Влез

View Full Version : След първия път...

alex_devv
03-30-2008, 14:26
здравейте,
искам да ви попитам нормално ли е след като сме го направили с приятелката ми за пръв път, сега да и закъснява със 6,7 дена.
реших да попитам, защото се притесняваме.

UnForgiving
03-30-2008, 14:30
Нормално е да и закъснее с няколко дена, но това не изключва възможността да е бременна, ако не сте внимавали. Ако сте се пазили значи всичко е наред, и ако много се притеснява просто си вземете едно тестче :wink:

theworldleader
03-30-2008, 14:31
Би ли споделил как го направихте, с презерватив ли? Къде свърши ти и т.н. ?

alex_devv
03-30-2008, 14:35
Без презерватив, защото тя ми каза, че и е гадно с презерватива, но не съм свършвал изобщо. Даже не съм бил и към края... Исках просто да и е добре на нея. След това сме го правили още 2 пъти с презерватив и всичко е било наред.

russianmafiaboss
03-30-2008, 21:29
доста сте.... абе идиоти ли сте
дори когато не свършваш
от оная ти работа още като се възбудиш се отделя специална съставка съдържаща познай какво - сперма
+ щом не си свършвал до момента когато си правил секс - тази сперма е по-зряла
тъй че братле имате доста голям шанс тя да забременее
направете си тест

zaraaa
03-30-2008, 21:43
da savsem normalno e da i zkasnee s nqkolko dena ili sedmica,ako pak mnogo se pritesnqvate da vzeme da si napravi edin test za bremennost :) Dano vsichko e nared :)

amatorium
03-30-2008, 21:48
da savsem normalno e da i zkasnee s nqkolko dena ili sedmica,ako pak mnogo se pritesnqvate da vzeme da si napravi edin test za bremennost :) Dano vsichko e nared :)

+1

minimalist
03-30-2008, 23:58
доста сте.... абе идиоти ли сте
дори когато не свършваш
от оная ти работа още като се възбудиш се отделя специална съставка съдържаща познай какво - сперма
+ щом не си свършвал до момента когато си правил секс - тази сперма е по-зряла
тъй че братле имате доста голям шанс тя да забременее
направете си тест

братле, кви специални съставки, кви пет лева...тва да не ти е тука готварска рецепта :D :D :D :D