31-2008, 19:50
6tom ti e nai dobur priqtel moje da e bilo 4isto priqtelsko 4uvstvo i az sum go kazvala milion puti na nai dobriq mi priqtel toi su6to na men,no puk ako si sigurna 4e e bilo lubov e tuk ve4e neznam no ako nai stina te obicha 6te zareje onaq i 6te bude s teb!
Според мен го е казал като на приятелка и не мисля,че трябва да си втълпяваш нещо повече :)
+1
MiMcHeToOo
04-01-2008, 11:11
Има си приятелка - лошо, защото най-вероятно е просто едно приятелско обичкам те...
що просто не го попиташ а се измъчваш така :-D
попитай го ....но и според мен са само приятелски чуства...но не се знае нищу ...увери се :o
GameFace
04-01-2008, 14:17
99% съм сигурен, че е приятелски. :)
mickelangelo
04-01-2008, 14:34
Ами защо не го попиташ него .. ами питаш нас ? ние не сме в главата на момчето не не знаем какво мисле можем единствено да предполагаме ... и да правим догатки ...
alex_devv
04-01-2008, 14:37
Ти нещо си луда ми са струва :o
Това, че ти е казал "Обичкам те", не значи, че иска едва ли не да са жени за тебе :lol:
Може да ти го е казал чисто и просо, че те обича като най-добър приятел.
Най-добре си говорете с него и се разберете.
Недей да са вманиячаваш и сичко да ти се струва като розова приказка щом ти каже нещо по така...
Escarina
04-03-2008, 15:31
Ти нещо си луда ми са струва :o
Това, че ти е казал "Обичкам те", не значи, че иска едва ли не да са жени за тебе :lol:
Може да ти го е казал чисто и просо, че те обича като най-добър приятел.
Най-добре си говорете с него и се разберете.
Недей да са вманиячаваш и сичко да ти се струва като розова приказка щом ти каже нещо по така...
Ако е хлътнала здраво и да и каже "Здрасти" малко по-закачливо пак ще се вманиачи. И не е нищо ненормално.. Мила не искам да ти убивам ентусиазма, но най-вероятно е приятелско.. Въпреки че ако за първи път ти го казва дори и аз на твое място них се замислила.
Според мен е често приятелско!Ти не си ли казвала на някого по приятелски начин "обиЧкам те"?А и момчето си има аверка... колкото и брутално да звучи, неговото "обиЧкам" е било приятеско!
MoOnLiGhT_ShAdOw
04-04-2008, 05:30
Ами аз и моят най-добър приятел често сме си казвали, че се обичаме, но всеки от нас си знае, че това е приятелска обич. :) А обичКам те никога нито бих изрекла, нито бих приела като израз на дълбоки чувства. :? Може би само приятелски, нищо повече, защото ако се каже между "гаджета" (мразя тази дума, но не намирам по-подходяща), звучи смешно и лигаво.
Miroslav__
04-04-2008, 06:32
Честно казано и една единствена буква може да промени всичко в твоя случай 'к" и се чудиш дали ТЕ ОБИЧА или те обичка и щом си има приятелка явно не е сериозно ,но е по-добре да го питаш в прав текст за да не се тормозиш вече
+1
Wrathchild
04-04-2008, 07:26
Според мен е искал да ти каже, че те обича като приятелка...
Така, че не храни особено големи надежди. А това, че казваш, че ако те обича само като приятелка ще сложи край на приятелството ви - ти си ужасна егоистка. Щом търпиш факта, че си има приятелка, значи можеш да търпиш и факта, че те обича като най-добрата си приятелка!
(Да живее тафтологията...)
Според мен го е казал с чисто приятелски чувства, все пак си има приятелка... знам ли, най-добре го попитай какво е имал предвид :) Не сме гадатели, само можем да предполагаме :)
S_L_A_D_U_R_K_A
04-04-2008, 12:28
Еми така де
Аммм... Не знам... Щом казва момичето, че ей така изведнъж го е казал... Може и да има нещо, ама да се спира, защото си харесва и гаджето си и такам... Ама не знам де, докато не го питаш, няма да разбереш какво е... Я по-добре си го питай направо, за да няма скрито покрито... Питай си го: " Ти кво разбираш под "обичкам те"? "... :smt116